418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #63073 Már fent vagyunk a térképen. :) -
R3nton #63072 jólvan:D majd megtapasztalod a saját bőrödön:D mikor partra akartok szállni:D -
Tusy #63071 - KV néha egy lövés vele, esetleg kettő. Kipróbálod? :)
- elsőre nekem marha furcsa volt a töltési sebesség erős csökkenése, de csak kicsit nagyobb távolságot kell tartani meg nyugisabbnak lenni és úgy sokat javult a helyzet
- engem a SU-85 utáni ágról beszéltek le (nem tartott sokáig), nem sokkal erősebbek mint a SU-85 és az már abban a tierben gyenge. Ezzel azért gyakrabban kerülök a felső házba ahonnan durván le lehet osztani a kisebb tankokat (1 lövés a legtöbb) -
Na igen, már másodszorra lőttem ki Hummelt vele 1 lövésből, azt hittem csak mákom volt először, de ezek szerint képes rá. -
Gunslinger #63069 Jaja, mikor volt prémem és én is ilyen 8-9 tankkal toltam a duplázót, akkor volt hogy már csak abból megvolt az 1000 free xp, de prém nélkül az 5-600-nak is örülök, ma pl. a T25 AT-vel 520 xp lett a duplázott, annyira gyorsan kiszedtek, tegnap meg 2400-as volt vele, az prémmel már elég jó lett volna. -
davidbog #63068 Az IS-8-nak gondolom a 122 mm M-62T2 típusú lövege (A T-10M lövege) lesz top löveg. Igaz hogy bőven '50 utáni, de az APCBC lőszerrel nem lenne annyira durva. Körülbelül 270-275 mm-nyi átütése volt.
A fórumon lehet olvasni IS-7 módosításról, ami ha jól értettem 0.7-nél jön. A páncélzatot is érinteni fogja. Oldalán gyengítenek, a felépítmény függőleges része 150 mm-ről 100 mm-re csökken (így olyan vastag lesz az oldalpáncélzata mint a valóságban volt). Az orr része 240 mm-t kap, de csak az a kicsi rész, ahol a teknő és a homlokpáncél össze van hegesztve. Illetve a lövegpajzs mellett kétoldalt egy kicsi háromszögnyi terület 240 mm vastagságú lesz a 210 mm helyett. -
Szakesz #63067 Kicsit el kéne gondolkoznod arról, - hátha magadtól is rájössz - hogy miért írtál sületlenségeket az E-100-ról. -
Ninju #63066 Csak 107-es!
Picit pontatlan, de ha talál, akkor nagyot üt. A Su-85 meg nagyon sunnyogós TD. Kevés s HP-ja és szinte semmi sem pattan róla. Viszont ha nem látnak akkor nagyot lehet vele trollkodni. :) -
Ninju #63065 10,5 csak HE-vel. Mondjuk mázlim volt, mert nem velem foglalkoztak. -
Gunslinger #63064 SU-85 107-essel nagyon OP, nem vesztesz semmit, ha kipróbálod, ha nem jön be legfeljebb visszacseréled. -
R3nton #63063 inkább azt mutatja az e-100 remekül túl balanszolt gold ammoval, gyengíteni kéne azt a 150es ágyút -
SU85 tulajok,lenne egy kérdésem. Érdemes rá feltenni a 107-est?
Tudom hogy ez furcsán hangzik de olyen jól megy a játék a 85-össel hogy úgy 50 csata után eredményesebb vagyok vele mint a KV,KV3,IS tankjaimmal,a német Tigrisekről,Párducról(ami szerintem az egyik legszarabb tank a tierjében) nem is beszélve.Talán csak a Jagdpanthert szeretem még ennyire mint ezt a kis SU85-öt ami elsőre sokkal gyengébbnek tűnt. -
Szakesz #63061 Ez is csak azt mutatja, hogy az E-100 remekül balance-olt tank. -
SovereignXY #63060 Ez jó volt. Az eddigi legrosszabb csata volt sztem. Meg a legjobb is. Legroszabb mert 2 perc alatt 13 embereünk lett oda. Nekik 1.
A legjobb mert a maradék 1 percben 5el azért még véheztem. Tier 2-3 tanokkat azért a 75ös Lee még széptkap :) -
Igen, ez nekem is feltűnt, ha van 8-9 tank amivel megcsinálom a duplázót, akkor az legalább 6-700 free xp. -
Gunslinger #63058 Sok tankom van és csak a napi duplákból össze szokott jönni 8-10000 xp, az free xp-ben kb. 500. A többi az grindből. -
R3nton #63057 volt olyan srác berakta e-75-t hulldownba, kellett mennem kerülni t34el mondjuk kiszedtük mert már egyedül volt. -
Miért? E100at szemből hol könnyű lőni, ahol E75 lepattog? ? -
R3nton #63055 az egy másik kérdés, hogy az is-4 és az is-7 meg a legerősebb oldalról -
R3nton #63054 az oké, de ez alapján nem lehet meghatározni egy tankot, hogy oldalt átlövöm mint az állat, az a medek feladata, hogy oldalt átlőjék a tankot. A heavyvel sokszor fel kell tartanod a többi heavyt és az e-75 a legkeményebb tank szemből a maussal egyetemben -
Gunslinger #63053 Tuti, hogy 105-ös, mivel csak HE-t vitt, azt azzal szabad csak etetni, meg prém ammoval. -
lammaer #63052 Mondjuk ha éppen el van mással foglalva :)
Az emberek mindig 1vs1-ben gondolkodnak, ez a baj legtöbbszőr a játékban. Csak "ÉN" van, meg a túloldalon a 14 ellenfél. -
Nazarov77 #63051 Nem kell piszkálni a Gold ammoját mert HEAT és nincs normalizációja, én nem próbáltam de sok panaszt hallottam rá hogy pattog. -
R3nton #63050 és ki az a hülye aki oldalt áll vkinek, szemből szinte kilőhetetlen az e-75 ha ügyes a vezető -
7.5 vagy 10.5 ágyú ? -
R3nton #63048 Mi steppes Ott az FTC mindig berak egy rakat e-100-t partraszálláskor -
R3nton #63047 szerintem csökkenteni kéne valamelyest a pent e-100 gold esetében olyan 280-ra és a sebzést is visszavenni olyan 600-650re még úgyis nagyon brutál lenne -
Gunslinger #63046 Kb. 3 hete már nem CW-zek, úgy hogy ezt nem tudom megerősíteni. -
Szakesz #63045 Himmelsdorf, Ruinberg, Mines, Abbey, Murovanka stb. pályákon csatázunk, de E-100-ból kettőnél többet még egyik klán se hozott be. -
DoctorStryker #63044 E-75, E-100 ha oldalba kapom T34 -l akkor csakis toronyra megyek amibe átlag sebzésem 430+
Nem vettem észre, hogy nagyon pattogós lenne.
De akinek nem tetszik ezek után se az IS-4,7 vagy bármelyik német heavy ág az kezdjen neki az amcsi ágnak és mindjárt meg fogja becsülni azt amije van.
-
SovereignXY #63043 Mivel tolod , hogy 1000 ösze jön napontA? -
R3nton #63042 partraszálláskor van belőle rengeteg, odáig nem sűrűn, mert ugye az tud csak orrba szájba gold ammoval lőni akinek van területe -
Szakesz #63041 Nem tudom, ti hol, milyen CW-ket vívtok, de én/mi csak nagyon ritkán találkozunk E-100-zal, akkor is maximum 2-3 van belőle. -
R3nton #63040 Az is4et meg tier8 is átlövi szemből, ha tudja hol kell, ellenben mondjuk egy e-75-t még nekem is nehéz a tier10es ágyúimmal, jó szögben voltam és még a t30as ágyúja is pattant. Ja a másik, hogy akkor az amereikaiak mit mondjanak...bár én szeretem a t34et és a t30at is -
R3nton #63039 Gunslingernél a pont egyébként, nem lehet bejutni az idióta térképre az e-100-k miatt mert az ownerek csak goldal lőnek -
DoctorStryker #63038 E-100 normál ammoval eszméletlen pattogós.
Nem egyszer láttam csapattársamat frontálisan nekiment (IS4) és ott tartotta. Szerencsétlen e-100 csak az is4 lövegtornya tetejét látta 5 lövésből 4 lecsúszott.
De ugyanígy a maust is széjjel lehet szívatni...
-
R3nton #63037 úristen tényleg sváb létemre kivagyok ettől a sok némettank buzitól. nektek akkor lenne jó ha lenne egy német tankotok ami minden körben ledarálná az egész ellenséget 14 kill. Ha felviszik tier10be hagyják meg ezt az ágyút adjanak +hp-t és foltozzák be a vezető nyílást, ennyi nekem bőven elég, és akkor még mindig nem maus szintű. E-75 alján meg gyengítenék, e-100tól meg el venném a gold ammos lőszert, minek az neki. Túl sokat akartok még mindig, pedig most már tényleg mocskosul jók a német tankok. -
ilsalon #63036 Szerintem aggatnak rá egy kis vasat még, ettől lassulni fog, mert nő a súlya. Én arra vagyok kíváncsi, hogy a pattogósságán javítanak-e valamit. Az sokat számítana. Meg az elején a lyukat is befoltozhatnák valami vastagabb anyaggal. -
ilsalon #63035 Szerintem ez a kislábaújja volt. Áúúú!!! -
Ninju #63034 Na kezdünk összeszokni a VK2801-el:
Sajnos csak ezt a képet készítettem (de legalább ebből kettőt) :)
Azért a Confederate meglett vele.