418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #63193 Kérdezz segítünk :)) -
Újabb tigris fényező sztori:
El halluf, félidő. A csapatok fele sikeresen elhunyt. A frontszakasz teljesen megbénulni látszik, amikor egy bátor TigerP támadást indít az ellenséges pozíciók ellen. Én úgy döntök, hogy egy remek rálátást biztosító magaslati pontról fogom fedezni őt a saját tigrisemmel (n00b camper). Épp leér a völgybe, mikor váratlanul elégurul egy ellenséges T29. Pár pillanattal utána pedig egy T25 AT típusú páncélvadász. És egy Pz3/4. A helyzet reménytelennek látszik. De ekkor egy távoli magaslatról érkező lövedék leszakítja az ellenséges T29 lánctalpát. Egy-egy lövés tőlem és a hősiesen helytálló tigerP-től, és a T29 megsemmisült. Ekkor a tigerP-nek 36% életereje maradt. Célbaveszem a T25 AT-t és tüzelek. Még egy lövés kell neki. A tigerP 3%-on áll. Egy újabb halálpontos lövés az isteni 88asomból, és a T25 már csak egy füstölgő romhalmaz. Már csak a Pz3/4 ostromolja kétségbeesetten a fenséges acélszörnyeteg áthatolhatatlan frontpáncélját. Egy újabb lövésem hasítja keresztül a völgy forró levegőjét, és a Pz3/4 már csak egy emlék. Ezzel a csata is eldőlt.
Team Tiger wins.
( a T29-en valószínűleg stock ágyú volt, de azért jó a sztori, nem?
)
-
R3nton #63191 értelmezhetetlen ez a táblázat -
Nazarov77 #63190 Van, 6.7:
http://2.bp.blogspot.com/-ACKvVxj3h4E/TncLQA8qQ9I/AAAAAAAAAxQ/SgUseiE7PIo/s1600/mms_chart_6.7.jpg -
virkir #63189 Van, épp most akartam berakni
matchmaking 6.7
-
PzIII/IV-emet egy PzIV egy lövésből kicsinálta o.O -
hellokitty92 #63187 Most meg vagytok ördögfajzatok!:)) Én is csak ironizálni próbáltam.
Nálam patch azonnal feltelepít, első csata, e8, ruinberg. Középen berusholt egy vk28, én pont arra jártam véletlenül, kilőve... Utánna közvetlen jött egy t-50-2, őt már kicsit megrágták így könnyű célpont volt, majd kicsit kellett futnom egy t-50 után, de pont kihúztam az egyik artyt a csávából. Szal első csatában megvolt majd mind1-k új light scout tank:) Jutalomfalatok.
Azért dúrva, h páran képesek voltak megvenni egy t5-ös scout tankot free xp-ből! -
Szakesz #63186 Nem tudom van-e újabb, de ez a 6.5-ös patch matchmaking rendszere.
Matchmaking 0.6.5 -
Ohyner #63185 Ó ez csak az anomáliák kezdete:) A WOT az a hely ahol bármi megtörténhet. -
SovereignXY #63184 ÖÖ... PZ4et hogy tehet be Panter 2 ellen? PZ4 nem mehet feljebb 6os csatánál Panter 2 meg mivel Tier 8 nem mehet lentebb 7esenél. Táblázat alapján. -
Hááát ... Én ebből annyit vettem észre, hogy ha az enemynél van futó, akkor szépen bevárja a team, kilövi és indul a meccs ...
Sajnos kevés embert látni, aki normálisan tudja használni őket ...
Csodás ez a mai nap ... a rekordom 2:40 ... ez volt a leghosszabb életben töltött idő az eddigi 9 vesztes csatában ... -
Plata #63182 Engem még nem ölt meg lemming artyval.Most is a napi első csata arty. -
virkir #63181 Csak hiszed hogy elbújtunk :) én ugyan annyit megyek a Hummel-el mint bármikor 5-6 kör ha éppen nem farmolok, ezek a lájt scout-ok meg jók potya frag-nak amennyire bénán használja az átlag.
Más.
Ma tényleg van valami a játékkal mert már délután írtam a négy lepattanót a Pz-ről most meg a Hummel pattant T1-ről meg Jagdpanther-ről egy körön belül mindkétszer szemből. -
Oddball29 #63180 A második 90-estől már működik a T25-nél a hull down? -
hellokitty92 #63179 Hát ja, valamivel ki kell őket csalogatni a sötét barlangok mélyéről, ahova elbújtak félelmükben... Nem tudom hallottátok-e már, de vannak valami új light szarok, amik miatt telelett az összes artys pelenkája:):D:D De jól esett ezt leírni.
Hát akkor marad a made in china tank(csak nehogy nyomokban maflatoxint tartalmazzon, vagy nyállal keveredve extasyhoz hasonló hatást érjen el:D), vagy egy "kv-leszaromolyansokvanakármennyi".:) -
Ohyner #63178 Lol, na még ezt is elbasztam:) fáradt vagyok már.:) -
lammaer #63177 Na, csak nem? Végre vki :) -
Úgy érted -30% 
-
+30% aiming time??? xD -
A winrate önmagában nem mond semmit, csak az adatok összessége. -
lammaer #63173 Semmi gond, a kis Günterkék már felhívták Heinrich bácsikájukat, aki már útnak is indított egy neonáci SS sejtet a kivégzésedre :) -
Ohyner #63172 Olyan naiv vagy. a kiírás így néz majd ki:
Double the credit income of all SPGs
+50% Accuracy of all SPGs (this buff is permanent)
+30% Aiming Time of all SPGs (this buff is permanent) -
kdezso30 #63171 Elnézést minden német tank rajongótól, de elirtam: nem vk3006 hanem vk 3601h. -
lammaer #63170 Én erre számítok: Double the credit income of Tier5+ SPGs :) -
Ohyner #63169 Löwe akkor lesz árazva, ha lesz nála jobb. -
hellokitty92 #63168 Tényleg nincs hír arról h esetleg az operation parasztvakitásban megfeleznék a német prém tankok árát?:)
Csak mondom hátha, mégiscsak még mindig a löwe az ász...:) -
hellokitty92 #63167 Elég erős túlzás rám azt mondani h "túl jó" játékos lennék. Kb már mindenben kimeritem a hétvégi casual gamer fogalmát, lesüllyedtem arra a szintre:D:D
Sőt erősen agyalok azon h én is egy noob prémtank owner legyek, mert sem időm, sem türelmem, se kedvem nincs már pénzt farmolni... És meg kéne vennem már egy t20-at, m36-ot, meg lassan egy t29-is. Meg kéne még egy csomó modult venni erre meg arra:)
-
TDantes #63166 Alig pár tankkal van 50% fölötti győzelmi arányom. Sokszor elhalálozok. A sebzés és a kill/csata arány sem a legjobb. Medálokból sincs valami sok, a legrangosabb 4-5 Witmann( tudom már új neve van)
De mondjuk pontosan lövök, ami viszont nem derül ki a statisztikából, de tíz lövésből kettő megy mellé, az a kettő azért mert elvarázsolja a játék a lövéseket( persze ezek csak a TOP tankjaimra értendők)Amúgy nagyon ritka hogy mellé lövök, vagyis mostanában egyre gyakoribb, de ha találok is egyre több a lepattanó
Szóval vagy a szemem romlott, vagy nem tudom mi van -
kdezso30 #63165 Na így jár az aki túl jó játékos! Azt bizony tier X-es csatákkal szopatja az MM rendszer. Nekem csak minden 7-8. csatám tier X. A bujkálás is hoz egyébként győzelem esetén 340-380 xp-t. Így viszont a többiben kb. olyan az M6, mint egy stock motoros vk3006, bár könnyebben észreveszik, de egy picivel többet bír. Szóval azért nem akkora nagy szenvedés, csak nem szabad túl sokat elvárni tőle. -
Egy CW-re alkalmas tankom lenne, a T-54, de azon 53%-os arányom van...
Akkor most béna vagyok? :D
Amúgy nem érdekel a CW, ezzel csak azt akartam mondani hogy vagy én vagyok hülye a T-54-hez, mert minimum 70%-os win rate-em kellene hogy legyen, mivel OP tank, ezt mindenki tudja
Vagy csak azért ennyi mert nem sűrűn megyek platoonban, és sokszor szerencsétlenekhez rak.
Ezzel szemben az össz win-rate-m 57%, bár szarul célzok és asszem semmivel sincs 80% fölötti találati arányom :D Akkor ez most csak szerencse? -
hellokitty92 #63163 Vasárnap egy tiger siegfried line-on a városban az egyik utcában, előttem 25(!!!) méterre tünt el! Szó szerint nem hittem a szememnek!
De ugyan azon nap, egy vk3001h kalérián hasonlóan hülyét csinált belőlem. Egy szikla mögött kempelt és mindig kibújkált h lőjön. Ekkor természetesen mindig el tűnt, lőtt, majd csak azután tűnt fel újra miután már visszatolatott a szikla mögé! Mindezt alig 100m-ről játszotta el legalább 5x. Azthittem hülyét kapok, mert eközben rövid 88al mindenhol át tudta lőni szemből a szar e50-em. Örülhetett a jó sok ingyen xp-nek, de azért kinyirtam...
Láthatósági rendszer rulez. -
Impresszív. Ha a többi dolog is áll nagyjából, írd be magad:
http://tinyurl.com/hcplayer
Komment is befér a neved után. -
Jammal #63161 Killsteal! :) -
Nazarov77 #63160 Maus: 59%; E-100:60% win rate
4725 csata; kilőve: 6624; 75 top gun :P -
Nem beszéltem klánról. Statisztikailag vagyok kíváncsi arra, hogy létezik-e 25 ilyen magyar játékos, vagy tökéletesen esélytelen a magyar WoT scene.
Dummy: nem minden a statisztika, de azért beszédesek a számok. Az átlagos XP, és az átlagos sebzés nem teljesen csapatfüggő. -
Mindig olvasom itt a jobbnál jobb sztorikat a láthatatlan TD-kről, de hogy nekem miért nem működik az álcázás, fel nem foghatom. StuGgal beállok két jó kövér bokor mögé, álcaháló természetesen rajtam, erre egyszercsak megjelenik a semmiből 300 méterre egy KT amint egyenesen rám céloz és lő. WTF? Vagy, a sztyeppén beállok a bázis körüli bokrokba, egyszercsak öt külömböző irányból lőnek rám.
Az istenek nem akarják hogy megtaláljam a TDk ősi titkát. El is adom őket. -
hellokitty92 #63157 Áldom az eget h nekem épp volt 11k fölös xp-m, amivel gyors(abban) ki tudtam fullozni, de még mindig kell 20k a t29-ig...:O Tényleg igazi pokoljárás a 90mm-es nélkül, de még azzal is!
Főleg h minden 4 csatám tier10-es vele, rámnéznek és már purcanok is ki, cserébe meg csak a fényezésüket tudom polilozni. -
bgabor #63156 Nem azért, de lépni se lehet már a magyar klánoktól, és mind hasonló elvárásokat fogalmaz meg a jelöltjeivel szemben. Mégsincs területe a CW mapon egynek se.
Minek akkor egy n+1-edik klán? -
Ha komolyan csinálnám? Próbaidővel ...
Félreértések elkerülése érdekében: Értem ennek a lényegét, és hogy mi a célja ... csak pont nemrég beszélgettük, hogy néha a statok mennyire nem adják vissza az emberek játékhoz való viszonyát ...
Láttam emberkét qrva jó stattal toptankban bénázni ... és fordítva is ...
A legjobb - ha már statok: Vannak igen érdekes statok is, néha érdemes nézelődni :( -
bgabor #63154 Nevetséges ez a játék.
M6-al mennék, 90milis lövegen kívül minden megvan rá, de mivel a gép 10 csatából 9-en Tier 8-9-10es ellenfelek ellen küld, esélyem sincsen semmire. Ezek az oroszok bolondok.