418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #63233 Panzer 4 75/L70-el mekkora vadra tud még eredményesen lőni?
Is-3 Tiger 2-re remélem igen. Meg Kv-5. Mert ma egy rakat iylennel kerültem össze. -
Pedig a 107mm-es elég jó, és messziről is lehet vele lőni. -
Hehe, ilyen velem nap mint nap előfordul, legutóbb pl himmeldorfon pár százalékon voltam, egyik sikátorból kigurul elém egy trollgunos kv, mondom najó, lépek is ki, puff 10 hpm marad. Hatalmas vigyorral az arcomon lőttem ketté.
Már szinte szégyenlem magam, de ekkor is tigrissel voltam :D -
Gunslinger #63230 Elég szomorú. -
Ohyner #63229 Én a KV-n nem tudok trollgunon kívül mást elképzelni. -
Gunslinger #63228 Egyébként ez véletlenül nekem is ENSK-en volt. Hmmm, lehet a pályával van valami. :-)))) Amúgy trollgunt használni nem menő. :-P -
Gunslinger #63227 251-418mm, átlagban 334mm a játék szerint, most néztem meg. De miből gondolod, hogy nincs kompenzációja? Mintha a hivatalos fórumon olvastam volna, hogy van, már a teszt3 fázisban is volt. -
Szakesz #63226 Elvileg kiütöttél valami modult, de a lövedéked továbbhaladt a tankba, de a sebzése kisebb mértékben redukálódott, ezért sebzett a kiírttól kevesebbet. -
Plata #63225 Pz3 érdekes cucc,ENSK pályán 152-es ágyúval meglőttem és röhögve elhúzta a csíkot.Nem is volt messze. -
SovereignXY #63224 Szóval le kell nyelni az iylesmit. Ok. Kösztök :) -
Gunslinger #63223 Bug, előfordul sajnos, de baromi ritka (nem úgy mint a 0-ás critical). Egyszer KV-val 107mm-es AP-val 120-at sebeztem egy PzIII-on, pedig annak a minimum sebzése is 225, meg amúgy a HE is simán átszaladna rajta. -
davidbog #63222 Csak 320 mm a 15 cm-es HEAT átütése (hacsak a legutóbbi patchben nem változtattak rajta), egyáltalán nem kiemelkedő. Amit írtam az pont arra volt példa, hogy a lövedék kompenzáció nagyon is számít. HEAT lövedéknek olyan 400 mm-es átütéssel kéne rendelkeznie ahhoz, hogy azt lehessen mondani nem számít hogy nincs kompenzációs tényezője, mert anélkül is átüt bármit.
De így tulajdonképpen a leggyengébb premium lőszer a tier 10-esek közt a 15 cm-es HEAT. Valószínűleg még az amerikai 120 mm-es APCR is többet ér a 297 mm-es átütésével, mert van +10 °-os kompenzációja. -
Gunslinger #63221 Hát nem irigyellek, kitartás. -
Hijjnye ez a panther...nem gyenge szerkezet.
Ing, gatya leszakad mire ebből pantherII lesz!
-
Szakesz #63219 Jobban belegondolva nekem a múltkor az okozott lelki traumát, hogy 3x vétettem el a célt 400méterről, de az ehhez képest semmi.
-
Ohyner #63218 Én is sokszor szívom meg, oylankor exit game és két nap pihi, annyit nem ér hogy agyvérzést kapj, elvileg a szórakozásért játszod. -
Nem kicsit :(
Ma egy enemy Type59 rákérdezett direkt szopatom-e Pershinggel ... 12 találatból 10 track, 2 lepattant, 0HP sebzés ...
Ma kb 20 csatát mentem, ebből 3-at nyertem, a többiben kb 2,5-3 percig éltem ... teljesen mindegy merre mentem vagy mivel, az enemy full támadóéke mindig ottermett ...
Meguntam, leszarom, kempelek, védem a bázist ... erre rush ... -
Mert van valami normalizáció, meg kompenzáció páncéldöntöttség és randomfaktor szerint. De majd egy hozzáértő jobban elmagyarázza -
Gunslinger #63215 Konklúzió? A teniszlabda nem viszi a német acélt. :-P -
R3nton #63214 csak bosszantott a táblázat mert nem volt nekem egyértelmű -
R3nton #63213 így már értem köszi -
Tehát mi a konklúzió? -
SovereignXY #63211 ÖÖÖ... most hogy is van ez az AP lövedék? FAQ- szerint ha átütöm akkor teljes sebzést osztok. Most rálőttem kb 20 méterről egy 27%os hetzerre. Az avgy 70 HP max. 108 a páncélátütőm és min 83at sebez a lőszer. Eredmény: 2%ba esett. Én meghaltam.
Ha a FAQ jó akkor 70-83 = halott hetzer. -
Szakesz #63210 Kifejezetten peches játékos vagy. -
Gunslinger #63209 -Speciális prémium és nem prémium tankok, amik vagy túl erősek tierjükhöz képest (VK1602, T-50, Bison) vagy túl gyengék (T1 HT).
-Azok a csata szintjeinek számai, 13 szint (level) van. Tier 10-es csata pl. a level 11, 12 és 13. A sokféle csata kombináció miatt lett ez így kialakítva. Egészben kell nézni, hogy meddig terjednek ki a cellák. Ha kíváncsi vagy egy jármű besorolására, hogy mikkel futhat össze kérdezz és megmondom. -
Nos, egy kis szösszenet a statistikákhoz:
BL9 3 lövésből egyszer sem vitte át a Löwe-t ... (70 méter a távolság ...)
1. lövés: oldalról lánctalp - didnatgótrú
2. lövés: oldalról motortér - didnatgótrú
3. lövés: szemből torony - didnatgótrú
Aztán meghaltam ...
-
Szakesz #63207 Az első oszlop a tank tierje, a második a tank típusa, a többi pedig a csata szintje. -
R3nton #63206 mit jelent a a 13? ha nem a tiert? -
R3nton #63205 akkor mi alapján vannak az alsó tankok kiválasztva? -
Gunslinger #63204 Nem csak prémium tankok.
Nem idióta a táblázat.
Az a 13 az nem tiert jelent értelemszerűen. -
Te melyik táblázatot nézed? -
R3nton #63202 idióta táblázat:D -
R3nton #63201 mi az hogy az adott tierü tankok csak 1el feljebbi tierben játszhatnak? -
R3nton #63200 az alján prém tankok vannak ugye? akkor mér van ott t1 heavy? mi az hogy 13ig van? -
Hogyan küldenétek el egy olyan csapatot a büdös kurva anyjába, ahol 2-3 emberen kívül mindenki kempel a dombtetőn? -
Gunslinger #63198 Igen, ugyanannyira le lehet bólintani, mint a 105-öst, az első 90-esnek pocsék. -
Ohyner #63197 Arty legyen 2, de ha valah is lesz korlát az 5 lsz -
SovereignXY #63196 Sztem az itt linkelt a korrektebb. Tier 5 medium 9esig.... -
Jammal #63195 A matchmaking is csak azért ilyen elbaszott totálisan antiplayer dolog, hogy minél tovább szopja az ember a brét fejlődés közben aztán megunja és vegye a premiumot... Mennyivel egyszerűbb lenne tankod tierje +-1 tier és máris nem lenne sírás normális bracketekkel, artyból meg -3 tier mehet mindenhova :p -
Szakesz #63194 Jó tudni, észre sem vettem. Köszönet érte. :)