418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #63273 Az E-75 és az E-50 is tervek szintjén valós volt. Ezek nem fiktív harckocsik, ellentétben a Jagdpanther II-vel, E-100 páncélvadásszal, E-90-el, E-79-el. Ezekről semmi nem volt. -
VanDaal #63272 Gondolom az alját találhattad el, ott szinte minden átviszi. Én sem azon lepődtem meg, hogy át tudtam lőni, hanem hogy ő engem nem :D -
SovereignXY #63271 Löwe néhol kicsit gynege. Nagy meglepetesémre volt hogy kb szemből vagy 300 méterről 75/L48asal levittem róla 4-5%-ot. Meg is lepődtem kicsit :) -
VanDaal #63270 Muhaha!
KV-3-mal 38%-os Löwét 1v1-ben közelről kicsináltam! 2-szer talált be, 3-szor pattant rólam xD -
SovereignXY #63269 Megtaláltam. google okos. És úúúúú. Tényleg egy kategória :) -
Ha össze dobnánk 3 embert, SP-t, Flour-t, meg MM-et, olyan meleg lenne ott, hogy azt hinnék az ufók hogy egy új nap keletkezett. trolololololololololo
Na, de most ne OFF-oljuk szét a topikot. :) -
SovereignXY #63267 Közismet személy? most már érdekel a dolg :) -
Nem írom le a nevét, mert akkor olyan meleg lesz itt, hogy kiolvadnak a pixelek a monitorból. :D -
SovereignXY #63265 Na mire? :) -
"Rájöttem miért buzi az MM."
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
</span>
Én hirtelen más valakire gondoltam.
-
SovereignXY #63263 Reggelt emberek!
Rájöttem miért buzi az MM. Így érik el, hogy fizess be. Vegyél arany lőszert és úgy van esélyed a nagyok ellen is mikor "kicsiként" berak közéjük. :) -
Adjunktus #63262 Igen,előfordul ilyen néha.De azért nem annyira jellemző.
Többnyire azért,aminek odatámasztok vele az ott is marad.:D -
malystryx #63261 Nekem is nemrég lett meg az ISU-ra a BL-10. Örültem mint majom a farkának, és tényleg a kis lóf*szjóska scoutokat eltalálom, villan egyet, és critical hit, közben meg semmi. A t29 előszeretettel játssza el ezt velem egymás után 3x is. Ezért nem játszom már 3 napja. Tegnap próbálkoztam játszani, T32 oldaláról pattant...
Komolyan mondom ez agyhalál. A legnagyobb pen-el rendelkező ágyú, és pattog. Jó a döntöttről pattogjon, de a 90 fokról ne.. De ha meg hagyom a scoutokat közelebb jönni, bespottolnak. Hiába nem éri meg a löveg ára a killt.
Na mindegy, megyek melózni, ott legalább ez nem fenyeget. -
Gunslinger #63260 Ki tudja, torony páncélról az égvilágon semmi infót nem találtam. -
bornofakone #63259 t8-ba sztem karcsú lesz :) habár vmit csak balancolnak rajta, ha olyan lesz mint a kv-5 csak a kis homokvár nélkül az elején akkor még vmi jó is kisülhet belőle :) -
Gunslinger #63258 Néhány KV-4 adat (Tseits verzió, ami valszeg a játékban is lesz)
-90 tonna
-45 km/h végsebesség (tuti nem ennyi lesz, de 40 akár elképzelhető)
-1200 LE M-40 dízelmotor
-7 fős legénység
Páncél (döntöttség ismeretlen):
Teknő front páncél: 130mm, hasán ugyanennyi
Teknő oldal és hátsópáncél: 125mm
Tetején 60mm
Lövegsüllyedés, ill. emelkedés: -5° ; +20°
Alapból 107mm Zis-6-al tervezték. -
bornofakone #63257 az az is-4 feelingű alváz, a torony tuti vmi böhöm erős (lehet amcsi mintára közel átlőhetetlen) remélem negatív tartományba is szépen lehet vele lőni, szóval alkalmas lesz hull down-ra is, azért nem mondom h nem örülnék ha kegyetlen op lenne :DDD de amúgy nem fűzök sok reményt hozzá, vhogy ezek a fiktív lövegek nem jönnek be, habár kilehet annak a 122 s34-nek találni egész szép adatokat, ha szép számokban adják meg a ROF-t és a pen-t, illetve relatíve pontos a gun (amennyire a random ruszki az lehet) komoly kis tank lehet, azért jót röhögnék ha csak lazán e-75-ket kajálna vele az ember :DD -
Gunslinger #63256 Az nem valószínű. Megkapja azt a 122-est valami bődületes ROF-al és 390-es sebzéssel, aztán ugyanazt az IS-4 még egy kicsit nagyobb ROF-al. -
Oddball29 #63255 Nagyot néznék, ha a BL-9-nél gyengébb végső fegyvert kapna. -
Gunslinger #63254 Jó nagy méretű tornya van, mintha ötvözték volna az IS-4-et egy T29-el, mivel nagy célpont a torony így tuti nagyon masszívra fogják csinálni, a lövegsüllyesztést meg akármilyenre állíthatják, ez a rajzon lévő adat nincs "kőbe vésve", emlékezzünk csak, hogy az US heavyk értékeit is tologatták. -
Gunslinger #63253 Egyébként itt az egyik topicja, mert van több is: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/43587-kv-4-st-i/
Erre a KV-4-re is kíváncsi leszek, ez is egy fiktív szörny, nagyon hasonlít a KV-5-re. -
Oddball29 #63252 Hogy mire számítsak, fognak e azzal a toronnyal hull down-ban szívatni. De eléggé elöl van a torony, szóval ennyivel is esélyes. Sőt, biztos. Ha ezt így áthozzák, ez mindent összevetve veszélyesebb lesz, mint a mostani IS-4. Még ha nincs rajta hajóágyú, akkor is. -
Gunslinger #63251 8 fok van írva a rajzra. De ez miért is fontos? Mintha mániád lenne. :-D -
Oddball29 #63250 Lövegsüllyesztést lehet tudni, mennyi? -
Gunslinger #63249 Igen, ez már be volt linkelve, van róla egy topic még az új tech tree bejelentésekor nyitották, amúgy ettől a rajztól még eléggé fiktív, mert más infó az égvilágon semmi nincs róla, kb. annyira volt valóságos tank, mint az E-75, vagy a Mammoth tank a Red Alertből. -
Oddball29 #63248 Múltkor Ferdi 128-asa pattant 38t-ről. A kis trükkös... -
davidbog #63247 Találtam némi információt az ST-I-ről. A WoT hivatalos fórumán, úgyhogy lehet hogy már láttátok. A rajz alapján nem fiktív harckocsi. Amúgy ST-1 csak az 1-es római számként van írva.
A kép bal alsó sarkában van egy adattáblázat. Remélem jó a link és látható a kép. De azért leírom a fontosabb adatokat.
A harckocsitest az IS-4-es módosított teste, új nagy méretű futógörgőkkel. Összesen 54-56 tonna tömegű.
A test páncélzata:
140 mm, 28° - ez a homlokpáncél (Pár forrás szerint az IS-4-nek is csak 140 mm vastag volt a homlokpáncélja, de van ahol meg 160 mm-t írnak.)
160 mm, 60° - erre a fórumon azt írják, hogy a teknő
140 mm, 60° - a fórum szerint ez az oldalpáncélzata (a felépítmény oldala, nem a teknőé)
Torony páncélzata:
250-300 mm - lövegpajzs
220-250 mm - front páncélzat
160 mm 60° - oldalpáncélzat
800 LE-s motor amivel 40-45 km/h-s sebesség.
A fórum szerint két fajta löveget terveztek hozzá: 100 mm S-34-I és 122 mm S-34-II. A 100 mm-esnek 1000 m/s a lövedék csőtorkolati sebessége, a 122 mm-esnek 900 m/s. Mindkettő jó sok lőszerrel.
A 100 mm S-34-I az IS-4-100 lövege lett volna.
A 122 mm S-34-II-ről nem hallottam, de nem lehet olyan combos. Nem olyan sok az a 900 m/s. A D-25T-nek 780 m/s a lövedék csőtorkolati sebessége, a BL-9-nek viszont 1007!! m/s, a T-10 122 M-62T2 lövegének 950 m/s.
A személyzet 5 fős, mivel két töltő ember van. Tahát lehetséges, hogy nem lesz olyan gyér a tűzgyorsasága a legnagyobb löveggel mint az IS-4-nek vagy az E-75-nek, VK4502-nek.
A rajzon azt írják, hogy a 100 mm-essel a tűzgyorsaság 15-16 lövés/perc, a 122 mm-essel 7-10 lövés. Ezek számított tűzgyorsaságok (valós, nem WoT-os). Kicsit irreális értékek. Még automata töltővel se nagyon érhető el ekkora tűzgyorsaság 1946 környékén. A rajzon töltőberendezést nem látni, legalábbis szerintem a löveg végén az a valami nem az. -
R3nton #63246 jobban megéri venni prémiumot és akkor lehet is-4el döngetni az is pluszos nem kell a kv-val pénzt keresni -
R3nton #63245 frusztráló ha mindig alul vagy -
Nem, akkor mész és keresel magadnak ellenfelet, aki ellen van esélyed(scoutok,más tierV tankok...) -
Plata #63243 Van még sok tier 2-3 tank is,szoktam játszani szórakozásból T2 light talicskával. -
R3nton #63242 igen tier5-6 tankokat már rendre feljebb rakja, úgy látszik már mindenki nagyobb vasakkal tolja -
SovereignXY #63241 Akkor ha iylen csatába rak akkor csak... marad hogy nézek és várom a végét? oké. :( -
Plata #63240 Ha igaz amit a garázsban olvastam,a T32 tornya hátul 152 mm.Steppesen a torony hátuljáról s51 vagy gw panther lövése lepattant.Ez a két arty volt az ellenségnél.A bázist védtem és két szikla közé álltam hogy csak a tornyom lássák,de arty belőtt,viszont lepattant. -
Ohyner #63239 Mi bajod a trollgunnal? Mert elég bika az már fix. -
Adjunktus #63238 KT oldalát,motortér,lánctalp környékén még viszi.A IS-3-at már csak nagy mákkal oldalról vagy hátúlról -
Plata #63237 Hátulról megy,sőt ha azt a kis tornyot lövi talán az is. -
davidbog #63236 Tényleg 334 mm így eszembe jutott. Tényleg van kompenzációja? Nem úgy van hogy a HEAT lőszereknek nincs?
Ha van neki, akkor azért más a helyzet. De akkor sincs nagy előnyben a másik két 15x mm-eshez képest. Az egyiknek 320 mm, a másiknak 329 mm az átütése. Ez esetben teljesen korrekt a 334 mm-es átütés. -
Adjunktus #63235 Előfordul néha az ilyen.
A pont szembe jövő PZ38na kapott egyet a BL10 ből kb 50 méterről.
Csilingel critical hit! oszt semmi.Kérdeztem a csávót,mi van?Azt mondta semmi baja,csak megsebesült a PK.
Még azt sem lehet mondani,hogy keresztül futott a tankon a gránát,mert nagyobb mint maga a tank.Annak a találatnak atomjaira kellett volna bontania. -
Hátulról esetleg. KV-5-tel ne is próbálkozz.