418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Fenét. Ha venné a fáradtságot és megnézné a kolléga a statokat...

A t34-85 hullja mindenhol 45mm vastag.
    A Jpanther 10.5-es ágyúja He-vel átlagosan 60mm-t üt át. Még -20% esetén is a penje 48mm. Röhögve átlő bármikor HE-vel.
  • Sippie
    volt olyan is amikor IS 460-at sebzett belém, akkor nem haltam meg, első lövés volt egyből kiszámoltam. Az volt a top tank a csatában tudtam hogy csak ő üthetet belém akkorát, de hogy a picsába. A 122-es HE-je ad le átlagban 465-öt, egy HE meg kizárt hogy átüssön. Tiszta szar ez, bezzeg amikor én durrantok HE-vel 50-eket sebzek vele.
  • Ry0K3N
    Akkor az ammo rack volt.
  • Sippie
    hogy a tökömbe sebeznek a fostos HE lövedékek majdnem 100%-ot? 100 milis, 122 milis ágyúk a HE sebzésük 100%-át ütik rajtam, hogy a picsába amikor alig van penetrationje? T-34-85-ömet kb 450 HP-ról egy lövéssel kiszedte egy jagdpanther... no komment.
  • brasco84
    nekem is meglesz hamarosan a hummel, de az IS re is kéne 1,4 millió :( szar ez a párhuzamos grind.. hummelra már én is veszek töltésgyorsítót..
  • Glo
    Akkor ebbol nem lesz gyorsito a Grille-n. Koszi.
  • VanDaal
    Kezdem úgy gondolni, hogy ezek az új scoutok a legkevésbé sem arra lettek kitalálva, hogy az arty-k életét keserítsék meg. Sőt, úgy spotolnak nekik, hogy közben sokkal nehezebb kilőni őket, mint egy medet, így sokkal tovább látják és durrogtathatják a heavy-ket, TD-ket. A többségük le se szarja az arty vadászatot, csak rohangál össze-vissza, mint a meszes, és ahelyett, hogy a tüzésrséget szivatnák, inkább csak alájuk dolgoznak.
  • hellokitty92
    Csak ha van rá 10 fölös goldod.
  • Glo
    En is jobban elvezem, miota Grille-ra feltettem a nagy agyut.. Csak a loading time, az lehetne gyorsabb :)

Amugy ha veszek egy toltesgyorsitot, akkor azt at tudom pakolni masik agyura? Mondjuk a Hummelre, ha meglesz? Ez az 500.000 kredites kerdes :)
  • brasco84
    én most valahogy jobban élvezem az artyt.. de 1-2 nap és meglesz az IS, lehet akkor inkább azzal nyomom, mert ez a KV-13 kiakaszt, ezzel a fos ágyújával.
  • hellokitty92
    Sose értettem ezeket az artys vicceket...

(: :D:D
  • hellokitty92
    Á az nem elég félelmet keltő a vezérhez, legyen inkább steel fist!:)
  • brasco84
    epic fight volt.. ketten maradtunk egy gwpantherrel, meg én grillével, másik oldalon 1 gwpanther 6 killel. mentünk foglalni, én beérek, a másik arty aztmondja fedez, bumm headshot halott. közeledik felém az enemy, elkúrtam, kilőtt. fight of loading time :D
  • Tusy
    - ~1 hét után reggel beléptem a SU-85-el és kicsit meglepődtem, mert lőwék ellen eddig nem rakott be vele (visszaolvastam, hogy változott a patch óta a rendszer), de még KV se volt csak t6-t8 tankok. Ha már így alakult, tornasor aljáról megyek felderíteni. 40% alatti IS nem messze tőlem kigördül, mondom legalább lövök egy lepattanót mielőtt kilőnek. Közel is volt, oldalt is volt egy kicsit, de hogy 1 lövésből kiszedjem arra nem számítottam
  • R3nton
    persze csak majd be kell írni hozzá iddqd iddkfa
  • Wlanseraf
    IS-4 SSLH lesz akkor a neve?:D St. Stalin's left hand:)

Na jó most már alszom egyet:D
  • hellokitty92
    Ja de vele is temették, ezért tartott ennyi ideig a megtalálása, mert exhumálni kellett a vezér elvtársat! Hónapokon keresztűl próbálták kifeszíteni vas őkléből -a kapitalista disznókat térdrekényszerítő- csodafegyverének tervrajzát.

A legfúrcsább h a bal karja(amiben a tervek voltak) nem indult bomlásnak, teljesen érintetlen! Gyors el is nevezték szent balnak. Nem sokkal később még putyint is legyőzte szkanderban!
  • Amergin
    Megvan! Katyusa is lesz rajta, hiszen az "korhű" és ilyen még tényleg nincs a játékban, úgy hogy ez "újítás" lesz.
  • Glo
    JAj tegnap volt egy aranyos sztori.. Kb Tier 5-os csataba (ahol voltak KV-k, meg egyebek) behoztak platoonban egy LolTrakkert. Szegeny allt a bazisukon, es irtozatosan lotte 20-asokkal a beronto Panthert :) Az allt, vart, majd tolatasbol(!) atment rajta :D
  • Glo
    Nem lesz neki 4000HP-ja. Egyszeruen az lesz kiirva a HP stathoz: God Mode ON
  • Gunslinger
    Naná, műhold nézete is lesz. Meg a saját és ellenséges bázis körén belül másodperceként 5 hp regenerálódás. Az IS-4 roncsát nem lehet eltolni, de vele el lehet tolni a még működő tankokat. Ha valami nagy balszerencse folytán elfogyna a 4000 hp, akkor még bekapcsol egy 500 hp-s tartalék, ha az is elfogy egy önmegsemmisítő atomrobbanással elköszön a csatából, mely 20 kockányi területen pusztít tetszőlegesen megadott irányba. :-D
  • Glo
    Ugyan, kishituek vagytok. Akit spottol az egybol felrobban.. Es persze mindenkit spottol :D
  • Amergin
    Meg lesz rajta egy másodlagos tűzérségi ágyú is ami a hegyen is átlő
  • Wlanseraf
    Az úgy lesz hogy 45 másodpercenként megnyomsz egy gombot és megjelenik minden enemy a mapon:)
    Még gondolkoznak rajta hogy a hegyen át tudjon lőni vagy ne:D
  • Gunslinger
    Meg nem kell neki scout, mindig mindent lát.
  • Wlanseraf
    +tud repülni:P
  • Wlanseraf
    Ezt én is olvastam:) saját kezűleg Sztálin elvtárs rajzolta le egy szalvétára:D
  • lammaer
    Nagyon váróóóóós akkor...

• Gunslinger
    Jaja, de 15 ROF-al, 4000 hp-val, 50-es toronyforgással és még az aranyat is termeli.
  • Glo
    Szegenyek mennyit rajzolhatnak AutoCAD-ben az eredeti tervrajzokert :)
  • hellokitty92
    Na majd az is4-en!:D Szásáék megoldják azt is, már fel is lelték a tervrajzokat.
  • Wlanseraf
    Melyik tankon van rajta?:)
  • bgabor
    Azért mert az nem egy tank, hanem egy orosz löveg, a legnagyobb Tierű szovjet tankokon és TDken.
  • hellokitty92
    Az egy ágyú, az object és az isu top ágyúja.
  • Looserke
    honnan lehet megtudni, mikor lesznek a következő eventek?
  • SovereignXY
    Ez a BL-10 miféle tank? Mert nem igazán találom
    :(
  • lammaer
    "Mennyivel egyszerűbb lenne tankod tierje +-1 tier"

És milyen k* unalmas is lenne. Kb akkor megragadhatnál a PZII szintjén, mert onnantól kezdve mindig ugyanaz a játékélmény (aka veled egyenlőkkel kell harcolnod).

Akkor már menjünk egy lépéssel tovább, legyen minden tank ugyanolyan paraméterü, csak a modellt hagyjuk meg hogy a Tigris az még Tigrisnek látszódjon. :)
  • SovereignXY
    Durva eza Sherman. Vagy a Su-100 szar vagy bug. :) Pofán lőtt és lapattant rólam :D
  • lammaer
    Sztem is csak vmi nagyon nagy pechsorozatod lehetett a BL10-el, mert - ahogy a prof is írta - nem jellemző hogy ennyire rosszul működne.

Tény, minden egyes elhibázott lövés hatványozottan idegeli az embert, hiszen arra számít - jogosan - hogy a célpont pillanatok alatt atomizálódik, és már már vigyorogva nyomja a bal klikket. Aztán amikor a dzsipók ellopják a skulót, lepattan, 0% damaget okz, akkor az embernek legörbül a szája.

Alapvetően a BL10 adja azt a játékélményt hogy "leszarom merre néz, hol áll, ki az, mit látok belőle, odadurrantok és 800+ damage" :)
  • VanDaal
    Campinovka + egy ügyes T-50 + egy jó Ferdi = 8 kill
    Ők ketten lényegében megnyerték nekünk a meccset :D