418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
F@sza! Most vettem a panthert!
Így szerencsére dupla öröm ért. Heroin áron jutottam hozzá egy Isten csapása "tartályhoz"!!!
-
se oldalt, se hátul nem 45 az a 45 ahogyan TE írtad. De sebaj, te mindent jobban tudsz mindenkinél -
lammaer #63351 Bocsi, mindig is tudtam.
Van olyan hely ahol a t34-85-öt átviszi a Jpanther HE-vel.
Van, kb a hull 80%-a (oldal, hátul).
Utána te kötöttd ki hogy csak szemből lehet. -
Desmodromic #63350 Desmodromic -
mi az ingame neved? -
gseldon #63348 A HE tényleg csak akkor ad le teljes sebzést, ha átüti a páncélt. Ha nem üti át, akkor jóval kevesebbet sebez, mint ami le van írva az ágyúnál átlagosba.
Volt olyan, hogy GW Pantherrel 1shotoltam 100%-os pantherII-t. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy az oldalát találtam el, átütöttem és még a random miatt kaptam +10-15%-ot a sebzésre. Előfordul. És tényleg idegesítő. -
lammaer #63347 Nyilván ez is csak akkor ha te lősz :) -
megsértődtél mert felvilágosítottalak hogy kéne effektív páncélvastagságot számítani statok helyett? :P -
Desmodromic #63345 Sippie, ha gondolod most gépközelben vagyok és van JP-m mindenféle ágyúval. Még úgysem lőttem olyan célpontra, ami nem lő vissza.
-
152-es we nailed em bad 0 sebzéssel az bezzeg megy :D -
lammaer #63343 Nyilván egy mednél az a gyakori, hogy egy Jpantherrel leáll 1vs1 szemtől szemben verekedni. Ha ezt csináltad, meg is érdemled hogy átlőttek :)
Megvannak a számaid, továbbra is hitetlenkedhetsz a te dolgod. -
Szakesz #63342 U.I; Gyenge pont a géppuskafészek, parancsnoki kupola és persze Mr. Driver kukkolója stb. -
Szakesz #63341 Ebben van valami. A múltkor teszteltük, de a HE teljesen másképp viselkedett a gyenge pontok átütésekor, mint az AP.
HE-vel tényleg csak az a pár pixelnyi területet ütheted át, de azt is csak nagyon közelről, álló célpont esetén. -
lammaer #63340 A játékban csak akkor robban a páncélon, ha nem tudja átütni, ilyenkor viszont kevesebbet sebez.
Bizonyos esetekben (pl Jpanther vs T34-85, pl ha Sippie ül benne és szemből találják el ) a HE lövedék átütheti a páncélt és uymond belül robban, maximális pusztítást okozva :) -
eredetileg mondtam volna hogy oldalról lőtt át? ugye hogy nem.
Te kezdtél okoskodni hogy 45 mm a páncél és 124% hogy átlőtt mér nem olvasok statokat!!!!44néééégy
természetesen elképzelhető hogy azt találta el, pont belőtt a nyíláson és a program a legnagyobb sebzést adta neki. Éjjen a random -
Desmodromic #63338 Mivel a HE becsapódáskor robban, ami ugye körkörösen hat, ezért nincs úgymond becsapódási szög. Legalább is így képzelem. -
lammaer #63337 Eredetileg mondtad? Ugye hogy nem.
De tudod mit - mi van a frontpáncélon a gyenge pontokkal. Azt se üthette át?
Már látom is a válaszod: "biztos vagyok benne hogy nem a sofőr kukkerét, a géppuskanyilást vagy a front alját találta el. 100%-osan tudom, hogy a frontpáncél legvastagabb pontját találta el..."
-
Mi a részlet? Hogy szemből lőtt át a jagdpanther? Így már teljesen normális, mert te azt gondoltad hogy oldalról lő vagymi? :D -
lammaer #63335 Azért szeretem amikor a részletek mindíg utoljára derülnek ki. Az a szerencséd, hogy nincs róla screenshotod, ilyenkor ki szokott derülni néhány turpisság.
Szerintem nagy űrméretű nagyot rugó ágyútól nem meglepő ha elfüstül egy T6 medet. -
Az elsővel egyetértek, a második nem hiszem hogy csak engem szopatna, de kiváncsi vagyok mégis hogy van ez, harmadik valóban hogy szemből átlőjenek HE-vel az eléggé lehetetlen kategória, hacsaknem 5 tierrel erősebb lő. Abban az esetben nyilván lehetséges -
lammaer #63333 Ja, és most jönnek a kivételek. Csak hogy igazad legyen :)
Tudod mit: igazad van, szar a játék, csak téged szopat. Természetesen LEHETETLEN hogy átüssenek HEvel. -
Gunslinger #63332 Az volt múltkor. Legközelebb lehet, hogy megint lesz. -
majd lesz máskor, szvsz legkésőbb karácsonykor úgyis bedobják megint. -
szemből lőtt át, nem oldalról.
amikor az IS lőtt nem a T-34-ben ültem, hanem egy heavyben, talán T-29. Az is szemből kapta a lövést, nem is láttam az IS-t szóval gondolom nem is közelről, ahhoz képest kaptam a 460 körüli sebzést. Nagyon örültem, amikor a Tier9-es amcsi ágyú sem sebez 320-nál többet nekem AP-val. -
úgy látom slot nem lesz akciózva -
lammaer #63328 Nos...
http://en.wikipedia.org/wiki/Sloped_armour
Ez alapján, az effektiv páncélvastagság = páncél vastagság / cos (döntöttség).
A t-34 frontjának döntöttsége 60, oldalának 45 fok.
Igy a játékban lévő vastagság adatok alapján:
front = 45 / cos (60) = 45 / 0.5 = 90
side = 45 / cos (45) = 45 / 0.7 = 64
Abban tehát igazad van, frontálisan 90. Oldalról meg 64.
Egy dolog még hátravan: úgy tudom a nagy űrméretű ágyúk kapnak kompenzációt.
Szóval, ezek alapján továbbra sem tartom lehetetlennek hogy Jpanther vagy IS HE-vel oneshotoljon egy T-34-85-t.
-
VanDaal #63327 Szerencsére nem is vagyok rászorulva, hogy menjen :) Viszont ne felejtsd el a lövedék kaliberére adott kompenzációt se. Amúgy meg majdnem mindegy, mi jön ki, mert ahogy írtad, átlőttek. És valószínűleg jövőben is át fognak. A WoT-ban minden előfordulhat, sajnos ezt már valószínűleg mindnyájan megtapasztaltuk... -
VanDaal #63326 Ezzazz! Végre egy akció, amiből szinte minden érint! Kell tigris is, Sherman is, meg 1napos prémium is =) -
Látom sokaknak nem megy a matek. 45 vastagság 30 fokkal döntve. jó számolgatást ;) -
VanDaal #63324 Miért nem egyből 100 akkor már? Attól még, hogy vastagabbnak szeretnéd, nem lesz az. Aztán a valóságtól való ilyen elrugaszkodásból jön az, hogy nem érted mért lőtték át. -
*90 -
ezeket a számokat te honnan veszed? Van az 80mm is. -
Szakesz #63321 Lesz. -
lesz valamikor event a közeljövőben? kellene pár slot és jól jönne a 150 goldos akció :) -
lammaer #63319 Erről nem is beszélve ;) -
lammaer #63318 *60mm-re -
lammaer #63317 Lehetsz szarkasztikus, de a számok magukért beszélnek. Még a döntöttséggel is csak 60fokra megy fel a szuperpáncélod. -
Szakesz #63316 460-at könnyedén sebezhet az IS akár egyszerű AP lövedékkel is, ha a 122mm ágyút használja, mázlija van és a nagyobb sebzésértéket adja be neki a rendszer.
-
ó mester nem is tudtam hogy a T-34 hullja 90 fokban áll -
lammaer #63314 "egy HE meg kizárt hogy átüssön"
Persze. Kizárt.