418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tankaljöttem #63393 xdddddd -
tarts egy KV-t vagy valami tier5-öt farmolásra, és mellette mennyél a T-32-vel. Ami pluszt az egyikkel összeszedsz elbukhatod a T-32-vel és még egálba maradsz. -
Gunslinger #63391 Ha van mellette más kisebb tankod, amivel pénzt gyűjtesz, akkor vedd meg nyugodtan, de úgy ne menjél, hogy egyedül csak T32 lenne a garázsban. Mondjuk bármikor vehet az ember ingyen loltraktort, ha kifogyna a pénzből... -
Adjunktus #63390 Elmondtuk,hogy a T29 nem kifejezett farm gép.Viszont a játék a fejlődésről szól.
Innentől kezdve nem értem a problémát::D -
tankaljöttem #63389 tudom az enyim is fullos ,és megtudnám venni a t-32-est ,csak nincs lóvém ,ugy tudnám most megvenni ha eladom a t-29-est -
Adjunktus #63388 A fullos T29 nagyon jó verda a saját kategóriájában,de nem az a kifejezett farm gép.A 105-öt azért már kell finanszírozni. -
tankaljöttem #63387 na jó:)) mennyivel drágább a javitás a t-29-hez képest. -
farmolni? minél feljebb mész a tierben annál kevésbé fogsz tudni vele farmolni, annál drágább a fenntartás -
tankaljöttem #63385 Hello ,kérdésem lenne: a t-29-et eladjam szerintetek hogy megtudjam venni a t-32-est , néztem hogy kb ugyanaz mint a t-29-es ,csak 8 as szintü,lehet vele jókat farmolni ? -
Adjunktus #63384 Azért ez elég felemásra sikeredett a játékban.
Mert ugyebár a repesz gránátot többféle gyújtóval szokták használni.
Ezek közül az időzített nem érdekes.Azt csak vegyi,biológiai vagy propaganda gránátokhoz használják.
A legtöbbször pillanatgyújtóval lőnek,ami a becsapódáskor robban.
Használnak még romboló gyújtót is.(egyszerűen rajta hagyják a gyújtó kupakot)Ennek lenne az a célja,hogy átütés után gyújtsa a robbanó töltetet.Épületek meg bunkerek ellen használják főleg.
Nomármost!
A játékban a HE gránát robbanhat a páncélon kívül,kisebb sebzéssel.(elméletileg pillanat gyújtó)
Vagy páncélon belül,nagy sebzéssel.(romboló gyújtó)
Ha pillanatgyújtós a HE gránát,akkor még ha tehetné sem fog áthatolni teljesen a páncélon,mire az ütközés pillanatában berobban.
Ha meg romboló gyújtós és mégsem üti át,akkor egyszerűen fel kellene kenődnie a páncéltestre,vagy a gyújtó fej kitörése után kellene robbanás nélkül lepattannia a testről.Esetleg ha a becsapódás szöge,elég merőleges,akkor berobbanhat de már csak a lepattanás után,valahol a tankon kívül. -
bgabor #63383 Ezer köszönet, sikerült. -
Desmodromic #63382 Majdnem megvan a ferdire való XP. Mi a véleményetek érdemes kifejleszteni vagy jók lesznek az új német TD-k? Azt lehet tudni, hogy hol lesznek az elágazások a tree-ben?
Köszike -
Gunslinger #63381 M4-ből először ki kell fejlesztened az E2-est, majd csak utána tudod abból az M6-ot. -
SZU #63380 Az a jó a félárú akcióban, hogy ha nem tetszik a jármű, később eladhatod a teljes vételárért! ;) -
endrodiz #63379 Pont jókor jön ez az akció :)
Lesz tigrisem féláron (fellépek tierVII-be) és asszem vissavásárolom az amúgy elit M4-emet, hogy kifejlesszek egy M6-ot és akkor az amcsi heavy ág is mehet. fincsi... :D -
Igaz, ez esetben Vezérlőpult - óra,nyelv és terület - másik billentyűzet vagy beviteli módszer megadása - billentyűeztváltás gomb - speciális billentyűzetbeállítások fül - és ott lehet módosítani. -
Há' mondom, én is így érzem ha leoszt a gép egy 19-es sort vesztes meccsből.
Tegnap a Lőwe ágyúja hülyült be. Álló célokat nem találtam el vele sorozatban 50-150m-en belül vagy 4 körön keresztül, aztán hipp-hopp, atom pontos lett.
Ez van. -
Gunslinger #63376 Nem lehet. -
hawkie22 #63375 Amíg az egyik nem elérhető, addig mész a másikkal és viszont. -
hawkie22 #63374 Lehet két ugyanolyan tankot venni? Teszem azt két Type-59-et? Jó lenne XP-gyűjtésre. :D -
Tusy #63373 - másik nyelv kellhet neki (nekem is kell néha angol kiosztás), elég a váltást levenni vagy áttenni másik billentyű-kombinációra -
Win7-en: Vezérlőpult - óra,nyelv és terület - másik billentyűzet vagy beviteli módszer megadása - billentyűeztváltás gomb - és ott eltávolítod a nem kívántnyelveket. -
Tusy #63371 - XP-nél: vezérlőpult --> Területi és nyelvi beállítások --> Nyelvek --> Részletek --> Beállítások --> Billentyűzetbeállítások --> Billentyűkombináció módosítása (javaslom a 'nincs'et, de amúgy szabadon választott) -
Gunslinger #63370 Én a Q betűre konfigoltam a TS-t, kézre esik. -
bgabor #63369 Az a gond hogy az ALT-al figyelem a játékosok adatait, shiftel meg írok, úgyhogy alkalmanként összeakadnak. Ahogy az ALT és a TAB is. Nem tudom hogy sikerült nekik két fontos billentyűt az ALTra és a TABra tenni. -
bgabor #63368 Igen, osbtobaságnak tánik így leírva, de akik megértek már néhány szopóágas napot, azok tudják hogy igaz. -
Gunslinger #63367 Ne nyomd le az ALT+SHIFT-et és nem csinálja. Amúgy a windows és nem a WoT érte a felelős. -
bgabor #63366 Miképpen? -
Távolítsd el a többi billentyűzetkiosztást a rendszerből. -
Érdekes...
Szó szerint ezt szoktam ts-en a "klubtársak" fülébe okádni ha szopóágon vagyok, így fórumon olvasva pedig ostobaságnak tűnik...
-
bgabor #63363 Na de ennek még nem kéne szükségszerűen azt is jelentenie, hogy már a meccs kezdetén le van zsírozva, melyik csapat fog nyerni és melyik veszíteni. Amikor az ember elveszít zsinórban 15 csatát, az már régen nem véletlen. -
Teljesen egyértelmű, hogy a pénzért csinálják ... Ezen nem szabad meglepődni ... És főleg nem megszólni őket!
Ami viszont idegesítő, hogy láthatatlan manipulációk vannak a játékban, amit hívjunk nemes egyszerűséggel: szopóág-nak ...
Ezért viszont üvegdarabkás-erőspistás vazelinnal kellene őket megszeretgetgni ...
@bgabor: Na ennek a megoldására én is kiváncis lennék ... Alt + Shift-re vált ugyanis ez a szar ... Hiába veszem ki az anolt, visszakerül ... most próbaképp átállítottam Ctrl + Shift-re ... majd meglátjuk ... de azóta nem veszem észre ...
Ami a legdühítőbb: ezer éve Alt-on van a TS konfigolva, majdnem mindenben ...
Na most: beszéd + zoom = billentyűzetváltás ... Beszéd + statok = desktop :(
Mondjuk ez az én hibám, de jó lenne, ha ezeket is át lehetne configolni ... -
bgabor #63361 Amúgy nem tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne váltogassa félpercenként a billentyűzetkiosztást('y' helyett 'z') ez a szar? -
Gunslinger #63360 Jajjj de kegyetlen, T25 AT-val kiszedtem egy T-54-et két lövésből, már csak 460 hp-n volt, erre írja chaten, hogy mekkora nyomi vagyok, hogy prémium lőszert használok.
Visszakérdeztem, hogy ki használ prém lőszert?
Erre, hogy hát én a 105mm-es ágyúmhoz. Erre visszaírtam, hogy 1, nem használok prém lőszert, 2 90 milissel lőttem ki. Na gyorsan elkussolt, gondolom a saját csapata már röhögött rajta. Hihetetlen milyen egoisták vannak, akik azt hiszik magukról, hogy kilőhetetlenek. -
itt vagy még? -
Szorult volna a fejed a szülőcsatornába!!!
-
lammaer #63357 "Nagy átverés ez az egész, pénzszerzési művelet tankos játéknak álcázva."
Te tényleg azthitted hogy az a sok ember szeretetből csinálja a játékot? :) -
spiczi91 #63356 Ezennel hivatalosan bejelentem, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KURVÁRA BESZOPTAD!!!
-
lammaer #63355 Mert a 60-at (valóban, nem 45) tényleg nagyon nehéz átütni egy 60as average penű ágyúval, ami kompenzációt is kap.
Én legalább elismertem hogy a frontnál igazad volt, az tényleg problémás. -
bgabor #63354 Mekkora átverés ez a játék...
Nekem ne mondja senki, hogy véletlen az, hogy tízből tízszer veszít a csapatom egyhuzamban.
Egyik nap szinte minden lövésem betalál, másik nap öt lövésemből egy visz be sebzést.
Szerintem előre meg van adva, melyik nap melyik felhasználó nyer, és melyik veszít. Aztán a veszteseket az egyik, nyerteseket a másik csoportba rakjra.
Ehhez jön még hozzá hogy nagyjából teljesen véletlenszerű, mennyit sebzel, milyen páncélon, meg hogy áthatol e vagy sem. (ennek fényében különösen nevetséges amikor páncélvastagságokról meg páncéláttörési értékekről megy a buta vita)
Nagy átverés ez az egész, pénzszerzési művelet tankos játéknak álcázva.