418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
crossy104 #63433 -
crossy104 #63432 Ezt a klán csatát skubizzátok!
-
Nazarov77 #63431 Nem sajnos, és ajánlom a paypalt mert ott semmit se von le, sima kártya megadásnál levesz 200 forintot, amit nem tudom hogy vissza ad e később. -
Annál a fizetéses dolognál nem lehet valami kamu dolgokat beadni? -
Nazarov77 #63429 Ez lemaradt:
Auto-renewet a subscription menüben lehet kikapcsolni:
Nagy piros gomb: Turn auto-renew OFFra kell menni.
Utána így kell kinéznie:
http://img845.imageshack.us/img845/240/nvtelenvk.png -
Nazarov77 #63428 IGNen promo kódokat osztogatnak ami jár az aktiválásért:
-750 gold
- 1 hét prémium
- eladnivaló stuart prém tank
http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/index.html
Mit kell csinálni hogy kapjál kódot?
Kell hozzá egy IGN prime account ami fizetős DE van 30 napos trial, egy ilyet igényelni kell, a regisztráció végén kér egy fizetési lehetőséget amit meg kell csinálni de nem vesz le pénzt.
AMI NAGYON FONTOS: Alapból be lesz kapcsolva egy olyan funkció hogyha lejár a trial automatikusan megújítja ami 7$ba fáj ezt KAPCSOLJÁTOK KI AZONNAL.
Ha kész a regisztráció:
http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/
Itt sign in és elvileg kidobja. Ha nem adja ki a kódot próbálkozni kell mert ez egy idióta oldal :D A kód működik 750 goldot már elköltöttem, stuartot meg eladtam. -
Köszi -
Első kérdésre nem tudom a választ, de asszem a spall liner artyk ellen is jó. -
Szaiasztok érdemes kiegészítőnek feltenni a szerszámosládát ha már 100% a javítási skill a legénységnek? Vhol azt hallottam h max 125% lehet egy képesség - Így van ez?
Továbbá a repeszpáncél az arty ellen is +védelmet nyújt ha az arty HE lőszerrel lő? -
Bakker nem ezt a képet akartam. Mindegy.. -
Megdöntöttem a 9 killes rekordomat :DD
e-pénisz növelés sikeres :D -
VanDaal #63422 Nekem eddig 11 vereség volt a legtöbb zsinórban, és attól se voltam túl boldog. 20? Azért az már durva... -
szecsko77 #63421 Ne csüggedj, ilyen szar napom mint ami ma van, nekem is régen volt...
Mindegy mit csinálok, mindig a vesztes oldalra kerülök.
-
Gerifinuccsi #63420 Sziasztok! Mire kapom a legtöbb tapasztalatot? -
tankaljöttem #63419 na ez fájt a t-29-el 20 partyból 20 vesztes ,a jó mm-nek köszönhetöen ,most kifogtam -
Gunslinger #63418 Medek között igen, de heavykhez képest nem durva. -
Jammal #63417 A frontja is az eddig látott legjobb ebben a tierben. A KV opságát ez is jelzni, hogy egyedül az tudja átlőni ráadásul az nem is tier6os... -
VanDaal #63416 Oké, köszi! Akkor azt hiszem, szép napoknak nézek elébe :) -
Gunslinger #63415 Csak a tornya és az is csak a t5-6-7 nehéz tankokénál vastagabb. -
Az új M4 röl vélemény? Ahogy nézem vastagabb a péncélzata mint egy nehéz tanknak :D -
Gunslinger #63413 A Tiger szép? Az a nagy kocka? -
Jammal #63412 De a panther még fullosan is ratyi (kigyullad állandóan, szar fegyver), a Tiger viszont azon kívül, hogy minden átlövi elég jó tank. Lehet csak azért nem látom a sok hibáját mert olyan szép :) -
Jammal #63411 Stock panther mindképp nagyobb szopás. Tigrisen legalább tudod használni a rövid 88ast mindenféle fejlesztés nélkül, sőt tornyot is tudsz rá rakni talp nélkül. -
huhuhuhuhuhu, world of artiesban csoda T-32 -20ezer credites kör, muhahahaha -
Metontour #63409 Ahányszor tankot veszek egy hétre rá jön a vedd meg fél áron.Múlt héten a Párducot vettem meg az előző leárazás előtt meg a Tigrist.Ezek engem figyelnek! -
VanDaal #63408 Melyik a nagyobb szívás, a stock Párduc, vagy a stock Tigris?
Holnap még csak az egyikre lesz elég xp-m, a másikra csak holnap után. A rosszabbat akarom előbb megvenni, hogy eggyel több nap jusson a fejlesztésére az 1 napos prém árából vett 3 napos prémből
-
az elején pedig jó nagy szopás lesz, amíg nincs meg a jobb torony, addig minden átlő, még a PZIV is. Bár az a testet is átlövi később is szal mind1. -
tankaljöttem #63406 igazán nem vagyok türelmes ,de a t32-es kurva jónak tűnik ,az lehet hogy az ágyu ugyanaz de tuti hogy mégis erősebb szerintem -
bornofakone #63405 t29 105-el a jó, olyan mint IS 122-sel, volt szerencsém kipróbálni mindegyik tankot, nem mind1 h melyik gun-al lősz, a 105-snek nagyobb a penje, t7-be igaz nem számít, de pl. 1 is-4-t szemből ki tudsz vele elég szépen szedni, főleg ha hull down-ba vagy, míg 90-sel esélytelen :)
t32-vel csak az a baj amúgy h 1 tierrel fentebb van mint t29, és t8-ba már azért cseppet gyenge az a gun, még többet kell okoskodni vele h átüsd a többi t8-s tankot...ez kb. olyan mint a rövid 88-s, vk3601-n egész jól muzsikál, mert abban a tierben még nagyon jó gun (sztem), viszont t7-be tigrisen v akár panther-en sztem vmi gyötrelem....
btw: t32 volt számomra a legélvezetesebb tank a játékban, pz3 után:) szóval lehet vele szép dolgokat összehozni de azért kell h nagyon érezd azt a tankot és h szerencséd legyen:) -
Victory!
Battle: Murovanka 2011. szeptember 22. 17:33:14
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 1 678 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 20 926
nem nyert ;) Gyakorolj még kicsit azzal a babával -
valóban. Csak a T-32 eggyel magasabb Tier, így átlagban erősebb ellenfelek ellen is rakja be. A javítás drágább, akkor már inkább a T-29. (egyébként én a T-29-en nem használtam a 105-öst, drága a lőszer, a 90-es bőven elég rá szvsz) -
bornofakone #63402 tankaljöttem:
nem tudom mennyire vagy türelmes, higgadt játékos, illetve h mennyi credited van, v mennyire vagy ügyes a tankkal, v h prémiummal v anélkül játszol-e, de 1 jó tanács:
t32 után állj le:) max ha nagyon hardcore-ba akarsz átmenni, de a t34-el sok álmatlan éjszakád lesz, főleg mire a 120-st kigrindeled....
ha weekend warrior vagy, akk inkább irány orosz v német tree, fejleszd ki a t34-t persze, de várj addig míg nem jön az új m103 amcsi heavy, az már használhatóbbnak TŰNIK :) -
lammaer #63401 Nyilván az ellenségnek előbb járt le a visszaszámlálás mint nektek...
vagy van jobb ötleted?
-
lammaer #63400 Működik a voodoo :) -
SovereignXY #63399 Na sztem itt vmi turpisság volt. sigfried volnal pálya. Mi voltunk fenn északon. 55el megy a tankom. Beérek a városba mennyi volt? 15 másodperc sacc max 20. Erre beéle rohanok 2 TDbe. Hogy azok 3-4szer nagyobb távot hogy tettek meg... -
lammaer #63398 Azért eme eszmefuttatást olvasva örülök, hogy nem modellezték le ennyire a lőszereket a játékban. Lenne mégtöbb kurvaanyázás meg sipákolás hogy "mi az hogy HEvel lőttem és el is találtam, mégse robbant fel a lövedék" :) -
hellokitty92 #63397 A t29-nek és a t32-nek úgyan azok az ágyúi... -
tankaljöttem #63396 hát ezért kérdeztem ,de igaz a fejlödésről szól ,és melyik az a szopóág mondjad:)) -
én megbántam hogy eladtam :D de fejlődni kell, fullosan talán a T-32 is lesz olyan jó mint a T-29. Bár az ágyúja egy szar :)
Na viszont rákerültem a szopó-ágra azt hiszem -
tankaljöttem #63394 van mellette csak annyira jónak tartom a t-29-est és nem akartam megbánni ha eladom ,de fejlödnöm kell akkor eladom és megveszem a t-32-est