418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    nyugi, ez nekem is sok csata után jutott eszembe, hogy használjam az egér görgőjét :D:D:D
  • SovereignXY
    Na ez de kurva fazsa. Kb 500 csata után jutott az eszembe, hogy megnézem lehet e zoomolni sniper módban...
    Eddig kicsit nehéz volt 3-400 méterre ellőnmi mikor 5 pixel a tank :)
  • patchaou
    Azt hittem hogy alapból eu, azon is játszom. De a wot oldalon ahol be lehet jelentkezni valahogy épp usa-n volt és nem vettem észre. Bemásoltam a kódot, sikerült minden faszán, aztán a játékban nem jelent meg semmi. Gyors Alt+tab, és akkor láttam fönt, hogy north america van eu helyet... :(
    Ez van:)
  • brasco84
    hogy sikerült az usa szerverre küldeni? nem alapbol az eun vagy bejelentkezve? :)
  • patchaou
    Megszívtam ezzel az usa szerverrel, most pucolhatok krumplit tesóm helyett, hogy ideadja a visa-ját :D
  • VanDaal
    Csak 1 forintot? Azt hittem sokat von le. Akkor csinálok én is :)
  • brasco84
    amúgy moneybookerssal nem megy, maradt a sima visa opció, 1 ftot vont le.. annyit megér :D
  • brasco84
    tegnap esti 19:56 os hozzászólás :P
  • SovereignXY
    Van vmi akció vagy mi? Ingyé arany? :)
  • patchaou
    Úgy tűnik meg kell várnom míg tesóm felkel és ideadja a kártyáját, mert a support baszik válaszolni.
  • brasco84
    nekem is jóváírta a 750 goldot, köszi Nazarov :) még ki kell kapcsolni h ne vonja a zsét a kártyámról, bár asszem totál nullán van :D
  • SovereignXY
    Fúú basszátok ki. durva ez a 10,5s a PV4-en. Sherman AP-val 100ról 12re. KV. HE-vel átvitte a tornyot - mondjuk kb 5 méterről - de ezért is. Elég fun-nak tűnik :)
  • kzééé
    Szerintem nyáron nem foglalkoztak vele nyári szünidő stb...
    De így tényleg jobb.
  • kzééé
    Köszi szépen!
  • lammaer
    Amúgy annak örülök, hogy az utóbbi időben végre úgy időzítik az eventeket hogy hétvégére essen, amikor a dolgozó osztály is tudja élvezni.

Nyáron tele volt a tököm a hétköznapos 1 napos eventekkel, zörögtünk is páran a fórumokon. Lehet hogy meghallgatásra talált a managementél?
  • lammaer
    amelyikkel 10%al gyorsabban tölti be a lövedéket.
  • kzééé
    Bocsi a hülye kérdésért melyik a rammer?
    A spall liner az a repeszpáncél de a rammer nem tudom melyik
    magyarul játszom.
  • Nazarov77
    Én rammert, célzásgyorsítót, és spall linert tettem rá.
  • kzééé
    Üdv Mindenkinek!
    Szerintetetek a KT-ra milyen modulokat érdemes vagy hasznos feltenni?
  • lammaer
    Ez már 2-es credit szorzóval, gondolom.
  • VanDaal
    Igen, ebből equipment lesz, az a cucc még úgyis jól jöhet később is. Viszont a kis Sherman meglepően jól muzsikál stock állapotban is :)
    Első csatám vele:
    Vereség
    Csata: Karelia 2011. szeptember 23. 9:12:53
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 454
    Szerzett kredit: 36 886
  • Eagle16
    De még a top motor + top rádió kombó sem megy fel rá....vagy ez, vagy az :) Én motort raktam bele, de persze még úgy is lassú volt...
  • Nazarov77
    Használd ki az 50% kedvezményes equipment kedvezményt, tedd fel a + teherbírás cuccot.
  • VanDaal
    Enyhén lol ez a Párduc. Alap futóművel még egy ventit, vagy egy álcahálót se tudok rárakni
  • lammaer
    Ezért gondoltam két opcióra. Mert ha az IGn figyeli is, a paypal elméletileg elfedi a kártyadatokat előlük.
    Tehát ha a paypalon tudsz másik accot létrehozni ugyanazzal a kártyával, akkor az IGn tuit megeszi.

(azt tudom hogy a paypal az adott kártyát nem engedi két különböző accountnál egyidőben. De ha a tranzakció után törlöd a kártyát és letrhozol új accot lméletileg lehetséges).

No, nem véletlen hogy a becsületkasszák nem működnek nálunk. Nem mintha rá lennék szorulva, de a vadászat izgalma ugye (teszter vagyok IRL, lételemem a határok feszegetése) :D
  • lammaer
    Vazze, 2:50-nél beszartam a parancsnok beszólásán meg rádióson...
    Sztem mostmár állandóan röhögni fogok ha azt hallom hogy "radioman is bleeding :) "
  • hellokitty92
    Akkor lesz gáz, ha tényleg működik, de rájönnek és bannolják a fél fórumot!:D
  • hellokitty92
    Jaja, de addig ne fosszátok ki a céget, amig haza nem értem, az olyan 18.00 környékén lesz, nekem is kell promókód!:D
  • Nazarov77
    Promo kódok száma biztos véges, de ja használjuk ki amíg lehet :D
  • hellokitty92
    Egy rugóra jár az eszünk!:D De szerintem kell, valamilyen módon csak figyeli a rendszer, h felhasználtad-e azt a kártyát már, de puding próbája az evés!

De ha nem engedi, Nazarov kicsit lejjebb írta h lehet törölni a kártya adatokat, utánna lehet h ismét fel lehetne használni, ismétlem lehet...:)

Végtelen aranybánya...:D
  • lammaer
    Ugyanezt csinálta nekem is visa electronnal.. sztem az IGN nem eszi meg (eddig még más helyen nem volt problémám vele, se online játékoknál se dallasban egy útszéli motelben :)
  • lammaer
    Fennakadás: mindennap a legváltozatosabb módon fennakadok legaláb 2-3 alkalommal. Nem javítottak rajta semmit, vagy csak én vagyok már annyira skilles :)
  • hellokitty92
    Kössz a választ! A prém nekem most felejtős, nem nagyon érné meg, szerintem inkább free xp-re fogom elváltani, a t34-re úgy is rengeteg fog kelleni.
  • lammaer
    Én úgy tudom minden nap van egy kicsi downtime - ezért hívják tervezettnek. Mit kell ezen idegeskedni...
  • patchaou
    Úgy látom csak Én voltam olyan szerencsétlen, hogy north america szerverre írtam be a kódot :D
  • lammaer
    "Mert akkor beizzitom tesóm, meg fater kártyáját is!:D 3 hét prém, itt az előkarácsonyom...:) "

Jó magyar módra azon gondolkodom, kell e egyáltalán több kártya...
    A. létrehozol másik IGN accot és megadod ugyanazt a kártyát
    B. esetleg új paypal accot hozol létre ugyanazzal a kártyával

• Nazarov77
    Nem próbáltam, de szerintem lehet.
  • Looserke
    és be lehet adni két kódot egy accra?
  • Nazarov77
    Igen hozzáadódik, és a 750 goldból 3 napos prémium accot vegyél ma mert csak 250, haveromnak most vettem 3x3 napot 750 goldért ( nem lesz gépközelben hétvégén ) úgyhogy az a 7 nap prém 16 napra nőtt :D
  • Nazarov77
    Ja az új map volt? Első 3 kép után gondoltam na ez fishing bay már játszottam rajta és nem néztem tovább :D