418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Victory!
Battle: Sand River 2011. szeptember 23. 13:39:42
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 3 884 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 100 441
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
Mészárlás volt nem csata :) 9 kill és egy leot leszámítva mindenkit 100%-ról lőttem ki. Még mindig kellene ilyen király prém m4 olcsóért. -
Nazarov77 #63592 ja
nem tudom ti észrevettétek e de most hogy egyes tankok 2x annyi pénzt hoznak mindenki farmol és elég kevés az arty, meg tudnám szokni :D -
lammaer #63591 Megint minden modul félárú? -
lammaer #63590 Látszik hogy már érzéketlen vagyok a WOT hülyeségeire.
Tegnap vmi 6 lövést adtam le E8-al egy 2%-os KVra felülről/oldalról (a mountain passon a hídról löttem a csákót).
4 találat, mint 0%-al, aztán mondom akkor már átváltok HE-re, abból az 1 lepattant majd a második megölte.
Sztóikus nyugalommal nyomogattam a gombot :D -
kdezso30 #63589 T29-re milyen felszerelést érdemes rakni? A tank még nincs meg, de most van akció. -
VanDaal #63588 Pointernek ment, de valamiért mégse jó helyre válaszoltam. -
VanDaal #63587 Nekem már nincsenek is ilyen nagyratörő terveim :) szépen beosztom egész napra, aztán kész is :) -
virkir #63586 Nézd meg a tűzfalaidat ki kell engedni a launcher-t és az .exe-t is. -
Wlanseraf #63585 Semmit nem csinál? rendszergazdaként indítva? -
Wlanseraf #63584 ajajj ne is mond múltkor találtam meg az earthquake 1 nyakba lógót:) -
vikingss #63583 Köszi Nazarow de próbáltam és nem jó . "Ha ezzel megvagyunk indítsuk el a játékot az asztalra kirakott ikonnal (ha van) vagy a megadott könyvtárban található 'WOTLauncher.exe' fájl indításával. Ha rákattintottunk kijön egy Auto Updater ablak, várjuk meg míg alul a csík végig megy, majd várjunk amíg megint végig megy ekkor törénik a telepítés ezután rányomhatunk a bal alsó sarokban lévő piros PlAY gombra és indul is a játék!" nekem valami itt nem jó , mert nem tölt végig és a play gomb sem piros tehát nem lehet rákattoloni . -
15 éve, meg tudtam enni az earthquake bulikon egy 60cmes don pepe pizzát, ezt megpróbáltam 5 éve, a harmadánál hánytam :D Öregszem :D -
Nazarov77 #63582 Próbáld meg elindítani a worldoftanks.exevel ami a játék mappában van. -
VanDaal #63581 Épp most végeztem az óriás pizzám felével, a maradékkal már csak sikerül kihúznom a mai napot valahogy :) -
vikingss #63580 Szevasztok.A játékkal lenne egy kis gondom mégpedig az : Csináltam a honlapon accountot, letöltötem/ installáltam a játékot, kirakta az indítóikont az asztalra de mikor erre kattolok csak pörög az ikon/loading/ és semmi több nem történik ... Ha valaki tudna valami hasznos infót írni az jó lenne. -
lammaer #63579 Remélem azért vacsit fogsz még kapni annak ellenére hogy rontttál ;) -
VanDaal #63578 Szerintem nekem is negatív irányba fog ma megindulni a winrate-em, mert szinte csak stock tankokkal rohangálok :D De legalább még az újdonság erejével hatnak :D -
VanDaal #63577 Akkor KT-t még elméletben kifoghatok egyszer, ha szerencsém lesz. Most viszont amúgy is nagy az "öröm és bódottá", ez az akció nem is jöhetett volna jobbkor :) -
Gunslinger #63576 Hja, ezért nem lesznek sosem rajzasztal tankok. -
Oddball29 #63575 Na ebből kapásból kettő közelében nem volt a Market Gardennek. -
Gunslinger #63574 Ferdi és Panther volt eddig a legmagasabb szintű. Általában mid tier tankok szoktak kedvezményesek lenni, de nem baj, mert így legalább van elég célpont. IS-4-el ma lementem a duplát, a csatában a túloldalon 7 Tiger volt, három stock állapotút is láttam, enyhe alázás volt. -
Az attól függ ... Általában ezekben az akciókban azok a tankok szerepelnek, amelyek valójában is részt vettek az adott csatában ...
Emiatt kétlem, hogy ezek nagyon akcióba kerülnének :) Bár ne legyen igazam ... -
VanDaal #63572 Régebben még nem nagyon figyeltem, mert nem érintett annyira, de szoktak tier8-as vagy afölötti tankok is akciósak lenni? Emlékszem, egyszer volt a Ferdi, de azon kívül másra nem emlékszem ilyen magas szintről. -
Gunslinger #63571 Volt már jó párszor. -
SovereignXY #63570 Lehet lesz citadella hadműveletes is :)Bár.. az max jövőre. :) -
brasco84 #63569 ruszki tankokkal nem lesz ilyen? -
VanDaal #63568 Eddig ez a kedvenc akcióm! Már majdnem 2 millát spóroltam, plusz dől a lé az akciós tankokkal =) -
Köszönöm szépen! -
Az akció szeptember 23.-én reggel 7:30-as kezdéssel indul és egészen 26. reggel 7:30-ig tart.
Dupla creditet kapsz a következő tankok után: PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8 -
Most már van dupla pénz a tigrincsel ? -
Lesz igen.
World Of Warplanes
World Of Battleships
Van külön topic mindegyiknek. -
Glo #63563 Jah, elvileg telen hozzak ki, most mennek az alfa tesztek.. -
SovereignXY #63562 Nagyon durva ez a 105 milis. Ellenséges PZ4 80%. Szemből telibe lőttem és pukk :D De jó érzés is volt. Shermant 100ról 22%-ra. :) -
SovereignXY #63561 Lsz iylen repülős izé is? -
Aki meg gyorsabban kanyarodik azt le cheaterezik :) -
spiczi91 #63559 
-
Glo #63558 if of :D -
Glo #63557 Rmelem World if Warplanes-ben is sokaknak csak fel ev utan jut eszukben, hogy a gepen van csürö is :D -
Amatőr....nekem 120 csata után sikerült rájönni...
-
Sőt folyamatos közelítéssel át is vált külső nézetből. Ugyanerre képes visszafelé is.