418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    Ó, dehogynem.
  • Plata
    Biztos orosz tankban ültél,ruszki poroltóban ne bízz.
  • SovereignXY
    Kv-ra én is ráálltam de előtte eza t-28 annyira ótvar....
  • VanDaal
    Ha lesz belőle egy, majd rájössz, hogy mégse lehetetlen kilőni :)
  • VanDaal
    Újabb csoda a WoT világában:
    Benyomtam a poroltót és mégis leégtem!
  • kabel15
    Miért van minden játékban egy elcseszett fegyver vagy kaszt vagy jelen esetben egy tank. Komolyan csinálok egy orosz ágat csak azért hogy KV val szívassam a népet. Nem lehet semmivel kilőni
  • pointer4
    De rég ültem Tigrisben, ez ennyire jó volt 1 hónapja is? :D

Victory!
    Battle: Karelia 2011. szeptember 23. 19:43:24
    Vehicle: PzKpfw VI Tiger
    Experience received: 1 629
    Credits received: 77 046
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper
  • csőcse
    Remmer-ben amúgy se bízok mert nem dob falhoz az az átlag 0,7sec ha már ezen múlna egy csata az régen rossz.
  • Szakesz
    Link.

Különösebben nem mélyedtem bele a témába, szóval akár totál hülyeség is lehet, amit az illető a fenti linknél állít.
  • lammaer
    Csak.. nem... bugos????
  • Szakesz
    Elvileg a rammer is csak 5-6%-kal gyorsítja meg az újratöltést az adatlapján szereplő 10% helyett.

Ezek fényében a ventilátor fényévekkel hasznosabb. :)
  • lammaer
    Én nyomnék mellé egy kukkert is, a rammer helyett. Igy az álcahákóval reménytelen meccsekel lehet vele spottert játszani. De izlések és pofonok.
  • Szakesz
    Ha 6 másodpercig állsz, az álcaháló működésbe lép attól függetlenül, hogy hol álltál meg.
  • SovereignXY
    Ó! Ha már álcaháló. Most ha a semmi közepén megállok vele az... most ott is álcáz vagy hogy s mint megy a dolog?
  • SovereignXY
    Sherman és álcaháló? Hát...
  • lammaer
    Nem, az elsődleges skillekre ad 5%-ot a ventri (ha ráálsz egy emberre irja is hogy +5% ha fenn van).
  • LSL
    Venti csak akkor kell ha már van skilljeik vannak nem? Célozni meg lőni meg pont elég gyorsan lőnek. Most KV-ra vettem rammert. Meg gyors megcsináltam még a maradék 5K-t priestből, és M41re raktam rammert, laying drivet.
  • Szakesz
    Ha nem akar rá vagyonokat költeni az álcahálót nyugodtan felaggathatja a Gun laying drive helyett.
  • Eagle16
    Juj :D 105-ös HE :)

• LSL
    Azokra annyira nem szükséges cucc. Vegyél szerszámos ládát, álcahálót.
  • Oddball29
    Sherman T5: rammer-venti-gun laying drive
  • SovereignXY
    Tényleg miylen iylen extra kiegészítőt érdemes venni? Most PZ4esem meg Sherman van
  • SovereignXY
    Hm.. 8 pz4 egy oldalon. Persze az ellenségén hát.... elég durva. Elpicsáztak minket mint a szart :(
  • LSL
    Na akkor szépen nyomassad a zsetont vele, most 1,5X annyit hoz ;)
    Amúgy meg faxa h pont csata közben szállt el a szerver, draw, tanknak kampec, -1k zseton javítás miatt...
  • csőcse
    Kiegészítőket most megéri előre megvenni pl:szellőzés rammer stb.
  • Ry0K3N
    Most már jó csak akkor furcsállottam. Bár be tudnék én is vásárolni csak minden zseton elment perzsára így most szépen lenulláztam magam de a sörmi már megvan 75% os emberekkel
  • Ry0K3N
    26-áig
  • Asztallába
    nálam működik már
  • Asztallába
    király addig meg lesz :)
  • LSL
    Vasárnapig
  • csőcse
    Nem csak nálam van baj
    Mi van a szeróval?
  • Asztallába
    már jó
  • szecsko77
    Szép kis roncstelepet hoztatok ott össze.
  • LSL
    Én még megvettem féláron délelőtt. Meg a kiegészítőket is amiket akartam
  • Asztallába
    meddig tart még?? az akció átom a párduc is beletartozik
  • Ry0K3N
    Azt befailelték rendesen
  • Eagle16
    Na hát akármilyen szar is a Panther, azért egy Is-4-esből leszedtem oldalról AP-vel 400 HP-t, sőt egy még szemből is átment. Ezt más Tier 7-es med.-el nem lehet megcsinálni :)
  • Ry0K3N
    Buy PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8 at half-price!
    Get doubled amount of credits from PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8!
    Additional equipment at half-price!
    Take 3 days of premium at the price of 1 day premium!
  • SovereignXY
    Na remek. Nekem is lett volna végre egy jó csatám erre előbb kék halál aztán meg a szerver hal meg....
  • Gottfried
    ó hogy baszná szájba őket egy erdő majom.......
    Tigerrel 5 killnél tartottam,az ellennek már csak két tankja volt,nekünk még hat,erre ledob ez a szemét....