418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Ja, Löwe mellett minek az ilyen. Elég ritka látvány lett, nem véletlenül.
  • Nazarov77
    Nem tudom én átlag 60-80K crediteket csinálok Löwével, pár napja egymás után kaptam 110-120K pénzt.
  • Nazarov77
    De pont ezért érne sokat mivel ezt nem lehet bármikor megvenni, biztos van pár amcsi fan aki csurgatná rá a nyálát.
  • I.C.ram
    M6-om nem volt, de a Löwe bőőőőven túlértékelt. Iszonyat szar tank összességében, szerintem. KT sokkal jobb.
  • I.C.ram
    miért érne sokat? Löwe sokkal jobb, és akármikor megvehetik.
  • TDantes
    Én már áttérem az M6-ra Löwe-ről. Ja, elvileg jobb a Löwe ágyúja, az is volt régebben, de nekem mostanában nagyon szar. Semmire se megyek Löwe-vel, olyan fos köröket megyek hogy még.
  • Nazarov77
    Elírtam, azt akartam: Igazából nem nagyon használom mert a löwének sokkal jobb az ágyúja, de az M6nak jobb a páncélja, viszont nem valami szép és a fegyvere se valami hű de jó :D
  • Nazarov77
    Igazából nem nagyon használom mert a löwének sokkal jobb a páncélja, meg az M6 nem valami szép, de majd egy 5-10 év múlva ha lesz aukció biztos sokat ér egy olyan tank amit nem lehet megvenni, az A-32 meg jó cucc ha nem vág be T7 csatába. Öltem vele egy noob T-34/85öt 100%ról szétflankeltem és csak 50Hpm volt :D
  • kabel15
    Tank helyet csak aranyból lehet venni? Vagy van más módja is?
  • I.C.ram
    Arról nem is beszélve, hogy pótolhatatlan tankok. Igaz, én is eladtam bétás M4-et, de az szar is volt, meg kellett a hely is :)
  • TDantes
    Prémium M6-ost meghagyni mi értelme? Talán annyi, hogy a Löwe-hez hasonló credit farmoló tier 8-as nehéz tank. Bár végülis minek az ilyen nem igaz ?
  • Gunslinger
    Hja, tudom, hogy mind a három pre-ordert megvetted induláskor, de mi értelme meghagyni az A-32-t meg a prém M6-ot?
    Nekem a T-25 nagyon nem jött be, nem tudom azzal, hogy lehet funolni. :-)
  • PetiPetiHUN
    Azt is nagyon szeretem mikor megyünk egy szűk utcán és a kanyarnál a fél tankkal vezető a külső oldalról bevág a belsőre. A mögötte lévők mind megállnak és ha még emelkedő is van akkor jelentősen le is maradnak. Mire a többiek fölérnek akinek sietős volt már füstölög és épp a következő játékba lép be vagy azon elmélkedik hogy hol vannak a csapattársak mikor kellenének.
  • Nazarov77
    Hát az A-32,pz5/4, meg az M6A2 a pre order goldhoz járt, a T25 és S35 funolásra, a löwe meg a pénz nyomtatásra van :D
  • virkir
    Biztos kerülgetik a várható arty lövéseket :D
  • Gunslinger
    Én azt sem értem, hogy miért kell egyes T-54-eknek folyamatosan cikk-cakkban haladniuk, mintha nem lennének képesek egyenesen menni.
  • Attiska
    Ja, és ilyenkor a saját lánctalp sérül meg. :(
  • Gunslinger
    Jesszus, fele prém tank, minek neked ennyi? :-P
  • Gunslinger
    Az én KV-mon large-caliber tank gun rammer van, most néztem meg. Tuti nem arty rammer az.
  • virkir
    Nem is értem mit vártok mikor már az komoly kihívás az átlag csapatoknak, hogy ne jöjjenek belém hárman az indulásnál.
    Nem egyszer van, hogy a med mögöttem szambázik és kb 10 másodpercenként trackel természetesen emelkedőnek felfelé.
  • Attiska
    Néha tényleg érdekes a csapatmunka. A felderítők a bázisnál kempelnek, A medek mennek helyettük scoutolni, a csapattárs a JgPzIV előtt kezd el forgolódni, az meg jó, hogy kilövi, mindenki szét a térképen a szérózsa irányába, abszolút nincs csapatjáték. Hát, amilyen csapatot dob a gép az embernek.

Amit kurvára utálok, hogy induláskor egy csomóen elkezdenek össze-vissza lövöldözni, aztán ilyenkor óhahatlanul belefut az ember néha egy lövésbe. Kurva anyjukat az ilyeneknek.
  • Attiska
    A előbb egy Tier 5+ csatában az ellenfélnél becsúszott egy Trakesz. :) Nyertünk bázisfoglalással, mindenkit kilőtt a csapat, kivéve őt, annyi sikerélménye volt, hogy legalább életben maradt. :)
  • brasco84
    remek 5 vereséggel kezdeni a napot, még a kurva dupla sem jön össze... nem tudom mi a fasz van ma, mindenki másnapos vagy nem tudom, ilyen 15-3 akra kapunk ki folyamatosan, tököm kivan már
  • Ohyner
    Na megint jönnek a pro csapattársak hightier tankban. Foglalok egy másik meddel, de az ellen is. a bázisunk mellett álló másik 3 med nem ment vissza nullázni a foglalást hanem berohan a városba a 10% TD után.
    A végeredmény meg nem meglepetés.

A taktikai és stratégiai érzék abszolút hiányában játszik rengeteg ember. F.szom kivan már, ha csak lőni akarnak ész nélkül játszanak Moorhun-t.
    Mindig az én csapatomba kerülnek.

De hiába írok ki bármit, mert ők jobban tudják. PEdig aztán nem szoktam ész nélkül írkálni, csak ha veszélyes a helyzet.
  • bgabor
    Pont ezt beszéltük a múltkor, az égvilágon semmi logika nincs benne. Én is elkövettem azt a hibát, hogy valami rendszert próbáltam keresni benne.
  • Nazarov77
    Volt sluggerem is meg T29 csak eladtam, T29et majd visszaveszem, most kicsi a prioritása mivel jövőre jön az M103
  • Nazarov77
    Nekem is :P

• Eagle16
    Nekem is fejlődött egy kicsit a garázsom azóta :)

• Nazarov77
    JTre lagre megy, stugra meg a medium.
  • Sippie
    és az alap "bitangerős" toronyról még nem is szóltál :P
  • VanDaal
    TD-re meg TD rammer? Mert gondolom nem ugyan azt használja a Stug meg a JT :)
  • lammaer
    Mondom, csodálkoznék ha Arty rammer megy rá, de csak megnézte a kolléga, ha már nagybetűkkel kiemeltem hogy Large caliber de ARTY :)
  • Adjunktus
    lol de gusztustalanul van megoldva a T32.
    Stock állapotban nem lehet rárakni a 105-öst alapból.
    Ha bennehagyom az alap motort,nem cserélem ki a fejlesztettre,azzal nyerek kemény 23 kg-ot.
    Lecserélem a rádiót.A fejlesztett könnyebb,úgy nyerek 20 kg-ot.
    Így a lehető legkönnyebbre hozom ki a gépet.
    De még így is hiányzik kurva 10 kg,hogy rá tudjam rakni rögtön azt a nyomorék 105-öst.
    Vagy rakok rá +terhelés kiegészítőt,kemény lóvéért,vagy kiszenvedem a lánctalpat a 90 mm-el.
    kurva jó!
  • Nazarov77
    KVra heavy rammer megy, legalábbis 500kra emlékszek.
  • lammaer
    Pedig már azt hittem értem a logikáját a játéknak... mediumra medium rammer, heavyre large rammer, artyra meg arty rammer. De úgy látszik ez nem fért bele a játék quantummechanikát megközelítő komplexitásába :)
  • VanDaal
    Ezek a ruszkik már csak ilyen különc népség
  • lammaer
    Ja, akkor jó. De biztos hogy Arty rammer van a KV-n? Furcsa.
  • VanDaal
    A 4. csatámra összejött az első mesterlövész a Tigrissel is. De minek... jó ha 2 volt, ami sebezni tudott, még HE-vel is pattogtam.
  • Nazarov77
    Átálltam a sötét oldalra, mivel az összes német tankot ki akarom fejleszteni :D

Győzelem!
    Csata: Komarin 2011. szeptember 24. 8:40:04
    Jármű: GW Panther
    Szerzett tapasztalat: 3 668 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 62 497
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Védő
  • patchaou
    Tök mindegy hogy célzol, ha nem akarja beadni akkor nem fogja. Most cseréltem le pont ez miatt a trollunt. Kicsit drága mulatság volt, hogy egy csatában 9 lövésből 3 talált. Egyik sem volt messzebb 200 méternél, nem mozogtam, célzókör összeszűkülve stb..