418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az igénylés befejezéséhez kérem írja le az aláírásom 3. sorának 4. szavát.
Figyelmeztetés: A kód csak új accounttal működik. -
SovereignXY #63872 Hm... jó lenne ha lenne automata javító készlet meg poroltó újra töltő. Elfelejtettem venni. Belefutok egy su.85be. Első lövése lánctálp... 15%ban volt mikor kilőtt. :( -
Még szép. Én meg is büntetném azokat akik kilépegetnek. -
SovereignXY #63870 Nem szoktam figyelni. Oldalt mutatja az eseményeket vayg miket. HA kilépek. 0 kredit 0 xp. -
nagyon kéne mert az ign-est elkúrtam :)
-
(korrekció, nem +50%, hanem 100
)
-
SovereignXY #63867 Shermannal toltam ma inkább. Kell a T29. :) -
SovereignXY #63866 Ezt tuzdom. Én is használom ma őket. Azt hittem alap csata. Bónusz nélkül. -
Kell valakinek egy gurus invite* kód? Ad egy kis aranyat, egy kis prémiumot meg egy kicsi tankot.
*csak új accounttal működik -
Nekem m4 el van olyan, hogy semmit nem csináltam kör és 27k credit -
Na 5 akciós tankból 3 megvéve, legalább anyagilag jól jártam. -
Szakesz #63862 Te nagyon tudhatsz valamit, nekem általában 10-15K körül jön a kredit velük. :) -
Köszi, próba lesz, legfeljebb árában eladom! -
Ezek világosak, az M4-et és Pz4-et is a + 50% credit income miatt vettem, váltva bohóckodok velük...
Csak valaki írta lejjebb a tigrnicset is, hogy jól hoz.
(prém van)
SovereignXY: ide nézz -
Gunslinger #63859 A Tigris keres most a legjobban, a legmasszívabb és a legnagyobbat sebző a mostani kivételezett tankok közt. -
Gunslinger #63858 Úgy a jó istenbe, hogy ezek a tankok a hétvégén duplán keresnek, csak naponta ötször van róla szó, Market Garden event van. -
yossarianHUN #63857 Farmolásra szerintem ne Tier 7-est használj persze prémmel jobbak az esélyeid. Tier 5-6-ok sokkal jobban keresnek mert a nagyobbak hatalmasakat bukhatnak vesztes csatáknál. És ha van Shermanod a hétvégén mindenképpen azt nyúzd én is azt teszem ezzel a 2x-es kredittel irtózatosan lehet keresni vele én is összeszedtem fél nap alatt valami 500k-t meg is vettem a diszkont Tigrincset akkor már
-
SovereignXY #63856 45-50k M4/Pz4? Hogy a jó istenbe??? -
SovereignXY #63855 107es ágyúra gondoltam. -
Ohyner #63854 A játékosok többsége már t9el megy, de a t8 már teljesen megszokott. -
Más téma:
filóztam, hogy a maradék bónuszidőben Pantherrel v. tigrissel credit-farmoljak, high tierben gondolom több jön, mint pz4 / M4-gyel, bár ezek is jól hoznak 45-50k/csata...
A tigris mellett van a nagyobb dmg.
A Panther gyorsabb, jobb a döntött páncél, és van hozzá L/100-as csúzlim -
Szakesz #63852 Inkább utóbbi. -
Csakarandom. -
yossarianHUN #63850 Jelen. Nem vagyok kláncsávó és nem is tervezem. Mondjuk prém nélkül nem is testhezálló. -
Ma kb 10-15 csatából 5-7-ben top tankok voltunk KV-val, platoonban. PzIVel is felkerültünk magasabb poz-ba. Ki kell fogni. Inkább arról lehet szó h 1-2 tierrel le vagyunk maradva az átlagtól :( -
Amúgy van még itt olyan, aki random battle-zik, vagy már mindenki atom kláncsávó, headsettel? -
hNeo #63847 hát ez durva.
most vettem egy pz4-et is.
minden csatában utolsó tank. régen nem így volt.
KV-val is ugyanez van, azt most nerfelték hátra.
ennyi volt a jó élet -
Meg van szokva, ha valamit kifejlesztesz felrakod. ha szar ha jó. Tulajdonságait, szerintem ezek az emberek meg se nézik.
Sippie: LOL XD -
és ha megkérdezed őket hogy miért, akkor a bárányok hallgatnak
-
VanDaal #63844 Ha minden ehhez hasonló után bojkottálnám a játékot egy ideig, azt hiszem, nem kéne túl sokat játszanom... -
brasco84 #63843 áhhá, köszi -
yossarianHUN #63842 Apropó: meg tudja mondani nekem miért rak 10-ből 9 idióta KV-s nagy tornyot a tankjára mikor még csak az alap 76-os(!) van meg neki?! Nem tudom felfogni egyszerűen. Az a plusz 50 vagy mennyi HP megéri hogy kvázi kéttanknyi célpont vagy, és a tornyod szinte nem is forog? Vagy mit gondolnak, hogy jól néz ki? A legrondább torony amit valaha láttam. Márpedig nem kimaxolt KV-k közül amiket látok 10-ből 9-en nagy torony-kis ágyú kombináció van. Bárányok... -
122es ágyú, lánctalp nagy motor, kis torony. És fel ne rakd a nagy tornyot rá, amíg nincs bele való 107esed, vagy 152es. Mert csak lelassít, és lassan is fordul. Viszont nagy ágyúkkal osztasz akkora sebzést, hogy elég 1-2 alkalommal rálőni a veled 1 szintűekkel. -
Ohyner #63840 Vagy kilépni a gaméből egy ideig. -
Tipikus nem megy arra senki én sem fogok. Pedig ha nem a lista alján vagy akkor, de még akár akkor is meg tudod akasztani a támadást, akár 1edül is. Csak húzd ki minél tovább. Persze ha másik szárny, ahova 12en mentek kikap kill nélkül akkor nincs mit csinálni, csak fejjel nekiállni falat bontani... -
yossarianHUN #63838 Azt jelenti hogy nem teheted át más tankra, csak aranyért. -
Ohyner #63837 A definíciód tökéletes!:) -
brasco84 #63836 megvettem a rammert meg a gun laying driveot, de mindkettőnél kis lakat van az ikonon.. ez mit jelent? nem lehet használni? fel tudtam tenni rá -
SovereignXY #63835 Jól látom hogy az alap KV elég szar? -
Pedig ilyesmi sűrűn előfordul ::(