418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #63913 Nem tudom jár-e ide Antóniusz,de utólag is bocs,játékban nem tudtam neki se köszönni se válaszolni,még 2 napig bannolva vagyok csetről.
-
szvsz inkább venti-stab-rammer
-
hellokitty92 #63911 Álcahálót cseréld ki egy töltésgyorsítóra, mert úgy sem fogsz velük túl sokat egy helyben álldogálni... -
Ry0K3N #63910 tier 8-9 medekre venti-stab-álcaháló triót érdemes? -
szecsko77 #63909 Ezt nem bírom ki.... Hogy mindig ekkora idiótákkal hoz össze a szent machmaker.
Sigfried Line-on, ketten a saját csapatunkból már foglalják az ellenfél bázisát. Én hátul ragadtam, mert bázist védtem. Erre amikor a foglalás már 90% körül jár, a saját Is4 kilövi a saját medet, mert az killt lopott tőle... Miközben mindenki szidja, az ellen egyetlen megmaradt artyja kilövi az Is4-et. Maradtunk ketten, én , meg egy saját arty. Nem nyújtom túl hosszúra, a vége def lett...
Hogy az ilyen mért nem kap 5 év sóbányával kombinált teljes eltiltást...
-
lammaer #63908 Akkor sztem tegye meg. Végülis nyersz vagy 1000-1500 HUF értékú cuccot. -
bornofakone #63907 nagy barát vagyok :D már 1 ideje együtt kockulunk :DDD cod-t jó ideje együtt toljuk, WOT-t is ő mutatta, csak aztán ő megunta artyk miatt...:)
btw thx a helpet :) -
lammaer #63906 30 nap múlva vonna először, szóval azonnal max csak azért, hogy ne felejtődjön el :) -
De ahhoz hogy ne vonjon le semmit, nagyon fontos az auto-előfizetést kikapcsolni rögtön. -
lammaer #63904 Ha segíteni akar, kérd meg hogy ideiglenesen rendelje hozzá a PP accountjához a kártyáját. Aztán amint megvan a regisztráció, kitörölheti.
(bár ehhez nagy barátnak kell hogy legyél :) )
Nyugi, tényleg nem vonnak le semmit, hiszen csak a 30 nap ingyenes prémiumról van szó, csak utána vonnának. -
bornofakone #63903 ohh oké :D akk ezt lehet buktam :D mind1, azért 1 próbát megért :)
köszi a választ :D -
lammaer #63902 Ha kártyát kért, az arra utal hogy a haverodnak van ugyan paypal accountja, csak éppen nincs hozzárendelve kártya. Az account kártya nélkül semmit nem ér, te is csinálhatsz PP accot, de regisztráláshoz csak akkor tudod használni ha vmi fizetési mód (pl kártya) hozzá is van rakva. -
bornofakone #63901 őő :D bocs h itt fárasztalak benneteket, de nekem se paypal-om, se bankkártya, semmi, aztán haver paypal-járól próbálkozok, és nem akarok semmi gebaszt, nehogy levegyen neki pénzt...életemben nem csináltam még ilyet (előre is bocs h noob vagyok:D)
szóval, ugye első oldal a reg.-nél, ugye h 30 napos trial-t választom, vmi promo code-t is írt, utána e-mail címet, pw-t, meg username-t kellett megadni, azután kiválasztani h mivel fizetnék....ugye paypal
utána rámentem 1 ilyen paypal-os ikonra, vmi teszt v mi, v ellenőrzi, aztán ugye beadta a paypal-ra login meg ilyesmi, beloggoltam, feldobta utána h card numbert kell megadni meg ilyesmi, na szóval ha megadom, akk nem von le semmit ugye? v teljesen rossz helyen járok már? :D -
amúgy az előzőben egy t29-est egyedül szedtem le, + lőttem löwe-be, tigrisbe, pantherba 1-1 találatot.
Az M4 tényleg 105-össel a nyerő, avval a mai rekord 69k credit, sokat pumpáltam hihgh tier tankokba. -
na, most volt jobb:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay Saturday, September 24, 2011 20:40:47
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 1,107
Credits received: 67,623
Befejeztem az e-peniszést, bocsi. -
stork13 #63898 Victory!
Battle: Sand River 2011. szeptember 24. 20:29:52
Experience received: 1 886 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 43 149
Purchased:
The ammunition on vehicle PzKpfw VI Tiger resupplied successfully. You have spent credits: 1 512
6 lövés 1 4502A-ba, nem volt hp veszteség.
Victory!
Battle: Redshire 2011. szeptember 24. 20:25:16
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 678
Credits received: 42 256
Repairs:
Vehicle M4 Sherman repaired successfully. You have spent credits: 2 707
Purchased:
The ammunition on vehicle M4 Sherman resupplied successfully. You have spent credits: 249
3 lövés 1 Type59-be (cirka 300-400 sebzés össz) és kilőtt.
Tier 5 10,5-el a nyerő. :) Az M4-el a múltkori duplázáskor 800k-t szedtem össze 1 este. -
lammaer #63897 Én is párhuzamosan tolom E8-al meg Tigrissel. XP arányosan ugyanannyit fizetnek, viszont mivel Tigrissel könnyebbnek tűnik több XPt szerezni, nekem ő többbet hoz. -
VanDaal #63896 Tegnap volt 60k-s köröm is Sörmivel, 1 kill + 3-4 sebzésért :) Ma sajnos eddig nem sikerült vele 50 fölötti kör, de azért így sem panaszkodom rá. Amúgy én felváltva tolom a Tigrissel, Párduccal meg a Shermannal. Mindegyikkel dől a lé, és így, hogy néhány körönként cserélgetem is őket, még változatos is a játék :)
-
példa:
Victory!
Battle: Erlenberg Saturday, September 24, 2011 20:21:34
Experience received: 1,054
Credits received: 54,201
Battle Achievements: Kamikaze, Reaper
(5 kill volt)
szerintem ez kevés, ennyit hoznak a tier5-ösök is, csak olcsóbb a lőszer+jav... -
lammaer #63894 Viszont +1 garázshely :)
Amúgy meg kezdőnek lehet hogy érdemes 1-2 körtz menni vele, gondolom jobban hozza a kreditet mit a kis szutykok. -
persze ő a trollgunnal 500-at sebzett belém, csudijó ez a játék :D -
hosszú 88-assal 3x pattantam egy KV-ról... rofl lol gugl... megyek fotball mánágerezni -
Vigyázz majd hogy ne north amerika szerverre írd be a kapott kódot! -
Aha. A tank amit adnak nagyon szar:D -
bornofakone #63889 az IGN-s dolog még ma is működik?:)
amúgy csak paypal kell hozzá és kész?
(persze a további 1-2 lépés meg reg ilyesmi de nagyjából annyi ugye?) -
na, mostanra pakoltam össze a tigert, majd kiderül.. -
M3 Sztyui -
Jó ötlet. Addigra talán kitalálok egy nevet ami még nem foglalt. Milyen tankot adnak ajándékba? -
Egy tipp: most nézem hogy 1 nap prém jár hozzá, szóval inkább holnap reggel csináld meg az új accot. :D -
Nem teljesen új az acc. Ha valakinek nagyobb szüksége van rá még megvan amíg ki nem ötlök egy nicket. -
SovereignXY #63883 Lőszer meg autó javítás megvan. erre nem láttam. -
stork13 #63882 Szerintem a tier 5-ösök jobban keresnek. 10,5-es HE-vel 8-9 tierből is kap le szép hp-t és a nagy tier különbség miatt többet ad, mint a Tiger a nagyobb sebzésével.
Bár ez is egyén és játékstílus függő, kinek melyik fekszik. -
Nazarov77 #63881 a 20HPs löwément egy IS-3 próbálta lerammolni, ő 5%on volt és még ő hisztizett mert az ütközés után meghalt :D 2x nehezebb vagyok nála. -
Gunslinger #63880 Az eddiget a bétára érted vagy nem teljesen új acc-al tolod? -
Köszi.
Ezzel elkezdem az usa ágat, ahhoz eddig igazán hozzá sem szagoltam. -
Ha a játék elején teszed, ha csak akkor lépsz ki miután kilőttek megkapod amit kell. -
Ment. -
German
:) -
Ohyner #63875 Imádom, amikor kisebb, könnyebb medek akarják lerammolni a P2-m. Ennél könnyebb kill nincs is:) -
Gunslinger #63874 Miért nem pipálod be, hogy mindig pótolja a játék?