418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok!
Most vettem meg a Tiger II-t és megköszönném ha írnátok róla néhány véleményt.(esetleg arról is hogy ki milyen + modulokat vett rá és hogy melyik ágyúval a legjobb)(tudom hogy elvileg a legnagyobbal de olvastam itt már párszor hogy nem a top ágyú volt a legjobb néhány tankon,ezért kérdezem)
Előre is köszi! :-) -
lammaer #63952 Ezt a csapatnak köszönheted, hogy hagyták hogy lemészárolhasd az ellenfeleket. Fene megeszi, nekem sokszor olyan csapat jön, hogy megölnek mindent, nekem alig marad :D -
davidbog #63951 Sikerült megdöntenem több rekordomat is: max xp, max credit, illetve a legnagyobb lőszer kihasználtság.
A pálya Malinovka volt és nem volt SPG. A domb felé, a malomhoz mentem. Egyedül mert a csapat egyik fele a bázison, a másik fele mögöttem az erdőben kempelt. Addig nem mozdultak meg amíg ki nem lőttem a malomnál lévőket. Legalább egy-egy lövést leadtak a két felbukkanó tankra, ami jött fel a dombra. Szinte az összes medium tankjuk a szélmalomnál volt, hull down pozicióban lemészároltam őket. Nagy szerencsém volt, hogy az ellenfél két VK4502 Aufs B-je a bázisukon kempelt és a medium tankok nem rohantak le azonnal. Mellesleg 34 darab 120 mm-es lőszer van a T34-hez. -
lammaer #63950 Nekem van 4 is :)
Mondjuk nyilván akkor jött össze, amikor top tank voltam, nem IS4-ek ellen :) -
kisfish #63949 Mondjuk a fizetéssel nem volt gondom. :) -
lammaer #63948 Ha megkeresed melyik post, akkor be lehetne tenni :)
De nemtom, ha van 3 gomb és nem tudod melyik az... megnyomod mindhármat és kiderül melyik ami neked kell... -
Voltak itt egypáran akik szépen belinkelt képekkel mutatták be hogyan kell aranyat venni Paypal-al és más egyéb modon.
Nem lehetne ezt a faq-ba is betenni? Már képekkel?
Nekem is van már mastercard webkártyám amit nem tudok hogy melyik menüben lehet fizetni. -
kisfish #63946 köszi!
Elég most már a húzásból. :) -
Amikor megy a vissza számlálás nyomj egy F1-et ott le van írva mi micsoda Esc-vel tudsz kilépni. -
Ry0K3N #63944 WG kis csicskásától mégis mit vártál?
-
kisfish #63943 Igaz milyen durva, hogy még most se tudtam ezt az egyszerű dolgot :) -
kisfish #63942 köszöntem szépen a gyors választ srácok! -
hellokitty92 #63941 Jáj ctrl+klikk... -
Gunslinger #63940 Ctrl + bal click egérrel ahova pittyegni akarsz. -
Ctrl-t nyomva tartod, és kattintasz a térképen. -
KV-val egyszer 41 lövést kaptam, és élve maradtam:) De sajna vesztettünk, hihetetlen láma csapatot fogtam ki. Azzal a lomha döggel én derítettem fel kb 8 tankot, meg lőttem ki 3-4-et, már nem emlékszem. 20k kredit körül kaptam. -
kisfish #63937 Sziasztok!
Még egyszer megkérdezem tőletek, hogy a kis mappon mikor mutogatják a játékosok,hogy hova figyelj,azt hogy tudom megtenni?
Milyen gomb figurációval?
-
Gunslinger #63936 Hja, 649 hp-m maradt 18 lövés után, nem rossz. :-)
-
hellokitty92 #63935 Hát remélem nem kerülsz szopóágra, mert nem akarok én is szívni:D
54%-on fejezted talán be a mecset, szóval a random tényleg veled volt:) Ebbe még 3 másik tigris is belehalt volna:D -
Gunslinger #63934 Én sem full hp-val fejeztem be, de 18 találatot kibírt a masina, be volt forgatva többnyire. Meg velem volt nagyon a random faktor, meg kell hagyni. Az uccsó ellenfelet, egy JpzIV-et majdnem full hp-ról ammorackeltem. -
hellokitty92 #63933 Nekem is csak 4-et sikerült vele szerezni asszem, de akárhogy forgattam, szinte alig pattantak róla. -
Plata #63932 Team cseten beszélgettem vele. -
Gunslinger #63931 Köszi. Ha jól láttam többen is írták, hogy elég hero amit csinálok, nagyon durván kalapált a szívem, mikor egyszerre három med lőtt és onnan kivágtam magam és levadásztam a többit is egyenként, tök egyedül. Még egy ilyen csatám tuti nem lesz vele, mostantól Tigrissel szopóág jön, tuti. :-) -
Faboo #63930 Érdekes engem a tigrisben mindenki átlő. Még sose kaptam steel wall-t. :(
-
"nem is neki,hanem a társamnak."
/whisper gombot én még nem találtam meg :) -
hellokitty92 #63928 Karosszékből néztem végig a meccset, nagyon komoly volt, le a kalappal!:):D -
kdezso30 #63927 T29-re vertikális stabilizátorból melyik kell: MK1 vagy MK2? -
Plata #63926 Hát élje ki a szeretett édes jó mamáján.
-
Plata #63925 Ezt a böllér medált sose fogom megszokni. -
Plata #63924 Fenyegetett is,csak én nem figyeltem a csetre.Artyzás közben nemfigyelem a csetet.Asszem artyval voltam épp. -
Gunslinger #63923 Tigeeeeeeeer!
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. szeptember 24. 23:01:44
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 457
Credits received: 126 406
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
9 kill, 22/22 lövés. Full vesztes helyzetből egyedül fordítottam, sajnos nem Kolobanov, mert élt még másik tankunk, akik nem sokat csináltak (szerencsére), így én tudtam lemészárolni mindenkit. -
Plata #63922
Döntetlen
Csata: Malinovka 2011. szeptember 24. 22:46:33
Jármű: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 174
Szerzett kredit: 14 722 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 3 750)
Veri[LOD] makog nekem csatában,hogy mit nem tom,nem nagyon érdekel a dumája,erre agyon lő.Hummellel. -
virkir #63921 Valahol ki kell élnie a hajlamait ha már a klánja a béka segge alatt van. -
Plata #63920 Pontosabban elmeséltem neki egy történetet.Kempikován unatkoztunk. -
Plata #63919 Nem mondtam semmi rosszat,csak egy kedves magyar emberke (kacsa1),hogy a kurva anyját feljelentett,mert mondtam magyarul valamit,nem is neki,hanem a társamnak. -
virkir #63918 Má megint nem bírtál a száddal :D -
Gunslinger #63917 A chat ban arra is szól. -
Akkor miért nem a garázsban írtál neki? Onnan is bannoltak? -
Ezzel csak egyetérteni tudok. Ez a hétvége nekünk, Tigristulajoknak maga a paradicsom. :D -
Gunslinger #63914 A Reaperből gondolom, hogy alacsony hp-n lévőket szedegettél, sok sebzéses 5 killes csata Tigerrel most simán 80 ezer felett hoz.