418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wasp91 #64033 Jagdtiger. Dudát lol, aranyért főleg megéri majd.
Kíváncsi vagyok melyik pihent agyú fejlesztő találta ki.
-
SovereignXY #64032 JT? -
SovereignXY #64031 Nem hagytam. Ő előre ment én láttam ott egy heavy. M4 vs Heavy biztos kellemes lenne. Nem öletem meg magam. Mikor már tuti volt hogy nem velem foglalkozik mentem én is.
ÖÖ... de a kill számít. Több TP meg lóvé. -
Amiket irtok hogy ventilator meg toltes gyorsito. Ezeket hol talalom. Vagy M4 nel ezt meg ne keressem? -
Plata #64029 Köszönöm. -
Nazarov77 #64028 http://game.worldoftanks.eu/gallery/art/+tank_trees/
Klikk a képekre és utána full tech tree link. -
Nazarov77 #64027 Én meg olyan rendes voltam ma hogy az utolsó artyt direkt nem lőttem ki, had legyen meg a JTnek a top gun :D -
Nazarov77 #64026 dudát :D -
Plata #64025 Valaki linkelte be hónapokkal ezelőtt a képet,amin rajta volt a fejlesztett tech tree,az új prémekkel. -
Plata #64024 Nem tudjátok hol lehet megnézni azokat a prém tankokat amik később lesznek berakva?Egyszer volt egy kép amin fent volt az összes prém,pl Sexton,ami prém amcsi arty. -
lammaer #64023 Jaj istenem, még komolyan itt tartanak emberek?
Rá kéne már jönni, nem a kill számít, hanem az hogy minél hamarabb elimináljátok atankokat. Ha övé a kill övé...
Nem ölted meg, neki be volt töltve, miért ne lőtt volna rá. Az már viszont milyen buzi dolog részedről hogy hagytad hadd szopjon, és a végén lősz rá egyet.
-
Wasp91 #64022 IS-4re mit érdemes pakolni?
1.venti 2.töltésgyorsító 3.??? -
Nagyon jó lesz majd, mikor mindenki rátenyerel a dudára. Grat ruszkik, szép volt. -
SovereignXY #64020 arannyé lehet venni. Csak nem fog midneki ezt felszerelni és dudálgatni. Gyere ellen itt vagyok.... -
Nazarov77 #64019 Na az orosz oldalon az in development menüben van leírás a dudáról, nálunk még nincs.
Google fordítós, kicsit érdekes egy-két helyen:
Whistle - a sound signal that the tank can play the game. Buy for game gold. All players who are close to the tank at the time when he was "buzzing", will be able to hear the beep. The radii of the rings will be different, but generally will not exceed 50 meters. To produce the sounds are planned on the basis of the actual rings of tanks, trucks, cars and trains. Gudkov with "tunes" or other "humor" is not currently scheduled.
Szerintem baromság, és remélem lesz mute. -
SovereignXY #64018 úú. beteg :) -
SovereignXY #64017 Na ez jó volt. Együt mentem egy type59el. M4ben. Kiszúrtam egy a pálya szélén fiygelő Leopárdot. Szemből neki mentem neki szorítottam a dombnak. Nemvolt hova mennie szegénynek. Első lövésem nem szedte le. Erre a Type59 kilövi. Mondom magamban bazd meg. Megyek vele tovább. Bele akadt egy rtigrisbe. Megszedegete. Mikor már csak 3%-a volt kilőttem heylettee. Mondom ha te elloptad a leopárdom akkor éna tigrised :D -
Szakesz #64016 Haha... 
-
Ry0K3N #64015 Rammer az a töltásgyorsító a gun laying drive a célzásgyorsító. -
Szakesz #64014 Célzásgyorsító. -
Plata #64013 vagyis laying. -
Plata #64012 Visszaraktam magyarra a játékot megint,szal most épp nemtom mi az a layer. -
Ry0K3N #64011 mármint gun laying és rammer mellé? álcaháló? -
Plata #64010 Szerintetek mit pakoljak M41-re töltés gyorsító és rammer mellé? -
Nazarov77 #64009 Nekem a 3001(P) a kedvenct T6 medem, jó volt az :D ( 3601et nem tekintem mednek, inkább heavy/medium mint a KV-1S ) -
bgabor #64008 T-34/85 a 100mm-es löveggel és töltésgyorsítóval egyáltalán nem rossz tank, sőt, Tier6 medek között azzal a 100-assal rekorder. Játékélényt tekintve ugyan nem közelíti meg a legendás E8-ast(ami messze a legjobb medium tank a játékban, amivel eddig játszottam), de azért én nem nevezném szarnak a T-34/85öst, inkább az átlagnál jobbnak. -
Ry0K3N #64007 igen tier 9 valamiért perzsára asszociáltam
-
Van valami szabály arra, hogy high tier tankokban csak kempelni lehet? Vagy én találkozok mostanság folyton idiótákkal. Ara várnak, hogy a csapat gyengébbik fele öngyilkosként előre menjen, majd ha mindenki meghalt, talán csinálnak valamit. TALÁN. -
Nickel77 #64005 -
stork13 #64004 Na,ja de a másik kettő gepárd a csigához képest. Most pedig a csiga úgy fordul, mint a gepárd. WTF?! :D -
Droughert #64003 Megvettem az új T6-os shermant. Még csak az M1A1 löveg van rajta, de eddig határozottan tetszik. Az előbb 100%-lőttem nullára egy tigrist, úgy hogy beforgatva folyamatosan pattogot rólam, talám 1-szer tudott sebezni. Szerintem anyám még mindig csuklik... -
lammaer #64002 ennyi
Ágyúk: ott vannak a statok. Jók. :) -
Szakesz #64001 Vagy, ki az a hülye, aki ezt tier 9-ben teszi? :) -
Ja,és még az érdekelne hogy a mennyire jók a 105-ös német ágyúk mert ezekkel még nem játszottam eddig. -
Ry0K3N #63999 Tier 8 ba 50%-os??? ki az a hülye? -
Milyen modulokat érdemes venni rá a töltés gyorsító mellé? -
lammaer #63997 Stocktank, 50%os legénységgel? -
Szakesz #63996 Gyorsan fordul, de nem gyorsabban, mint egy JT vagy object 704. Konklúzió; ha a Patton nem volt képes a T95 körül körözni, valószínűleg a másik kettő körül se tudott volna, amely felveti a kérdést, WTF? :) -
lammaer #63995 Heavy tank, erős fronttal, jó ágyúval. Mint minden heavy tankot, ezt is úgy kell használni, hogy nem engeded hogy az ellenfél az oldaladba, hátadba kerüljön, és mindig fedezéket használsz. Lehetőség szerint a frontodat lőjék, és ha egy kicsit beforgatod, akkor még jobb lesz, T8 és alatta onnan nemigen üt át.
Mit szeretnél tudni róla? :) -
TigerII-ről írna valaki pár mondatot ???
Most vettem és érdekelne mások véleménye. :-)