418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #64153 Elég érdekesen belenyúltak ma a Pz4-es tankokba. 3-an mentünk a klántársakkal együtt platoonba, és azt vettük észre, hogy iszonyatosan belassult a Pz4 kanyarodás közben. Amint kiértünk az útra, simán jó volt, mint egy igazi gyors med.
Tény és való, mind tudjuk, hogy az úton gyorsabb, de a jelen esetben lassabban fordul mint egy KV lánctalp nélkül. Még az ISU-m is simán gyorsabban fordul, pedig az is elég lassú ilyen téren.
Tapasztalta ezt ma valaki? Csak azt bánom, hogy nem tudom felvenni... :( -
A wot wikin tudtok sok dologra magyarázatot kapni, érdemes átnyálazni.
http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
pl: a hány százalék a száz százalék ?
Katt
-
Plata #64151 Ez valami retardált hülye lehet,végig ezt csinálta.
-
A képzettséget, hogy tudjad fejleszteni az "alap számnak" 100%on kell lennie -
lammaer #64149 100% az 100%. A 108% meg 8%-al több :) -
Plata #64148 Sok slugger után sok prém. 
-
Én is előbb benéztem a fórumra vagy négy téma is van különböző címmel róla, gondolom majd orvosolják, de addigra KT-ban feszítek majd ha minden jól megy. -
Glo #64146 A legénység fejlettségénél csak az alap szám számít, vagy az is ami mögötte zárójelben van? Szal a 100% elérhető 92+(8)%-ból is, vagy meg kell várnom, míg a sima lesz 100%? Ez esetben összesen 108% lesz a legénységem? :)
Csak a képzettségek miatt kérdezem. -
Plata #64145 Fba.
-
Plata #64144 [IMG][imgw=http://noob.hu/2011/09/25/shot_386.jpg][/IMG] -
Gunslinger #64143 Mert nem is volt ilyen rossz, én is tapasztaltam és a hivatalos fórumon is írnak már róla, tegnap még nem ilyen volt, úton normálisan viselkedik, de füves talajon egyszerűen alig fordul. Mindegy, holnap eladom, kár volt visszavennem, mentem vele vagy 8 kört, legjobb köröm vele 42 ezret fizetett így, hogy dupla pénz szorzója volt, ehhez képest ma E-50-el két 60+ ezres csatát is mentem, pedig az nem fizet duplán. Tigrissel viszont ma volt egy 10-es sorozatom, mikor konstans 70k fölött kaptam, nagyon megszerettem a kis nyavalyást, pedig bétából rémálmaim voltak tőle. -
lammaer #64142 Furcsa, a panther is duplázva kap ma? Mert olyan 900 XPre fizet victorynál 26K creditet.. kevésnek érzem egy T7től... -
Le is teszteltem mennyi időbe telik megfordulni pz4-el 94% legénység + venti.
Füves pálya sík terep 55mp-be tellett a teljes kör álló helyzetből. Kicsit soknak érzem egy med tanktól. Mire megfordultam már 4 csapattársamat kilőtték. Persze a városi aszfalton már szépen fordul. -
Plata #64140 Hát én 105-el rohadt jó csatákat megyek,igaz az enyém fullos,már a Jumbo is megvan.De ha mákod van pz4 stug 1 lövés csak 105-össel. 
-
lammaer #64139 ROF - Rate of Fire, tüzelési gyorsaság. -
Oddball29 #64138 Egy ilyen fasz lőtt hátba ma kezdéskor E-50-el.
-
Oddball29 #64137 Sima KV toronygyűrű környéke, KV-3 szemből csak a teknő (test legalsó része), illetve vezető kémlelőnyílása nagy ritkán. Amúgy meg test oldala. Tornyot ne célozd semmilyen szögből.
Egyébként a KV-3 az "mágikus", nagyobb lövegekből is benyel egy csomót oldalról is. -
ROF? Ezt még nem tudom mi. Amiben nagy előnyt látok az az hogy tettem rá jobb lánctalpat és erősebb motort. Így szépen tudok vele repeszteni. Városba mikor épületek között megy a harc megkerülöm a házat és segbe durrantom a KV-t :) De az még így se kap túl nagyot :S Aztán iszkiri mert ha ő meglő nekem végem :(. Remélem ez az új fajta M4 JUMBO jó lesz. Vagy szerintetek inkább mennyek m6 felé? -
lammaer #64135 Nekem nem kell mesélned milyen.. van hogy oldalról zsinórban 10% pattanok vagy sebzek rajta 0%-os csilingelőt :) Sherman ilyen, azért van nagy ROF-ja hogy géppuskázzunk vele :) -
Az is ki van fejlesztve. De annyira nem jött be. Lehet teszek még 1 próbát. -
Plata #64133 Tedd fel a 105-öst és bárhol lőheted,nekem a torony hátsó része szokott meglepően nagyot durranni. -
Csak elég zavaró hogy neki 1 lövés vagyok. Én meg meglövöm oldalról 90fok ban ált nekem kb. Bemondja hogy critikal hit. és -1%. -
lammaer #64131 Lutri. Prémiummal is ilyen a hummel.
Max az lehet, hogy a meccs elején mindenki kap egy random seedet és az övé jobb volt (sajnos nem ismerjük a kódot, de gyanúsan ez a szitu előjön máskor is). Egy biztos: nem a prémes az, nekem a hummel meg az S51 ezt játtsza prémmel, prém nélkül. -
lammaer #64130 KV3-ról én is pattogni szoktam az E8as shermannal, még oldalról is (vagy 0% sebzés konstant). KV az nem annyire gáz. Sok jó ötletet nem lehet adni, mivel hacsak nem mászol a szájába, lutri hogy eltalálsz e vmi gyenge pontot. Ha nem megy, hagyd őket oott, keress valami neked valót. Shermannal ezt minden további nélkül meg lehet tenni. -
Szakesz #64129 Nem lehet, hogy egyszerűen csak mázlija volt, vagy ne adj isten jobban tudja használni az artyját nálad? :P -
Valaki mondja már meg plz hogy KV és KV-3 at hol lőjem hogy normális találatot be tudjak vinni M4 el. 76mm ágyú van. -
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, így meg sem említem hogy 2 hummellal voltunk bent, a másik srác prémiummal volt, és amikor ugyanazokat a célokat lőttük az én lövéseim érdekes módon sokkal pontatlanabbak voltak, és 3-1 killel végeztünk. Persze nyilván véletlen, semmi köze ahhoz hogy majdnem 100% crew-al is a célzókör széleit sikerül eltalálnom, a másik meg a közepébe prémiummal. Na mind1, nem is említésre méltó :P -
lammaer #64126 Azt most vettem meg, lehet belerakok egy 10-est a toronyhoz én is ég ma.
Tigris/Sherman E8 és Panther pörög :) -
VanDaal #64125 Én most a Pantherral farmolok, azzal is jól lehet keresni. Most lett meg rá a fejlesztett torony, úgyhogy végre használhatom a 88-ast. Így már sokkal élvezetesebb :) -
lammaer #64124 Nekem pont fordítva. Dől a lé :) -
virkir #64123 Nálam még csak 1-6 az állás de komolyan fontolgatom, hogy mára inkább hagyom a Tigrissel farmolást. -
Nekem pont ma tűnt fel ez.
Régen sokkal fordulékonyabb volt. -
20 meccsből 5 győzelem. Fantörpikus a játék egyszerűen. -
A PIV mindig ilyen volt fordulás szempontjából , bizonyos talajokon vagy ha lemegyek akár a földútról egy 90° fordulat 10 másodpercekbe telik, nem emlékszem, hogy ennyire rossz lett volna ? -
Nazarov77 #64119 Ők itt biztos épp TKznak 
-
Gunslinger #64118 http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/eurogamer-quick-view.html -
Plata #64117 Van valami játék kiállítás,ott kilehet próbálni a wotot. -
Mit jelent az hogy ha EG Player? -
Gunslinger #64115 Hát igen, ezekkel az accokkal büntetlenül meg lehet ezt tenni, kíváncsi vagyok, hogy vajon az autoban dolgozik-e ilyenkor.
Ma én is láttam egy EG playert, furamód PzIV-el volt, viszont nem furamód elsőnek halt meg. -
Nazarov77 #64114 Ott van az, csak prémium lesz.