418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #64193 Német heavykról mi a véleményetek? Lehet arra megyek. -
SovereignXY #64192 122 most lett meg. Egy csatában votlam vele. hát... távolról pontatlan az tuti. Tudom menjek közel :)
-
Alap toronyra javaslom az U-11-es 122mm-s ágyút. Ütős. És addig ne rakd fel a KV-2 toronyt, amíg nincs meg a 107mm-s ágyú. Nem éri meg. Kivéve ha trollgunnal(152mm) akarsz lövöldözni. -
SovereignXY #64190 Hát jó dolog baszot nagy heavy-vel végig "robogni" a csatatéren, miközben pattognak le a golyók és leadok egy egy földrengető lövést. De az is remek hogy "gyors" mediummal száguldozok és gyorsan lövöldözöm.
Egyetlen heavyt próbáltam még KV. Eddig nem igazán ragadtatott el. Oké még alap fegyó de... eddig ehányszor eltaláltak torony megadja magát, vagy éppene gy szemből jövő lövés tönkre vágja a modulok felét. Pedig nem is vmi nagy állat lőtt.
Német heavykban is gondolkodtam. -
Azt szeretem ebben a játékban, hogyha megyek egy kört KV3-al, és utána beleülök a Tigrisembe, olyan mintha egy sportautóval furikáznék. :D -
Neked kell érezni hogy melyik vonal jön be jobban. Nekem speciel a heavy stílus jobban fekszik. Igaz medet és heavyt is csak tier 5-ig vittem eddig. De az új accal már csak heavy vonal fog menni. A száguldozó lightok elkapása jó móka tud lenni, csak eléjük kell célozni. -
SovereignXY #64187 Segítsetek nekem eldönteni egy kérdést. Nem tudom, hogy M4 után kanyarodjak e az E8 és medium vonalra és legyen orosz heavy vonal, vagy menjek E2 és usa heavy.
T29 ahogy olvastam meg néztem remek tank. De tegnap megszivatott egy E8. KV-ban voltam mögém jött onnan végem volt. Olvastam, hogy későbbi médiumok is el tudnak báni hasonló tierbe tartozó vagy kisebb heavyikkel. Kimenőverezi és bumm. De... heavy nem nagyon jár egyedül. 2 ha mégis betalál egy akkor kb végem mert páncél nem sok akad. És kis szaros light tankokat amik repeszetenk vagy 50-60al is látok egy lövéssel elkapni.
Kicsit tartok a medium volnaltól. -
Nazarov77 #64186 Remélem az összes regelt accountnál kikapcsoltad az auto-renewot nehogy trial végén megvágjon vagy 100 dollárral :D -
Ezer hála az IGN ötletért ennek hála most van több mint fél év prémem és egy prém type tankom
-
Csak credit.. ha az xp is duplázva lett volna a tigrisen.. :D -
lammaer #64183 Srácok, erősítsetek meg: ugye csak a credit volt duplázva a shermanoknál, az XP nem...? -
lammaer #64182 Majd mindegyik event ilyen... csak gondolom eddig nem jött kapóra hogy éppen a KV akciós és dupláz :) -
Plata #64181 Jó volt ez a hétvége,végre megvan az összes sörmi+Slugger.Ez az event kivételesen kurva jó volt.
-
virkir #64180 A németeknél is van ilyen a GW Tiger-re van a GW TypeE-re meg nincs pedig mindkettő nyitott.
Lehet az egyik jobban szellőzik arra nem kell? :D -
lammaer #64179 Wááááááá..... 
Vettem egy sluggert, ha már akciós. Szerelem fel, mondom tegyünk rá ventrit. Keresem keresem, nincs ventri WTF.
Mire leesett - a slugger ugye nyitott tetős jármű :)
Na de most akkor lemaradok az 5%-os bónuszról a slugger legénységének - vagy akkor nekik már alapból kéne hogy járjon, hiszen jó levegőn dolgoznak. Szemét komcsi devek!!!!1111 -
davidbog #64178 Érdekes ez a KV-3.
A magas szintű lövegeknél nem nagyon van 2 másodperces aiming time. Csak a német és amerikai 105 mm-esek rendelkeznek ilyen idővel. Szerintem 2,5 sec-ig még jó, főleg ha csak olyan gyors a harckocsi mint a KT vagy az E-75. Az orosz lövegek 3 másodperces célzási ideje idegesítő. Nem is bánom, hogy lomhább lett az IS-7, így kevésbé nő meg a célzókör. :) -
lammaer #64177 Pedig úgy tudom már nagyon régóta megvan a javítás hozzá, de hát ugye az mégse aranyat hozó tankocska... :) szóval nem kerül be. -
Azt hiszem kimerítettem a Mesterlövész fogalmát :)
De korántsem vagyok ilyen jó lövő.
-
lammaer #64175 Ez jó :) -
Oddball29 #64174 Utoljára néztem, akkor 100-ról zsinórban átvitte teljes széltében. Azon felül csak a vezető kémlelőnyílása ment szemből, néha.
Még mindig nincs kreditem a T34-re, mert valami hülyeség mindig eszembe jut közben...Most megvettem rá a féláras modulokat. Rammer-Spall liner-Gun laying drive lesz, mert ruszki ágyúkat próbálgatva rájöttem, hogy nagyon nem fekszik nekem az a 2+sec aiming time. Annyihoz már nincs türelmem, de jó lövész sose leszek úgysem...
Még 30k xp a T53.
-
Oddball29 #64173 -
lammaer #64172 Meg hát olyan szépen belinkelte a táblázatot, magad is láthattad hogy ventrivel jobban teljesít a 100%-os legénység :D -
lammaer #64171 Miért lenne nehéz a 100% után a 105%ot értelmezni... :)
-
bgabor #64170 Jujj, nem mondod hogy a 105 nagyobb mint a 100. Csak éppen a dolog nem ilyen magától értetődő, mert általában az egész szokott 100% lenni, és akkor már elég nehéz a 105%-ot értelmezni.
De most hogy ximix rendesen elmagyarázta már érthető számomra. -
virkir #64169 Szeretem mikor a bukáskor beírják, hogy bad arty :)
-
Igen. 5%-ot dob a legénység képességeire, 5%-kal jobban fordul, messzebb lát,messzebb rádióz , gyorsabban tölt és hasonlók, de ne a tank adatlapján felül értsd, mert azok az adatok a 100%+venti+csoki legénységre vonatkoznak. -
lammaer #64167 Neked is.
100% = 100%
100+5% = 105%
105% > 100%. -
bgabor #64166 Tehát a 100%-os crew önmagában nem kezeli maximumon a tankot? Tehát a százas crew mellé vegyek még ventillationt is, és akkor jobb lesz a tankom? -
Attól függetlenül killnek jobban örülök. De képen is látszik h 1000essl kevesebbet kaptam a 8 gyilokra, igaz kisebbek is voltak a tankok. -
lammaer #64164 Sajnos damage és damage, kill és kill között óriási különbségek lehetnek. A %ok lennének érdekesek, hogy mibe mennyit, de hát ki tudja azt nyomonkövetni :) -
Kicsit korábban volt Kill-Fizu dolog. PzIVel grindelek mint az őrült... Pedig van még M4, meg Slugger is ebből több pénzt hoztam ki. Tökjó eddig max 4 fregem volt vele :D Most meg 1edül megfordítottam a csatát, igaz KV és M3 kivételével a többi le volt már annyira harcolva, h 1 lövéssel kiszedjem őket.
-
lammaer #64162 Jaja, nyilván egy WGs embernek ugyanúgy kell grindelnie a creditért mint nekünk. Hol tetszik élni? :) -
davidbog #64161 Hogyan is volt az a KV-3 teknő? Vagy a közepét vagy a szélét mindig átlőtted a 76 mm M1A2-vel. Csak már nem emlékszek rá pontosan. Érdekes volt.
Ki ne hagyd a T34-est ha összejön a kellő mennyiségű free xp, mindenképp próbáld ki még az M103 előtt (mondjuk erre lesz időd). Ez a 120 mm T53 elképesztő, nagyon lehet vele írtani. 100-al kevesebb csatám van mint az E-75, IS-4-el, de már több sniper medalom van mint azokkal, illetve több top gun medálom, mint azzal a kettővel együttvéve. Igaz, hogy az a 100 csata gyakorlatilag a kimaxolás "ára" lett volna, ha nem költöttem volna rá 92k free xp-t. Enélkül a művelet nélkül biztosan nem lenne ilyen jó véleményem róla, de pont erre való a free xp.
De várom már az M103-at. Gondolom valamelyest nerfelik majd az M58 tűzgyorsaságát a T53-hoz képest. Ha 6 vagy kicsit afelett lesz az M58 RoF-ja és a harckocsinak hasonló lesz a mozgékonysága mint a T34-nek, akkor az a tank iszonyatos lesz. -
nekem is feltűnt -
malystryx #64159 Helyes, jól tettétek :) -
Ez a jó kör:P
Győzelem!
Csata: Redshire 2011. szeptember 25. 22:54:35
Jármű: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 699 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 154)
Szerzett kredit: 0 -
Oddball29 #64157 Nem nyomta rosszul, 7 killig eljutott. Igaz, aztán kibeleztük. -
Igen pár hozzászólássál lejjebb beszéltünk róla, már a hivatalos fórumon is van róla kb 4 téma.
A yutubin van videó is róla http://www.youtube.com/watch?v=6IcJKK_yB0Y -
malystryx #64155 Nem mintha szükségük lenne rá :)) -
Oddball29 #64154 Hehe, egyik WG-s modit láttam ma Sluggerrel farmolni.