418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #64273 Most a Hummel elég pontatlan lett az átállítgatás után. GW Panther majdnem dupla eséllyel talál be. Bár lehet, hogy csak képzelődöm. -
ilsalon #64272 Én mindig a kocka toronyra lövök, mert arról ritkán pattan. Minnél jobban tartok a derékszög felé, annál biztosabb, hogy átviszi. Még Leóval is a tornyot lövöm inkább, bár az csak hátulrul ér bármit is. -
Nazarov77 #64271 Amúgy szerintem az artysok zöme farmolt a hétvégén az akciós tankokkal :D -
Nazarov77 #64270 Igen ezt én is tapasztaltam, tegnap sorra jöttek a no artys meccsek, élveztem. -
Nazarov77 #64269 De amúgy ja tudom hogy jobban hoz, mert tier 5 a legjobban kereső tier.
Viszont attól függ a bevétel hogy mennyit sebeztél és lehet hogy egy többet sebző pontosabb ágyúval jobban fogsz keresni. -
DoctorStryker #64268 Az elmúlt 1 hétben mintha kevesebb arty lenne. Nem jártam olyan csatában ahol 3nál több lett volna. Talán méltóztattak valamit állítani?
-
Nazarov77 #64267 Nem néztem a tankok szorzóját, nem tudtam hogy kevesebb, de nem tűnt fel az ilyen 30-50-60Ks körök után :D -
virkir #64266 Azt azért tedd hozzá, hogy a Hummel jobban hozza a credit-et mivel 1,08-as a szorzója míg a Panther-é csak 0,83.
Tehát farmolni az előbbi míg állatkodni az utóbbi a jobb. -
hNeo #64265 Glo, nekem is laptop.
füst kikapcs a low texture pack-kal. és már megy is. -
mert nem kapcsolod ki a fustot?
meg veszed le a grafikat? -
Nazarov77 #64263 GW pantherig érdemes elmenni mert olcsó a rep és sokkal jobb és pontosabb ágyúja van, és csak egy picit lassabb. -
Glo #64262 NA igen.. én se tervezem Hummel fölé fejleszteni az ágyumat :)
Amúgy nálam az artyzás kényszerpálya, csak azt viszi röccenés nélkül a laptopom.. Hetzerrer lövésnél lemegy 5-6 fps-re, pláne ha füst is van, meg a bozóton is át kell nézni..
Arty meg szépen 20 fps körül.. -
SovereignXY #64261 Kérdés. A játék buzi vagy csak velem van kibaszva. Mert... L70essel lövöm KV hullját. 6 lövésből 1 megy át. Az átlag 138 milis páncélátütés mellett a 75 milis páncáélt. 6ból 1.
104 mili a lőszer minimum átütése. 173 a max. Még azt a bazi nagy tornyát is keresztül kéne ütnöm mert csak 95 mili. Az még nem is döntött. De nem. Pattog lefelé. Bezzeg fordítva... -
Ha feltételezzük, hogy az ellenség egy ház, és nem mozog. Mire betöltesz, kinyírja bárki más, aki arra jár. Akkor meg a betöltött ágyúval keresgélhetsz új célpontot, és állandóan szétugrik a célkereszt. Ha van 6os arty, tuti előtted lő oda :D -
Glo #64259 Mire újratölt addigra újra beszükíti a célzókört, nem? :) -
hNeo #64258 Hol lehet megnézni hogy menny az artik horiz kitérése??
valami táblázat?? link pls. -
hNeo #64257 ahhh.. akkor mégse veszem... vagy... nemtudom... :S
Hozzászoktam már a hatalmas nagy ágyú kitéréshez!
Akkor a GW tiger olyan mint a VK45 a Maus előtt. Szükséges rossz... -
+1
A GW Tiger egy rakás kuka. -
virkir #64255 Hacsak nem CW-re mész vele annyira ne vágyj rá a Panther után egy hatalmas nagy fosch lesz a minimális horizontális ágyúkitérítésével, a TypeE meg onnan még 350k xp. Nem egy nagy élmény kifarmolni. -
Wlanseraf #64254 Az hogy néha be mákolsz valamit az még nem jelenti azt hogy über a cucc...
-
Oddball29 #64253 Távozz Sátán. -
hNeo #64252 akkor azonnal megveszem a GW tigert és irány a Typ E -
hNeo #64251 immunis? wtf! -
virkir #64250 Ja azt kifelejtettem, hogy a TypeE immunis oldalról a splash damage-re. -
virkir #64249 Azért szeretik a TypeE-t mert jó középút.
Elfogadható tűzgyorsaság, jó sebzés, nagy splash sebzés.
A T92 egyedül a sebzésben jobb viszont lassan lő és sokkal pontatlanabb.
Az Object nagyon pontos, a leggyorsabban lő, viszont alig van splash sebzése és a HE sebzésben is a leggyengébb ezért használják sokszor AP-vel mert ha azzal betalál akkor az a tank már nem megy sehova. -
M4 JUMBO kegyetlen 1 tank. Sima M4 el lövöm és semmi. Kb 30-40m lehettet tőlem vagy annyi sem és semmi nem használ. Pedig még az alját is telibe lőttem. (pont jött fel egy dombon és az eleje már fent volt a segge meg még nem és így hátra volt billenve) De úgysem sebződött semmit. Már várom hogy legyen elég pontom hozzá :D -
Ry0K3N #64247 Csak az nem tartja jónak aki nem tud vele játszani, ismerni kell az előnyeit hátrányait hogy kell vele rendesen játszani. Ez nagyon igaz az USA tier 5-6 TD-kre. Megfelelően használva kellemetlenek, de nagyon. -
hNeo #64246 sanya a tigris már csak ilyen. ezért szeretjük.
KV-val is nevetve ölöm. :) -
hNeo #64245 1.84(r/m)
0.49(m)
a GW E -é.
szóval pontosabb és sokkal gyorsabb.
a 2000 damage is jó.
A 1,47 Rate of fire (rounds/min)
nagyon lassúnak tűnik... -
Hétvégén kizárólag a Tigrist toltam.
Sikerült egyéni rekordot dönteni: 21 vereség egymás után...
Összességében 29 vereség és 14 győzelem a mérleg (jól leromlott a stat) de ettől függetlenül nagyon szeretek vele menni. Jobban mint az IS4-el.
Két olyan meccs is volt ahol 5kill jött össze...az is vereség lett... -
Plata #64243 T92 ágyúja jobbnak tűnik nem?
240 Caliber (mm)
1,47 Rate of fire (rounds/min)
120/370/120 Average penetration (mm)
2250/1800/2250 Average damage
0,54 Accuracy at 100m (m)
6,5 Aiming time (sec)
8400 Weight (kg) -
hNeo #64242 most nézem a statokat.
arany lőszerrel a GW E valami brutális.
300+ pen és 1500 dam.
az mindenbe behatol... pffff -
Nazarov77 #64241 Én leggyakrabban GW Et látok klán waron, vagy object mittudomén mennyit, T92vel találkozok a legritkábban. -
gseldon #64240 GW Panthernek mintha semmi splash sebzése nem lenne. Én is azzal tolom, elég ha 10 centit mellé megy, már nem sebez semmit.
A nagyobb ágyúk, mint az orosz gépeken, vagy a GW Tigeren már odacsapnak területre is. Legalábbis nagyon remélem, mert az elnszenvedő oldalon (amikor tankban ülök) mindig az idegesít fel legjobban, hogy el se találnak.
Ha eltalál, mikor mozgok telibe, haljak meg 100%-ról, oké. De, hogy azért veszítsek 50% HP-t, mert NEM talált el, az túl sok. -
hNeo #64239 még gw pantherrel is sok a mellé lövés.
akkor a 2x rosszabb célzású artiké valami szörnyű lehet.
klán csatákon milyen német arti van? typ? -
Nazarov77 #64238 Abban jobb hogyha 1x eltalál a 210es ágyúval akkor ott vége a dalnak. -
hNeo #64237 Mi értelme van a GW Tigernek és a Typ E artinak német vonalon??
A GW Panther mindenben jobb.
Valakinek van tapasztalat? -
Nazarov77 #64236 hogyha a rövid 105ösökre gondolsz, azok egyáltalán nem lassúak, 8,57es a rof. 88,90,100as ágyúknak is ekörül van a töltési idejük a nagy 105ösök meg 122esek meg 5-6 körül lőnek és még azt se nevezném annyira lassúnak, legalábbis KTn elég hamar be szokott tölteni, néha kérdezik is hogy a fenébe töltök be ilyen hamar :D -
Gunslinger #64235 Hja, én is olvastam, megkövetlek. :-)
Én úgy tudtam, hogy UK-ban van, Overlord ezt írta, most meg viszont németet írtak. -
Áhh de utálom. Már megint be block oltak. Csávó látja hogy lőnek és tolatnék ehhez képest pont beáll mögém úgy hogy egy 10cm lóg csak be de az pont elég arra hogy ne bírjak tolatni. 60% szét lőttek úgy hogy nem bírtam vissza bújni.