418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #64353 Egyes nagypofájú artisták állításától eltekintve a JP és a Hummel között relatív jó a balance. A német TD-k 2 tier különbséggel - ami nyilván nekik kedvez - egy lövéssel képesek likvidálni az artykat.
Ami egyúttal rossz hír is, ugyanis nincs Tier 10-es német TD, vagy inkább megfelelő sebzéssel ellátott tier 9-es német TD, hogy a tier 8-as artykat egy lövésből kiszedje. -
rrally #64352 Játék menet röviden: lövés, aztán mozgás majd sasolás,majd megint lövés és..... ja ha egyszer melléd lőtt egy Arty akkor mozgás onnét és ne is menj oda vissza mer azt a területet belőtte az biztos.Mert vanak olyan játékosok akik a szokások rabjai(mint én is)és kikuksol a fedezék mögül még egyszer onnan amit az arty már belőtt. -
rrally #64351 Egyéb ok fejtés:mivel hogy az Arty felülről kopogtat be teknőn,és úgye ott a legvékonyabb a páncél így hát logikus hogy szétkap mint foxi a lábtörlőt.Én nem tudom miért van úgy oda mindenki az artyk miatt,én úgyan olyan jól alszom miattuk mint eddig,kicsit izgalmassá teszi a játékot. -
Plata #64350 Jpanther egy t5 artynak ínyencfalat.Nem az artyt kéne szidni mindig.Én egyedül megöltem 4 t9 tier heavyt és td-t mikor védtem a bázisom,közelharcban.Akkor vajon ki volt a köcsög?Vagy akkor ki a köcsög mikor E100 vagy minimaus nem megy arrébb ha arty lövi?Három lövés után még mindig ugyanott dekkol és lövöldözik.Az ilyet vétek nem kinyírni,legalább az arty kigyomlálja a hülyéket.
-
rrally #64349 HE-val 1 lövés plussz a az borra való. -
Redmaster #64348 Ma még nem nagyon szidták az artykat gondoltam nehogy téma nélkül maradjunk :D -
Szakesz #64347 Köszönjük az újabb értelmes hozzászólást. :) -
Redmaster #64346 Egy hummel hogy a túróba tudja kilőni 1 lövésből a JgPanthert amikor ez fordítva viszont nem müködik? Köcsög artyk! -
rrally #64345 Hali,én a Jagdpanteren a 10.5 löveget használom és meg vagyok vele elégedve.mondjuk 1000 credit/lövés elég sok de kárpotol a magas sebzés.Szerintem TDbe csak nagy lőveget szabad használni mert igy van esélyed a túlélésre.Mióta ezt használom magasabb kill arányom,mig a 88al csak ijesztgetem és csak 2 lövéssel értem el azt amit 105el 1 ből.a töltés gyorsító sokat segít.Én egyszerűen imádom a Jagdpantert.nem egy farm verda,de a funnycarnak jó,(már csak egy bologató kutya kell a kalaptartóra és tökéletes lenne). -
rrally #64344 Én PzIV el nyomom a 105t He-val azota tarolok,de heavyket szemből sebezni nem sok esélyem van.Meg kell vele tanulni játszani egyébként nekem jobban bejőn mint a 75ös. -
Nazarov77 #64343 A rövid csövű ágyúkba csak és kizárólag HEt szabad használni, azzal nagyon gyilkos a hetzer, tierjében minden 1 lövés. -
Szakesz #64342 Meg AP. :) -
Gunslinger #64341 Rosszul tudod. -
SovereignXY #64340 Azt hiszem más eleve nem is megy bele. csak he meg prémium -
Rue East #64339 IGN-es regisztráció működik valakinek?
paypal-al nekem folyamatosan azt írja, hogy próbálkozzak később -
Hetzer 105mm-s ágyújába csak HE! IS-3-ról is csipegettem vele szépeket. -
Akkor majd mindenbe HE-t pakolok. De gondolom az se jó. Most fele-fele van mindenbe rakva. -
Gunslinger #64336 Akkor ne csodálkozz basszus. Az AP kb. sosem viszi át szemből a T1-et. -
SovereignXY #64335 Nekem a mai legjobb meccsméking. Ellenek 10 TD. Slugger, Stug, Jagdpater4.Nekünk meg volt 2 hetzer meg tier 5-6 tankok egy két tier 7 heavy. Bázist bekempelte 5 TD úgy végünk volt mint a botnak. :( -
Hááát, ha az AP elfogyott
-
lammaer #64333 Nem lett hivatalosan.
Mondanám hogy a marder átütése 118 mm, mig a Hetzer 10.5-ese APvel csak 64. Így érthető lenne hogy az egyik miért pattan a másik meg miért nem a szemből 83 mm vastag páncélról (ami tán még döntött is).
Bónusz kérdés: HE-vel lősz a 10.5-esből, ugye? -
lammaer #64332 Hát, bizto heggeszgetnek vmi a mécsmékeren, mert tényleg gyakori ez a +1 tier középtájt az egyik csapat javára, mit elvben igen könnyedén megoldhatna a rendszer (pl a 4 Tigris vs 4 P2 esetén egyértelmű és probléma nélküli lenne a 2 ide, 2 oda mindkettőből, és máris nem lenne sírásra ok).
De ugyanigy van, amikor tiertől függetlenől benyom mondjuk 6 sluggert az egyik oldalra, a másik oldaléra meg 6 véletlenszerű, tierben passzoló tankot. Az 5 éves fiam gond nélkül el tudná osztani igazságosan. -
T1 heavynek meg lett erősítve a páncélja? MarderII-vel simán kilőttem még pár hete, tegnap meg a Hetzer 10.5cm-es ágyúja 3-ból 3szor lepattant. -
Mostanában olyan mókás sorsolást is produkál a gép, hogy az egyik oldalon van 3-4 scout, a másikon meg egy sincs. Arról nem is beszélve, hogy többségében van a +3/4 tieres különbség az én káromra. Ezzel még nem is volna baj, de tényleg abszolút semmi pluszt nem tudok hozzátenni a csatához. Ha előre megyek kilőnek, ha hátul maradok, messziről el sem találom az ellent, ha mégis, akkor HE-vel is csak ilyen 10-eket sebzek. Az ellenfél hasonló helyzetben lévő tankjai is hasonló ballasztként vannak csak jelen. -
gseldon #64329 Igazad van, de 15 vs 15-t felsorolni itt a fórumon kicsit gáz lenne, de ha akarod mehet :)
Szerintem így is jó az agyjáték :) -
gseldon #64328 A csapat:
2 KT, 1 Tigris, 1 Hummel, 1 A-20
B csapat:
1 KT, 1 T-34, 1 IS, 1 KV, 1 Grille
Most én (mert ez tetszik, mondjuk eddig nem játszik más, csak mi ketten :D )
Matchmaking: 1 Jagdtiger, 2 IS-4, 3 T-54, 1 Pershing, 2 IS3, 1 Tigris. -
Gunslinger #64327 Mikor választ a match making 10-es poolból?
Egyébként ebből is ki lehet hozni egy korrekt csatát:
KT - KT
KT - IS
KV - Tiger
T-34 - Hummel
Grille - A-20 -
hNeo #64326 Jól van. itt a kövi feladat:
Matchmaking:
3 Királytigris, 1 T-34 1 Tigris, 1 IS, 1 Hummel, 1 KV, 1 A-20, és 1 darab Grille -
gseldon #64325 Ez még annyira nem is extrém példa, szerintem egy:
1 KT - 1 KT
1 Tigris - 1 IS
1 Hummel - 1 KV
1 A-20 - 1 A-20
1 A-20 - Grille
összeállítás eléggé balanszos, lehetett volna sokkal nehezebb példád is. -
hNeo #64324 de igenis az számít.
a skilleket viszont nem számolja bele.
lehet 15 noob 15 isten ellen.
extrém esetek akkor vannak ha platoonok vannak, akkor nehezebb összeraknia az egyenlő csapatokat.
Na gyerünk legyetek matchmaking gépek:
Mondjuk ezek a tankok vannak a játékban éppen: 2 Királytigris, 1 Tigris, 1 IS, 1 Hummel, 1 KV, 3 A-20, és 1 darab Grille
Ez 10 tank!
5 az 5 ellen csapatot rakj össze. Nos??? -
silverchain #64323 Ma kellemes csalódás ért, megyünk városi pályán (én PZIV) nyomulunk előre, összeakaszkodok egy másik tankkal, lesérülök, de kilövöm, lánctalp leszakad. Nyílt terep, mozogni nem tudok, belém csapódik egy lövedék, na mondom a kövinél meszeltek. Erre egy heavy (azt hiszem Tiger2-es) elémáll, és fedezi a tankomat, míg megjavítom, róla meg lepattannak a lövések. Na mondom, ez igen, vadidegennek segít random battle-ban. Persze meg is nyertük a mapot:) -
eppen az nem szamit osszesen milyen erosek, dobalja ahogy kedve tartja
van mikor nyersz van mikor 2-3 Tier 8-9-es elonybol buksz akkorat hogy sajat magadon csodalkozol nehez elore kiszamolni ki mit fog csinalni milyen a skillje... esetleg menstrual hasonlok :) -
ez feature nem bug :)
en mostanaba rendszeresen kapok ha szerencsem van +1 tierrel magasabb ellent a leosztaskor
volt szerencsem Sluggerrel Type 59-el szembekerulni na az majdnem vicces volt csak megint nem en nevettem...
es persze lent visszakaptuk jol T4-el rakott szembe T3-at ... -
hNeo #64320 A Matchmaking a csapatot nézi.
Az hogy szembe van nem jelent semmit.
Egy példa: első csapat: 2 Maus, és 13 darab Sherman.
Második csapat: 15 darab IS.
Az számít hogy összesen milyen erősek. -
Csak nekem nem stimmel valami mostanában a MatchMakerrel ?
Az, hogy Tigris1-et rak vele szembe párba az ellenfélhez párduc2 vel, tehát T7Heavyt T8Meddel azt még meg-meg értem. De hogy 4-Tigris el szembe 4 párduc2?? És ez még nem is ad magyarázatot, arra, hogy 3db Tigris1 el szembe 2Löwe és egy KirályTigris. Ilyenről screenshotot hétvégén csináltam vagy négyet, ha kell este be is tudom linkelni. Persze aztán ezt megpróbálta kompenzálni néha avval, hogy nem 3db 6os artyt kaptunk hanem 2db 6osat, meg 1db 7eset.
Lehet csak a Tigris akció keretein belül volt ez a nagy összeférhetetlenség, de ilyen durva dolgot még nem vettem észre. -
wot tweaker nevű progival. -
hNeo #64317 Ezt találtam: Ágyú vízszintes kitérési adatok!
German Artys:
Bison: 8°
Sturmpanzer II: ?
Wespe: 16°
Grille: 10°
Hummel: 25°
GW-Panther: 50°
GW-Tiger: 8°
GW Typ E: 10°
Americane Artys:
T57: 37°
M37: 46°
M7 Priest: 42°
M41: 35°
M12: 25°
M40/M43: ?
T92: ?
Russian Artys:
SU-18: 16°
SU-26: 360°
SU-5: ?
SU-8: 14°
SU-14: 10°
S-51: 9°
Object 212: 10°
Object 261: 6°
Tank Destroyer:
German TDs:
Panzerjager I: ?
Marder II: 55° (27,5° - 27,5°)
Hetzer: 19° (5° - 14°)
StuG III: 26° (13° - 13°)
Jagdpanzer IV: 17° (8,5° - 8,5°)
Jagdpanther: 23° (11,5° - 11,5°)
Ferdinand: 26° (13° - 13°)
Jagdtiger: 20° (10° - 10°)
American TDs:
T18: ?
T82: 21° (10,5° - 10,5°)
T40: 55° (21° - 34°)
Wolverine: 360°
Slugger: 360°
T25 AT: 18° (8° - 10°)
T28: 20° (10° - 10°)
T95: 20° (10° - 10°)
Russian TDs:
AT-1: ?
SU-76: ?
SU-85B: 20° (10° - 10°)
SU-85: 25° (11° - 14°)
SU-100: 23° (11° - 12°)
SU-152: 13° (5° - 8°)
ISU-152: 13° (5° - 8°)
OBJ-704: ?
Azért elég fontos dolgok ezek, és nincs benne a játékban infó róla.
sztem sok SU tulaj se tudja hogy kicsit ferdén kéne állnia, vagy az artisták mikor megveszik az uj artit, akkor csodálkoznak hogy szétugrik a kör... -
Sir Charles #64316 Láma kérdés: füstöt hogy lehet kikapcsolni? -
endrodiz #64315 Asszem ez válasz a kérdésre... :
"A múltkori World of Tanks-kód sikere miatt újból felvettük a kapcsolatot a játék kiadójával, akik ezúttal egy főleg a kezdő játékosokat támogató ajánlattal álltak elő – regisztrációkor a karaktersor felhasználásával extra tankhoz, aranyhoz és prémium időszakhoz juthatsz. "
Új Pc Guru -
Nazarov77 #64314 Guruhoz én most nem látok kódot, de pár hónapja volt hozzá kód, az működött minden accounttal.