418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #64393 Na jó, nem 50%, ezt baromira benéztem, késő van már :) -
VanDaal #64392 Nem a top ágyújával használom a párducot sem, pont a sebzése miatt. 88-as nekem bejön rajta, oldalról majdnem mindent lehet vele lőni. Tigrist meg akkor nem jól forgatom ezek szerint, mert még ha top tank vagyok, akkor is kiszednek max 10, de inkább kevesebb lövésből. Nálam majdnem 50% különbség van az átlag xp-jük között a Párduc javára. -
lammaer #64391 Nekem a párduc ugyanolyan papír mint a Tigris.
Nekem pont fordítva van, a Tigris fullos, a párduc még nem (bár a hosszú ágyú azzal a picsafüst sebzésével kérdéses).
A Tigrincset szerettem, párduccal még nem tudom mi legyen. A tigris heavy, ezt várom tőle hogy lassú és beforgatással azért ad vmi páncélt. A párductól vmi mobilitást várnék, de egyelőre még semmi. Sztem szignifikánsan egyik se jobb a másiknál. Két átlagtank. -
VanDaal #64390 Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az elmúlt néhány nap tapasztalatai alapján a Párduc mérföldekkel jobbnak tűnik a Tigrisnél. Igaz, a Tigrisre még nincs meg a hosszú 88-as, de a legnagyobb problémáim így sem az ágyújával vannak. Papír, van ez így... De ezzel a lomhasággal együtt elég előnytelen kombináció. Gyakorlatilag nem tudok vele csikicsukiban úgy lőni, hogy ne kapjak találatot én is a lassú ki-, és visszagördülése alatt. Ami meg eltalál, az persze át is lő. Csak én nem éreztem még rá igazán, vagy ez a csikicsukis probléma másnál is fel szokott merülni? -
14-6-ra vezetünk, a csapat már megy az ellenfél bázisa felé, egyedül az artyk vannak hátul, erre valami idióta beszól, hogy hagyjuk abba a kempelést, s persze idióta núbok vagyunk mind:D -
Gunslinger #64388 Egyetértek, nem tudom mit akarnak ebből kihozni, maximum új medálokat lehetne egy-kettőből. -
lammaer #64387 Szvsz kb marhaság. -
Gunslinger #64386 Ez volt-e már?
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/60741-feedback-request-tank-gameplay-roles/ -
thx
-
Ha jól tudom az egy közelharci verzió ami távolról rendes tank csak bizonyos távolságon belül vált át boci tarkára, de csak magas grafikai beállításokkal működik.
Mivel rosszul tudok angolul akár más is lehet.:)
Bokron keresztül egyik sem müködik a verziók miatt van ennyi féle.
fekete tank fehér jelekkel ugyan ez színes jelekkel + közelharci változat
és ez eredeti alap tank színnel még egyszer az egész
-
jójó ok de hogy az mivel különb a normálnál?
-
yossarianHUN #64382 közelharc -
jah meg mi az a close kombat? -
Profi 
Melyik cuccok azok amik még bokron keresztül is működnek?
SteelDevils Black & White Hitzone Skins "Normal" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Black & White Skins "Close Combat" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Original & White Hitzone Skins "Normal" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Original & White Hitzone Skins "Close Combat" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Black & Color Hitzone Skins "Normal" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Black & Color Hitzone Skins "Close Combat" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Original & Color Hitzone Skins "Normal" Version 1.0 (192,88MB)
SteelDevils Original & Color Hitzone Skins "Close Combat" Version 1.0 (192,88MB)
-
Már le lehet. CW-n is duplázás történik. -
Gunslinger #64378 Hja, nekem is úgy rémlik mintha CW-ben nem lehetett leduplázni a tankot. Legalábbis eddig tuti így volt. -
lammaer #64377 Mivel ma kedves napom van, itt hívnám fel a figyelmedet a fenn lévő FAQra, azon belül az AP vagy He fejezetre. Konkrétan pont a stugod 10.5-ese van felhozva példának. Sok hasznos dolog van ott sztem. -
virkir #64376 Na most ez hogyan? Eddig a CW nem adta be a duplázót.
Azaz három hete kb amikor utoljára mentem CW-re. -
Ha a Betyársereg tudná, hogy ilyen ,,szinten" használják a nevüket .... :D
Még hogy nem akartak kiállni ..... blabla :) -
De én núb vagyok, rólam nem kell:D -
lammaer #64373 Ejj, az ember mindiga legjobbat feltételezi, aztán csalódik :) -
kistothka #64372 Ja az lemaradt, hogy ez a rettenthetetlen CW-csapatuk volt :) -
kistothka #64371
Köszönöm a BESE klánnak a remek duplát! -
FreezerKiller #64370 Nem tudtok egy helyet ahol meg lehet nézni a tankok ikonjait (amik a töltőképernyőn vannak)? -
Plata #64369 Csak ettől a tankok vér randák lennének. -
Oddball29 #64368 Jé, legótankok. -
Jaja a profik ezt használják :)))
-
Olyan táblázat van, hogy melyik lövedéknek mi a sebessége? Esküszöm vagy nekem van baj az időérzékemmel, vagy egyre lassabban "szállnak" ahogy nő az átmérő.
Hummel meg GWPantherral megszokott volt, hogy 300 menként 1et kell számolnom, 900m-re hármat. De vagy a kioldás lassabb GWTigerrel, vagy lassab a lövedék, olyan 4 körül ér oda 900m-re.
Illetve, mintha P1 el at 75/L100as csővel se kellene a rohanó tank elé annyival lőni, mint pl E75 10.5 csövével. -
Szar szemét szarság-nak hívják. :) Más néven: amatőrök skinje. -
Most legszívesebben csak a nevét írnám be, linket nem :D -
rrally #64363 kis cseles :) (ok engem is érdekelne) -
FreezerKiller #64362 Sziasztok!
Valami megtudná mondani annak a skinnek a nevét, ami mutatja a tankok gyenge pontjait? -
Szakesz #64361 Igaz. Kegyetlenül kivégeznek bárkit, ha veszélyben érzik magukat, akár még saját társaikat is. :) -
Oddball29 #64360 Igazából az az agyrém, hogy az adott ellenfél likvidálása után még pár másodpercig látszol, így eléd tudnak célozni. -
Sir Charles #64359 Csak sajnos nem Himmelsdorfon, ahol nem tudsz keringeni a heavyk körül. -
hNeo #64358 az e-50 es csapat.
mindig a sok t9 medes csapat nyer.
együtt mozognak.
a sok nagy hevi meg csak forgolódik. -
Én inkább a célzást nehezíteném még az artyknak közelre. Az milyen idegesítő már, hogy beugratok 4 közé, az nincs az az isten hogy 1 le ne mákoljon. Pedig full gázzal cikázok. Még azt is próbáltam, hogy az egyik mellé bebújok, amelyik még él :D Az se zavarta a többit, kivégeztek minket, pedig a társukat használtam fedezékül. -
hNeo #64356 megoldás:
jt is4
is4 t-54
t-54 pers
t-54 is3
tigr is3 -
Sir Charles #64355 Ha már match making, szerintetek ki nyert?
-
Szakesz #64354 Ezt a 2 tier különbséges dolgot nézzük a JP-Hummeltől.