418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #64433 Nem biznisz a kis tier támogatása, mivel a nagy tier-es gépekhez kell a prémium a fenntartáshoz.
Marad a tier limiter tankszázad, az is valami, én spec azt várom. -
Dean108 #64432 Meg nem ártana több világtérkép is!
A mostani a tier limit nélküli, de szívesen látnék egy ezzel párhuzamosan külön életet élő másik világtérképet ahol a tier limit max 8!
Egy harmadikat pedig tier limit max 6!
Így 3 térkép lenne és a klánok kisebb tagjai is ugyanúgy kláncsatázhatnának mint a nagyok.
A klánoknak tier 9-10 alatt nem sok értelme van így.
A kicsik is pedig mennének TeamSpeak-en vezérelve területekért.
Mindjárt több értelme lenne egy klánnak akár már tier 5 vagy afelett is.
-
ilsalon #64431 Én azért nem hasonlítanám ahhoz.
Nyilvánvaló, hogy pénzért csinálják. Van valamijük, amit el akarnak adni. Ha valamiből sokat akarsz eladni, akkor sok marketing kell. Ha meg ráadásul nem száz százalékos a terméked, akkor még több marketing kell.
Már csak abban reménykedem, hogy a sok befolyt pízből nem vodka lesz, hanem még egy pár fejlesztő, meg új játékmotor, meg kill the bugs event dögivel. -
bgabor #64430 Nekem már az se tetszik, hogy a nyerés érekében mozgósítják a tagságot, jutalmat ígérve cserébe. Olyan ez, mint annó amikor az MSZP busszal hordta a nyuggereket/cigókat szavazni a vidéki kistelepüléseken, cserébe meg kaptak némi élelmiszert vagy néhányezer forintot.
Az ilyen szavazás arról szólna, melyik a népszerűbb játék, nem arról hogy ki tud több szavazót mozgósítani/megvásárolni.
Dehát ugye az orosz mentalitás az ilyen. -
stork13 #64429 A Tigris nem való csikicsukira.
Ha 1vs1-ben vagy egy másik tier7-essel (IS, T29) akkor a nagyobb bevitt sebzés alapján kivégez és 25-40%-on odébb áll.
Egy esélyed van: rámész. A Tiger kicsit sebez, de sokat lő. Egy IS-t 41 s megenni (átlagsebzést feltételezve) míg neki 43 s kell (persze modulsebzést/ember sérülést kivéve, de ez lehet a másik félnek is). Ha a szerver is úgy akarja akkor marad 200-400 HP-d, ő ottmarad míg a másik esetben meghalsz és ő meg megy tovább vígan.
Tesztelve, az esetek nagy részében bejön. Ha többen vannak te meg egyedül akkor meg úgyis mindegy. -
lammaer #64428 Jaja, elég kicsinyesek. De hát minek adjunk a népnek csülköt, ha beérik egy csirkelábbal is :) -
Attiska #64427 Az elsőre értettem, köszi. :) -
Mire gondolsz statisztika alatt?
TAB megnyom, és a player listre az első fotón ? azt itt
A második képen levő alap, csak meg kell várni a csata végét :D -
Wlanseraf #64425 Ne is mond:))))))) nekem is azért nincs mert vissza vettem minden tankomba a modulokat:) 3 milla szevasz:D -
Attiska #64424 Van egy kedves játékos, jimCZE néven, a csata indulásakor elkezdett a saját csapattársaiba lövöldözgetni. Az ilyen miért nem megy el a kurva anyjába? -
Attiska #64423 Ezt a staisztikai modot honnét lehet letölteni? -
Taníccsad meg magyarul :D -
R3nton #64421 vagy lenne elsőre 50x-es xd -
virkir #64420 Meg ha belegondolunk igencsak kicsinyesek.
Ha megnyerik kap a sok birka egy 5x szorzó az elsőre. Akkor már legalább lenne 24 óra 5x-és. -
lammaer #64419 Naja, de ha belegondolsz, bármikor pénzzé teheted őket ha nagyon megszorulsz, hiszen 0 veszteséggel tolod. Én is azért veszem meg mindegyiket, mert most minek álljon még 3 millió creditben, ha állhat modulban is :)
Nem mintha ez a modulosdi olyan hűdesokat számítana (árához képest meg sztem végképp túlértékelt).
Meg hát lekopogom, eddig minden dupla credit akciót (SPG, PZIV, meg most a legutóbbi) is maxra ki tudtam használni, mert mindíg volt két olyan tankom ami résztvesz az akcióban.
Szerencsefia vagyok. Vagy csak azért, mert én a Tier6-8-ben érzem legjobban magam, és szinte mindig ezekre megy az akció. -
lammaer #64418 Amúgy szidhatjuk a deveket meg a moderátorokat, de el kell ismerni, a PR brigádjuk marhára érti a dolgát. Nagyon durván tolják az emberek arcába a játékot, mindenütt hírdetik, mindenhol tolják a promót (lásd pl IGN, real life tankfesztiválok), ecsém, még a magyar újságokba is jut belőlük, pedig mi aztán nem vagyunk igazi célország.
Ezzel a kis beetetéssel (kaptok 5x szorzót) simán bezsebelik a golden joystickot is. Sztem rohadt jól csinálják. -
VanDaal #64417 Engem meg ezek a félárú modulos akciók tesznek tönkre :D Most 1,5 millám ment el modulokra, a legutóbbi alkalomkor több mint 3. Szinte már megvan minden, amire valaha is szükségem lehet, csak kreditem nincs már megint :D -
lammaer #64416 "...kinek a csaja is ő innen a fórumról..."
Enyimé, a rühes ribanc :)
-
lammaer #64415 Hehe, én fürdök a creditben, mondjuk ez köszönhető annak hogy Tier8 fölé még nem mentem, viszont minden tankot kifacsarok az utolsó cseppig (KV-val megvolt az S51, PZIV-el meg a hummel :) )
De már annyi modulom van hogy nem tudom hovatenni (jók ezek a félárú akciók) és van még vagy 7 milla KPben :)
-
Ry0K3N #64414 Én is 
Sorry WG de a legjobb free nekem a LoL
-
redsting #64413 Én azt nem bírom mikor vagy 13-an elindulnak egy irányba,és mikor ránézek a minimapra már kipusztult mindenki.Meg korábban irta valaki a hipertérből érkező tankokat.Hirtelen ott van előttem,célzok lövök,és csak azt látom,hogy a lövésem mindenhova megy csak a célt nem találja el.Pedig pár méterre van.Ő lő ,és jobb esetben elsőre csak a 2/3-át szedi le. -
PetiPetiHUN #64412 Ja több kredit kellene! A hétvégén meg tudtam venni a T25 AT-t meg a Jumbot de még a T20 mindig függőben, meg ha lenne rá pénzem a Chaffee-t is erőltethetném. Ha nincs ez a hétvége + 1.000.000,- credittel nem is tudom hol tartanák. -
Nekem is credit gondjaim vannak.
Tegnap összejött az xp a TigerII-re, na mondom elő a Löwét oszt lóvéfarm indul.
Ruinbergen mire odaértem a közepébe már 12:0-ra ment az ellen. 30mp mulva 0:15!!!
Sierült 1-et lőni, az enemi tombolt a chaten...
-
redsting #64410 Álcaháló és nagy szerszámosláda van most,de akkor gyűjtön egy kis kreditet a többire is.Köszi a segítséget! -
Nazarov77 #64409 Nálam célzásgyorsító, töltésgyorsító és venti volt. -
VanDaal #64408 A Tiger P-nek legalább a front páncélja erős, ellenben a sima Tigrissel. A hosszú 88-assal sok mindent át lehet ütni, próbálj vele távolabbról bűvészkedni. Én ventit, töltésgyorsítót, és játékstílustól függően repeszpáncélt vagy álcahálót tennék rá. -
redsting #64407 Szép napot mindenkinek!
Én most egy PzKpfw VI Tiger (P)-vel keztem játszani,de általába az alsó 5-be tesz.Így igen kevés az eslyem a túlélésre.A javításra meg rengeteget kell költeni.Tudnátok tanácsot adni mivel szereljem fel a tigrisem,hogy egy átlagos tank legyen? -
VanDaal #64406 Széép hosszú farmolásnak nézhetsz elébe :D -
Wlanseraf #64405 Nem kell 5x XP!!:(((( mert a facom kivan hogy nincs creditem:( meg kéne venni az E-100/E-50/T34 és van 700e creditem:DDDDDDDDDDD -
Wlanseraf #64404 :)) majdnem.. ha megnyerik a szavazást akkor kapunk 5x-őt..:) én ellenük szavaztam:) -
malystryx #64403 Srácok, a híroldalon jól olvasom, ha szavazok, akkor az első győztes csata 5x-ös szorzóval bír??? De nem olyan jó az angolom, pontosan nem tudom lefordítani, de ezt a mai napon akárhányszor meg lehet csinálni? Vagy csak 1x? (szép is lenne egész nap 5x-özni.....) -
SovereignXY #64402 Hm.. lehet még is ki kéne fejlesztenem a 152est. :)
122essel is lehet mondjuk szépet ütni. Tigeris meg Is-3 döglött meg tőle. Perzse nem volt már túl sok %-uk :) -
SovereignXY #64401 2 ferdi is megsérült. És nem is hátulról. :) Sacc oldalról a segge körül találtam egy pontot :) -
SovereignXY #64400 Ez de jó volt. És necces. Malinovka azt hiszem. Mindig elfelejtem a pálya nevét.
2 sec volt hátra mikor végre a már csak 1%ban lévő KT-t kilőttük. :)
És mintha megjavult volna a PZ4em:
-
Vele én is, megkérdeztem tőle, kinek a csaja is ő innen a fórumról, azt mondta, bocsi, nem beszéli a nyelvemet :D
A tegnapi machmakerrel kapcsolatban ez a legfuribb képem :
És tegnap életem második KV körét nyomtam le, már Trollgun volt rajta FreeXP ből, hogy ez mekkora csítes tank, 4 lövésből ennyit :D
Jó, mondjuk a három nagy dög nem velem foglalkozott, és oldalról kaptak egyet-egyet, mindegyiknél 1000+ dmg. -
Nazarov77 #64398 Összefutottam Liana Silverwinddel, ő T-50-2vel én chaffeevel mentem ( ellenségek voltunk ) rommá lőttem
-
Batyafaka #64397 KV-13-ról tudnátok mondani pár szót. Pozitívumok,negatívumok. Vagy hagyjam és egyből JS??? Arra már megvan az XP. Danke -
VanDaal #64396 Update:
Harmadik csata, 2. bekapott lövés ágyú, 4. amo rack. Úgy érzem, boldog napokat fogunk együtt tölteni :) -
VanDaal #64395 Mai első 2 csata Tigrissel:
Első csatában 1. bekapott lövés kiüti a lövészt, a 2. az ágyút.
Második csatában első bekapott lövés kiüti a töltőt és a tornyot, 2. lövést az arty-tól kapom, és vége.
Jól kezdődik vele a mai nap is. -
Hát én a Tigrisre szavaznék.Nem közelharcra való ez tény de a hosszú 88-al messziről nagyon pontos és sok mindent átlő.Az egyik kedvenc tankom a Jagdpanther mellett,ami eddig a legjobb német tank amivel játszottam.
A párduc annyira nem jött be hogy megszabadultam tőle,a topnak nevezett szúnyoggal együtt.(75/L100) Ez az ágyú tény hogy mindent átvisz de a sebzése miatt tízet kellene belelőni egy tankba hogy kilődd és erre egyszerűen nincs lehetőség.A rövid 88 pedig tier7-ben egy vicc.A páncélja és a mozgékonysága pedig gyenge átlag. A 3002DB után nekem nagy csalódás volt.