418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tankaljöttem #64833 Hát amd 6x phenom van 4gb ram-al most meg ez a grafikus kártya lesz ,3 hónap alatt összeraktam ,jövö hónapban baszok bele 24ezerér 8giga ramot ennek alégnek kell lennie egy pár évig -
Gunslinger #64832 Bár a végleges tartalmat még nem láttuk, de nagyjából egyetértek. A többségnek valóban nem fog sokat jelenteni.
Egyébként ilyen t8 comapnykat sztem itt a fórumon is könnyen össze lehetne szervezni. -
Gunslinger #64831 Nem baj, majd a t3-asok még többet fognak vinnyogni, hogy berakja őket a MM KV-k alá, mert t2-vel innentől még kevesebben fognak menni, nem lesz csata ahol t3 top lehet, mert még gyorsabban át lehet majd ugrani a t2-t. -
VanDaal #64830 A duda egy rakás szar, az tény. De mégis mit várjon jobban egy casual player, mikor az egész patchben lényegében nem lesz semmi? A CW-s újítások a többséget nem sokban érintik, szerintem a legtöbb játékosnak olyan kiterjedt ismeretségi köre sincs, hogy company-zni tudna. Ha meg a feljelentgetési lehetőséget várnák a legjobban... hát az is elég szomorú lenne :) Mióta én játszom, talán ez az eddigi legsemmitmondóbb, legtartalmatlanabb peccs. Szerintem igazán kár volt ezt 7.0-nak nevezni. Erre igazán megfelelt volna a 6.8 is, vagy inkább a 6.7.2. -
lexlutor #64829 a jatek egyetlen magot kezel. ennyi.. -
Gunslinger #64828 Én sem erre szavaztam, hanem a companysra. -
spiczi91 #64827 Én speciel ebben semmi különöset nem látok. Finoman szólva sem volt nagy ügy átlépkedni az első 5-6 szintet, semmi érteleme ennek. -
Gunslinger #64826 Dehogy lenne elég 25-26, a KT mindkét tornya is gyorsabb (28), feltétlenül meg kell hagyni a 32-t, hogy megmaradjon az IS-3 közelharci előnye, ami gyakorlatilag az egyetlen előnye a tanknak. -
bgabor #64825 Jujj, leszállítják a T2-T3as tankok árait. Hogy felismerték már ezek a tehetséges orosz fejlesztők így egy év után, hogy a T2-esek max 20K-s ára után picit nagy ugrás a T3-asok 100K körüli ára? Főleg úgy hogy T2-őkkel 2-4 ezer jön be győztes körönként.
Komolyan, ezek az orosz fejlesztők a legsötétebb fejlesztőgárda aki valaha is az iparban dolgozott! -
Off: De nem mindegy milyen konfigba rakod. Kéne mellé még 4gb ram minimum. meg egy 4 magos proci i5. -
davidbog #64823 Na végre, ez egy normális módosítás lesz. A HP gondolom marad annyi amennyi most, de a torony forgatást nem kéne nagyon buffolni. Az IS-3 széria tornya nehezebb mint a T-10 torony és a valóságban is borzasztó lassú volt (11°/sec). A játékban olyan 25-26°/sec elég lenne.
Az új alap torony gondolom valami olyasmi forma lesz mint az IS-2 tornya. 1944-ben kép prototípus épült. Egy olyan, ami csuka orrú volt olyan toronnyal mint az IS-2-esé. Illetve egy olyan aminek a harckocsitest orra normál kialakítású (mint az IS-2-esé) és lapos, serpenyő formájú tornya volt (a későbbi IS-3 széria tornya). Ezt a kettőt kombinálták: csuka orrú verzió + serpenyő torony, ebből lett az IS-3. -
OMG ilyenkor mindig megretten egy kicsit a civilizacionkba vetett hitem
valoszinuleg en vagyok a mutans hogy nem ezt varom??? -
tankaljöttem #64821 hát akkor jó ,de nem csak erre szánom ,ha már veszek akkor komolyat akarok azért kérdeztem akkor ez jónak tűnik. -
lammaer #64820 Egész addig amig nem kap rejtőzés bónuszt vki a goldon vett kamóért, olyanra szinezi a tankját amilyenre jólesik :) -
Gunslinger #64819 Jaja, az embereknek a pimp my tank kell. A camora már a kezdetektől volt igény, én személy szerint letojom magasról. -
Jammal #64818 Victory!
Battle: Steppes 2011. szeptember 29. 13:48:57
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 492 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 47 149
Battle Achievements: Sniper
Beadta rendesen, t7 csata volt elhullott az iseünk meg a jgpantherünk semmit sem érve én meg egyedül kicsináltam egy tiger Pt meg egy ISt és egy kv3at. Tiger Pnek tuti ellőttem az ágyúját mert csak tornyot lőttem ő meg onnantól kussolt egy darabig. -
Ezt biztos ide szántad? Azzal a kártyával full graffon fix60FPS -
Gunslinger #64816 Persze. -
ur jezus lattatok az uj szavazast a 0.7-es patchrol ?
ez igen a camo meg a duda vezet ???
WTF I don't want to live on this planet anymore:( -
lammaer #64814 Azért legyen a másik oldal is....
Heavy tankosok legalább ilyen gyökerek tudnak lenni ilyen szituban.
Tegnap mentem a duplámat S51-el.
IS4-ünk (olyan 200 Hpja volt már csak) learctámadózott egy másik heavyt (talán egy E75-t) ami elég jó állapotba volt (talán 30%).
Én be voltam töltve, nyomtam is vadul a T-t az E75re, de az IS nem vette a lapot, csak próbálta kocogtatni (persze nuku sebzés). Kínomba már irtam is hogy "IS4 back off". De semmi.
Kénytelen voltam kivárni amíg az E75 megöli az IS4t, majd hidegre tettem. Akkor meg azért voltam a hibás hogy miért vártam addig... -
tankaljöttem #64813 A játékhoz elég az NVIDIA GTX560TI videókártya? -
Gunslinger #64812 Nem csoda, nagyon gyorsan túl lehet lenni az első három tieren, főleg ha van valakinek prémiumja. Mikor indult a live prémiummal két nap után már PzIV-nél jártam, mindenféle prém tank meg xp váltás nélkül. -
hellokitty92 #64811 Lehet h a leggyengébb marad, de az m103/t110 is olyan minőségbeli emelkedést hoz, h csak na...:D Legalábbis reméljük, mert ez volt a reklám szöveg. -
hellokitty92 #64810 De, csináljad az m6-ot!:D A t29 a legjobb tier7-es heavy és a t32 se rosszabb mint a többi t8-as. A gond a t34-el és a t30-al van, nekik is leginkább a páncéljukkal. -
lexlutor #64809 ..ehhe.. van ahol harmadara csokken.. ugy latszik tenyleg fogynak a low tier jatekosok.. -
malystryx #64808 Így van, minden a géptől függ. A hogy a program épp gondolja.
@ Doctor!
Nekem van ISU-152 BL-10-es ágyúval, átlag 286-os penetration, 900-as sebzés. Tegnap egy A-20-at atomjaira kellett volna bontani, ehelyett kapott egy track-et.. Egész nap ilyen volt, de lehet ma sebzek mindent.. Sajna ezzel együtt kell élni. A ruszkik bármit megtehetnek.. -
kdezso30 #64807 De, mert azt követő T29 nagyon fun tank. -
Gunslinger #64806 Olcsóbbak lesznek véglegesen a t2-3 masinák. A t2 masinák eddig sem voltak sztem drágák, de a t3-ak már tudásukhoz képest sokkal drágábbak voltak, úgy hogy felettébb pozitív.
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/new-prices.html -
Adjunktus #64805 A klántársam,Yossarian,kláncsatában,prem lőszer nélkül bedarált 7 enemyt vele.
Volt közte minden,nem csicska versenyzők voltak.
Ez is inkább attól függ,hogy jön ki a lépés.Vagy hogy adja a random faktor. -
DoctorStryker #64804 Identitászavarba küszködött szegény és azt képzelte magáról, hogy med vagy light tank :D -
Plata #64803 Jó az,nagyon is jó.Viszont azt mondja már el nekem valaki,hogy ha egy Su85 meglát egy M4 shermant akkor miért kezd el körülötte rohangálni,mert velem ez történt,megyek M4-el be a városba Siegfried Line pályán,mire majdnem neki megyek egy ellenséges Su85-nek,rálövök,mire elkezd körülöttem rohangászni.Végül megöltem simán,mert csak futott körbe. -
DoctorStryker #64802 Hogyan maradjon a leggyengébb?
T30 ágyúja egy rakás szar. Hiába sebez 580-930 között vagyis sebezne mert szinte mindig lepattan.
Tegnapi kör volt a legjobb 7 lövésből 7 talált össz sebzés 0
Nem vagyok hajlandó aranyért venni vele lőszert.
Inkább megyek a Pattonal.
Az artyknak meg lehetne annyi eszük, hogy ha med tank van közelharcba akkor nem lőnek oda, mert a med tank mozog. -
Szóval akkor ne is csináljak m6 ot? -
hellokitty92 #64800 Hát ja, sajnos az amcsi heavyk a leggyengébbek a triumvirátus közül, reméljük h majd az m103 és a t110 javít majd valamit a helyzeten.
Szerintem azért is késnek annyira az amerikai heavyk, mert egyszerűen nem tudják megfelelően balanszolni őket a másik 2 nemzetéhez:$ -
DoctorStryker #64799 http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/38001-hitzones-skins-for-version-066-colored-black-and-white-black-and-red/ -
hellokitty92 #64798 A jagdtiger szinte mindenkinek tud 650-es sebzéses puszit nyomni az arcára:D Az e75-nek is. -
Olvastam a FAQ-ot és láttam egy olyat vagyis olvastam hogy van olyan dolog ami meg jelöli a tankok gyenge pontjait.Most nem találom meg, és nem írták honnan lehet leszedni. Valaki segítene hogy honnan lehet leszedni? -
Plata #64796 Na pont csata közben jön a postás is.
-
DoctorStryker #64795 Csak 9 lövést adtam le :) Valamelyik 2-t kapott.
De ezen a meccsen acélfal lettem meg szárnysegéd :) -
Plata #64794 Nem mondanám hogy hű de sok pénzt kaptál.Ennyi sebzésért ennyi pénz,sóherek.