418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #64953 Tóvillen én egyszer ilyenre akadtam.
-
Batyafaka #64952 Új versenyt figyeltem meg a játékban. Az orosz és amcsi lövegek versengenek egymással melyik a nagyobb kalap ...
Vagy csak a német fegyverzet után tűnik ilyen trehány szemétnek a többi?
Lehet.
A felragadásokkal meg nem akarnak csinálni valamit? Tóville-n a hágó mindkét oldalánál sikerült beakadni úgy hogy még egy LÖWE se tudott kitolni.
-
Plata #64951 Ne bassz fel,akkor visszaveszem én is. -
Ry0K3N #64950 Borg pajzsgenerátor van a lánctalpukba építve. Ionágyú ellen is véd. -
kdezso30 #64949 Az M6 frontja nem bugos, csak érdekesen pattodós. Háromszor futottam össze type 59-cel, úgy hogy az arcába tudtam mászni és mindig ő került ki vesztesen a talákozásból, persze a többiek segítségével. Két eset volt: egyik amikor AP-vel próbált lőni, ekkor 6-ot pattant, vagy másik eset amikor HE-vel lőtt ekkor is ő sebződött többet százalékosan is, mintha a HE visszapattant volna. Vagy ellenfélként KV-val trollgunnal lőttem a frontját nulla sebzést okozva.
Az artyval szemben pedig van sebződés, csak néha meglepően kis mértékű: T5 arty annyit sebez, mintha egy T3 tank lövöldözne az embberre, és csak onnan sejthettem, hogy az arty lő, hogy nem volt T3 a csatában. -
Plata #64948
Victory!
Battle: Steppes 2011. szeptember 29. 22:36:58
Vehicle: T32
Experience received: 1 305
Credits received: 40 209
Wow mennyi lóvé. -
Lehet 1 volt, nem figyeltem eléggé. Még futok vele pár kört. Az nagyon jó, hogy ennyire pontos. -
Gunslinger #64946 De összerakja, a P2 csak tier 8. -
P2-vel tuti nem rak össze szerintem. Jó ágyú pedig a 75-ös. 1-2 tank van csak, amivel összekerülhetsz, és pattoghatsz róla. De azt is csak szemből. -
T1 és M6 erősen bugos tank. Arty lövések királyos 0 dmg criticalokat osztanak neki, de néha a sima AP is tankból. -
Kipróbáltam, vagy párducról, vagy párduc kettőről erősen pattogtam vele. Aztán kilőttek, kisebb gépeken nem volt lehetőségem kipróbálni. -
Plata #64942 Nincs valamelyikőtöknek M6 heavy tankja?Az előbb M41-el olyan 30 méterről megküldtem egy M6-ot és meg sem érezte.Mostmár tényleg izgat a dolog. -
brasco84 #64941 nem tudom ki hogy van vele, de ilyen nem nagyon volt még, hogy több az elkölthető xpm mint a kredit.. :D IS + a legénység átképzése drága, előtte 3 nappal vettem hummelt és a hétvégén az olcsóság miatt rammert, és laying driveot rá.. :) ezvan -
Szerintem cseréld le. Viszont, ahogy írták már mások is, nagyon fog fogyni a lőszer. Szóval ne sok HE-t vigyél magaddal, úgysem ér sokat a 75 mm-es. -
Gunslinger #64939 Holnaptól, a szerver restart után. -
brasco84 #64938 bazzeg tényleg, a toronnyal nő a hp, de fasz vagyok :D ez mindig így volt.. -
Gerifinuccsi #64937 És mikortól alkalmazzák az új árakat? -
Gunslinger #64936 Több lesz vele a hp-d és messzebbre látsz vele. Az alap toronynak 380 méter a látótávolsága, a fejlesztettnek 400. -
brasco84 #64935 de az lemaradt, hogy muszáj az ágyú miatt :D -
brasco84 #64934 az IS fejlesztett turettje csak szerintem szarabb mint az alap? armor ugyanez, ráadásul kevesebb deg/sec.. azonkívül h a 122 es erre megy rá, semmivel nem jobb, sőt.. vagy nem? -
Madmano #64933 Hát igen,látszik TD-hez meg Heavy-hoz vagyok szokva.Kösz a választ. -
Én az ágyúra mentem volna egyből.
LB-1 --> torony --> D-54 --> lánctalp --> motor
T-44-esen nagyon felidegesített a D10T, ha Is-3 jött szembe vagy KT akkor kb. semmit sem tudtam csinálni, de még a T32-esről is rengetegszer lepattant.
Most lehetne mondani hogy de meg kell őket kerülni meg izé...én is tudom. De rengetek olyan helyzet volt hogy nem tudtam kerülgetni...örültem ha a tüzérség nem lő telibe, nem hogy még rambózzak is.
T-54-esen a D-54-es már szuper volt, nagy élmény volt hogy már szemből is átlőttem vele sok mindent :) -
Madmano #64931 A T-54-re megvan a fullos motor.Most mit érdemes fejleszteni?A láncot vagy az első fejleszthető ágyút?Alap lánccal is pörög egész jól a gép. -
Pár tank (főleg kicsik) véglegesen alacsonyabb árat kapott:
"Germany
Pz 35(t): 12900 -> 4300 credits
Pz II: 12300 -> 4100 credits.
Bison: 18250 -> 6083 credits
PanzerJager I: 11450 -> 3816 credits
Pz 38(t): 54100 -> 36066 credits
Pz II Luchs: 82800 -> 55200 credits
Sturmpanzer II: 67600 -> 45066 credits"
...
LINK -
S1mlis #64929 Megvettem a cuccokat,majd felhasználom ígérem.
-
Plata #64928 Nekem már Pz3-ban is ott figyeltek. -
Plata #64927 Na igen,nem biztos hogy el kell használni,de bakker ha kilövik az ágyúd és a lövészt,akkora lesz a célkereszted mint egy ház,semmit se találsz el max félperc célzás után.És tűzoltó nélkül el sem indulnék. -
lammaer #64926 Ezt már párszor körbejártuk... egyszerűen teljesen ireális a fukarság, hogy ne tegye fel az ember egy T5 vagy afeletti tankraa repkit/medikit/poroltó triót.
3K credit igaz HA elhasználod, viszont pl a meccs elején bekaoptt ammorack vagy loader sebesülés teljes egészében hazavágja a tankod. Ha meg van cucc, megjavítod, 1-2 találat és már visszahozza az árát.
Hülyeség ezen spórolni. -
Szakesz #64925 Halkan megjegyezném, hogy semmilyen hátrányod nincs abból, ha megveszed a tankra ezeket a kiegészítőket. Ha nem kell, nem muszáj felhasználnod. :) -
S1mlis #64924 Én jól elvagyok nélküle is,de látom ez neked nagyon fáj.
Ígérem a köv. meccsen megveszem ezeket, de csak miattad.
-
Plata #64923 Ezek nélkül meg sem lehet lenni,ha kigyullad a tankod nézed hogy leég?Jézus. -
Ne nekem mond, hanem az öt friccnek, akik bent égnek a tankodba :D
Az ő szemükbe magyarázzál mint felelős vezető, hogy miért ezen sprórolsz :D -
S1mlis #64921 Én spórolós fajta(zsugori) vagyok,nem vásárolok javítószettet ,néha azért jól jönne nem mondom. -
Tigrisnél már azért illene, nem muszáj elhasználni, és jól tud jönni. Első lövéssel kikapják lövészed, akkor már csak a házakat fogod eltalálni.
A javítócsomagokat, meg persze szituációtól függően nem pazarlás elhasználni.
Tier5-től, meg ki lehet termelni a csomagok árát.
Amúgy szép kör, de bazi keveset fizettek... a hétvégén ezért simán jött a 70.000 :) de jó is volt. -
S1mlis #64919 Nem veszek soha se javító,se tűtoltó készüléket.
-
S1mlis #64918 Miért lenne buherált nem igazán értelek.
A bal alsó panel skinezve van,átlátszó.
-
Plata #64917 Jé és javítót sem vittél,se tűzoltót se kötszert.Mi ez a kép?Valami összebuherált mű kép? -
Plata #64916 Érdekes kép,a tank láthatatlan.csak nem kölcsönvetted tudjukki láthatatlanná tévő köpenyét?Vagy neked már van aranyért vehető camo-d?És ennyire jó? -
S1mlis #64915 Tigris-el napi első köröm(no prem)
-
Szakesz #64914 Az egyetlen gond a 7,5cm L/70-nel, hogy kevés lőszert vihetsz magaddal. :)