418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Tóvillen én egyszer ilyenre akadtam.
  • Batyafaka
    Új versenyt figyeltem meg a játékban. Az orosz és amcsi lövegek versengenek egymással melyik a nagyobb kalap ...
    Vagy csak a német fegyverzet után tűnik ilyen trehány szemétnek a többi?
    Lehet.
    A felragadásokkal meg nem akarnak csinálni valamit? Tóville-n a hágó mindkét oldalánál sikerült beakadni úgy hogy még egy LÖWE se tudott kitolni.
  • Plata
    Ne bassz fel,akkor visszaveszem én is.
  • Ry0K3N
    Borg pajzsgenerátor van a lánctalpukba építve. Ionágyú ellen is véd.
  • kdezso30
    Az M6 frontja nem bugos, csak érdekesen pattodós. Háromszor futottam össze type 59-cel, úgy hogy az arcába tudtam mászni és mindig ő került ki vesztesen a talákozásból, persze a többiek segítségével. Két eset volt: egyik amikor AP-vel próbált lőni, ekkor 6-ot pattant, vagy másik eset amikor HE-vel lőtt ekkor is ő sebződött többet százalékosan is, mintha a HE visszapattant volna. Vagy ellenfélként KV-val trollgunnal lőttem a frontját nulla sebzést okozva.
    Az artyval szemben pedig van sebződés, csak néha meglepően kis mértékű: T5 arty annyit sebez, mintha egy T3 tank lövöldözne az embberre, és csak onnan sejthettem, hogy az arty lő, hogy nem volt T3 a csatában.
  • Plata

Victory!
    Battle: Steppes 2011. szeptember 29. 22:36:58
    Vehicle: T32
    Experience received: 1 305
    Credits received: 40 209

Wow mennyi lóvé.
  • bardocz
    Lehet 1 volt, nem figyeltem eléggé. Még futok vele pár kört. Az nagyon jó, hogy ennyire pontos.
  • Gunslinger
    De összerakja, a P2 csak tier 8.
  • I.C.ram
    P2-vel tuti nem rak össze szerintem. Jó ágyú pedig a 75-ös. 1-2 tank van csak, amivel összekerülhetsz, és pattoghatsz róla. De azt is csak szemből.
  • Sippie
    T1 és M6 erősen bugos tank. Arty lövések királyos 0 dmg criticalokat osztanak neki, de néha a sima AP is tankból.
  • bardocz
    Kipróbáltam, vagy párducról, vagy párduc kettőről erősen pattogtam vele. Aztán kilőttek, kisebb gépeken nem volt lehetőségem kipróbálni.
  • Plata
    Nincs valamelyikőtöknek M6 heavy tankja?Az előbb M41-el olyan 30 méterről megküldtem egy M6-ot és meg sem érezte.Mostmár tényleg izgat a dolog.
  • brasco84
    nem tudom ki hogy van vele, de ilyen nem nagyon volt még, hogy több az elkölthető xpm mint a kredit.. :D IS + a legénység átképzése drága, előtte 3 nappal vettem hummelt és a hétvégén az olcsóság miatt rammert, és laying driveot rá.. :) ezvan
  • I.C.ram
    Szerintem cseréld le. Viszont, ahogy írták már mások is, nagyon fog fogyni a lőszer. Szóval ne sok HE-t vigyél magaddal, úgysem ér sokat a 75 mm-es.
  • Gunslinger
    Holnaptól, a szerver restart után.
  • brasco84
    bazzeg tényleg, a toronnyal nő a hp, de fasz vagyok :D ez mindig így volt..
  • Gerifinuccsi
    És mikortól alkalmazzák az új árakat?
  • Gunslinger
    Több lesz vele a hp-d és messzebbre látsz vele. Az alap toronynak 380 méter a látótávolsága, a fejlesztettnek 400.
  • brasco84
    de az lemaradt, hogy muszáj az ágyú miatt :D
  • brasco84
    az IS fejlesztett turettje csak szerintem szarabb mint az alap? armor ugyanez, ráadásul kevesebb deg/sec.. azonkívül h a 122 es erre megy rá, semmivel nem jobb, sőt.. vagy nem?
  • Madmano
    Hát igen,látszik TD-hez meg Heavy-hoz vagyok szokva.Kösz a választ.
  • Eagle16
    Én az ágyúra mentem volna egyből.

LB-1 --> torony --> D-54 --> lánctalp --> motor

T-44-esen nagyon felidegesített a D10T, ha Is-3 jött szembe vagy KT akkor kb. semmit sem tudtam csinálni, de még a T32-esről is rengetegszer lepattant.

Most lehetne mondani hogy de meg kell őket kerülni meg izé...én is tudom. De rengetek olyan helyzet volt hogy nem tudtam kerülgetni...örültem ha a tüzérség nem lő telibe, nem hogy még rambózzak is.

T-54-esen a D-54-es már szuper volt, nagy élmény volt hogy már szemből is átlőttem vele sok mindent :)
  • Madmano
    A T-54-re megvan a fullos motor.Most mit érdemes fejleszteni?A láncot vagy az első fejleszthető ágyút?Alap lánccal is pörög egész jól a gép.
  • Eagle16
    Pár tank (főleg kicsik) véglegesen alacsonyabb árat kapott:

"Germany
    Pz 35(t): 12900 -> 4300 credits
    Pz II: 12300 -> 4100 credits.
    Bison: 18250 -> 6083 credits
    PanzerJager I: 11450 -> 3816 credits
    Pz 38(t): 54100 -> 36066 credits
    Pz II Luchs: 82800 -> 55200 credits
    Sturmpanzer II: 67600 -> 45066 credits"

...

LINK
  • S1mlis
    Megvettem a cuccokat,majd felhasználom ígérem.
  • Plata
    Nekem már Pz3-ban is ott figyeltek.
  • Plata
    Na igen,nem biztos hogy el kell használni,de bakker ha kilövik az ágyúd és a lövészt,akkora lesz a célkereszted mint egy ház,semmit se találsz el max félperc célzás után.És tűzoltó nélkül el sem indulnék.
  • lammaer
    Ezt már párszor körbejártuk... egyszerűen teljesen ireális a fukarság, hogy ne tegye fel az ember egy T5 vagy afeletti tankraa repkit/medikit/poroltó triót.

3K credit igaz HA elhasználod, viszont pl a meccs elején bekaoptt ammorack vagy loader sebesülés teljes egészében hazavágja a tankod. Ha meg van cucc, megjavítod, 1-2 találat és már visszahozza az árát.

Hülyeség ezen spórolni.
  • Szakesz
    Halkan megjegyezném, hogy semmilyen hátrányod nincs abból, ha megveszed a tankra ezeket a kiegészítőket. Ha nem kell, nem muszáj felhasználnod. :)
  • S1mlis
    Én jól elvagyok nélküle is,de látom ez neked nagyon fáj.
    Ígérem a köv. meccsen megveszem ezeket, de csak miattad.
  • Plata
    Ezek nélkül meg sem lehet lenni,ha kigyullad a tankod nézed hogy leég?Jézus.
  • pointer4
    Ne nekem mond, hanem az öt friccnek, akik bent égnek a tankodba :D
    Az ő szemükbe magyarázzál mint felelős vezető, hogy miért ezen sprórolsz :D
  • S1mlis
    Én spórolós fajta(zsugori) vagyok,nem vásárolok javítószettet ,néha azért jól jönne nem mondom.
  • pointer4
    Tigrisnél már azért illene, nem muszáj elhasználni, és jól tud jönni. Első lövéssel kikapják lövészed, akkor már csak a házakat fogod eltalálni.
    A javítócsomagokat, meg persze szituációtól függően nem pazarlás elhasználni.
    Tier5-től, meg ki lehet termelni a csomagok árát.
    Amúgy szép kör, de bazi keveset fizettek... a hétvégén ezért simán jött a 70.000 :) de jó is volt.
  • S1mlis
    Nem veszek soha se javító,se tűtoltó készüléket.
  • S1mlis
    Miért lenne buherált nem igazán értelek.
    A bal alsó panel skinezve van,átlátszó.
  • Plata
    Jé és javítót sem vittél,se tűzoltót se kötszert.Mi ez a kép?Valami összebuherált mű kép?
  • Plata
    Érdekes kép,a tank láthatatlan.csak nem kölcsönvetted tudjukki láthatatlanná tévő köpenyét?Vagy neked már van aranyért vehető camo-d?És ennyire jó?
  • S1mlis
    Tigris-el napi első köröm(no prem)
  • Szakesz
    Az egyetlen gond a 7,5cm L/70-nel, hogy kevés lőszert vihetsz magaddal. :)