418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #65033 Volt már hogy egyedül maradtam cliffen kv-val és kilenc killel nyertem. -
inkább szemből is gyenge mint a foss :P -
SovereignXY #65031 Jó lenne. Csak mivel lassú szar vagyok azok meg össze vissza mennek jó ha 2 3at lelövök mert elintézik őket a többiek.
Meg ez a jó kis torony. Legutoljára vagy 3 perc volt mire elszedte egy 38t(na) vagy mit. Kerengőzött egy hát körül elbújt stb. Azért vicces volt. Kis autómata 5 lövéses ágyújával lődözött. Mintha esett volna az eső :D -
Plata #65030 vagy csinálsz 11 killt. -
SovereignXY #65029 Erősebb az odlaluk mint az eleje? Ezt megnézem -
SovereignXY #65028 De gyűlölöm mikor Tier 2-34 tankokkla tesz össze jó részt. Az összes rushol meg noobkodik aztán ott maradok 10-11 vs jómagam. sok kicsi előbb utóbb megeszi a KV-mat :( -
lexlutor #65027 ..ez mondjuk az amerikai 9-10 heavyknel pont nemigaz :) -
SovereignXY #65026 Sztem midnegy miylen tankról van szó az elejét akkor lődd ha nincs más választásod :) -
lexlutor #65025 ..keves van belole, igy meg sokan nem ismerik h oldalrol a testet kell loni..
-
spiczi91 #65024 Említették régebben hogy a Sturer valószínűleg megkapja 12,8ast. -
SovereignXY #65023 Jó az a Jumbo. Ferdi nem alfázott mint pl Kv-val tette - kb csak a HP felét szedte le - aztán elszórakoztam egy T-44el is. 47%re leszedtem mire leszedett. :) -
lexlutor #65022 igen.
ugylegyen! erdekesebb ag lenne a meglevo nemet td agnal az biztos. -
Gunslinger #65021 Az Object 704-re gondolsz? Mert annak top ágyúját, a BL-10-et már az ISU-152 is megkapja, ami csak tier 8! Ehhez képest tier 7-ben egy csökkentett tűzgyorsaságú 560 átlag sebzéses ágyú nem is annyira vad elképzelés. -
lexlutor #65020 ..lehet 260ezer xp lesz a 12,8as kifejlesztese :) -
Plata #65019 Másik ferdi meg olyan hülye volt hogy a tornyomat lőtte. -
Plata #65018 Még egy beszari alak:Eschnu
Leadtam rá két lövést és inkább feladta.
-
lexlutor #65017 ..melyik menupontban kellene keresgelni? -
lexlutor #65016 ..ilyen vekony pancelban, hamar nagyon meleg lesz a legenysegnek akkor :) jelenleg nem tudom elkepzelni, h mire lesz jo egy 30mm-es homlokpancel, 20mm oldal es hatpancelzattal.. gyakorlatilag HE csemegek lesznek, az egyloveses fajtabol, ennyi hp-val plane..
ilyen tierekben ezek az agyuk tenyleg elegge furcsak lennenek. de vegre lennenek megfelelo sebzesu nemet agyuk. ezek a "nagyonpontos" megymagkopkodokkel nem tudok megbaratkozni igazabol.. mondjuk az object agyuja is 200al nagyobbat sebez mint a tobbi, de az tier9 ugye.. -
Gunslinger #65015 Jaja, néztem. De az a poén, hogy a Sturer Emilnek a valóságban is 128mm L/61-es ágyúja volt, mármint annak a két darabnak, ami harcolt. Itt most meg tir 7 lesz, hát nehezen tudom elképzelni, hogy tier 10 ágyút kapjon, hiába ez lenne az autentikus. Amúgy a valóságban is ilyen vékonyka volt a páncélja. -
Tusy #65014 - prémium nélkül 20k creditet ritkán kapok (t5-t7), most prémiummal még az IS is pluszba jön ki mégha a csatát el is vesztjük. KV-k prémiummal most 30k credit körül kapnak (t8,t9 csatákban) ez prémium nélkül 10k credit volt (és így néha már mínuszba volt 1-1 kör)
- felraktam a 3k-s cuccokat a KV-kra de még soha nem használtam őket. Azokon semmi értelmét nem látom a használatuknak -
lexlutor #65013 ..nezd meg a pancelvastagsagokat is.. vicces.. -
Gunslinger #65012 Durva, hogy a ruszki fanok milyen brutál ágyúkat és cserébe milyen kevés hp-t álmodtak meg az új német TD-knek. Igazából a DickerMax és a Sturer Emil top ágyúját kivéve egész korrekt is lehetne.
De figyelem, senki se élje bele magát, tuti fan made, viszont a ruszki wot wikiben csak direkt linkkel érhető el és Overlord viszonylag gyorsan ki is törölte a linkeket a hivatalos fórumról, szal lehet, hogy a végén néhány részletnek tényleg van valóságalapja. Mindenesetre most így két patch között csámcsogni valónak jó lehet. :-)
Marder III
Dickermax
Nashorn
Sturer Emil -
brasco84 #65011 hát nem, és mindezt prémiummal... -
Plata #65010 Nem sok pénzt kaptál. -
brasco84 #65009
a sütő is jó még valamire :D -
Plata #65008 T10 heavy nekem fölösleges,t10 tankot random csatába vinni rossz ötlet,túl sok a hülye.Klán csatákat meg két nap után unnám.T34 árát mire összeguberálnám az minimum egy hónap.T30 még több lenne.Jó lesz nekem a t54,meg arty amiben szintén nem akarok fullost,csak M40-et.Amcsi td vonalon nekem elég a Slugger.Max majd ha jön a francia ág. -
DoctorStryker #65007 Szokjál hozzá, mert mindig ez lesz. -
Jammal #65006 Én még csak t29nél járok de bazi nagy oltás az a torony és rendre azt lövik. Bár ennek a vége az, hogy 10 meccsből 10en kilövik az ágyúm és másra nem jut javító készlet, de azért szeretem. -
Plata #65005 Semmiből,mert az sem kell.
-
DoctorStryker #65004 Miből lesz T30-d? :) -
Plata #65003 Köll a kukacnak.
-
Plata #65002 Hülye KV5 azt hitte hogy középütt sziklák közt betud sunnyogni.Három lövést tudott leadni rám,többet nem mert meghalt.
Viszont jtigertől kaptam egy csíkot a tornyomra.Ő meg 3xx-at a pofájába.
Victory!
Battle: Karelia 2011. szeptember 30. 11:13:39
Vehicle: T32
Experience received: 2 424 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 41 982
Battle Achievements: Sniper -
DoctorStryker #65001 T34-el vért fogsz addig izzadni míg a 120mm ágyú meg nem lesz utána jobb mint a T32 de addig pff ki fog hullani a hajad. -
lammaer #65000 Aki regelt az IGN Primera, nézze meg, jópár egyéb játékhoz is jár kód. És van PDF is manga(licás) lyányokkal :) -
Plata #64999 Viszont az E8 48-al robogva is halál pontos. 
De most beszéljünk az új szerelmemről.T32 megörülök érte,lassan megvan a t34-re xp de én nem fogom leváltani.
Jó hogy vele mentem a napi első csatámra.
-
Jammal #64998 Mondjuk azért azt hozzá kell tenni az E8hoz, hogy a tierjében lévő mediumok mindegyike dupla sebzésű ágyúval rendelkezik és még a penetrationjük is jobb. -
DoctorStryker #64997 Az M7 és a pershingen kívül az összes medet szerettem az amcsi ágon :)
T20 egy ormótlan tank :) De azzal is jókat lehet hülyéskedni .)
legjobb köröm:
-
SovereignXY #64996 óóó. És nagyon fazsa érzés mikor pattognak le rólad a lövések :) -
SovereignXY #64995 Cikk cakk menőveezéshez mega nnyit, hogy light tank azért csak jobb benne mint egy medium. És azokat elszokták találni. -
SovereignXY #64994 Negítv irányba menynire lehet dönteni azt sajna nem írja. Ez sztem torony függő. De az tuti, hogy forogni ugyan annyival forog mind a 2. 45 fok.