418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #65073 A garázsban a tankjaid mellett lennie kell egy-egy csillagnak. Ha ott van, még nem dupláztál vele aznap. -
Desmodromic #65072 Nincs véletlenül valamilyen lehetőség arra, hogy megnézzem mivel dupláztam már aznap?
Köszi -
Oddball29 #65071 Meg, az összes felmenőjét.
Utolsó nekiveselkedés hajnali háromig, egy-ültömben kb. 25k xp-t nyomtam le prém nélkül. -
Ry0K3N #65070 csak nem meglett a 120-as? :) -
Oddball29 #65069 Két nap és egy éjszaka fogcsikorgatás után...Say hello to my little friend!
-
SovereignXY #65068 Ez nagyon OFF de meg kell soztanom úgy érzem. :)
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/09/fgg.jpg -
Adjunktus #65067 Sturer apó furfangos fazon lesz,tier 7-ben 128 L/61-el.
Nyitott szarcsi,foscsi alváz,ami azért nyilván elég fordulékony és gyors lesz.Nem elhanyagolható látótávolság is jár az ilyen gépeknek.
A javítási költsége sem lehet túl nagy.
T7-ben az a löveg oborzil dolgokat csinálhat.
Ha észreveszik,akkor persze keksz van,de hát a mai artys világban kinek nem?
Most már csak az álcázhatósága kérdéses... -
Jammal #65066 kb 1 hónapja -
VanDaal #65065 
Egyébként akár jól is elsülhetne. 2-3 napot bárki kibírhat a játék nélkül, aki tankkal játszik. Így simán lehetne bojkottálni az egészet, a harácsolni vágyó arty-k meg játszhatnának csupa arty csapatokban, hasonló felállású ellenséggel szemben. Lehet átértékelnének pár dolgot az életükben
-
TDantes #65064 Egyetértek. Arty hétvége kéne. Meg egy ilyen jó méteres lófasz a seggedbe. -
Plata #65063 Mikor?Át aludtam? -
Plata #65062 Hát igen,már ránk férne egy,volt már minden de arty nem,mostanában.Lehet még Hummelt is ki farmolnám,vagy megvenném s51-et.Kifejlesztve kivan. -
Jammal #65061 Meg egyébként is mostanában volt. -
lexlutor #65060 ..hudekurvajolenne egy arty hetvege..
-
Plata #65059 Jöhetne egy újabb dupla pénzes event,mondjuk egy arty hétvége. -
Plata #65058
Victory!
Battle: Mines 2011. szeptember 30. 16:21:47
Vehicle: M41
Experience received: 1 278
Credits received: 44 173
Sok sok mani. -
Hehe, köszi :) -
Szakesz #65056 Pár kisebb tank vételárán változtattak. -
lexlutor #65055 .. nagyon belenyultal, mert ma reggel csokkentettek a tier1-3 tankok arait! amugy az ar fix lenne, az eladasi ar a veteli ar fele. -
Egy kérdés: a tankok ára mi alapján változik? kinéztem magamnak egy tankot 90k kreditért, most nézem, már csak 60k.. meg eladtam volna a tankom 8k-ért, most csak 4et ér.. Ez mitől van? -
TDantes #65053 Aha. 24 HP-vel, mikor szemből IS, IS4, a levegőből meg három arty? Még éltem 10 másodpercig. -
Desmodromic #65052 Amennyiben maradt 24HP-d, az azt jelenti, hogy a Teremtőnek /WG/ még van dolga veled! 
Sokszor ennyi HP-val még 3-4 zsíros lövést le lehet adni, ha nem száguld ki az ember a hipertérbe; mondván most már úgyis mindegy. -
TDantes #65051 Jó ez a játék. Ki maradt két nap. E75 beindít, egyet lövök, Object 212 rám lő, marad 24! HP-m. Valaki mondja már meg mi a bánatos picsa értelme van így ennek?
Azért megyek be egy csatába, hogy egyetlen kurva kattintással kilőjenek?
Az egy dolog, hogy se XP-t, se creditet nem szerezek, de ebben aztán nem sok élvezet van, hogy belépek, felrobbanok kilépek.
Lenne egy új játékmód javaslatom, kár hogy nem beszélek angolul, elküldeném a fejlesztőknek.
Arról lenne szó, hogy belép 15 darab tier 9-10 tank , TD, a másik oldalon egy arty-sta, akinek még gombot se kell nyomnia. Egyszerűen amint indul a csata, minden tank és TD magától felrobban, és nyer az arty.
Minek pöcsölni itt akár két percet is azzal hogy mikor vesz végre célba -
SovereignXY #65050 Persze hogy bukta. Ez már a 30. másodpercben kiderült mikor látom, hogy a csapat 80% egy fel émegy. abból soha se sül ki semmi jó.
aztán bele futok egy KV-ba. Ott "kiabálok" cseten az artynak hogy lőjjön baszik... -
SovereignXY #65049 Na megint TOP letem. Nézzük... -
SovereignXY #65048 Na ez epic volt. Elkezdődik a csata. Egyik emberünk rögtön kilövi a másikat. Mondom mi ez? erre ő lőtt rám. Egy M5 egy PZ4re. Erre egy nmásik emberünk kinyírja a PZ4et. fél perc alatt -2 a javunkra. Aztán azon veszekednek hogy ezt most miért kellett. Mint a 10 évesek. Hogy de ő lőtt rám. Meg én csak eygszer lőttem vissza. Lényega lényeg közben lemészároltak minket . majdnem - bázist meg bevettek. És persz emegint top tank voltam. utáélok top tank lenni :( -
Nazarov77 #65047 Ki gondolta volna hogy az utolsó lövésem lepattan a ferdiről, emiatt döntetlen lett :D
Döntetlen
Csata: Prokhorovka 2011. szeptember 30. 15:29:26
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 114
Szerzett kredit: 108 478
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
-
Nálam az elmúlt héten az jött be hogy az első 10 csata átlagban 200-300xp és vereség, utána pedig minden megtáltosodik ...
Ezzel csak az a gond hogy kb napi max 10 csatára van időm ... :( -
SovereignXY #65045 Rájöttem vmire. Nem szabad abba hagyni a játékot. Kiléptem vagy 40 peercre. Előtte mind KV-val, VK-val, E2-vel 400 XP-s köröket mentem. 10ből 8 csata jött. Most... volt 3 csata 3 akkora bukta mint a szar.
A végén és készen voltam. KV-val neki megyek M% stuart. Megsérül a lánctalpam annak meg semmi baja nem lett... -
SovereignXY #65044 Csata végéig.
Ma én si kb így jártam. VK. 10,5es. Amint megnyomtam a tűzgombot feltűnt egy szürke test a célkeresztben. Egy társam. Hát... felrobbant azon nyomban. Mondom fasza. :( -
Iron Hawk #65043 És meddig lesz kék?Elém rongyolt egy társam és véletlenül meglőttem, ez akkora bűn? -
Nekem is ez van. -
SovereignXY #65041 Úgy vettem észre az lesz klék aki seggbe lőtte egy társáét vagy kilőtte. Bocs -
Szakesz #65040 Aki kilövi a csapattársait, annak kék lesz a neve. -
Dean108 #65039 A nemesi rangot jelzi!
Csak bizonyos statok felett adja a rendszer és kb. azt jelenti mint a múlt századokban a gróf, báró.

Egyébként pusztán annyi a jelentése, hogy büntiben van az illető, mert saját csapattársat lőtt ki.
Ezeket bünti nélkül mindenki lőheti. -
SovereignXY #65038 Plkusz 10ből 9szer mindig északon klezdek. Ez is milyen... -
SovereignXY #65037 Ez csak nálam fordul elő - gondolom - hogy Mines pályán eddig a kb 3szor ha miénk volt a domb? 100 cata tuti lement már ott. -
Iron Hawk #65036 Tudja vki, hogy miért vannak kék nevek? -
Plata #65035 Rohadjon meg,bemegyek M4e8-al napi duplázóra erre harc közben elszáll a net. -
SovereignXY #65034 Engem sajna az iylesmi szerencse elkerül. Most is sok kicsi. Ameere én mentem akadt 2. azt az előttem menőek lelőtték. Az ellen nagy része meg ment a mási,m oldalána pályának és elfoglaltak minket...