418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Hát meg, az a szar, hogy stock járgányként magas tier-ben, nagyon idegesítő. Jó-jó lehet haladni, de szar.

Mikor a bétában alap vk45-el mentem...jó ég. Ügye, amíg nincs rá 128-as ágyú, kevés a tűzereje. Olyan lassan fordul mint egy döglött csiga, alig meg pár km/h-val. Egy nagy célpont voltam semmi más. Ehhez se időm, se türelmem.
  • I.C.ram
    Amint meglesz az ISU, váltok xpt, és megveszem rá a BL10-est :) Az is lesz vagy 2500 forint, de mire összefarmolnám ISU-val a BL10-est az lenne vagy 2 hónap.
  • TDantes
    Igen, én is arra. Például Tigrissel , Tiger II-vel egyből max-ra húztam, a vk45-öt szintén. A bétában épp elég volt stock tiger-el, KT-vel, vk45-el szarakodni. Elég sokba került, de le van szarva.
  • brasco84
    IS re megvan a 19k xp a D-25T-re, de nem lehet kifejleszteni, nemár h előbb a D-2-5T kell... igazából ugyanez, de ezzel ritkábban lövök :(
  • I.C.ram
    ja, és az m3 lee kivételével egy tankot sem skipeltem. Inkább csak modul fejlesztésekre költöttem a free xpt.
  • I.C.ram
    Én meg azt nem tudom megérteni, hogy egyesek miért nem értik már meg, hogy nem mindenkinek van annyi ideje játszani, ugyanakkor szeretne ő is top tankokkal nyomulni. Én is azért vettem meg a Löwét, mert nincs annyi időm játszani, viszont kell a credit meg a free xp, hogy gyorsan tudjak fejlődni. Nekem megérte az a 7000 forint, amit ráköltöttem, még ha utálom a tankot, akkor is. Sőt gondolkodom a Type 59 megvásárlásában is. Kár, hogy nem lehet elcserélni a Löwét a Type59re.
  • TDantes
    Az már az ő baja. Én is váltottam át XP-t, node közel sem ennyit, meg nem, tudom mi az élvezet abban, hogy elindulok vk36-al, majd átulük TigerII-be, majd E-100-ba. Szerintem semmi. Az is hozzátartozik a játékhoz, hogy végigjárom a tankokat, de hát ő dolga, ő pénze. Kit izgat?

Szerintem, az is meglehet ráadásnak, hogy a vk36-ot konikus ágyúval használta prémium lőszerrel. Azzal meg lehet aratni
  • Ry0K3N
    Most ha kell a klánnak a gép kell a klánnak a gép pénz az nem akadály. Meg ha jól tudom TASE-esek is ős EVE palyerek szóval ezen nem kell csodálkozni
  • virkir
    Nyilván az előbbi.
    De ez nem változtat azon, hogy bután csóválom a fejem ezen a pénzszóráson.
  • TDantes
    Mi a hihetőbb? Elköltött ennyi pénzt, vagy feltörte a játékot és meghackelte?
  • SovereignXY
    Na ez az M6 eddig nem idnul túl jól. Először beáll elém vmi fasz. Egy csapat társam. Nem enged elmenni. 2szer rálövök akkor már meggondolta magát. Aztán ott egy KV. Van még 9%a. Ott avygok a pofájában artynk rálő. Vagy 6 modlumnak annyi lett...

A végén meg még én fizetek büntetést azért a pöcsért aki nem engedett elmenni.
  • virkir
    Van igazság abban amit mondasz csak én nem tudtam elképzelni, hogy valaki ennyit költsön erre a játékra kb 60-80k-t
  • crossy104
    Bocs. Igy viszont már megoldható.
  • crossy104
    Szeptembert néztem.
  • crossy104
    Számold ki, egyszerű. Kb. 30 napja játszik. 30 nap alatt 3073 csata. Naponta 102 csatát kell tolni. Egy csata 15 perc, tehát neki egy nap 25,5 órát kellene tolnia, úgy, hogy fel sem kelhet a gép mellől. Alvás, stb.nuku.
  • TDantes
    Miről beszélsz? Április közepén kezdett nem szeptemberben, az vagy 160 nap mostanáig! Mondjuk 20-25 csata naponta, amit ha 10 percet számolunk átlagban csatánként: 4 óra. De legyen kicsit több, folyamatos farmolással, sok gold-al, prémium acc-ak, free Xp átváltással, napi 4-5 óra játékkal ez lazán teljesíthető.
  • crossy104
    Képtelenség megcsinálni. Kiszámoltam, ha minden csatában 750 xp-t kap akkor napi 25 órát kell játszani.Szeptember 29-én kezdett. Naponta 102 csatát kellene tolnia, ami képtelenség. Gondolom megvette a Unlock Tech Free-t, meg pár másik aranyos programot.
  • SovereignXY
    AHH. Össze futottam egy T95el. Soha többé nem akarok vele találkozni. :)
  • TDantes
    Hát, szerintem V-VI-al kifarmolta a Vk36-ot, hummelt, ilyeneket, a vk 36-al a Tiger II-őt, azzal meg az E-100-at, E-50-et. Nem állok neki számolni, de tuti kijönne.
  • Ry0K3N
    simán megcsinálhatta V-IV-el is 200 meccs az is rengeteg XP
  • Ry0K3N
    Wolverine nekem kellemes csalódás, megfelelő legénységgel már ontotta sorba a top gunokat, nagy előny neki a hulldown azzal az ágyúval.
  • TDantes
    Vagy ha megnéznéd a részletes statisztikát, Tiger II-vel több mint 900 ezer Xp. Abból már lehet átváltani. Tiger II-ig meg, szintén lazán. Vk 36-tól Tiger II-ig ha jól számoltam, és fejleszt minden vackot, úgy 250-260 ezer Xp kell. VK36-al 270 ezer XP-t csinált. Lazán átválthatta. Bár lehet rosszul számoltam, de ez simán megcsinálható, csak sok gold kellett hozzá.
  • TDantes
    2 288 296 Xp-t gyűjtött össze összesen. Hm?
  • Jammal
    Akkor nézzd meg újra azokat a meccseket mert nicns annyi játszott meccse vk36al se semmivel, hogy ennyi free xpt váltson
  • malystryx
    Ezzel minden ok, vagy csítel a srác, de azt meg nem tudom lehet e...
  • TDantes
    Free Xp átváltás, gold-ból. Mi a probléma ismételten kérdezem? Nem tilos XP-t átváltani.
  • Pongyi
    Profilom Nézd meg az enyémet és meglátod h ottvan a lépcsőzetesség ahogy eljutottam a komolyabb tankokig, kezdve a loltraktorral. Annak a srácnak a profilján csak azt látni h egyből a komolyabb tankokkal megy ami ugye elvileg nem lehetséges.
  • malystryx
    Nem is néztem mostanában :) De akkor jó.
    Lehet ez a fickó abból a csapatból vált ki, névváltoztatást kért vagy csak wargaming-haver.
  • Pongyi
    Ugy látom a RED már törölve van, legalábbis a nevekre rákattintva, minden érték nullán van, és tanklista sincs.
  • Attiska
    A legénység tagjai idővel lépnek majd rangot? Mert nálam ez még nem fodult elő.
  • TDantes
    Miért mi itt a gond? Mit kéne látnom?
  • malystryx
    Igen, az ilyenekre én is kib****** ki vagyok akadva. Meg van egy banda, dettó ugyanez a stat, illegálisan az ESL versenyeket meg a klánharcokat nyerik. A klán neve: RED
    Sok ilyet találtunk már, de sztem még senki nem jelentette fel őket. Én nem tudok angolul annyira hogy megírjam a komcsiknak, de ha meg is írnánk, tuti mi lennénk bannolva. Ez amolyan diktatúrás szagú...
  • virkir
    Valaki magyarázza el nekem, hogyan lehet ezt így csinálni?
  • VanDaal
    Páran írták korábban, hogy mintha valamit buheráltak volna a ruszkik a tier5-6 tankok jövedelmezőségén. Hát nekem is kezd gyanús lenni. KV-3-mal kilőttem egy Pattont, sebeztem egy KT-t meg egy T34-et, vesztettünk, aztán kaptam 9k kreditet. Azért ez régen mintha nem egészen így lett volna.
  • majonur
    Oh, bocs. Megvan, ott van a leirasban.
  • majonur
    Nem tudja valaki, hogy ebben a videoban milyen celzo mod van?
    E2 Power!
  • SovereignXY
    Lásd a képet amit linkeltem. 2. acél fal kitüntetésem kb 30 csata alatt :) Ferdit is kibírtam. Egy lövése csak 50%ba vágott. :)
    10,5ös ágyúval meg mindet megsebez. Legnagyobb eddig IS-4 meg E-75 amit sebeztem.
  • PetiPetiHUN
    "E2 Power. :)"
    Elfogyott a csapatom és egyedül maradtam. Jött egy M4-es de sikerült elintéznem közben lövöldöztek többen össze vissza. Maradt vagy 8hp-m. Egy T-28-as azt gondolta simán legyak, kamikázéra vágyott. Nekemjött túléltem ő csak pattogott közelről én meg kivégeztem. Közben elfoglalták a bázisunk.
  • Batyafaka
    Pár napja elhatároztam,nekem kell egy Jumbo. Most Lee tábornok keseríti meg napjaim, szóval erősítsen meg valaki,hogy nagyon megéri majd.
    Viszont a Wolverine pozitív csalódás.A 105-ös kémény nagyon adja. közepes távolságból,jó szögekből még a nagyokat is kóstolgatja szépen.
    Első amcsi cucc amit bírok
  • SovereignXY
    E2 Power. :)

A képen látható mind lőtt rám. :)