418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #65353 Cliffen épp nyerésre álltunk,mikor a tankom felmászott egy kavicsra.
http://noob.hu/2011/10/02/shot_442.jpg
-
Tusy #65352 - nekem ma lett meg a top gun ... KV-val vazze :) -
Szakesz #65351 Tessék FAQ-t olvasni. Fentebb a nagy, zöld, szögletes zárójelben lévő FAQ-ra kattintva minden kérdésedre választ kaphatsz. Na jó, csak majdnem mindre. :) -
khmm asszem nem szoltam (rohadt nagy zöld FAQ gomb kiverte a szemem) :) -
Szakesz #65349 Félreértés ne essék! Az IGN kód minden accountnál működik. Amiről te beszélsz, az az új PC Gurus kód, amely valóban csak az új accountoknál használható. -
Srácok van valami leírás a tapasztalati pont és pénz szerzésről a körök végén, hogy mit, miért, és mennyit ad? -
Tusy #65347 - én a meglevőre raktam fel -
Szakesz #65346 Teljesen egyetértek, ez biztos nem a véletlen műve! :) -
bgabor #65345 Kizárólag új regisztrációval, nem tudom I.C. Ram mit akar kezdeni vele. Csinál egy új WoT profilt? -
bgabor #65344 Csak addig amíg neked is nem lesz egy. Az M6 legszarabb nehéztank a játékban. Az hogy a csökött artyk mennyire tudják sebezni, nem mérvadó. -
bgabor #65343 Jujj, az imént lőttem bele hét lövést egy M1A1 lövegből egy KV-ba, úgy hogy a hétből egyik sem sebzett semmit. Vicces amikor egyesek átütési adatokon vitatkoznak itt a fórumon, mikor teljesen nyilvánvaló hogy itt bizony nem a számadatok alapján folynak a történések.
Ja, és most csináltam tizenöt vesztes meccset egyhuzamban a T-34/85össel.(Természetesen minden alkalommal Tier9 ellenfelek ellen) Azt hinné az ember hogy a véletleneknek köszönhetően egyszer ez az oldal győz, aztán a másik. Vágjátok, ez itt ebben a játékban egy olyan "véletlen", amikor mind a tizenöt próbálkozás ugyanarra az eredményre vezet. Kár hogy ilyen véletlen nem igazán létezik.
Pihentetnem kéne ezt a játékot néhány hónapig, fél évig, amíg a fejlesztők kicsit összekapják ezt a WoT nevű szemétdombot. -
Azt csak új reggel lehet vagy a meglévővel is? -
Plata #65341 Na a mai első csatám nem lett win,elég hülye csapat volt.
Tigrisnél nemvolt tűzoltó készülék és egy lövéstől kiégett.
Ekkora marhát.Nálunk meg páran a városban kempeltek és arra se jöttek vissza hogy az összes ellenséges tank a bázison bulizik. -
Gunslinger #65340 IGN-es promó kód. -
Milyen kód? -
érdekes módon amikor nekem volt, nemsok örömöt leltem a papírpáncéljában. Ehhez képest E8-al pl át se tudom lőni. -
TDantes #65337 Óh igen. Az M6 az nagyon OP tank ám... -
pff, hummel 2 lövés M6-ba 0 sebzés... no komment mostmár. Visszaveszem bazdmeg mindjárt, ha ekkora király tank. -
Szakesz #65335 Nem feltétlenül kell T-54, német tankokon kívül bármi jó, ha fent vannak az említett felszerelések. -
IGN kódot ugye akármikor fel lehet használni? Csak mert regelnék most, de nem most akarom felhasználni a kódot, mert nincs időm játszani. -
Szakesz #65333 T-54-gyel meg lehet csinálni, - ha van fent álcaháló, optika, teleszkóp és az álcázás 100% - hogy megállsz a vörössel jelölt területeken és anélkül spottolod a túloldalt átkelőket, hogy bármit is észrevennének. :) -
Oddball29 #65332 Pershing/Patton-el mindig odamegyek elsőnek spottolni pedig:) -
Mondjuk érdekes hogy a hídnál viszont ilyen nem sűrűn van, pedig nagyjából ugyanakkora távolság, ott simán mehet az adok kapok, általában egyből látszik mindenki aki lő. -
SovereignXY #65330 Én ebben azt szeretem mikor - nekem úgy tűnik - már rég kimentem tűzvonalból és át a hegyen is eltalálnak :) -
SovereignXY #65329 180 és már. Hm... bár itt járnák MÁR. :) -
Nem szoktam megállni, csak robognék tovább nyugat fele, de kapom oldalba az áldást, én meg csodálkozok hogy ugyan hogy a faszomba. -
Gunslinger #65327 Na ott sosem szabad megállni kempelni, azon a részen nagyon számít, hogy meddig lát el a tankod, ha nem top tier vagy esélyed sincs egy nagyobb tierű ellen, le kell zúzni a mederbe egyből, amint megbizonyosodtunk, hogy lent nincs senki nagy darab. -
Ja az csak a szokásos.
Olyan mint a mapon bejelölt rész, akár északon akár délen kezdek, a láthatatlan tankok mindig a másik oldalon vannak, akik persze engem látnak, és lőnek de én nem látok belőlük senkit. Északon a bokor mögé áll a med, erre elkezdik lőni és mi semmit nem látunk belőlük. Vicces. -
Gunslinger #65325 Oldala, hátulja, parancsnoki kupola. Motor feletti részt biztos nagyon meredek szögből lőtted. -
ericardo #65324 Köszi az infót! -
Oddball29 #65323 A test elején és szélen két oldalt, ahol a fényszórók vannak, technikailag az az oldalpáncél része, de szemből is látszik. Azt stabilan át lehet már lőni 180 pennel is. -
SovereignXY #65322 Ismerős érzés. :( -
ericardo #65321 Egy Type 59-en hol a gyenge pont? A vk3601h-mat 3 napja folyamatosan szétszedik, még motor fölötti részről is lepattantam amikor felülről próbálkoztam :( -
Köszi! -
SovereignXY #65319 Nem az a buziság hogy vissza vonult. Hanema többi. hogy az potenciálisan gyilkos lövésem csak track. Meg a tirgis meg az ammo rack. -
Nazarov77 #65318 Legalját próbáld meg ott lehet a legkönnyebben átvinni. -
ericardo #65317 Köszönöm! -
Adjatok ötletet légyszíves, hol érdemes lőni szemből a ferdit?
Ap lőszer, volt aki azt mondta a csőnél mindig meg lehet lőni, működés képtelenné is teszi ha kell.
Nekem ott kb sosem vitte át.
Majd próbáltam az alján elöl, ott néha néha átvitte, illetve a cső magasságában is néha néha átlőhető a frontja. De tuti jó ötlete van valakinek ?
Tigris2 nagy csövére vonatkozik a kérdés. -
Ez mér buziság? 20 hp-val te is biztos visszavonulót fújsz :P -
SovereignXY #65314 Inkább pattanjon mint hogy semmti nbem csinál vagy max lánctalpat szakít.