418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hozzá csatoltam a kártyám a paypalhoz és levett 250ft-ot
-
tbundy #65392 köszi, közben megtaláltam a linket ign-en is -
foxbat88fx #65391 van, de inkább azt kihagyom :) -
Ha a fórum úgy van beállítva hogy a legfrissebb hozzászólás van felül akkor a 25.-oldalon van a kezdő 63428 hsz. ami fölött mindjárt ott a leírás(63429) hogyan kapcsoljuk ki, ha tovább olvasod előre felé akkor más kérdésekre is választ kaphatsz.
-
Szülőknek sincsen kártyájuk? Nem von le pénzt, szóval akár oda is adhatják:) -
foxbat88fx #65388 értem, köszi :( -
lammaer #65387 Akkor nem is lesz semmid.
A rendszer ellenőrzi hogy létezik az a fizetőeszköz amit megadtál. Ha nincs mögötte valós eszköz, nem fog menni. -
foxbat88fx #65386 ja oké! köszi! végre valaki segített! :)
de akkor felejtős a dolog! káR! :( -
Kártya nélkül paypal regisztrációt se lehet csinálni. Azt is hozzá kell rendelni egy kártyához. -
foxbat88fx #65384 mert nekem nincs semmim! lol -
Gerifinuccsi #65383 Köszi! Énis arra gondoltam, mert a 100mm-es még a 107esnél is kevesebbet sebez és csak 1másodperc a lövések közötti eltérés. Köszi még1x! -
tbundy #65382 jah -
foxbat88fx #65381 de neked van master cardod? -
tbundy #65380 nekem sikerült simán mastercarddal, csak azt nem találom, hol lehet kikapcsolni , h a 30nap free után fizetőssé ne váljon -
foxbat88fx #65379 amikor regelni akarok a 750goldért akkor kell paypalt csinálni? mert mindig bejön a reg -
Plata #65378 Én a 122-esre szavaznék.Én azt használtam,és durcákat lehet művelni. -
Gerifinuccsi #65377 Sziasztok!
KV-3 típusú harckocsimra melyik löveget érdemes megvenni? A 100mm-es D10T-t vagy a 122mm-es D-2-5T-t? -
TDantes #65376 Az igazat megvallva az ilyen tényleg ritkán tűnik fel. A negatív dolgok jobban feltűnnek. -
Plata #65375 Francba,megint elfelejtettem hogy ez a fórum. 
-
Plata #65374 Jó ez a Slugger.Lemmingeket majdnem mind oneshotoltam.
http://noob.hu/2011/10/02/shot_443.jpg
http://noob.hu/2011/10/02/shot_444.jpg -
foxbat88fx #65373 na most ott tartok hogy bejött egy paypal regisztráció, ezt kitölthetem bátran srácok? -
foxbat88fx #65372 na akkor most valaki segítsen mert hülye vagyok!!! :)
jó helyen járok? http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/
katt a 30 day free-re és utánna kiválasztom hogy 30, beírok egy emailt, jelszó stb, de mire kell menni? mert ha a submit-ra megyek akkor kiírja hogy várjak aztán semmi :( -
brasco84 #65371 én ma olyan köröket mentem IS-sel hogy el se akartam hinni. :D sorban jöttek a 3-4-5 killes körök.. jó az a 122 es ágyú, hidd el.. ha top tankként rak be akkor APt használj, hasít az rendesen :D -
Tusy #65370 - nem sokszor volt prémiumom, de most az van (IGN kód miatt). Most kicsit erőltetném a játékot is, így próbálok a duplázó köröknél többet játszani. KV-val most egyszerűen öröm menni, ha t9-t10 jön szembe általában nem 1 lövés vagyok nekik mint eddig (legalább 3 lövés kell), nem 50%-ban de néha felülre is kerülök (ez a többi tankra is igaz) meg ilyen apróságok amik jól esnének prémium nélkül is ...
- IS-re felraktam a jobbik 122-es ágyút (lőszerrel együtt közel negyed millió kredit ugrott), T-50-2 sem lett meg 1 lövésből (kritikus találattal ráadásul). Ezzel a tankkal valahogy nem vagyok kibékülve
- én elfogadom a véleményeket, hogy itt sok minden csak a véletlen műve, de akkor annak a véletlennek nagyon maga felé hajlik a keze -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=65303]#65303[/URL] -
41 :D Gihi :D
Kicsit nehzebb lett a tankod mire vége lett a meccsnek nem ? :D
Lehet az a baj, nem elég árkád a játék.
Nem railgun+quake, hogy a lábszárát érve is belehal a lövésbe.
Számol beesési szöget, anyagvastagságot, lőszer típust.
Engem inkább csak az a 3D-s model izgatna, amivel valóban számol a játék. Az mennyire részletes. -
Szakesz #65367 Hirtelen történt..., nem tehettél semmit..., a játék csalt! Bizonyosan így zajlott le az ominózus eset. :) -
Rólam még egy sem pattant le
-
lammaer #65365 Az a baj, az emberek többsége csak azt látja, hogy az ő lövedékeivel mi van.
De azt nehezebben veszik észre, hogy rajtuk hogyan viselkednek az ellenfél lövései.
És amikor jön a sok kill meg topgun, meg 2000+ XP, akkor azt hiszik CSAK és KIZÁRÓLAG a skilljüknek köszönhető. Az hogy lapattant róluk egy E100 vagy egy arty skuló 0 sebzést okozott... ááá, olyan nem volt :) -
TDantes #65364 Hm. Tegnap Az E-75 128-as ágyúja a Priest-ről pattant le. Ma, Löwe lepattant a KV oldaláról.
E-75-el, sima IS-ről kétszer pattantam le egymás után.
Van ilyen, ez a játék már csak így működik. Rohadtul bosszantó az igaz -
lammaer #65363 Tökéletesen egyetértek veled, sajnos az ittlévők hangosabb része továbbra is azt terjeszti, hogy a Wargaming csak és kizárólag őt figyeli és ezért suzopatják mert ő pró. Mert ha nem igy lenne, akkor 1500 lenne az átlagXPje és minden meccsen topgun lenne.
De a rohadt játék csak szívatja, mert senki más nem lő 0%-os csilingelőst, csak ő :) -
lammaer #65362 Ha a PP accon nem volt kártya, csodálkoznék hogy tudtál volna Prime-ot regelni...
Szerintem csak egy sima IGN accot csináltál, az kevés. Tessék primera upgradelni, de az kártya nélkül nem fog menni még PPn se. Tudtommal. -
ericardo #65361 Ez igenis a véletlen műve. Ugyanez a helyzet a szerencsejátékoknál. Csak egy példa. 20-szor egymás után fejet dobsz, ezért úgy gondolod, hogy a következő biztos írás lesz, pedig nem. A következő dobásnál ugyanúgy 50% az esélye mindkettőnek. Óriási számoknál persze ki fog jönni az 50-50%, tehát ha 10 milliószor ugyanazt dobott, akkor már valamelyest valószínűbb, hogy írás lesz. De azért valljuk be, ennek elég kicsi az esélye.
Ha majd több száz meccset fogsz egymás után elveszíteni, akkor majd mondhatod, hogy ez nem véletlen. -
SovereignXY #65360 Nem rossz. Vannak azért dolgok. -
Tusy #65359 - azt már 'megszoktam', hogy úgy lőnek ki, nem látom ki és honnan lő (miközben próbálom felderíteni). De múltkor egy tigert csak akkor vettem észre amikor szemből nekem jött. Ő is akkor láthatott meg mert késve lőtt -
Tusy #65358 - IGN-nél a kód, itt a topicban valahol le van írva merre, én az alapján csináltam -
SovereignXY #65357 Ez de köcsögség. VK-val végre egy jó csatába kerülök. Legnagyobb tank Tier 6 heavy. Bele futok másodmagammal egy jó kis 4 főt számláló tier 5 med csoportba. Elkezdem szépen lődözni őket erre kékhalál. :((((
Vissza. Erre beindul a szopóág. Sand River. Homok dűnék közt. Foylamatosan lő egy VK de hogy honnan... aztán mikor kilő mutatja ott volt tőlem vagy 200 méterre ezt hogy nem láttam alapbl. Se én sea többi. Mert minimappon nem volt... -
Regeltem az IGN-nél, regeltem a Paypalon (kártyát nem csatoltam hozzá)
hol a kód?:) -
SovereignXY #65355 Nekem is tököm ki van vele. Ha én lövöm kiröhög ha engem lőnek meg... -
Plata #65354 Ja persze elfelejtettem,ez fórum nem skype.