418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor csak szépen átment rajtad mint a kés a vajon. -
VanDaal #65552 100%-on voltam, csata végén kiírta, hogy egy lövést kaptam, és a kilövésem után is kiírta h amo rack, szóval elég valószínű. hogy az volt :) -
Lehet nem oneshot, hanem kettő pont egyszerre. Illetve nemtom hol van az ammo, de ha átüt, akkor szemből is eltalálhatja az ammot, mivel a lövedék elindul át a tankon keresztbe. -
SovereignXY #65550 Na az érdekes volt. Nem tudom hogy hozzta össze az MM. Marder 2 nálink. T32 ellenkező oldalon...
-
VanDaal #65549 IS-3-nak kb hol van az amo rackje? Csak mert az előbb oneshotoltak szemből. -
Nazarov77 #65548 Amúgy itt az alkotásom, haveromnál csináltam mivel 4 nap maradt a prémiumából és az alatt ferdit meg kéne szerezni.
-
Nazarov77 #65547 Ja és persze nem ez volt a duplázós köröm, hanem az előző ahol a lista legalján voltam és 4 T10 volt ellenem, rendes tőle.
Így érthetőbb? :D
-

Kar hogy a weboldalt nem a poszter keszito tervezte:))) de grat -
lammaer #65545 Megöltél 4 T10et a Jpantherrel?
-
lammaer #65544 Pici "mátyemátika" használata javasolt.
Nyilván a fegyver hozza az XPt, szóval a cél az hogy elérd azt a szitut hogy feltehesd a legjobbat. Ha belefér az alap lánctalp kapacításába hogy feltedd a nagyobbat, akkor puskát fejleszd.
Ha nem, akkot előbb a láncot, aztán a puskát.
Ha jobbklikkelsz a tankodon, látod hogy mennyi az aktuális/max súly. Fogod a mostani ágyúd súlyát, kivonod a legjobb súlyából, és megnézed hogy a különbség belefér e. -
Sok sikert hozzá Srácok! :)
-
Nazarov77 #65542 Rate of fire nerf ellenére jó cucc ez a Jagdpanther :D
Ja és persze nem ez volt a duplázós köröm, hanem az előző ahol a lista legalján voltam és 4 T10 volt ellenem, rendes tőle.
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. október 4. 7:48:49
Jármű: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 2 284
Szerzett kredit: 69 142
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter ( Böllér ) Kitüntetés -
PetiPetiHUN #65541 A T25 AT-nál hogy érdemes fejleszteni a felszerelést? A fegyverek irányában induljak vagy a motor és a lánctalp felé? -
Uvilmos #65540 Sziasztok wotosok!
A Dogs of Hungary [-DOH-] tagfelvételt hirdet. Maga a klán 7-8 éve alapult, sikereket ért el pl.: Swat4 európai bajnok (1 év), MMORPG szakmai tudás, és most megjelentünk 2011-ben a World of Tanks játékban is.
Ha jelentkezni szeretnél tedd meg bátran, alább olvashatsz pár fontosabb információt.
Teamspeak 3 használata klánwar közben kötelező, de természetesen ha csak simán játszol is várunk sok szeretettel.
Nem kell a nap 24 órájában játszani, általában délutánra szokott összegyűlni a banda és egy jó társaság keretén belül játszogatunk.
Napi szinten szokott lenni kláncsata, hétköznap 7-8 órakor, hétvégén 6-7 óra fele.
Szoktunk indítani Tankszázadot is alkalmanként
Ha bármi információra volna szükséged keress minket a weboldalunkon: Dogs of Hungary közösség
A klánhoz való jelentkezést itt tudod leadni: Csatlakozás a Dogs of Hungary klánhoz
Várunk minden fejlődő képes, társaság kedvelő játékost ! -
Köszi :D -
MitsuMishi #65538 Köszi szépen a segitséget srácok! Btw metalmilitia jó a Pearl Jam-es logód :D -
Gunslinger #65537 107mm Zis-6, egyértelmű. :-) -
először 122 es, aztán lánctalp (mert úgy emlékszem kell a toronyhoz) torony(de addig ne tedd fel amíg meg nincs a 107, mert sztem csak rohadt nagy célpotn vagy tőle), 107, motor -
MitsuMishi #65535 Hja és mivel kezdjem a fejlesztést? torony/futómű/motor? -
107 nincs kérdés -
MitsuMishi #65533 Hali! KV-ra melyik löveget érdemesebb? 152 milis vagy a 107 milis?Vélemények? -
Dyingsoul #65532 @Zalaegerszeg: Köszi. :) -
Azért köszi a campfire t :D -
Nagyon állat lett a plakátotok:D -
Gunslinger #65529 Amikor a T29 a scout:
Victory!
Battle: Komarin 2011. október 3. 21:42:04
Vehicle: T29
Experience received: 1 869
Credits received: 61 260
Battle Achievements: Sniper
Csak két killem volt, viszont az ellenfél 15 tankjából kb. 9-10-et az én spotolásom hatására lőttek ki, Komarinon középen a félszigeten tök egyedül voltam fél tucat tank ellen, de nagyon jó mesterlövészek voltak a csapatban, még egy találat hiányzott a steel wallhoz, pedig csak 200 hp-t vesztettem. :-) Zsír tank nagyon ez a T29 ha csak a torony látszik ki, a kis füleimet sem bírták eltalálni, pedig egy Tiger nagyon igyekezett, belemászott az arcomba, de csak pattogott. -
lammaer #65528 Hiába generálsz... amikor megpróbálnak tranzakciót kezdeményezni, kiderül hogy a generált kártyához nem tartozik valós banki account és ennyi.
Nincs ingyenebéd, szerezz kártyát, és tied a 2000 HUF értékű ajánndék :) Ha nincs, akkor... -
Nincs olyan amit neten lehet használni :/ Valaki generáljon nekem egy kódot és küldje el PM-ben
-
Dyingsoul #65526 A had klán tagfelvételt hirdet! Csekkoljátok a plakátot! (hamarosan lesz akadémiánk is).
-
virkir #65525 Lécci, lécci, lécci nekem iiiiiiiis!!!! -
lammaer #65524 Ha nagyfiú vagy, elmésza bankba, csinálsz egyet. MKBnál tán még a jogsidat is állják, van vmi akció.
Ha kisfiú vagy, szólsz anyunak hogy a tankos játékhoz kéne a kártyája. Vagy a bratyónak, ha lemosod helyette a kocsit, tuti odaadja. -
Naés ha nincs kártyám aminek a számát beírjam?xD -
lammaer #65522 ROFL :) -
Lásd a jó szívem elintéztem neked a tutit
-
lammaer #65520 Persze, ezt alátámasztja amit írtam lentebb. Tényleg el van "átkozva" :) -
Áruló !! Játszottunk együtt, bizonyítottam az igazam:P -
lammaer #65518 Természetesen. Múltkor volt lehetőségem belenézni a balancer forráskódjába és feltűnt egy sor...
if (player.nickname=="Tuvok") {
defeat.team=player.team
}
Kérdeztem is szerjózsát hogy ez mi a tököm, azt mondta hogy sasolják itt a fórumot és még mindig azon röhögnek Tuvok hogy idegeskedik... -
TDantes #65517 És a Wot direkt rakja szar csapatokba? -
Még mindig nem !
Segítek: a hangsúly a független szón van:) -
lammaer #65515 Nem, rosszul értelmezed. Tuvi istentelenül jól játszik, de a csapata mindigszar, ezért veszt állandóan... -
Nem jól értelmezed .