418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    jogos

ami szerintem még jó mérőszám az a lejátszott csata/plecsni (top gun, withman, sniper, stb), ez egy prémes ügyes játékosnál a top tankjaival szvsz 0,2-0,25 között van
  • Szakesz
    Ez a 273. helyezés a Hall of Fame-ben is olyan semmitmondó. Prémium account miatt annyi, amennyi. Sőt, nem is volt teljesen prémium, szóval majdnem lehetetlen megállapítani, mennyi is valójában.

Igazából önmagában mindegyik helyezés a ranglistán és érték a statisztikában jelentéktelen. Összességében kell vizsgálni, ha igazán jó következtetéséket akarsz levonni belőle.

Ezt is legjobb tier 10-ben megtenni, ahol már mit sem jelent, hogy valójában mennyi free expt öltél bele a tankba, összességében mennyit is játszottál fullos tankkal az X lejátszott csatádból, mert az E-100-tól eltekintve már semmit nem tudsz fejleszteni rajtuk. Ehhez is hozzávehetjük, hogy mennyit platoonoztál, companyztál, illetve CW-ztél egy adott tankkal. Egy jó társ vagy csapat javíthat a statisztikán, de egy kezdő, kevésbé tehetséges nagyon is ronthat rajta.

A nagy átlagos sebzés magával vonja a sok killt, a sok kill a győzelmet segíti elő, a győzelem pedig a kapott XP-t növeli.

Ezt könnyebb megtenni gold ammo-val, de nem jelent hatalmas, behozhatatlan előnyt - főleg nem randomban, ahol a csatái 90%-át játssza a túlnyomó többség.
  • Renegade
    parancsolj

http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500141675-Peter_Waffen/

játék elején megkaptam szülinapomra a medium packot, azóta nem lett rá költve

• ilsalon
    Ork katapult. Arty

ROF = 1,2
    Páncélátütés 0/0/0
    Sebzés 4500/4500/3500

Nem üti át a páncélod, de cserébe úgy kilapít, mint Terka néni a csótányt a mamusszával.
  • Sunrider924
    Szerintem tokmindegy mar mit irok, de akkor te meg azt nem fogtad fel hogy en fizetnek ezert a wot-ert ha a bugokat meg a tobbi jatekost idegesito marhasagot rendbetennek benne, de amig te meg a tobbi penzert gyorsabban fejlodo joember tomi a bukszajat ezeknek, addig javulasra semmi esely. Marha nehez felfogni ugyebar?
  • DummyBoy
    Neeeee ...

Az elfek száját simán elkenik az orkok, az orkoknak meg elég egy IS

• TVelvet
    és majd jönnek az elfek!
  • KohnBela
    Occam borotvája:
    "az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt kell választani, amelyik az egyszerűbb"

Sokkal egyszerűbb azt feltételezni hogy van havonta 10 000 forintom a játékra, mint azt hogy über tehetséges vagyok.
  • ilsalon
    Látványra engem sem vonzanak a franciákok, de azért kíváncsi leszek az autoloader rendszerre. Ez miatt bizotosan megnézem őket, kifejlesztek párat.

Az ángolok meg jó gépek voltak, ezért érdekelnek. Firefly, Achilles, stb. mondjuk az nem jelenti, hogy ebben a játékban is jók lesznek.

A sok tervrajzon, vagy csak a fejekben létező járgány után én már várok valamilyen fantasy népet is, akiknek megint más stílusú gépeik lesznek.
  • KohnBela
    Tehát 2 erőforrás van. Idő és Pénz. Azt nem tudom ki mennyi pénzt fordított a játékra, de azt meg lehet nézni hogy mennyi időt foglalkozott vele.

Megnézem a lejátszott meccsek alapján a rankinget, és ezt viszonyítom mondjuk az xp alapú rankinghez. Például: Lejátszott meccsek száma: 2000 meccs (ranking: 36 000).Ezzel szemben XP alapján a rakinged mondjuk 985, akkor az kiemelkedő eredmény, hiszen ~36 szoros különbség van a ráfordított idő és az elért eredmények között.

Ha a 985-ös XP alapú rankinget mondjuk 900-as meccs alapú rankinggel éred el, az már csak átlagos. Hiszen a ráfordított idő és eredmény egyenesen arányos egymással.

Tehát ha a kettő között szignifikáns különbség van, akkor
    1.vagy nagyon jól játszol
    2.vagy pénzt áldozol rá

Elmondásod szerint nem költöttél rá, ezért ennyi csatánál már nem lehet más oka mint a minőség.
  • S1mlis
    kössz
  • Renegade
    szvsz nem, bár biztos sokat lendít előre a ranglétrán, ha minden lövés bemegy, de emelé még kell a 80%+ os találati arány, a helyzetfelismerő képesség, meg a sok-sok beleőlt játékidő

gold ammos gazdaggyerek, kb olyan mint a birka Löve-s, hiába van elképesztően jó ágyúja annak a tanknak, mégis sokan hivatkoznak free killként az oroszlánokra, mert nagyon ügyetlen a játékos aki megvette és csodát várt.
  • Renegade
    1000+
  • S1mlis
    Elnézést ,hogy félbeszakítalak titeket.
    Azt szeretném kérdezni Tiger II 10.5 agyúhoz mennyibe fog kerülni a lőszer?
    Mert a 88-as 252 kreditje igen baráti áron van.
  • KohnBela
    De ha orosz oligarcha lennék, akkor már pakolnám is be a gold ammot, számolatlanul.
    És átlagos játékosként máris ott virítanék az élmezőnyben.
  • Renegade
    köszi :-)

bár szvsz én csak átlagos játékos voltam (meglestem a profilom, jelenleg 985. vagyok átlag xp-ben, de egy hónapja be sem loggoltam) és lássuk be, Szakesz 273. helyéhez képest ez sehol sincsen. :-)

az ajándékba kapott kóla/kaja/fülemtudja még mindig megvan, gold ammot sosem vettem (klántól sem kaptam), egyszerűen csak megtanultam játszani a német kütyükkel, hej de szerettem a mini + egérke tankjaimat.

Ja, meg párezer arany még mindig ott figyel a számlámon, hátha egyszer visszajön a tracer, na akkor majd megint kap egy hónapnyi esélyt a játék :-)
  • davidbog
    Többnyire nem. Pontosan szemből lőve, ha -25%-os random faktort kap az átütésére, még akkor se nagyon.
    Három esetre emlékszem amikor gellert kapott a 130 mm-es lövedékem a KT homlokpáncélján, mindháromnál volt oldalszög.
    A lövegpajzsról már többször pattant le a 130 mm-esem mint a homlokpáncélról.

Nagyobb távolságú (250+ m) tűzharc esetén lehet, hogy volt lepattó 130 mm-es a KT homlokpáncéljáról, mivel az AP lőszernél a távolság növekedésével csökken az átütési érték. Elvileg. Ilyenkor többnyire nem látom hogy pontosan hol találtam el. Megaztán ekkora távolságnál nem is nagyon nézem hogy hol nem vittem át.
  • KohnBela
    A gold ammo meg consumable nem atombomba, és nem is halálcsillag.

De eldönti a párbajt, ha egy hasonló jó játékossal találod szembe magad ha az ellenfeled nem használja ezeket.
    Ha meg van rá pénzed hogy sokszor használd, a statisztikáidon is látható lenne.

• WaseK
    Mert se akkor se most nem tudod felfogni, hogy nem a mondandóddal van a probléma. Hanem a stílussal. Persze tudom, ez nem változik, ezért van az, hogy a legtöbb ember békésen megvan a többivel, míg van aki csak nem fér el a bőrében.
    Nem lehetne kérni, hogy ennek a hozzászólásnak az utolsó sorát tartsd be?
    4827
  • Tusy
    - ez a játék nekem nem ér annyit, hogy ebben a formájában fizessek érte. Ha lejár a prémiumom és a KV-val megint elfelejtek játszani (nem találok el senkit de engem egy lövésből kiszednek) akkor kicsit többet fogom pihentetni a játékot
  • KohnBela
    Tehát nagyon jó játékosnak kell lenned ahhoz hogy odakerülj az első 1000-be gold ammo meg egyebek nélkül.
    Valószínűleg ez így is van, és bekerülni az első 1000-be a több mint 200-300 ezer felhasználó közül elég szép teljesítmény. Gratulálok.
  • DummyBoy
    Érdekelne, hogy a mondandódnak melyik részét helyeslik 60%-ban?

"Ez a félkész termékért én nem fizetek!" egy nagyon kedves warez jelmondat, a gond viszont ott kezdődik, hogy ha teljesen kész lenne a játék bugok nélkül akkor SEM LENNE KÖTELEZŐ fizetned érte ... Említettem volt a szövegértés hiányát, teljesen másról szól az egész.

@KohnBela: A gond ott van, hogy ez nem igaz ... Való igaz, hogy rengeteg pénzzel a háta mögött könnyebben halad az ember, de a gold ammo nem atombomba, a prémium tank nem csítertank (Csak a Lowe ...)

Aki bétázott az tudja hogy a prémium anno is lepattan, akinek van prémium tankja, vagy próbálta tesztszerveren az tudja hogy ezeknek is vannak hibái ...

A fejlesztők valamilyen szinten a "nép" hangját követik, ezért szopnak azok akik kicsit másképp gondolkodnak mint a "nép". Ezért lettek a szarba nerfelve az orosz tankok, ezért op a német ág. Ezért jön a duda, és ezért van sok arty.
  • Gunslinger
    Áhh, francia tankok rajtam kívül még érdekelnek kb. három embert, mindenki a britekbe van bebuzulva, hogy mér nem az jön előbb. :-)
  • KohnBela
    Nincs igazság.
    Kasztrendszer van.... Mindenki azt szokja meg, ahova tartozik.
  • VanDaal
    Néhány órányi egyéb elfoglaltság után visszanéztem a fórumra. Annyi volt az új hsz, azt hittem, titokban berakták a francia tankokat :) De aztán hamar rájöttem, hogy másról van szó :)
  • Sunrider924
    Milyen meglepo hogy a masik kedves hozzaszolo utan te is elokerultel :) Mar vartalak, komolyan mondom. Az is milyen meglepo, hogy mindketten ugyanazt mondjatok. Ne hari de nem izgat hogy neked hol faj az hogy masokkal mirol vitazom.
    A kozos multrol annyit, hogy te ugyebar pz3bol osztottad az eszt hogy nekem hogy kellen IS4be jatszanom. Megneztem, neked akkoriban az volt a toptankod. Akkor dontottem el hogy erre a forumra kar pazarolni az energiat. Azota elokerult tobb ertelmes arc ok erdekelnek, te sajna nem.
  • Renegade
    szvsz itt vagyunk (esetemben voltam) páran, akik prém userek, nem használnak gold cuccokat (csak havi díjra, garázsra költenek) és gond nélkül bent vannak top1000-ben, az átlag xp-t nézve.
  • Sunrider924
    Ejha , orulok hogy egyetertunk.
    A jatek fair-segehez meg annyit, hogy a nem premiun es premium userrel is marhara kitoltak amikor olyan mechanikakat tettek be a jatekba amik nem engedik meg hogy a pro farmolja a kevesbe pro jatekost. Most irjam, hogy lathatosag bug, eltuno lovesek, random 20% sebzes valtozas stb...
  • WaseK
    Előre leszögezem, hogy nem olvastam el a mostani vita elejét.
    De miért van az, hogy visszatérően vannak emberek akikkel általában "probléma" van?
    A neved láttán nekem csak az jut eszembe, hogy már tavaly egy ilyen vita után megfogadtad, hogy nem fogsz ide írni (ne, ne rugózz azon, hogy keressem meg pontosan melyik hozzászólás volt ez). Valahogy úgy fest, hogy a ciklus körbeért és kezdjük az elején...
  • Renegade
    jó ide két hetente nosztalgiából benézni és visszaolvasni 1-2 oldalt :-)

prémes vs csupasz user
    op vs nem op tankok

de, hogy kibicként beleszóljak:

tudtommal egy ágyú van a játékban, amihez aránytalanul dúrva a prémes skuló, az meg a 7,5 kónikus

illetve, nem tudom mi változott az elmúlt 1 hónapban, de nem ismerek olyan átlagos/pro játékost aki arany lőszerrel lövöldözne random csatában

én egy "bosszús prémes user vagyok", de mint ilyen nem ingyen játszom tovább, hanem hagyom a francba, de egy percig nem hiszem, hogy ebből problémája lenne a fejlesztőknek, mert jön helyettem más :-)

más: dudua????? duda?!? és húz tracert?
  • KohnBela
    Igen, egyetértek.
    Kimagasló eredményeket (kb a legjobb 5-10%) csak premium userrel, gold ammoval és gold consumable-el lehet elérni
    Átlagosnál jobb eredményeket (top 10-20%) premium useresek érik el, minimális egyéb ráfordítással

Viszont sajnos a dolog logikájából következik hogy fizetés nélkül normal userral átlagosnál jobb eredményeket csak akkor tudsz elérni ha nagyon penge vagy. Tehát ha normál user-el ott vagy a top 20%-ban.

A szerencse nem lehet faktor már 500-1000 játszott csatánál.

Az pedig mindenkinek jusson eszébe, hogy az élet, és speciel a háború nem fair.A háborút az nyeri, akinek több erőforrása van (a játékban mondjuk erőforrás a ráfordítható pénz és a játékkal töltött idő).
  • Sunrider924
    Meg sem merem kerdezni ezekutan hogy akkor milyen magatartast kepviselek. Szemely szerint a mondandom kb 60%at helyeslik a tobbi meg tovis kinek-hova.
  • DummyBoy
    Legalább azt értsd meg amit leírsz :

... de te inkabb azt magyarazod hogy miert jobb az hogy te fizetsz ...

... te korulbelul ugy fested le hogy csak te fizetsz barmiert is ...

Nem tudom, lehet elbasztam a fogalmazást, de tudod hozzá vagyok szokva, hogy amit mondok vagy leírok, azt vagy megértik, vagy rákérdeznek ...

Nem téged támadtalak, hanem azt a fajta magatartást amit képviselsz.
  • Sunrider924
    Szerintem ezt ki is jelentettem pontosan ebben az ertelmeben, mert szerintem ha ez a soher fejlesztobrigad kapna a pofajaba egy meredeken zuhano elofizetoi statisztikat akkor nem faszsagokra pazarolnak a patcheket mint a duda....
  • Gunslinger
    Azt hol látod, hogy egyre több a bosszús prémium user? Legutóbb is ezzel hozakodtál elő, emlékszem és semmiféle statisztikát nem tudtál mutatni, ami ezt támasztaná alá sőt, odáig mentél, hogy kijelentetted hétvégén sem látsz több usert online mint tízezer, holott most is 20k fölött van a számuk. Valamiért nagyon kampányolsz azért, hogy senki se fizessen, csak nem érte miért, mintha tőled lopna el ezzel a fizető közösség pénzt vagy játékélményt.
  • Sunrider924
    Vagy szarul fogalmazol. Mar bocsi de nem birtam ki, mivel en sehol nem a te szemelyedre utalok, ellenben te folyamatosan. Akkor te most az erveimet vagy engem tamadsz? Mindegy....
  • DummyBoy
    Szövegértés nulla, kakaskodás ezerrel, próbálod a magas lóról osztani az észt, de csak leesel róla.

Folyamatosan azzal jössz hogy én mit én hogyan ... de a rossz szövegértelmezés miatt megintcsak félremagyarázol ... És én vagyok a naív kisfiú a végére.

Ráadásul nem fogalmaztam olyan hihetetlen módon bonyolultan, de te mégis pont az ellenkezőjét mondod annak amit írtam. Ez vagy direkt flémkeltés, vagy csak szimplán tényleg nem érted ...

Mivel egyikkel sem tudnék mit kezdeni egyedül, ezért feladom.
  • Sunrider924
    A gond itt csak az hogy a legtobb jatekosnak nem "nyilvavalo" elsore hogy a gold ammo az amitol a jatek elvezhetove valik, es erre kellene vagyonokat elverni. A premium nem ad annyival tobbet hogy a jatekelmeny garantalt legyen, egyre tobb a bosszus premium user, aki rajon hogy a penzugyi elony melett a jatek ugyanaz a bosszanto bugokkal teli akarmi es egyre kevesbe erdekli hogy a jovonben penzert bosszankodjon. En ezt latom.
  • Nazarov77
    Nekem ilyen duda kell a tankra:

• Sippie
    bankkártya nélkül? na mesélj, hogyan :D