418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
magyi76 #65753 azert elgondolkodtato hogy az amerikai T34-es tankkal 14 mecsbol csak 2 ben tudtam nyerni....
Meg a T29-esel 51% volt a gyozelem, T32-esel 59%, tehat ugy tunt hogy javulok eme tankcsodakkal most T34-el mar nem tudok jatszni....
-
Sunrider924 #65752 Van egy otletem, fontolgattam hogy van ertelme bedobni, legfeljebb senkit se erdekel. Valaki, aki tud ilyet csinalni( mert en sajna nem), miert nem ir ki egy szavazast(poll) ide a FAQ fole/ala arrol hogy kinek jon be ez a stilusu support az odafigyelesrol/ a jatekosok problemainak a figyelmen kivul hagyasarol/ ki hagyta mar abba mert leszarjak hogy a jatekosonak mi kell? Ez csak egy otlet es csak itt lenne ezen a forumon de ha ertekelheto vegeredmeny szuletne, akkor talan Ivaneknak is meg lehetne mutatni. -
Sunrider924 #65751 Esetleg azt is elmondanad miert kellene bedobjam a dumat? Amirol en dumalok azt leirtad te is szepen, nem ertem mirefol ez a nagy garr, fogalmam sincs te premiumos vagy-e, en nem vagyok, es mar nincs kedvem leirni sokadszor is hogy miert, valahogy ugy nez ki ez a jatek mindenkinek a fetise es arra egy rossz szot nem lehet, komolyan. -
Oddball29 #65750 Steampunk stílusban nyomják majd. -
szecsko77 #65749 Hát elég mókásan néz ki...
Sebaj, az oldalán a felségjelzés teljesen olyan, mint egy előre felfestett céltábla:) Élvezet lesz telibeverni
-
lexlutor #65748 uristen ez mi lesz?? td?? -
lexlutor #65747 .. eddig en meg ettol a cegtol egyszersem lattam , h a jatekosoknak fotos javitasokat csinaltak volna (tarcert, sok arty), inkabb minden esetben bedobtak valami gumicsontot helyette - lasd duda, camo, fizika, tier 5 scout vagy egy ujabb ag, mondjuk francia belegetese.. velemenyem szerint pont leszarjak a jatekosok igenyeit. ugyhogy nem kell felned, mindig bedobhatod majd az "akkor fizetek, ha ki lesz javitva x, y, z" dumat.. -
Kazánnak a kéményei, mert gőzzel megy. -
hellokitty92 #65745 Am mért van rajta az a két óriási antenna? Vagy azok villámhárítók lennének?!:D -
hellokitty92 #65744 Pinokkió
-
Attiska #65743 Nagyjából egyszerre húzom a PzIII/IV illetve a PzIV ágat. Innen merre érdemes menni? A VK3601(H)-t mindkét ágról el lehet érni, és ugye ott van a VK3001(H) és a VK3001(P). -
Embertelen igénytelenek és gagyik ezek a WoT filmek... -
Renegade #65741 az ügyetlen játékosok (ez az én hülyeségem, hogy nem viselem őket hosszútávon) és a "kedves" fejlesztők hozzáálása (6-12 hónapja ismert és ki nem javított bugok, játékosok pofán hazudása, stb) megtette a hatását :-) -
Ne már, hogy te se nyomod? :D
Én családi okok miatt szüneteltetem, és az idei év maradékában meg igyekszem majd még két jó hónapot SWGzni, mielőtt lelövik. A WOTban nagy változást úgy sem tapasztaltam, bár a Chaffeet kipróbálnám, de nagyon nem is bánom meló miatti kényszerű pihenőt. -
lejjebb van az igazsag...ne etesd a trollt... -
Sunrider924 #65738 Mielott ilyen marha okos kijelentest tennel gondold vegig hogy te mit csinalnal ha az elofizetoid szama csokkenne? Megprobalnad menteni ami mentheto es javitol a sozlgaltatason vagy morci durci lehuzom a rolot... -
Gunslinger #65737 Overlord interjú:
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/overlord-in-gameovercast.html
Francia tankokról is beszél egy picit, autoloader: 6-7 lövés gyorsan egymás után, 40-50 másodperc töltési idő utána.
Beszél benne a kedvenc tankjairól, a repülős meg hajós vacakról, meg az új játékmódokról.
Összesen 5 perc az egész. -
lexlutor #65736 ..akkor azt te is megprobalhatnad felfogni, h a wotos brigad egy uzleti vallalkozas. ha nem tomi tele bukszajukat senki penzzel, egyszeruen le fogjak huzni a rolot fuggetlenul attol h eppen bugos a jatek vagy eppen egyaltalan nem az. ennyi. -
Oddball29 #65735 -
WaseK #65734 Tündibündi vagy
-
Sunrider924 #65733 Felpontoztam a hozzaszolasodat, marha gyorsan fejlodol, kep linkelestol a szoveg irasaig nem kicsi az ut es meg ket sort is irtal ejha, komolyan buszke vagyok rad :) -
Mert máshol nem néznek ki ilyen jól a tankok . 
-
Sunrider924 #65731 Ejha te ki vagy? Alreg vagy mi? Amugy meg leirtam, olvasd el. -
WaseK #65730 Jaj ne már :)
Újabb kalóriák neki... -
Droughert #65729 Ha ennyire totál szar a játék miért játszol vele? -
WaseK #65728 A Halley üstökös 76 évente tér vissza. Sajnos úgy fest, hogy van olyan egyed is, ami évente visszajön :-/ -
Sunrider924 #65727 Azt ki szokta irni ugyebar. -
Sunrider924 #65726 Kar probalkoznod kielemezni , mert nem megy, addig amig a bermuda haromszog elviszi minden masodik csataban a loveseimet addig baromira nem tud izgatni mivel lottek ki... es van meg par hasonlo jatekbeli finomsag -
ammo rack találat ?
problem solved
-
Szakesz #65724 Éppen az ellenkezőjét írtam, de ne zavarjon. :)
Őszintén, te melyik állítást hiszed el, ha egy lövéssel kivégez az ellenséges tank:
A. AP-val lőttelek ki.
B. Gold ammo-val lőttelek ki.
Valamiért úgy érzem, hogy a B válasz esetén nem merülnek fel benned kétségek, könnyebben elfogadod, beletörődsz, mint az A variáció esetén. :) -
Oddball29 #65723 Hmm, 227-edik vagyok "Defensive points"-ban az EU-szerveren.
Kár, nem tudom, mit jelent. -
-
WaseK #65721 -
Sunrider924 #65720 Tudsz te ennel jobbat is, hajra, csak ido kerdese. :) -
Sunrider924 #65719 Igazad van, abszolute mindennapos ha Kiralytigrist egy lovesbol kiszedik gold ammoval, amugy en kurvara nem kerdeztem tole semmit, neki volt fontos uzennie nekem. -
Renegade #65718 valaki játszott már 1 vs 1 hvyt? lehet erre érdemes lenne visszanéznem :-) -
Szakesz #65717 Általában én is azt szoktam mondani annak, aki kérdezi, mivel lövök, hogy arannyal. Egyrészt nem értetlenkedik, másrészt jobban esik neki, harmadrészt pedig jó kimondani. :)
Persze ettől téged még kiszedhetett egy top tier heavy 1 lövésből. :) -
Renegade #65716 kellő rutinnal ránézve egy emberke statjaira (játékon belül, hogy látszódjon tankra lebontva) igen jó eséllyel megmondod, hogy lennél-e vele egy csapatban/klánban :-) -
-
Sunrider924 #65714 Randomban lotte szarra egy lovesbol a kiralyomat egy top tier heavy aztan irta nekem hogy "gold hurts, lol"