418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyi76
    azert elgondolkodtato hogy az amerikai T34-es tankkal 14 mecsbol csak 2 ben tudtam nyerni....
    Meg a T29-esel 51% volt a gyozelem, T32-esel 59%, tehat ugy tunt hogy javulok eme tankcsodakkal most T34-el mar nem tudok jatszni....
  • Sunrider924
    Van egy otletem, fontolgattam hogy van ertelme bedobni, legfeljebb senkit se erdekel. Valaki, aki tud ilyet csinalni( mert en sajna nem), miert nem ir ki egy szavazast(poll) ide a FAQ fole/ala arrol hogy kinek jon be ez a stilusu support az odafigyelesrol/ a jatekosok problemainak a figyelmen kivul hagyasarol/ ki hagyta mar abba mert leszarjak hogy a jatekosonak mi kell? Ez csak egy otlet es csak itt lenne ezen a forumon de ha ertekelheto vegeredmeny szuletne, akkor talan Ivaneknak is meg lehetne mutatni.
  • Sunrider924
    Esetleg azt is elmondanad miert kellene bedobjam a dumat? Amirol en dumalok azt leirtad te is szepen, nem ertem mirefol ez a nagy garr, fogalmam sincs te premiumos vagy-e, en nem vagyok, es mar nincs kedvem leirni sokadszor is hogy miert, valahogy ugy nez ki ez a jatek mindenkinek a fetise es arra egy rossz szot nem lehet, komolyan.
  • Oddball29
    Steampunk stílusban nyomják majd.
  • szecsko77
    Hát elég mókásan néz ki...
    Sebaj, az oldalán a felségjelzés teljesen olyan, mint egy előre felfestett céltábla:) Élvezet lesz telibeverni
  • lexlutor
    uristen ez mi lesz?? td??
  • lexlutor
    .. eddig en meg ettol a cegtol egyszersem lattam , h a jatekosoknak fotos javitasokat csinaltak volna (tarcert, sok arty), inkabb minden esetben bedobtak valami gumicsontot helyette - lasd duda, camo, fizika, tier 5 scout vagy egy ujabb ag, mondjuk francia belegetese.. velemenyem szerint pont leszarjak a jatekosok igenyeit. ugyhogy nem kell felned, mindig bedobhatod majd az "akkor fizetek, ha ki lesz javitva x, y, z" dumat..
  • I.C.ram
    Kazánnak a kéményei, mert gőzzel megy.
  • hellokitty92
    Am mért van rajta az a két óriási antenna? Vagy azok villámhárítók lennének?!:D
  • hellokitty92
    Pinokkió

• Attiska
    Nagyjából egyszerre húzom a PzIII/IV illetve a PzIV ágat. Innen merre érdemes menni? A VK3601(H)-t mindkét ágról el lehet érni, és ugye ott van a VK3001(H) és a VK3001(P).
  • I.C.ram
    Embertelen igénytelenek és gagyik ezek a WoT filmek...
  • Renegade
    az ügyetlen játékosok (ez az én hülyeségem, hogy nem viselem őket hosszútávon) és a "kedves" fejlesztők hozzáálása (6-12 hónapja ismert és ki nem javított bugok, játékosok pofán hazudása, stb) megtette a hatását :-)
  • a.carkey
    Ne már, hogy te se nyomod? :D

Én családi okok miatt szüneteltetem, és az idei év maradékában meg igyekszem majd még két jó hónapot SWGzni, mielőtt lelövik. A WOTban nagy változást úgy sem tapasztaltam, bár a Chaffeet kipróbálnám, de nagyon nem is bánom meló miatti kényszerű pihenőt.
  • wmisi
    lejjebb van az igazsag...ne etesd a trollt...
  • Sunrider924
    Mielott ilyen marha okos kijelentest tennel gondold vegig hogy te mit csinalnal ha az elofizetoid szama csokkenne? Megprobalnad menteni ami mentheto es javitol a sozlgaltatason vagy morci durci lehuzom a rolot...
  • Gunslinger
    Overlord interjú:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/overlord-in-gameovercast.html

Francia tankokról is beszél egy picit, autoloader: 6-7 lövés gyorsan egymás után, 40-50 másodperc töltési idő utána.

Beszél benne a kedvenc tankjairól, a repülős meg hajós vacakról, meg az új játékmódokról.
    Összesen 5 perc az egész.
  • lexlutor
    ..akkor azt te is megprobalhatnad felfogni, h a wotos brigad egy uzleti vallalkozas. ha nem tomi tele bukszajukat senki penzzel, egyszeruen le fogjak huzni a rolot fuggetlenul attol h eppen bugos a jatek vagy eppen egyaltalan nem az. ennyi.
  • Oddball29
  • WaseK
    Tündibündi vagy
  • Sunrider924
    Felpontoztam a hozzaszolasodat, marha gyorsan fejlodol, kep linkelestol a szoveg irasaig nem kicsi az ut es meg ket sort is irtal ejha, komolyan buszke vagyok rad :)
  • Torzonborz
    Mert máshol nem néznek ki ilyen jól a tankok .

• Sunrider924
    Ejha te ki vagy? Alreg vagy mi? Amugy meg leirtam, olvasd el.
  • WaseK
    Jaj ne már :)
    Újabb kalóriák neki...
  • Droughert
    Ha ennyire totál szar a játék miért játszol vele?
  • WaseK
    A Halley üstökös 76 évente tér vissza. Sajnos úgy fest, hogy van olyan egyed is, ami évente visszajön :-/
  • Sunrider924
    Azt ki szokta irni ugyebar.
  • Sunrider924
    Kar probalkoznod kielemezni , mert nem megy, addig amig a bermuda haromszog elviszi minden masodik csataban a loveseimet addig baromira nem tud izgatni mivel lottek ki... es van meg par hasonlo jatekbeli finomsag
  • Torzonborz
    ammo rack találat ?

problem solved
  • Szakesz
    Éppen az ellenkezőjét írtam, de ne zavarjon. :)

Őszintén, te melyik állítást hiszed el, ha egy lövéssel kivégez az ellenséges tank:

A. AP-val lőttelek ki.
    B. Gold ammo-val lőttelek ki.

Valamiért úgy érzem, hogy a B válasz esetén nem merülnek fel benned kétségek, könnyebben elfogadod, beletörődsz, mint az A variáció esetén. :)
  • Oddball29
    Hmm, 227-edik vagyok "Defensive points"-ban az EU-szerveren.

Kár, nem tudom, mit jelent.
  • DummyBoy
  • WaseK
  • Sunrider924
    Tudsz te ennel jobbat is, hajra, csak ido kerdese. :)
  • Sunrider924
    Igazad van, abszolute mindennapos ha Kiralytigrist egy lovesbol kiszedik gold ammoval, amugy en kurvara nem kerdeztem tole semmit, neki volt fontos uzennie nekem.
  • Renegade
    valaki játszott már 1 vs 1 hvyt? lehet erre érdemes lenne visszanéznem :-)
  • Szakesz
    Általában én is azt szoktam mondani annak, aki kérdezi, mivel lövök, hogy arannyal. Egyrészt nem értetlenkedik, másrészt jobban esik neki, harmadrészt pedig jó kimondani. :)

Persze ettől téged még kiszedhetett egy top tier heavy 1 lövésből. :)
  • Renegade
    kellő rutinnal ránézve egy emberke statjaira (játékon belül, hogy látszódjon tankra lebontva) igen jó eséllyel megmondod, hogy lennél-e vele egy csapatban/klánban :-)
  • DummyBoy
  • Sunrider924
    Randomban lotte szarra egy lovesbol a kiralyomat egy top tier heavy aztan irta nekem hogy "gold hurts, lol"