418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jammal
    És még csak nem is igaz, mert max t6 artit tudsz egyshotolni hozzáteszem maus ágyúval...
  • davidbog
    Az Object 416-oson az LB-1 biztosan elérhető lesz. Az LB-1-es elég korai, már a T-44-100-nál is szóbakerült hogy azt építenék be (nem értem miért csak most kapja meg a T-44). A T-44-100 pedig 1945-ös. Az 416-os viszont 1951-es.

Az Object 416-oson 100 mm M-63 típusú löveg volt. Ez is a 100 mm D-10T egyik továbbfejlesztése mint az LB-1. Már stabilizált löveg. Ha jól vettem ki az orosz szövegből, akkor valami lőszerhüvely kidobó is volt hozzá. Az M-63 csőszájféke is új, hasonló kialakítású mint a későbbi 122 mm M-62-T2 és a 130 mm M-65 lövegek csőszájféke. Kb ennyit találtam róla.
    Szerintem az M-63 teljesítménye a WoT-ban valahol a 100 mm D-54 és a 100 mm D-10T között lenne.

Vannak oldalak amely szerint az Object 416 a 100 mm D-54 löveget kapta volna.

Mindenképp érdekes medium tank lesz a vékony páncéljával, a hátsó elhejezésű tornyával és a nagyon alacsony profiljával.
    Azon kevés közepes hk-k közé tartozik, ami engem is érdekel. :)
  • Gunslinger
    Ráadásul ez nem is igaz, mert egy GW Type-E-t még a Ferdi sem tudja egylövésezni, csak ha ammoracket lő neki.

Viszont meglett a T29-el a második Böllér medálom, ezúttal 8 killel, majdnem meglett a 9. csak befoglalták a bázist, pedig ott állt velem szemben a VK36-os 120 hp-val, ejj, még kellett volna 3 másodperc, hogy betöltsek, de nem baj, virulok, mert ezzel a győzelemmel a pénzem 10 millió fölé emelkedett, még sosem volt egyszerre ennyi. :-D
  • lammaer
    Azért van ami nem változik. Érvelésük még mindíg hibátlan.

Question: Why is arty in this unbalanced game capable of 1hit killing my ferdinand tier 8 TD from the other side of the map?
    tell me cuz this broken balance is pissing me off

You can also destroy arty with one single shot of your Ferdinand.
  • TDantes
    Hát én csak álcahálót raktam rá, mivel TD, jól kell rejtőznie.
  • Oddball29
    T25 TD-re milyen felszerelést érdemes tenni? 99% camos legénység lenne hozzá.
  • virkir
    Igazad van rosszul fogalmaztam de így van.
    A CW miatt álltam neki az orosz heavy vonalnak de most már parkolópályán van annyira nem jött be a pontatlanságuk meg a lassú célzási idő.

• SovereignXY
    Lehet pattogni fog néha de néha meg beüt. és akkor nagyot. Ezt megelőző legnagyobb gun-om a VK 88asa. Ez ennél 66szor jobb. Előtte meg a 122 howizert volt rajta. Azt is űbereli mert lehet pattog néja de ha találk nem 5%ot vbesz le :)
  • Gunslinger
    Az NA fórumbeli Q&A mintájára megújult az EU fórum topicja, sokkal átláthatóbb, könnyen visszakereshető:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/

Plusz az Overlord blogos kérdezz-felelekről egy folyamatosan frissülő gyűjtő topic is létrejött: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/57805-overlords-blog-qa-compilation/
  • Nazarov77
    Nem ghostok, orosz ágyúk nagyon pontatlanok, németeknél meg az a meglepő ha jól becélzod és mellé megy, elég ritka a mellélövés 88 L/71től ( meg L/70 is pontos csak azt nem írhattam hogy ettől jó mivel a rövid 88 átlagos ) fölfelé.
  • Nazarov77
    Szokj hozzá, 122es hobbija a pattogás, legjobb lepattanás nálam pz3ról volt, de volt su-152vel egymás után 4 lepattanó kvról még tavaly ősszel.
  • virkir
    ha átütöd... ez már ott kezdődik ha egyáltalán eltalálod...
    Még annyi ghost-ot nem láttam mint az orosz ágyúkkal pedig mentem már elég sok kört és akkor arról nem beszéltünk, hogy imádnak pattogni.
    Volt olyan köröm ahol azt hittem teniszlabdával lövöldözök mert még a GWPanther oldaláról is pattantam 90°-os szögből.
  • SovereignXY
    Oldalról átvitte. De most meglepett hogy VKról pattant. Aztán meg csak a lánctalpat szakította.
    Kv3. Elős lövés 43% második meg pattan...
  • I.C.ram
    ha átütöd... 175 mm pen eléggé karcsú.
  • SovereignXY
    ÚÚÚ. Durva ez a 122mm-es. A 17k XP-s. Is-4be 23-25%. :)
    1000/ golyó megéri sztem :)
  • VanDaal
    Akkor még örüljek, hogy nem emelik a cascomat? :)
  • lexlutor
    .. csodas.. mar eleg reg megvan a t-54, igy mar nem sok oromet jelent.. de annyiban biztato, h akkor egyszer talan meg az is feltunhet nekik h a us t34nek is gyeneg a pancelozasa tier 9ben :)

de most oszinten, ez nem jatszanak a sajat jatekukkal, h az ilyenek ennyi ido utan tunnek fel?
  • ximix #65986
    Az 1433 credit az nem amit kapsz hanem a havi törlesztőrészleted :))
  • VanDaal
    De baromi jól van kitalálva ez a bünti rendszer :S

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. október 5. 19:10:08
    Jármű: T-18
    Szerzett tapasztalat: 842 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 94 ;duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 1 433 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 080)
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész

400 méterre mire odaér a howitzer skulója, az több másodperc. A BT-2 addigra belefutott, és meghalt. 4000 büntetés, a 4 killemért meg jár 1400. Elmennek ezek az anyjukba
  • Gunslinger
    Igen, ha a maximum közeli pen-t beadja, akkor valóban. De átlag átütéssel nem viszi át sajnos, én sokkal többet pattantam róla, mint átütöttem. Megjegyzem nem is sűrűn próbáltam, mindig a hasát célzom, még 130mm S-70-el is.
  • Gunslinger
    Úgy tudom a 6.7-es a legfrissebb, Overlord legutóbb azt postolta ki, ami ugye a 6.7 peccstől érvényes, illetve nagyrésze.
  • Szakesz
    Überlord blogján pedig már a 6.7 is fent van. :)
  • Nazarov77
    KT frontját viszi az L/71, persze nem mindig de át tudja ütni, Pl Tiger(P)vel többször is lőttem át KTt a frontján.
  • KohnBela
    Pusztán javító szándékkal:
    A fenti linkek között " A Match-making rendszerről röviden"-re mutató hivatkozás elavultnak tűnik. 6.2.7-es
    A FAQ-ban már egy újabb verzió van (6.4-es), a WOT hivatalos fórumon pedig a legújabb 6.5-ös.

Javaslom a frissítést.
  • S1mlis
    Csak megvettem a Tiger II-t.
    9 meccs -50k kredit o.0
  • ximix #65978
    Lehet támogatják majd hivatalosan is,hogy zökkenő mentesen át tudj szokni a World of Warplanes-ra :))
  • Gunslinger
    Emiatt nem fogom ugyan visszavenni, de az Obj. 416 bizony nagyon fincsi lesz vele, ha végre kijön. :-)))
  • Gunslinger
    Az L/71 is csak az alját viszi, meg a kukkert. Stock tornyot meg mindkettő.
  • Nazarov77
    KTnak csak az alját viszi és nagy távolságról már azt se nagyon + ott már eltalálni se könnyű.
  • Gunslinger
    Tök lényegtelen. T-44-el rég rossz, ha szemből kell IS-4-el hadakoznod. A tier 8-asok közül az összeset viszi szemből.
  • lammaer
    Meggyőztetek, jöhet. Nemsokára úgyis meglesz a T-44, addigra meglegyen ám az új ágyú.
  • Nazarov77
    Viszont átütésben továbbra is gyenge lesz, míg a 88 L/71 az IS-4et is viszi szemből ez továbbra is csak flankelésnél lesz jó.
  • Gunslinger
    Dehogy, sokkal pontosabb és gyorsabb a célzási ideje is, 2.5 sec helyett 2, én speciel sokkal jobban szerettem azt az ágyút, mint a német 88mm L/71-et.
  • lammaer
    Csak gyakrabban kell kibújni a fedezékből, illetve ugye az ellen nem várja meg hogy beledurrantsak mégegyet hogy kijöjjön a magasabb DPM, az első lövés után mindjárt fedezékbe bújik.

De mondom, nekem inkább a PEN mint a damage.
  • Nazarov77
    + Főleg pontosság és célzásidő, IDIOTnak akkora egy rakás szar a pontossága hogy megváltás lesz az LB-1 0,31es pontossággal.
  • Nazarov77
    Teljesen jó a 75 L/100 DPMben jobb mint a régi panther 88 L/71el.
  • lammaer
    Hát, akkor kicsit nerfelve berakják az E50 helyére T9-nek, az E50 meg mehet T10be :)
  • lammaer
    De hát az csak egy kis ROF növekedés lesz, semmi más, nem?
  • Gunslinger
    Még ők sem tudják sztem. Leo 1 nem lenne valami nagy szám, elég vékonyka páncélú, könnyű és ugyanaz az ágyú volt rajta, mint most az E-50 top ágyúja, persze ezen lehet buffolni, de a korai Leo-k nagyon puritánok voltak ám, nem biztos, hogy előrelépés egy E-50 után.
  • lammaer
    Hát, én feltettem rá a moszkító ágyút, jobbnak érzem a 198-as pent mint a 132-t (ami már PZ4 óta megvan).

Bár a damage ugye kívánnivalót hagy maga után, a ROF kompenzálja, és akkor mégiscsak jobb hogy sokkal esélyesebb az átütés.

Az egyetlen hátrány, hogy csikicsukiban nyilván hátrányban vagyok a gyorstüzelő ám kicsit sebző ágyú miatt, de sztem megéri.