418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jammal #66003 És még csak nem is igaz, mert max t6 artit tudsz egyshotolni hozzáteszem maus ágyúval... -
davidbog #66002 Az Object 416-oson az LB-1 biztosan elérhető lesz. Az LB-1-es elég korai, már a T-44-100-nál is szóbakerült hogy azt építenék be (nem értem miért csak most kapja meg a T-44). A T-44-100 pedig 1945-ös. Az 416-os viszont 1951-es.
Az Object 416-oson 100 mm M-63 típusú löveg volt. Ez is a 100 mm D-10T egyik továbbfejlesztése mint az LB-1. Már stabilizált löveg. Ha jól vettem ki az orosz szövegből, akkor valami lőszerhüvely kidobó is volt hozzá. Az M-63 csőszájféke is új, hasonló kialakítású mint a későbbi 122 mm M-62-T2 és a 130 mm M-65 lövegek csőszájféke. Kb ennyit találtam róla.
Szerintem az M-63 teljesítménye a WoT-ban valahol a 100 mm D-54 és a 100 mm D-10T között lenne.
Vannak oldalak amely szerint az Object 416 a 100 mm D-54 löveget kapta volna.
Mindenképp érdekes medium tank lesz a vékony páncéljával, a hátsó elhejezésű tornyával és a nagyon alacsony profiljával.
Azon kevés közepes hk-k közé tartozik, ami engem is érdekel. :) -
Gunslinger #66001 Ráadásul ez nem is igaz, mert egy GW Type-E-t még a Ferdi sem tudja egylövésezni, csak ha ammoracket lő neki.
Viszont meglett a T29-el a második Böllér medálom, ezúttal 8 killel, majdnem meglett a 9. csak befoglalták a bázist, pedig ott állt velem szemben a VK36-os 120 hp-val, ejj, még kellett volna 3 másodperc, hogy betöltsek, de nem baj, virulok, mert ezzel a győzelemmel a pénzem 10 millió fölé emelkedett, még sosem volt egyszerre ennyi. :-D -
lammaer #66000 Azért van ami nem változik. Érvelésük még mindíg hibátlan.
Question: Why is arty in this unbalanced game capable of 1hit killing my ferdinand tier 8 TD from the other side of the map?
tell me cuz this broken balance is pissing me off
You can also destroy arty with one single shot of your Ferdinand. -
TDantes #65999 Hát én csak álcahálót raktam rá, mivel TD, jól kell rejtőznie. -
Oddball29 #65998 T25 TD-re milyen felszerelést érdemes tenni? 99% camos legénység lenne hozzá. -
virkir #65997 Igazad van rosszul fogalmaztam de így van.
A CW miatt álltam neki az orosz heavy vonalnak de most már parkolópályán van annyira nem jött be a pontatlanságuk meg a lassú célzási idő.
-
SovereignXY #65996 Lehet pattogni fog néha de néha meg beüt. és akkor nagyot. Ezt megelőző legnagyobb gun-om a VK 88asa. Ez ennél 66szor jobb. Előtte meg a 122 howizert volt rajta. Azt is űbereli mert lehet pattog néja de ha találk nem 5%ot vbesz le :) -
Gunslinger #65995 Az NA fórumbeli Q&A mintájára megújult az EU fórum topicja, sokkal átláthatóbb, könnyen visszakereshető:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/
Plusz az Overlord blogos kérdezz-felelekről egy folyamatosan frissülő gyűjtő topic is létrejött: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/57805-overlords-blog-qa-compilation/ -
Nazarov77 #65994 Nem ghostok, orosz ágyúk nagyon pontatlanok, németeknél meg az a meglepő ha jól becélzod és mellé megy, elég ritka a mellélövés 88 L/71től ( meg L/70 is pontos csak azt nem írhattam hogy ettől jó mivel a rövid 88 átlagos ) fölfelé. -
Nazarov77 #65993 Szokj hozzá, 122es hobbija a pattogás, legjobb lepattanás nálam pz3ról volt, de volt su-152vel egymás után 4 lepattanó kvról még tavaly ősszel. -
virkir #65992 ha átütöd... ez már ott kezdődik ha egyáltalán eltalálod...
Még annyi ghost-ot nem láttam mint az orosz ágyúkkal pedig mentem már elég sok kört és akkor arról nem beszéltünk, hogy imádnak pattogni.
Volt olyan köröm ahol azt hittem teniszlabdával lövöldözök mert még a GWPanther oldaláról is pattantam 90°-os szögből. -
SovereignXY #65991 Oldalról átvitte. De most meglepett hogy VKról pattant. Aztán meg csak a lánctalpat szakította.
Kv3. Elős lövés 43% második meg pattan... -
ha átütöd... 175 mm pen eléggé karcsú. -
SovereignXY #65989 ÚÚÚ. Durva ez a 122mm-es. A 17k XP-s. Is-4be 23-25%. :)
1000/ golyó megéri sztem :) -
VanDaal #65988 Akkor még örüljek, hogy nem emelik a cascomat? :) -
lexlutor #65987 .. csodas.. mar eleg reg megvan a t-54, igy mar nem sok oromet jelent.. de annyiban biztato, h akkor egyszer talan meg az is feltunhet nekik h a us t34nek is gyeneg a pancelozasa tier 9ben :)
de most oszinten, ez nem jatszanak a sajat jatekukkal, h az ilyenek ennyi ido utan tunnek fel? -
Az 1433 credit az nem amit kapsz hanem a havi törlesztőrészleted :)) -
VanDaal #65985 De baromi jól van kitalálva ez a bünti rendszer :S
Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. október 5. 19:10:08
Jármű: T-18
Szerzett tapasztalat: 842 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 94 ;duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 1 433 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 080)
Csatában elért Achievement: Mester Lövész
400 méterre mire odaér a howitzer skulója, az több másodperc. A BT-2 addigra belefutott, és meghalt. 4000 büntetés, a 4 killemért meg jár 1400. Elmennek ezek az anyjukba
-
Gunslinger #65984 Igen, ha a maximum közeli pen-t beadja, akkor valóban. De átlag átütéssel nem viszi át sajnos, én sokkal többet pattantam róla, mint átütöttem. Megjegyzem nem is sűrűn próbáltam, mindig a hasát célzom, még 130mm S-70-el is. -
Gunslinger #65983 Úgy tudom a 6.7-es a legfrissebb, Overlord legutóbb azt postolta ki, ami ugye a 6.7 peccstől érvényes, illetve nagyrésze. -
Szakesz #65982 Überlord blogján pedig már a 6.7 is fent van. :) -
Nazarov77 #65981 KT frontját viszi az L/71, persze nem mindig de át tudja ütni, Pl Tiger(P)vel többször is lőttem át KTt a frontján. -
KohnBela #65980 Pusztán javító szándékkal:
A fenti linkek között " A Match-making rendszerről röviden"-re mutató hivatkozás elavultnak tűnik. 6.2.7-es
A FAQ-ban már egy újabb verzió van (6.4-es), a WOT hivatalos fórumon pedig a legújabb 6.5-ös.
Javaslom a frissítést. -
S1mlis #65979 Csak megvettem a Tiger II-t.
9 meccs -50k kredit o.0 -
Lehet támogatják majd hivatalosan is,hogy zökkenő mentesen át tudj szokni a World of Warplanes-ra :)) -
Gunslinger #65977 Emiatt nem fogom ugyan visszavenni, de az Obj. 416 bizony nagyon fincsi lesz vele, ha végre kijön. :-))) -
Gunslinger #65976 Az L/71 is csak az alját viszi, meg a kukkert. Stock tornyot meg mindkettő. -
Nazarov77 #65975 KTnak csak az alját viszi és nagy távolságról már azt se nagyon + ott már eltalálni se könnyű. -
Gunslinger #65974 Tök lényegtelen. T-44-el rég rossz, ha szemből kell IS-4-el hadakoznod. A tier 8-asok közül az összeset viszi szemből. -
lammaer #65973 Meggyőztetek, jöhet. Nemsokára úgyis meglesz a T-44, addigra meglegyen ám az új ágyú. -
Nazarov77 #65972 Viszont átütésben továbbra is gyenge lesz, míg a 88 L/71 az IS-4et is viszi szemből ez továbbra is csak flankelésnél lesz jó. -
Gunslinger #65971 Dehogy, sokkal pontosabb és gyorsabb a célzási ideje is, 2.5 sec helyett 2, én speciel sokkal jobban szerettem azt az ágyút, mint a német 88mm L/71-et. -
lammaer #65970 Csak gyakrabban kell kibújni a fedezékből, illetve ugye az ellen nem várja meg hogy beledurrantsak mégegyet hogy kijöjjön a magasabb DPM, az első lövés után mindjárt fedezékbe bújik.
De mondom, nekem inkább a PEN mint a damage. -
Nazarov77 #65969 + Főleg pontosság és célzásidő, IDIOTnak akkora egy rakás szar a pontossága hogy megváltás lesz az LB-1 0,31es pontossággal. -
Nazarov77 #65968 Teljesen jó a 75 L/100 DPMben jobb mint a régi panther 88 L/71el. -
lammaer #65967 Hát, akkor kicsit nerfelve berakják az E50 helyére T9-nek, az E50 meg mehet T10be :) -
lammaer #65966 De hát az csak egy kis ROF növekedés lesz, semmi más, nem? -
Gunslinger #65965 Még ők sem tudják sztem. Leo 1 nem lenne valami nagy szám, elég vékonyka páncélú, könnyű és ugyanaz az ágyú volt rajta, mint most az E-50 top ágyúja, persze ezen lehet buffolni, de a korai Leo-k nagyon puritánok voltak ám, nem biztos, hogy előrelépés egy E-50 után. -
lammaer #65964 Hát, én feltettem rá a moszkító ágyút, jobbnak érzem a 198-as pent mint a 132-t (ami már PZ4 óta megvan).
Bár a damage ugye kívánnivalót hagy maga után, a ROF kompenzálja, és akkor mégiscsak jobb hogy sokkal esélyesebb az átütés.
Az egyetlen hátrány, hogy csikicsukiban nyilván hátrányban vagyok a gyorstüzelő ám kicsit sebző ágyú miatt, de sztem megéri.