418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is így vagyok vele, mivel a löveg már t7 es, szerintem azért basztat minket... -
S1mlis #66162 Természetesen account cserére gondoltam, KT ---->> T32-re ha érdekel valakit. -
Nazarov77 #66161 Na ez érdekes kör volt, összesen 8 type 59 és 5 Löwe volt :D -
jónak tűnik :) -
SovereignXY #66159 Ez de szar. Városi pálya. Áttörök a házon pofámban az arty. Egyet lövök egyet ő is. Ágyúmnak annyi. Javító kit elfogyott :(. Egy évnek tűnt mire végre megcsinálta az ágyút. lövés. 14%. Utána ő is betárazott. végem :(((((((( -
SovereignXY #66158 Pedig sztem nézi ez a köcösg, hogy mi van a tankra téve. Mióta megvana 122es kurva sok t10 meg 9et látok. Előtte nem akad szinte egy t10se. -
Gunslinger #66157 Képek az első amerikai tájat reprezentáló pályáról:
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/look-to-future-first-us-based-map.html
Sztem egész pofás és változatos a terep. -
Első Top Gun kitüntetésem 
Vereség
Csata: Arctic Region 2011. október 7. 0:54:00
Jármű: Grille
Szerzett tapasztalat: 542
Szerzett kredit: 16 923
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
-
Oddball29 #66155 Jumbo kész 3601-es terror, ma többet is elkaptam párharcban full hp-ról, és alig bírtak egyszer-kétszer átlőni. Pedig a gyorsabb, nagyobb látómezejű, vékonyabb tornyot használom. -
Gunslinger #66154 Előbb nyomtunk hellokittyvel egy platoont, zsinórban a 6. vereségnél feladtuk. :-) Tök mindegy mit csináltunk, ilyen 15-3 körüli eredmények jöttek ki. Egy ISU oldaláról kétszer pattantam KT-val és hasonlók. -
hellokitty92 #66153 Hát ja...
Mondjuk az se elhanyagolható tény, h nem csak a kt jobb a t32-nél, de a tier 9-10-es németek is klasszisokkal jobbak a mostani amcsi megfelelőiknél. Ezen meg az m103/t110 sem fog tudni változtatni, szerintem... -
hNeo #66152 elegem van!!!!
csak veerség!!!!!
ÁÁÁÁÁH
csak vereség -
lammaer #66151 No, hát felőlem azt csinál amit akar, hála istennek velem nem tud kiszúrni csak magával :) -
hellokitty92 #66150 Hát mi csak okoskodni tudunk, de végül ővé lesz a döntés:) -
lammaer #66149 Megjegyzem én is erre gondoltam. A KT egy minden helyzetben használható T8 heavy, a T32 csak hull downban meg arctámadó üzemmódban ér valamit. Én se cserélném el. -
hellokitty92 #66148 Én meg félfamentes A4-es rajzlapot cserélnék hasonló típusú Audira!:D
Ne add fel a kt-t, mert ez esetben ő az audi. Emellett meg 1 hónap alatt el lehet jutni a t32-ig prém nélkül is!;)
-
Ezután egy ugyanilyen csapat kivert minket a döntőben, de épp csak. Én túléltem a csatát :) jó ez a obj261, 49km/h-val tudok menekülni :D -
Na és sikerül-e már partra szállni ?! :) -
lammaer #66145 Nem véletlenül írta oda hogy nem prém acc és hogy nem biztos hogy szabályos... de hát Gáborka szokás szerint oltogatni kezdett :) -
Max account cserével megoldható. -
lammaer #66143 Ezt most komolyan kérdezted? :) -
bgabor #66142 Na és hogyan, drága barátom? Az sincs megoldva a játékban, hogy goldot küldjön egyik játékos a másiknak, nemhogy tankot ajándékozni, vagy cserélni. És az amúgy miképpen lenne megoldva? Megkapod a másiktól a T32-őt és akkor azonnal kikutatottá válik az amerikai heavy ág a T32-ig? Merthogy a játék alapkoncepciója az, hogy csak kikutatott járműveket szerezhetsz meg. -
Desmodromic #66141 Hát na ja, csak azt már nem lehet csak úgy hipp-hopp. Nem free XP-re gondoltam, hanem hogy a stock-ból rögtön fejleszthető potom 24.000 pontért. -
lammaer #66140 Hát, véletlenek mindig vannak, azért ne számíts arra hogy mert éppen volt egy adag mázlifaktor és stockkal ezt műveltek akkor ez lesz az alap amit ezzel atankkal csinálsz.
Mindazonáltal... ha már ugrani akarsz, ugord inkább a panthert, a DBvel sztem jobban jársz. -
Desmodromic #66139 Mármint a T-44-en. -
Desmodromic #66138 Köszi, már be is van állítva az ünnepi 100.000. XP megszerzésével!
Még csak úgy működik, hogy ha jön a Maus, akkor elhúzom előtte a kezemet és a fülébe suttogom: Nem láttál semmit!!! -
Inkább rakj be tűzoltó készüléket. Egy meccsen belül ritka, hogy 2x gyulladnál ki, főleg, ha nem KV/KV3-mal tolod. Álca sokkal hasznosabb szerintem. -
Desmodromic #66136 A T-54 gyulladós fajta? Második másodlagos képzettségnek álca vagy tűzoltás a franyább? Köszi! -
Reklám helye: egy jól sikerült CW-meccs, vajon mi zajlódhatott az ellenfél ts-én :)
-
S1mlis #66134 Nem tudom mennyire szabályos ez de :
Tiger II-t cserélnék T32-re ,nem prem acc.
-
lammaer #66133 Most mondd azt hogy nem fenyegető ha egy 152-es trollcannon leselkedik a sarkon :) -
lammaer #66132 Kékség több TK után következik be. 1 Tk lehet véletlen is, azért még nem kékül be az ember. vhol leirták mik a feltételek, de franc se tudja hol. -
Vereség
Csata: Mountain Pass 2002. január 1. 0:32:29
Jármű: SU-5
Szerzett tapasztalat: 0
Szerzett kredit: 0
Fura. Az egyik játékosunk folyamatosan nekem jött és fogyasztotta a hp-m. Meguntam erre beleeresztettem, hagytom volna annyiban de rámszált és kilőttem. Megjelent a -1 de nem lettem kék. Viszont annyira lefaragott, hogy az ellen első találatától elvéreztem. -
Desmodromic #66130 Haladok szép lassan az E-50 irányába, a legélvezetesebb irányt választottam; PzIV, VK 36,VK DB, Panther útvonalon közelítem meg. Gondoltam a DB fejlesztését /bár hallottam, hogy nagyon jó/ átugrom- hiszen az csak egy akadály az 50-es előtt- rögtön a panthert fejlesztem.
Erre bakker stock-ként ilyet lehet vele csinálni, úgyhogy azért csak elidőzök egy kicsit!
-
Gerifinuccsi #66129 A 122es van rajta. Nagy nagy mákom volt, hogy ilyeneket rakott be az első meccsbe. Márcsak 28K XP kell az ISig^^. -
Renegade #66128 tudja valaki milyen értéket kell megadni az ESL-eseknek, ha rregisztrálni akarok az 1 vs 1 játékukra? -
Nehezen tudom bebeszélni magamnak, amikor minden körben valami t10 el kell szembenéznem t6 ban, egyszer volt olyan mostanában, hogy a 2. legerősebb voltam, viszont egyre több olyan van, hogy csak arty van alattam, de olyan is volt már, hogy én voltam legalul. 2 E100, Maus, T30, Object 704, T54, érdekes meccs volt. -
Gunslinger #66126 Már 2011 végén vagyunk, elején biztosan nem lesz, hacsak fel nem találják addig az időgépet. :-) Már idén jön elvileg néhány módosítás, jövőre is lesz még jó pár. -
bgabor #66125 Izé, 2012 elején?
-
Egy valami még mindig nem tiszta a játékkal kapcsolatban. Ha minden létfontosságú és harchoz szükséges cucc ép, akkor miért fogy a hp?