418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #66203 Amúgy a hátulján az egy Maus torony nem? Mert akkor keményen el van rontva a méretarány... :) -
Attiska #66202 A tüzérség elintézi. :) -
lammaer #66201 Vazze, mekkora arty paradicsom lenne egy ilyen tank.... szénné keresném magam artyval egy ilyenen, még defeattel is :) -
Ezt mi a bánattal lehet kilőni? A mostani toptankok is max úgy okoznak sérülést, ha beakadnak a lánctalp két "szeme" közé :D -
bgabor #66199 Mi az a BSOD? ha kékhalál, az nem a játék hibája lesz, ott mélyebb a baj. -
lammaer #66198 Én csak akkor javaslom a álcaháló/távcső/javitódoboz trión kívül mást felrakni KVra ha:
- van aranyad, és le tudod őket szedni (végülis 10 arany / modul piszlicsáré ár, de vannak akik elvből nem használnak semmire aranyat)
- esetleg tervezed kigrindelni az S51-et :)
mert ellenkező esetben elég bukós féláron eladni a modulokat a tankkal együtt.
Ha sokáig lesz KV-d mehet rá a ventillátor, rammer meg esetleg vmi célzásrásegitő.
De mint tudjuk, a modulok sok esetben kb annyit jelentenek mint a színes neon a tuningautók alján. Nem ettől lesznek jobbak az eredmények :)
-
mi ez az őrület, nemá... :D -
SovereignXY #66196 Ti nem szoktatok kapni BSOd-ot tcpip.sys problémával? Az utóbbi fél órában volt 3 is. Ezt megelőzően meg vagy 4 napja.
Vmi ötlet?
Supportank írtam már vagy 2 hete de persze semmi. :( -
Attiska #66195 VK3601-re milyen kiegészítőt érdemes pakolni? -
Oddball29 #66194 Hivatalosról. Ratte-teszt, patch 7.0
;) -
PetiPetiHUN #66193 M41-el voltam és jött az ellen le a hegyről egy medünk volt 3-4-ük ellen. Ott lapultam mögöttük valamivel lentebb az erdőbe. Nem lőttem amíg a medünk útban volt. Mikor tiszta volt a terep - a ráközelítésnél nem is láttam a mienket a zöld kört teljesen kitöltötte a Tiger - elengedtem a lövést. Persze útközben a képernyőmön kívül beleakadt a medünkbe és kilőttem őt. Ezúton kérnék bocsánatot tőle, hogy megtréfált a terep meg a lövedék íve.
Másik meccsemen meg kispotoltak és kénytelen voltam hátrább menni a sziklák közé. Éppen becéloztam egy heavyt és tüzeltem mikor majdnem kinyírtam magam, a lövedék beakadt a sziklákba mellettem és sikeresen lelőttem a láncomat meg pár modulomat.
Szóval nem fenékig tejfel az artyk élete a 20 ezres lőszer számlákról nem is beszélve. Meg ekkora számlánál már jó eséllyel a lőszer is elfogyott és mehetek spotolni. -
MitsuMishi #66192 És miket érdemes? Töltésgyorsitó,Olyan szellőzés,meg távcső? vagy hogy? -
hNeo #66191 ha free játékos vagy akkor KV-ra rakj fejlesztéseket és tartsd meg. ha prem vagy akkor úgy is eladod. -
MitsuMishi #66190 KV-ra már érdemes felszereléseket pakolgatni? Mert eddig még egyik gépemre se raktam rá.Miket érdemes rárakni?(esetleg t-34/85-re és SU-100-ra isÖ -
lammaer #66189 "Nem csoda hogy a napi 12 órai játék után elgurul a gyógyszerük és elkezdik magukat szórakoztatni.."
Áh, hihetelen amit azok a farmerek kibírnak, nem hiszem hogy összeomlanának ttől. Plusz ugye neki is az lenne az érdeke hogy minél hamarabb eljusson a célhoz, azt meg lassítja ha baromkodik.
-
ne aggodj nem csak kis kinnyaiak :)
a bolygo kezd megtelni droidokkal, mar mindenhol ott vannak
ha a Notredamusnak hinni lehet nincs mar mssze a 3. vilaghaboru remelhetoleg ott elfogynak, vagy jon az idiocracy :) -
lammaer #66187 Szinte minden MMO-hoz lehet találni leveling service-t vagy Powerlevelt.
Megmondod hány szintet akarsz, aztán ők mondják hogy azt mennyiért csinálják meg neked.
Mondjuk számomra az értelme semmi, mivel nem az endgame contentre hajtok, hanem a funra. Az WOT esetében nálam pont a t5-7, esetleg T8 (ISUval, IS3-al nem).
Idővel persze eljuta az ember a végére, de addig is, az örömöt kell megtalálni a játékban. Ha meg fáraszt a grind, félre kell tenni. -
Renegade #66186 persze, hogy van, azért mert valami illegális, attól az még kapható :-) -
bgabor #66185 Na csak azért mondom hogy tudjad, melyikünk az értetlen. -
SovereignXY #66184 LOLTraktor. Maradj annál. nmincs jobb nála :D -
bgabor #66183 Azért, mert egy account nem csak a német heavy ágból áll. Ha nálad mondjuk egyedül a német heavy ág van kifejlesztve a Tiger II-vel, a másiknál pedig az amcsi heavy ágon kívül még van több nemzetiségű TD, arty, med ág kifejlesztve, akkor a két account nagyon nem ugyanannyit fog érni, ilyenformán cserélni se fogja senki.
Mometán a játékban három nációnál van 13 fejlődési ág.
Arról pedig, hogy a TigerII-őn kívül még mid van fejlesztve, egy szót se szóltál. Így aztán elég nehéz lesz a döntés bármelyik érdeklődőnek. -
hNeo #66182 E75>E100 ?
Olvasgatom a külföldi fórumokat és úgy látom az E100 nem is jobb tank mint az E75.
Ágyú átütése ugyanaz.
Ahol mindenki lövi őket a lower hullon ott az E100 sérülékenyebb mert nagyobb a felület.
Lassabb.
Elbizonytalanodtam! Segítsetek, akinek van tapasztalata! köszi -
KohnBela #66181 Szerintem tele van botokkal a játék, de nem a programozott, hanem emberi fajtából.
Teljesen idióta dolgokat művelnek úgy hogy még interakcióra is képesek. Ergo ezek a kis kínai fickók, akik éjjel nappal nyomják a tankozást mint a melót. Nem csoda hogy a napi 12 órai játék után elgurul a gyógyszerük és elkezdik magukat szórakoztatni..
Mondjuk nem tudom hogy mi a munkájuk értelme.
Van olyan hogy eladó WOT account?
-
lammaer #66180 De jól megirt bot, mert ha lekurvaanyázod őket (név szerint, nem úgy hogy "noob team"), akkor mindegyik tud válaszolni :D -
Ha már újrarakod rakj win7-et. -
brasco84 #66178 17 lövést kaptam, maradt 41 hpm, és nem lett meg a steelwall :D vicces, gondolom más többet kapott, mindegy, XP rekord meglett :) -
lexlutor #66177 ..ket napja detto uyganez.. harman platoonba, 12 meccsbol 2 gyozelem.. a tobbi vereseg. teljesen mindegy volt h mivel mentunk tier 5-tier9 kozott mindennel mentunk td-heavy-medium minden volt.. tegnap pont az ellenkezoje.. ez nem egyszer, nem ketszer elfordult. ennyi veletlen, ilyen gyakran nincs.
az ilyen vesztes szeriakban, egyre gyakrabban erzem azt h a csapattarsaim jelentos resze bot. -
S1mlis #66176 bgabor te olyan értetlen vagy ,hogy az már fájdalmas!
Miért fáj az neked ,hogy valaki elcserélné a meglévő acc-ját egy másikra?
A T32 és a KT is Tier 8-as ha nem vetted volna észre,mi ebben a probléma?
-
hát most uninstallálni sem engedi, meg kékhalálozik :)
..mert visszaállítottam a rendszert, és megint felkerült :)
na mindegy, szar az egész, reinstall computer :D -
Attiska #66174 Amit írsz az inspirációval, az rendben is van, de itt szó sem volt róla, hogy valaki kempel hátul. A kezdőkörben álldogált, írta a faszágokat, és akit ért, lőtt. De aztán egy Hummel elintézte a problémát. :) -
hmm probaltad eltolteni az installert megegyszer? Admin modban futtatod? -
blokkold le, miutan kek lett lodd ki aki hulye haljon meg
egyebkent megsugom inspiracio gyanant van hogy en is arcon torlom az 500m-el mogottem kempelo cspattarsat ha a verbalis kommunikaciora nem kepes (van hogy segit es elindul) -
ez bizony meg mindig korrupt, marmint a marinovka terkepe
ujra letolt ujra install... hatha -
Attiska #66170 Szokásos napi idióta: telebassza a csetet véletlenszerűen lenyomott gombokkal, plusz saját csapattársa lő. Hogy mi ennek az értelme... -
gondoltam ujratelepítem a játékot, mert mindég kilépett vagy kifagyott :D -
Ti láttatok már ilyet?
(nem engedi hogy játszak...) -
Hát nem tudom de delutan altalaban az elso 8 meccs vagy vegig szivas vagy neha bead egy kis nyerest...de hihetetlen tok mindegy a tipus lehet szivni KV tol a tigeren at a t29 ig. Egyszeruen annyira agyatlanok hogy hihetetlen, sot a vicces hogy akit mar lattam hogy esszel megy az is inkabb megbujik vagy probal eletben maradni mert eselytelen. PL egy sarkon 3 medium tolakszik csikicsukizik ket heavy ellen, az o oldalukon levo heavyk nem fernek oda toluk, oket szepen felzabaljak, viszont igy ket heavy 3 mediumot es ket heavyt fogal le, amig a palya masik oldalan szarra varnek. -
kiskami #66166 Szerintem a további ismerkedési köröket meg tudják futni a felek magánban is. Felesleges itt a fórumon.
-
PetiPetiHUN #66165 Tegnap megvolt az első egerem. :) M41-el a dombtetőn lekaptam a láncát és mire betöltött a következő lövedék már csak ki kellett végeznem a többiek jóvoltából.
Chaffeval bujkáltam a bokrokba Cliffen az ellen Lőwéje mindenkit kiirtott én meg 2 artyt és foglaltam a bázisuk. A 3. arty visszajött és mellémlőtt de kilőttem. Amíg látszott a jelem az egyik irányba mentem de lassan. Mikor már úgy gondoltam eltűnt gyorsítás és kerülő úton mögékerültem az Oroszlánnak. A többiek drukkoltak meg mondták hogy csak 3%-on van de én sem voltam jobban. A bokorból kispotoltam persze onnan várt ahonnan gondoltam és jól oldalba lőttem. Volt ám nagy ujjongás!:) -
bgabor #66164 Miért, szerinted hányan lesznek hajlandóak odaadni neki a saját szájuk íze szerint, hosszú hónapok alatt megcsinált accountjukat az övéért cserébe? Mindezt azért hogy neki azonnal lehessen T32-je? És úgy hogy a saját accountjának tartalmáról semmit se írt a KT-n kívül? Életszerű ez?