418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• femate
    Abba a klánba voltam már de akkor még VK3001 (P)-m volt. De most már Tiger P van és ezzzel is lehet jelentkezni vagy csak Tier10?
  • Orpheuslow
    jó ha úgyis ez a téma megragadnám akkor az alkalmat,hogy felszólitsak mindenkit,bárkit akárkit,akinek mausa,vagy épp is-7-e van rendelkezik vele,vagy épp csak gurul vele,esetleg nyomul vagy épp settenkedik esetleg csak a birtokában van ilyen és ehhez hasonló tank,harcjármű,céleszköz vagy masina..akkor mielőbb azonnal,rendkívül gyorsan,megfontoltan határozottan vagy épp baromi sűrgősen jelentkezzen hozzánk a hac-r be a

http://hac.host56.com/forum/viewthread.php?thread_id=40&rowstart=60

oldalon,és nyomuljon,tankozzon,tépjen,süvítsen,mászkáljon,témázzon velünk..itt ebben a csapatban,most itt ma ,vagy holnap,de mindenképp azon nyomban,és ennyi :)
  • Adjunktus
    "Csak mert a ROR klán diplomatája (tudtommal) Wolf_CorpS . Jeno már nem tagja köreinknek. :)"

Akkor ez így érdekes.Mert tegnap ő keresett meg minket egy ajánlattal,miután foglaltunk.
    Ezt jó volna tisztázni.:)
  • Orpheuslow
    gratuláció:)
    Remélem a közeljövőben a hac-r csapata is büszkélkedhet ilyesmivel
  • crossy104
    Nos akkor a Hungarian Pirates-től egy kis reklám következik.
    Van területünk! Befoglaltuk Canary Islands-ot.
  • patchaou
    Jaaa, azokat Én is utálom, de csak ha a saját csapatban vannak. Az ellen kezdő körében pihenőket viszont jó dolog szétkapni T-50-el :)
  • Sunsetjoy
    Away from keyboard, távol a géptől, mondjuk amikor elmész kajálni, vagy ilyesmi, és nem kockulsz:D
  • patchaou
    Ez most hülyén fog hangzani, de mi bré az az AFK?
  • VanDaal
    Lehet jót fog tenni ennek a játéknak az a bizonyos ingame report system. Mostanában mintha baromira elszaporodtak volna a dezertálások Szinte alig van csata nélküle. Az előbb meg azzal kezdtünk, hogy egyből ketten is dezertáltak már az elején. Az AFK-król meg már nem is beszélve...
  • Oddball29
    A gyorsulásától sem vágtam magam hanyatt. Elég nehezen tornássza fel magát 35 fölé, ha nincs aszfalt alatta.
  • MEdievil
    Baromi mozgékony volt minden terepen. Amikor bejelentették hogy nerfelni fogják a fordulását akkor én eladtam. Pedig nagy kedvenc volt de nem akarom elrontani a szép emlékeket.
  • Oddball29
    Ez a T25 AT mindig ilyen nyöszörgős volt terepen?

A második ágyú már megvan hozzá, ezzel már egész játszható.
  • Desmodromic
    Hiába na, ha a WG azt mondja, hogy most nyerned kell, akkor nyerned kell, apelláta nincs, csinálhatsz bármilyen hülyeséget!
  • Szakesz
    Haha..., elképzeltem, mekkora hűhót csaphattak miatta klánon belül. :)
  • tomi99999999
    sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egyből mondtam, hogy hívja a főnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a főnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. előadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettől meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörőm, ekkor a főnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a főnök segglukába volt bedugva. ekkor elővett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belőle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggéből és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nővérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelőbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egyből megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyű nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetőről képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
    történt már veletek hasonló? erfew
  • Metalmilitiakid
    Haveromnak olyan a Tiger je, hogy van beépítve egy beszarásjelző gomb bele, 2-3 lövéstől majdnem meghal, majd a maradék max 10% hpjával úgy marad életben, hogy onnantól minden lepattan róla. Ez ilyen szokványos dolog nála.
  • Desmodromic
    Azért elég érdekes dolgok bírnak történni! A 2 azaz kettő HP-val rendelkező T-44-em oldaláról kétszer pattant egy T34. Félreértések elkerülése végett az ámerikai változatról van szó.
  • patchaou
    Csak hűek maradtak a klán nevéhez :D
  • Sippie
    KV, tiger, T29?
  • Hell Girl #66264
    Ezt akár a facebook-ra is feltölthetnéd a WoT-hoz. :)

Tiszta szégyen ez a másik csapatnak ....... ÉGŐ !! :D Nektek meg mázlitok volt, hogy a másik oldalt támadtak. :)
  • DummyBoy
    Wow ... érdekes csata lehetett :)
  • TOMSILENT
    ÓÓÓ jeee
  • LSSAHPAUL
    Reklám. Mai első cw :)
  • Bugi Misi
    engem mindig lealáz a Leo ha szembe kerülök vele
  • Szakesz
    Nyilván Leo-val, - ha top tank vagy - nem fogsz nekiállni scoutolgatni, mert egyrészt a te tankod a legerősebb, másrészt amúgy sem kapnál semmi XP-t csak a spottolgatásért, ezért talán jobb, ha inkább ölsz. :)
  • Renegade
    én voltam a top tank, hvy úton mentem, aztán szaladgáltam
  • Metalmilitiakid
    Mi volt a másik spotter, hogy ennyire semmit nem spottoltál ?
  • Renegade
    megvan az első kobolanov medálom :-)

tudom, tudom, picik között a leo a killer, de akkor is jó érzés bedarálni egyedül 5 tankot :-)

Victory!
    Battle: Murovanka 2011. október 7. 18:03:47
    Vehicle: VK 1602 Leopard
    Experience received: 1 443
    Credits received: 19 482
    Battle Achievements: Top Gun, Kolobanov's Medal

• Attiska
    Igen, féláron.
  • Gunslinger
    Igen, a felszerelés árának felét kapod meg.

Más téma: Az új amcsi pálya neve Life Ox lesz.
  • SovereignXY
    Emberek. Ha eladok egy tankot úgy hogy nem leszerelhető felszerelés van rajta azt is beleszámítja az árba?
  • brasco84
    csak nekem csinálja, hogy minden egyes belépésnél el kell fogadni a felhasználási feltételeket? bepipálni és accept, elég irritáló :D nem tudom miért van most ez, újraraktam és azóta.
  • Looserke
    nekem is feltűnt
  • bardocz
    Ahaa, értem, köszi. Ezt csináltam néha magamtól is, de nem tudtam mi a neve:)
  • I.C.ram
    Nem. Pont, hogy nem. Az jelenti, hogy kb a szembe pozícióhoz képest olyan 10-20 fokban beforgatod, hogy a szemből jövő lövedékeket lepattanjanak.
  • Hell Girl #66248
    [Jelenlegi magyar klánok - Frissülő] - ezt ki szerkeszti ?
    Csak mert a ROR klán diplomatája (tudtommal) Wolf_CorpS . Jeno már nem tagja köreinknek. :)
    Csak 1 kis érdekesség. ;)
  • bardocz
    Test ebforgatása azt jelenti, hogy szembe forgatod a tankod az ellenféllel, ugye?
  • szecsko77
    Természetesen igazad van Szakesz!
    Nekem az E100 az első 10-es tankom, és erre gondolva írtam, amit írtam.
    Nagyon jó tank, sokszor hihetetlen élvezet vele rombolni, viszont gyakran az ember idegeit teszi tönkre. Ha nem CW-re kell,hanem sima random meccsekre, akkor az E75-öt jobb választásnak érzem.
  • Szakesz
    Nem fogom leírni, hogy az E-100 igenis jobb, de két dolgot megjegyeznék. Az egyik, hogy a lower hull nagyon gyenge, de az oldala érdekesen viselkedik (tudod, mikor átlövik, de nem sebződik), ezért nagyon be lehet forgatni a testét.

A másik pedig, hogy az artyktól E-100-ban ülve vagy a legnagyobb biztonságban, ha a tier 10 heavyket vesszük alapul.
  • Attiska
    Mintha megint olyan gyalázatosan fordulna a PzIV, mint a múltkori eventnél, vagy csak én képzelem be?