418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
brasco84 #66323 tudom, de nem teszi, anno már rájöttem én is, de párnapja újraraktam. most a program files mapopában van, eddig simán a Cn volt egy Wot mappában.. nincs egy darab screen se :( -
A játék a játék mappájába teszi a screenshotokat, nekem is eltartott egy ideig, amíg felfedeztem...:D -
brasco84 #66321 na jó nem tudom mivan, nemt udok screenshotot csinálni, +minden belépésnél el kell fogadnom a felhasználási feltételeket, pedig lett volna egy jó képem. Abbey 3<11 es állás, nekik terméezetesen, és 2 en befoglaltuk őket, mert oldalt nem jött senki. :DDD persze kb 0 XP, de ez kész.. a matchmakingről meg annyit, hogy nekik a legszarabb tank KV, nekünk 2 db A20... akik mentek meghalni az első másodperceben, úgy, hogy nem volt arty, gz. -
Köszönöm én is az útbaigazítást, így biztos a KV-3-at veszem majd meg. -
http://www.heroesandgenerals.com/2/index.html
Elég 1 ócska szarnak néz ki. Már a videóban sem tudnak lelőni senkit sem. :D A 2 német meg az oldalukon ..... gonosz nácikat ábrázolnak megint. Nyugati szar. -
Adjunktus #66318 off.
Heroes and Generals.
Erről a játékról tud valaki valamit? -
foxbat88fx #66317 KV-1Sport :)
de jaja, a KV-3 az egy igazi KV, a KV-1S egy med és hvy keveréke, nem egy kellemes tank, míg a KV-3 okozhat kellemes csatákat! :) nekem jó véleményem van róla, míg a KV-1S-ről nem annyira :D -
MitsuMishi #66316 Ez nagyon jól hangzik :DD Akkor igazából a KV-3 az inkább KV-sabb mi?Szóval a klasszikus Heavy.Az 1S meg úgy hangzik mintha valami med lenne.Akkor megvan a választás :D -
foxbat88fx #66315 Hát elég nagy különbség van:
KV-1S 810 élet nem olyan erős test, de jóval mobilisabb mint a KV-3
, mindkét tankra rá lehet tenni a 122-es ágyút, ami lassú, de nagyon nagyot sebez. Míg a KV-3-ra rámegy a KV-ról ismert 107-es csodafegyver.
KV-3 870 élet elég erős pattogós test, viszont lassú mozgás, és nagy célpont.
Én a KV-1S-ről mentem tovább az IS-re és szenvedtem sokat a szar 85mm-es ágyújával, ha újra kéne menni tuti hogy a KV-3mat választanám, bétában gyerekjáték volt vele 107-essel menni.
PLUSZ: ha a KV-3mat választod és nem adod el, akkor később leviszik tier7-be, és kapsz egy T-150 (tier6) nevezetű hvyt 100as legénységgel és +1 garázshelyet! Szóval szerintem KV-3! -
KV-1S gyenge armor, de gyorsabb, KV3 pedig erősebb aromor de lassú ...
Másik szép történet ma: a mai!!! 6-ik draw kempinovkán ... T29-el direkt átmentem, nehogy megint draw legyen ... Jött velem a nép ... útközben összejött 5 kill ... Maradt 2 arty meg egy KV ... Na mondom, elmegyek az artyért, az egyiket hagyják meg nekem, meglegyen a topgun ... meg is találom, de bebújt egy bucka mögé ... erre mindenki otthagyta a foglalást, hogy elkapja ... eközben persze az enemy KV !!! körbeért, és elkezdte húzni a bázisunkat ... Védeni persze nem maradt senki, T29 nem ér vissza foglalni, a mellettem lévő 4 tankból 2!!! elindult levadászni a KV-t, a másik kettő meg foglalni ...
Draw ... -
MitsuMishi #66313 Melyikkel érdemesebb KV után menni? KV-3 vagy KV-1S? Szóval miben különböznek igazából? -
Háát ... kaptam 700-at a vereségre, mert az én oldalamat feltartottam ... én jobban örültem volna ha megnyerjük ... Csak az idióta lemmingeknek ugye kellett a kill ... -
virkir #66311 Pedig mennyivel jobb lett volna ha kapsz 50xp-t meg megnyeritek a kört 3 perc alatt.
Ugye? -
Nos, álljon itt egy szomorú történet az "öljükmegmindettöbbikszpé" nooboknak ...
Megtörtént eseményeken alapul:
Himmelsdorf, átrobog 3 heavy meg pár med az enemyhez az elején, és minden szó nélkül beérnek az enemy bázisra ... az enemy ugyanis a másik úton harcol ... Erre beírják, hogy "cap?" - természetesen a válasz: "No, kill them!" ...
Éééés ... Én voltam az utolsó túlélő, aki védte a bázist, az enemy 8 top tankja pedig 80% HP felett volt mikor megérkezett ...
Szuper ... -
VanDaal #66309 Szerencsétlen Párducom! Kilövik a motorját, megcsinálom. Megdurrant az arty, felgyulladok. Mire rányomok a poroltóra, a tűzben ismét annyi lett a motornak, plusz megsérült a lőszerrekesz is. 6 rugó ment el fogyóeszközre, és a tank harcértéke így is a 0 felé konvergált. Jó kör volt. -
Adjunktus #66308 Nem tűnt fel.
Igazából sosem merültem el a klánotok hierarchiájában.
Tudom,hogy Slevin a góré,meg ott van KT,Hell,Medve oszt kalap.Ennyi nekem elég is.:) -
brasco84 #66307 én úgy kezdtem játszani, hogy a T-54 lett volna a cél, de aztán heavyre váltottam.
-
crossy104 #66306 Szia! Igen. Mi bármelyik magyar klánnal szivesen kötünk szövetséget. A mai nap során akit tudunk felkeresünk. A területünk megvédésére irányuló segitséget előre is köszönjük, és természetes, hogy mi is segitünk bárkinek, bármiben. -
VanDaal #66305 Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. október 8. 10:36:43
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 899
Szerzett kredit: 24 039
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
Még a végén lesz valami ebből a tankból :D Ha nem lövik ki a lövészemet, meg lehetett volna a Böllér is :D -
lammaer #66304 Ejj, de lennék itt a t-50-2 helyében :)
Hogy nekem miért nem jönnek ilyen meccsek... -
Gerifinuccsi #66303 Fúúú szégyellem magam már ennyi hszt írni, de valaki betudná nekem valaki linkelni a szovjet nehéz harckocsit lánctalpát vagy nemtudom hogy mi kell hozzá, mert nálam full feketék( raktam be skint harckocsira és gondolom ahhoz volt, de biztonsági mentést nem csináltam) -
crossy104 #66302 Nagyon köszönjük! Igyekszünk. -
lammaer #66301 Nálam alapszabály hogy egy nemzetből párhozamosan tolom a TD/Heavy/med ágakat. Igy a keresztfejlesztések miatt pl IS-hez is megvolt a 100-as.
Meg most pl T50-2-vel fejlesztettem ki a rádiót az IS3-ra. -
szecsko77 #66300 Mostmár aztán jó volna valamit kezdeni ezekkel a ki*aszott iskolásbuszokkal. Az egész játék arról szólt, hogy mindenki lapul egy ház mögött, és várt. Tönkreteszik az egészet... 
-
brasco84 #66299 Defeat
Battle: Siegfried Line 2011. október 8. 10:31:25
Vehicle: IS
Experience received: 1 059
Credits received: 34 882
Battle Achievements: Top Gun
:( de legalább megvan a TG :D -
Gerifinuccsi #66298 Igen, az énsem fejlesztettem ki.
brasco84 annyira még nem néztem meg a fejlesztési listát, tegnap fejlesztettem kii a tankot és ma játszom vele kb másodszor. Én a nehéztankok irányából jövök :D KV, KV-3 de úgy veszem észre nem olyan lomha mint a KV-3
-
brasco84 #66297 aki 34-85 özött annak megvan, legalábbis én onnan jutottam el Is re -
brasco84 #66296 nekem megvan a 122 es, de most gondolkozom h kell e a motor 26k ért, mert az nagyon sok.. de ezzel még mindig 1szerűbb kifarmolni mint IS-3 al, arra meg szerintem kelleni fog.. -
spiczi91 #66295 Szerintem mondjuk a 100ast húzd le a listáról, ha csak nem akarsz később Mediumozni is. -
Gerifinuccsi #66294 Rendicsek! Köszi! -
brasco84 #66293 1. 100mm D10T (if you dont have it)
2. Best turret
3. 122mm D-25T
4. Suspesnion
5. Engine
6. Radio
copy a fórumról. :D -
Gerifinuccsi #66292 Sziasztok!
Végre megvettem az IS nehéz páncélosomat^^. Maradt felesleges tapasztalatom, mit fejlesszek rajta ki elsőnek? És hogy menjek tovább a sorba? -
http://www.youtube.com/watch?v=-OBiHR2C0-Y&feature=related akkor csak így youtuben fent van.-.- Bocs 2hsz -
360mm pancél 40km/h??? A lövege se a legrosszabb . -
PetiPetiHUN #66289 Volt már hogy csapattársat sebeztem, volt hogy ki is lőttem, kaptam érte pár száz xp büntetést meg 1000-től 3000-creditig vontak le. Eddig még soha sem kékültem be. De most kilőttem egy Leopárdunkat kaptam érte 28xp büntetést és 260 credit levonást és persze kék lettem. Véletlen volt, az ellenfél bázisánál több keringett össze vissza és pont belefordult 70-el.
Láttam PlataC-t munkában, egyedül nyírt ki két Löwét. Élmény volt nézni, ráértem mert egy T29 némi segítséggel kinyírta a Chaffeemat. Előbb megnéztem hogy ég porrá a szemét mert persze kigyújtottam nehogy már Plata hátába kerüljön. -
Grat Crossy, nem gondoltam, hogy még idén partot értek. :) -
Wolf a diplomata, javítottam a táblázatot. Jeno nincs is klánban, nem tűnt fel? :) -
Orpheuslow #66286 az a téma hogy rengeteg ilyen tierü tankunk van,fix hogy fel leszel véve,csak kláncsatába kellene erősítenünk mausokkal,is 7-ekkel,de mint állat,sűrgősen,gyorsan,nagyon hamar,azonnal,a lehető leghamarabb,és ehhez hasonló szinoníma szavak :) -
Gratula!
Gondolkodtatok olyasmin, hogy szövetséget köttök más magyar klánokkal, hogy segítsenek bevédeni? -
Ő van egyedül mi meg amennyien lehetünk :DDD