418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #66363 Én párhuzamosan vittem őket. A 3601 nekem az egyik kedvencem volt, de a P is jól játszható. -
Én a 3601-et fogom kifejleszteni, mert azzal rövidebb az út a Tigrisig. -
Melyiket lenne érdemes kifejleszteni a 2 hatos szintű tank közül?
VK 3601 (H) ? (ennél jobbak az adatok, de nem tudom hogy a fejlesztések többet adnak e a másiknak.)
VK 3001 (P) ? (ennek kevesebb az életpontja, és még más is.) -
Renegade #66360 a hasát, nem tudtam, hogy 150, így érthető, thx :-) -
davidbog #66359 Lehetséges, hogy bugos, de nem valószínű. A hivatalos fórumot olvasva legtöbbször a tévolságmérő optika házára panaszkodtak. Mivel az nem csak a torony oldalain nyúlik túl, hanem a tetőpáncélból is kiemelkedik.
Nem írtad pontosan hol vitte át. A teknő frontja nem 200 mm vastag, hanem csak 150 mm és 40°-os. Azt átüti a BL-9 AP-vel is. Ha a 200 mm-es homlokpáncélt vitte át akkor az +20%-os random átütés volt APCR lőszerrel.
Az APCR lőszer is elképzelhető. Ritka, de néha előfordul random battleban is, hogy ezt a lőszert használják.
Például futottam már bele APCR-t lövöldöző Mausba. Egy M26-ossal harcoltunk ellene. Mivel IS-4-el voltam később értem oda mint az M26 így beálltam a Maus oldalába. Az M26 hamar roncs lett mert szűk helyen futottunk bele és nem tudta megkerülni és hátulról egy KT fedezte a Maust.
A Maus 4 lövést adott le a tornyomra, mind a négy átvitte. Először azt hittem hogy az optikát vagy a lövegcsővet célozza és amiatt sérülök. Nem láttam a penetráció nyomát, ezért elkezdtem mozgatni a tornyot de így is átvitte. Aztán amikor ez a Maus egy másik Maus homlokpáncélját 2 lövésből kétszer átütötte egyértelművé vált hogy APCR lőszert használ. -
Győzelem!
Csata: Mines 2011. október 8. 16:42:43
Jármű: PzKpfw III
Szerzett tapasztalat: 419
Szerzett kredit: 5 995
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Mesterlövész
17 lövésböl 17 talált:D -
Nyilván nem új accountra gondolt, hanem új ágra amit még nem próbált. -
Gondolom a hasát lövik én is azt szoktam ott általába átviszi. -
mi értelme több accountot csinálni? -
rrally #66354 Én is ezt csinálom csak Pz II-vel,élmény nagyon. -
Renegade #66353 egyébként az e100-nak bugos a páncélja, vagy csak én fogok ki szerencsés ellenfeleket?
sehogy nem értem, 200mm, egész jól döntött, még be is forgatom 25-30 fokban és IS3 is vidáman átlövi
más:
ez a t50-2 egy vicc, az imént láttam, ahogy hülyére szivat és kilő egy KT-t, én meg a dagadt leoval csinálok egy kanyart és máris borzasztóan lelassulok :-( -
Szakesz #66352 Biztos rájött, az nem a Volga! :) -
És kijött onnan, igaz a Löwe segített neki. -
szecsko77 #66350 Az még csak-csak, de akkor én mit szóljak!
E100 első meccs, kb. 1 perc után egy arty úgy lőtt ki egy lövésből, hogy ellenséget még a kistérképen se láttam..... És az azért 2400 hp. -
brasco84 #66349 lol.. trollgunnal az ízimód. :D -
hNeo #66348 csak vereség!!!!!
nemigaz! lecsökkent a statom is!!!
gw tigerrel nem lehet nyerni.
elegem van, szidok mindekit -
hát erre nem számítottam hogy a KV kilövi a full PzIV-emet szemből messziről 1 lövéssel :S -
PzIII/IV-el mit mentem most:D Himmelsdorfon vártam másfél percet kb, átrohantam a hegyen egy Su-152 vagy minek az orra előtt mentem át, lementem az ellenfél bázisára, beálltam a házban a kapuba, és már csak várnom kellett, 67%-ot én foglaltam el:D -
Awakening #66345 El kell keserítsek mindenkit, ez PR, hanem a rideg valóság.
-
Jaja, píjárból tőlem simán kapna egy qrva nagy csillagos 5-öst :)
Főleg hogy emiatt ezt a plakátot pár napon belül fél magyarország látni fogja majd :) -
Lehet reklám szakra jár,érted ha simán leírja holnapra elfelejted a reklámot így meg napok múlva is eszedbe jut :) -
PzIV megint tetű lassan fordul... -
Hááát ... lehet még a csodálatos "menedzselhetek" szóval is jobban nézne ki :)
Egyébként nem rossz :) -
brasco84 #66340 :DD -
Adjunktus #66339 Manager lesz az,de ki figyeli?:) -
mi az a manadger? -
Mókusmelcsi #66337 Sziasztok, manadgerelendő klánt keresek, e-mailen várok jelentkezést,
ha van honlapja a klánnak linkeld be, és egy vezető elérhetőségét is add meg, amin fellehet venni a kapcsolatot...
-
A KV3-al én is nagyon elégedett voltam,amint meglett rá a 122-es.Igaz hogy lassú de sokat bír a páncélzata.
Az IS is hasonlóan jó a gyorsabb 122-essel.
Ha sokat akarod használni,töltés és célzásgyorsítót érdemes venni rájuk. -
Batyafaka #66335 Semmit se sajna.De a négyessel amúgy is nagyobb távolságból kell operálni. Az L/70-sel szépeket lehet vadászni. Ha meg közelebb mész a háló már édesmindegy van e vagy nincs. -
Gerifinuccsi #66334 Épp most fejeztem be a KV-3mat az elején elég nyűglődős volt, de a vége felé mikor már csak farmolod ki az xpt az ISig az maga az álom.. Egyik tankal sem élveztem úgy a játékot mint a KV-3mal. Egy darabig még biztos a garázsban lesz :D Jobban mondva a csatatéren :D KV-1Sről sajnos nemtudok véleményt mondani. -
T-50-re mit ajánlotok? -
másik tankra át lehet tenni? :) az zsír :P
végül is, kicsit jobb a rejtőzködés csak, de az is valami :) -
Átrakhatod másra is. -
vettem a PzIV-re álcahálót 100.000-ért, de szerintem nem ér annyit :) -
Ha valaki unja már a játékot a nagyok közt,próbálja meg elölről kezdeni,élvezni fogja! :-)
Van két nagy karakterem,7-8 szintű tankokkal és most csináltam egy 3.-at is,ahol csak TD-ket fejlesztek,mindhárom nemzetnél.A nagy tankokkal szerzett tapasztalattal felvértezve élmény a játék a kicsik közt.
MarderII-vel most volt egy olyan köröm hogy ketten maradtunk egy hetzerrel lakewillben.Az ellennek még 11(!) tankja volt. A vége nekem 8,a hetzernek 6 kill és az eddigi legszebb győzelmem!
-
Tegnap Én is újraraktam, mert az elcseszerintett garázsmódosítást sehogy sem tudtam visszacirkumveniálni. -
brasco84 #66327 ja már le is töröltem inkább :) teszem fel újra.. -
"most a program files mapopában" Pont ez a baj. Vagy szüntesd meg az írásvádettséget, vagy rakd újra máshova. Én az utóbbit javaslom. -
brasco84 #66325 mármint a komplett játék -
Szpecnyaz #66324 Nekem eléggé Red Orchestra utánzatnak tűnik.