418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #66403 Ejj, mindig elszomorítanak a játékosok...kampinovka, meccs elején írom (t-50-2 vagyok) hogy szeretem ezt a mapot, mert jól lehet rajta scoutolni.
Erre visszaszól egy panther - de hát csak 1 artink van....
Nem csoda, hogy nincsenek jól scoutoló emberek, a legtöbb player számára a scoutolás nem más mint sok artinál berohanás a zászlóhoz és meghalás :(
Igy sajnos tényleg nem volt értelme a T5 scoutoknak. -
lammaer #66402 Tiger az ilyen meatshield tipusú heavy. Akkor lehet menni vele, ha tudod hogy jönnek mögötted. -
Amúgy ma volt egy érdekes csata, mindkét csapatban volt öt arty, ezekkel viszonylag hamar kinyírbáltuk az ellen tankjait, és csak az artyk maradtak, azzal indultunk foglalni. Végére csak én maradtam két másikkal szemben, ők is foglalni mentek de én előbb értem a bázisukhoz.
Egyikük megfordult de mire lőtávolba ért addigra lejárt az idő. Viszont miután kiírta a játék hogy bázis elfoglalva, kb egy fél másodperccel később jött a találat amitől kinyiffant a tankom. A győzelem a miénk lett, de a tank megsemmisült. -
Nazarov77 #66400 Nem tudom miért kempelnek, sokan elkönyvelik rossz tanknak a gyenge páncél miatt, de amíg nem volt Tiger(P) addig a Tiger jött be a legjobban T7 közül, most a P egyértelműen. Tudni kell kihasználni az előnyeit, a marha jó ágyút és a sok HPt én ezzel is ugyanúgy játszok mint MINDEN tankkal, legelöl megyek és mindenkit a földbe taposok :D -
ehe ehe
Valami varázsa van ennek a játéknak, mert én is mindennap nekiülök, nyomok pár kört, aztán előbb vagy utóbb felkúrom az agyam, jön az "örökrebefejeztemB+" érzés.
Másnap este persze megint a Malinovkát várom :D
Ahogy kezdi az ember kiismerni a játékot, és egyre taktikusabban játszik, ez az érzés egyre kevesebbszer jön azért elő. -
Szakesz #66398 Azért meg tudnám szokni, hogy a játék szórakoztat és nem idegesít fel. Persze lennie kell benne kihívásoknak, na de hogy az legyen a jó játék ismérve, hogy felidegesít, kissé túlzás.
Egyébiránt itt az élő példa, hogy sokak még akkor se fizetnek érte, ha ezzel előnyhöz juthat a többiekkel szemben, nemhogy pusztán jóakaratból támogatnák azt játékot, amellyel már több hónapja játszanak és kellemes perceket, órákat szerzett számukra. :) -
Oddball29 #66397 T7-es csatában ha a csapat Tigert kap IS vagy T29 helyett, mostanában már nyugodtan elkönyvelhetjük vereségnek. Annyira nem vállalnak be semmit ezek a camper ócskavasak, hogy valami elképesztő. -
Ha nem idegesít fel egy játék akkor nincs értelme vele játszani, ha egy játékban te vagy az istencsászár az rövid úton unalmas lesz. Ha nem visz semmi előre, hogy akkor is kinyírom legközelebb azt a tankot és hasonlók. -
Én is ezért vettem meg. Egyszerűen nincs időm ennyit játszani, hogy még a pénzszerzésért is farmolnom kelljen. -
Ha állandóan felidegesít, akkor minek játszol vele? Mazo vagy? :D
Szerintem, ha rendszeresen játszol vele, akkor csak nem olyan rossz játék ez. -
Nazarov77 #66393 Nem beszélve arról hogy mennyi időt megtakarít egy Löwe vagy akármelyik T8 prém pénzszerzés szempontból. Bétában egy életre elegendő köröket mentem KVval meg M4 shermannal, ezekkel farmoltam, most elsírnám magam ha megint T5ben kéne farmolnom főleg mivel annyi a nagy tank hogy minimum T7es csatába vág be.
Meg mivel türelmetlen vagyok nem élvezném a kis 20k profitos köröket T5ben, inkább megyek 1 kört löwével azt hoz 60-100k creditet :D -
Néha szórakozok is vele, de legtöbbször inkább csak felbasz és abbahagyom aznapra, mert vmi olyan történik ami már hihetetlen. -
Én egy Löwét meg kb 5k goldot vettem eddig. Nem tartom pénzkidobásnak. Elég sok időn keresztül szórakoztatott. Ráadásul köv hónapban tervezem a Type59 megvételét is :) (Löwét cserélném el rá, de nem lehet :() -
lammaer #66390 Akartam én is vmi ilyesmit írni (mert kicsit faramuci hogy szórakozásnak jó, de azért fizetni azt nem), de mivel ez egy F2P játék, tehát megteheti az ember csalás nélkül ezt, így értelmetlennek találtam belemenni. Ló nincs jó a szamár is :)
De ugyanígy vagyok a "hüdeszar a játék de azért tolom már 1 éve" emberekkel is. Olyan ellentmondásos. -
Magyarországon nem divat semmiért sem pénzt adni, amiért nem muszáj, még ha cserébe szórakozást vagy mást is kap az ember.
Mint a kihelyezett becsületkasszás vízautomaták, amiért a kutya nem fizetett vacak 50 forintot. -
lammaer #66388 De persze mindenki azt csinál amit akar :D -
lammaer #66387 Igazából azért tartom hibás lépésnek az új accot, hiszen előbb utóbb az ember megindul a másik ágon, és lépked felfelé. És nekem az elég faramuci, hogy a német tankokra belépek az egyik accon, az US tankokra meg a másikon. Kényelmetlen, felesleges.
Amúgy most is low tierben tolom, stuarttal :) -
igen, alapból erre a játékra minden pénzt sajnálnék, időtöltésnek jó, de pénzt túlzottan nem ér. -
Szakesz #66385 Sok oka lehet annak, hogy miért így csinálja. Nektek nem teljesen mindegy? :) -
Most komolyan kb 300-400 forintot sajnálsz garázsra kiadni? Lassan már 1 sört se kapsz ennyiért. -
Akkor olvasd el újra, hogy mit írt. Azt írta, hogy van 2 accountja, és most csinál egy harmadikat is. -
Hát nekem most épp fullon van a garázsom, de nem fogok újat venni bele, bár új accot sem fogok csinálni :D -
Renegade #66381 nem kell átérnie, megáll középen, onnan belát :-) -
lammaer #66380 cserébe legalább a free XP is gyűlik gyűlik. Amúgy meg bármikor lehet helyet csinálni egy garázsban :)
Értelmetlen a külön acc. -
Ja feltéve ha goldért veszel új helyet a garázsba, amúgy elég necces. -
lammaer #66378 Gottfried, egyetértek veled hogy érdemes néha low tierrel játszani.
De mi ez a 2-3 új karakter? Ez nem WOW, ugyanazzal az accounttal megcsinlhatsz mindent. Minek újat csinálni? -
Fishermans bay. De amúgy ha át is ér mindegy, mert akkor még annyira egyben volt a csapat, hogy megláttuk volna, főleg, hogy nem én voltam elöl, elindultam fenti részen a város felé, előttem volt 3 tank kb, onnan nem láthatott, volt aki a kis falu felé ment, ott szintén nem volt scout, és hátul se, arra is indultak a csapatból. -
Renegade #66376 melyik pálya?
mert pl kaminyovkán én északról kezdve kb 4-7 mp alatt vagyok olyan pozicióba, hogy mindent látok -
Na most énis megutáltam kicsit az artykat. A kezdőkörből alig jöttem ki KV-3-mal, de a lánctalpam lelőtte rögtön, majd utána a másikat is megsebesítette. És nem láthatott, mert ennyi idő alatt a T-50 nem ér át a pálya másik oldalára. A kurva anyjukat. -
elég régóta tolom de ez nem volt sosem világos nekem:
hogy ha criticalt lövök akkor az azt jelenti hogy ellőttem egy modulját vagy egy személyzetét az ellenség tankjának? -
Victory!
Battle: Murovanka 2011. október 8. 19:20:13
Vehicle: T-43
Experience received: 1 401
Credits received: 36 621
Battle Achievements: Master Tanker
:)
-
Tegnap én is meglepődtem, a nagy Shermannel kaptam 2k xp-t és 41k creditet, prémium és nem a duplázós kör volt. -
Renegade #66371 ez a pénz és xp mennyiség azért meglepett, egyébként anyáztak rendesen (15:1)
-
SovereignXY #66370 ÓÓÓ basszódjon mega 0 kritikus sebzés. 2szer oldalba lőttem egy E2est és 0 kritikus így kinyírt végül :( -
Nazarov77 #66369 3601(H) valóban jobb, mondjuk nekem a P is nagyon tetszett viszont hosszútávon a Pt éri meg kifejleszteni mivel a belőle következő Tiger(P) fényévekkel jobb a sima tigrisnél és nem utolsó sorban abból is ki lehet fejleszteni a Tigrist 25k xpért ami elég jó. -
Batyafaka #66368 Most használom a 3001p-t. Hmmm átlagos teljesítménye van szerintem még a nagy toronnyal 88mm-sel is. Páncél halovány, fordulás semmi különleges egyedül a sebessége elfogadható.
A 3601 h viszont maga volt a gyönyör számomra. És azt mát a kezdeti konisch 75-sel is imádtam. Elég jó páncél (persze ferdén kell ráállni mindenkire), mozgékonyság elfogadható és a 88mm számomra elegendő volt a kapott páncélosok ellenében. Kedvenc
-
TDantes #66367 Jópofa csata. 62 lövést kaptam, és túléltem. -
Köszi a választ, én is ahhoz húzódom jobban, bár a másik kicsit jobban teteszik :) -
Én a Maus t a KV-3 alap 85 ös agyújával átlőttem robbanóval, igaz, hogy kb 1% ot sebeztem találatonként, de annyi criticalt kapott tőlem, hogy utána nem bírt a nagyfiúkkal :D -
Faboo #66364 A 3601h sokkal jobb. Azt ajánlom.