418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Mi eza plusz garázshelyes cucc? Ha nincs kv3ad nincs extra hely se?
  • SovereignXY
    Kicsit megkésve de azért én is megosztoma véleményem. 1S. Tier 8-9-10 Heavyikkel simán össze futsz. Kv3at ezek meg ugyan úgy átlövik mint 1S-t. De az legalább gyorsabb és talán elmenekülhetsz.

Ágyú. 85 milist vagy melyiket le kell szarni. 122es howitzer gun.
  • zsozsok
    köszönet
  • Nazarov77
    Nem, valami tüzérségi heavy akármicsodát, 600 000 credit.
  • weskos
    Sziasztok!

Nem jelenik meg az ellenség piros körvonala csaták során, ha ráviszem a célkeresztet, így elég nehéz bokrok közé lőnni.

köszönöm.
  • zsozsok
    A Gw Tiger is közepes töltés gyorsítót használ mint a Hummel ?
  • Nazarov77
    Komarin: leírhatatlan hogy én mennyire gyűlölöm ezt a fost.

Győzelem!
    Csata: Komarin 2011. október 9. 7:41:48
    Jármű: Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat: 696 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 22 642
  • Nazarov77
    Valószínűleg innen:
    http://wotskins.wordpress.com/

De szerintem ez az egész nem ér annyit hogy elrondítsd a játékot és szivárvány színű tankok rohangáljanak. Hamar ki lehet tapasztalni a gyenge pontokat. Több mint 1 év játék után az összesnek tudom fejből :D

Amúgy is 7.0tól jönnek a camok, nem fog működni többé ez. Pontosabban működni fog, csak a szivárvány színre pakolja rá a camo festést és egy nagy kutyulék rondaság lesz belőle ( nem mintha camo nélkül nem lenne az :D )
  • femate
    Ezt a színezést már mint a sebzési helyeket honnan töltötted le?
  • Nazarov77
    kicsit szarul fogalmaztam meg, átszerkesztettem és benne maradt egy fölös "én mindig akkor" :D
  • Nazarov77
    Ha az ellennek kevés %a van mint pl 6% én mindig akkor én biztonság kedvéért HEvel végzem ki, jártam már meg hogy az utolsó lepattant vagy 0 damage.
  • SovereignXY
    ÓÓÓ. Tegyem a 0 damages kritikálba. Ha normálista ütök az ellen maradék 6% tova száll én meg megkapom az első top gun achievementem. Ehelyett meg bumm kiszedett egy tigris. :(
  • Nazarov77
    Azokon azért van lakat mert ezzel jelzi hogy ezeket a cuccokat nem tudod levenni a tankról ha rárakod. Csak golddal lehet levenni 10 gold/darab.
  • Pitykee
    Sziasztok, jó reggelt. Volna egy kérdésem. Vannak olyan extra csomagok amik le van lakatolva azokat, hogy lehet feloldani? PL: fejlett célzórendszer. Előre is köszi a segitséget.
  • Nazarov77
    Tier 4 light még mindig scout.
  • Bugi Misi
    itt mennyi esélyem van:)
  • virkir
    Arra szerintem semmi hacsak nincs fölös aranyad áttenni a Ferdi-re.
    Ha van akkor rammer/venti/kukker szvsz.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Segítség kéne.

Nem jelenik meg az ellenség piros körvonala csaták során, ha ráviszem a célkeresztet, így elég nehéz bokrok közé lőnni.

Tegnapig nem volt gond, ma újítottam egy új, jobb gépet, na azóta van ez a probléma.

Mi lehet a gond?
  • Oddball29
    A lelkibékém érdekében átültettem a crew-ot egy Wolverine-ba, kapásból 5 win egymás után, pedig azzal is sokszor pakol az aljára.

Pedig Su-100-al egész elvoltam...
  • Bugi Misi
    volt 1 elég meleg helyzetem Artic Region
    Pz 3 nyomulok elöre (legnyengébb tank a mezönyben)
    térképen bal fent kanyarvan észre vettem az enemyt bebujok 1 szikla mögé kinézek egyböl bekapok 1 lövést és 4 életem maradt a 350-l aztán bujkáltam csapatt társak jöttek és haltak melletem néha kinéztem és löttem az enemyt aztán 1 megunta és odajött T-34 8% élettel hát volt 1 kis játék 3 lövésem lepattant rola és ő is lött rám kb 2 és 4 lövés átment rajta és kilöttem:D
    sajnos utána kilött egy jagdpartner:/
  • rrally
    Jó estét kollégák!
    Kérdés:TDre melyik extra csomag jobb szerintetek:1(venti,álcaháló,töltésgyorsító)
    2(venti.álcaháló,periszkóp)
    3(álcaháló,periszkóp,Repeszpáncél)
    Mondjuk Jagdpanterre lenne?
  • Szakesz
    Egyre rosszabb. Szerencsére már késő van. :)
  • bardocz
    Nem sok előnyöm származott belőle eddig, volt 2 lövés Himmelsdorfon, ahol ténylegesen ez alapján céloztam, de olyan közel máshol nem szoktam kerülni ellenfélhez, max Ensken. Messziről gyakorlatilag használhatatlan. De persze elfogadom, ha valakinek ez nem tetszik, majd ha tiltott lesz, nem fogom használni.
  • virkir
    hagyd már...
    Más
    Az ember fia feltételezné, hogy aki eljut az E-75-ig annak már van némi fogalma a játékról, de nem nincs.
    Ezzel mindennap szembesülnöm kell.
    Az imént volt egy párbajom, én E-75 meg az ellenfél is.
    Nem igazán bírtuk egymást sebezni pattogott mindkét tank rendesen a harmadik lövés után nyomtam egy HE-t ami már szépen bontotta 300hp-nként a másikat erre az ember bőszen riszálja a tankot mint a kurva falunapon és mikor elfüstölt beírja, hogy prémium lőszerrel könnyen lövöm ki.
    Komolyan nem értem hogyan lehet ennyi ésszel eljutni idáig.
  • crossy104
    Tanuljon ebből az összes klán!!!!!!

Minden klán irogatott itt, hogy mi magyar klánok tartsunk össze.Nos, én felkerestem a HAD klán vezetőjét a szövetségről. Elmondta, hogy ők mindenre nyitottak, részükről semmi akadálya.Pontositjuk a dolgokat, ha lesz területünk.Tegnap befoglaltunk egy területet.Ma este a HAD eljutott a döntőig.Csata előtt irtam a két parancsnok helyettesnek,a megállapodásról.Biztos ami biztos.Válaszra sem méltattak csak annyit, hogy " Mit szeretnétek?" Ott és akkor jobbak voltak. Kiütöttek minket!
    Ráadásul pofátlan módon csata után megkerestek minket, hogy kössünk szövetséget!

Ezek után érdemes ebben az országban szövetséget kötni?
    Tisztelt klán vezetők!
    Igy bizzatok meg a HAD klánban!

120 goldot ér a HAD klán becsülete.

crossy / HPTS commander /
  • Szakesz
    Istenem...
  • bardocz
    És még a sniper medált is vittem ezzel.
  • bardocz

Már most imádom, pedig még stock.
  • Renegade
    na basszus, teljesen beleestem a dagadt leoba éppen most kaptam egy Orlik medált, ja meg azért hozza a pénzt, pedig 5k-s üzemanyag is van benne :-)
  • Oddball29
    Attól egyenesen sikítófrászt kapok, hogy akkor is elkezd forgolódni, ha csak éppen körül akarok nézni, folyton nyomni kell a shiftet.
  • bardocz
    Vk3601 majdnem olyan lomha, mint a KV-3 De az ágyú hangja valami hihetetlen.
  • Gottfried
    Az új karakter az új tankoknak kell.:-)Több éves online játékos pályafutásom és elég sok prémiumokra költött kemény forint után mikor ezt elkezdtem,megfogadtam hogy nem fogok rá egy fillért sem költeni.
    Mivel csak 5 tanknak van hely,így több karakterrel simán megoldható.
    Ráadásul a karakterek is kaphatnak rendes,a nemzetükhöz illő neveket."Vlagyimir" pl. csak orosz tankokkal megy,stb.
    Nekem így kerek az egész. :-)
  • Nazarov77
    Látom nem próbáltad még az alap Jagdpanthert 88 L56al, na azzal próbálj meg érvényesülni T8-9 és néha 10ek ellen :D
    Slugger nekem bejön, elég jó köröket megyek vele, még 20k xp a T25 mondjuk annyira nem sietek mivel legjobban a német ág jön be és azzal sajnos artyt leszámítva végeztem. Többi ország nem tud hosszútávra lekötni.
    USA treeről most TDkkel haladgatok meg mivel jól néz ki az M103 ezért visszavettem a T29et.
    Orosz tree nem igazán érdekel, túl sok a ronda tank, és a rohadt nagy célzás idő és pontatlanság abszolút nem való a stílusomnak.

Francia meg jöhetne már az érdekel, azoknak már olyan ronda tankjaik vannak hogy tetszenek :D
  • Oddball29
    Na, megtaláltam 7.5k meccses WOT pályafutásom második hulladéklerakóbb tankját az M5 Stuart után. Az amúgy általam nem túlságosan kedvelt Sluggerrel is kétszer eredményesebb voltam ennél a hígfos T25-nél. A 105-ösig nem jutottam el el, de kurvára nem is akaródzik prémium nélkül, mikor 10 meccsből 8-szor utolsó harmadban ücsörgök, miközben egy T7-es med is leröhög a pályáról.

Még a Wolverine-nel is több az átlag xp-m, győzelmi és túlélési arányról jobb nem is beszélni, mert leég a pofámról a bőr.

• Nazarov77
    Amúgy szerintem levehetnék a besosolását sokkal kisebbre a 38Nanak meg a többi T4 lightnak is, mert aki nem akar scoutolni az ne szenvedjen vele, aki meg akar annak ott a a scout ágon lévő T4 és T5 light.
  • lammaer
    FAQt elolvasni, MOST :)
  • Nazarov77
    Azért mert az egy Tier 4 light, és ennek a feladata a felderítés, ez sajnos egy nagyon nagy szenvedés lesz, túl kell esni rajta.
  • Szakesz
    A rendszer scoutnak sorolja be. Alább leírják mit nem ajánlatos vele csinálni, amit meg nem árt tudni a scoutolásról, azt a FAQ-ban megtalálod.
  • Attiska
    Az előbb volt egy érdekes csatA. A mindkét csapatból ketten maradtunk, az ellennél egy KV és egy T34-85, nálunk egy PzIV és én a StuG-gal. Jön a T34 húzni a zászlónkat, kevés HP-ja van, egy lövêssel kiszedem. Majd jön a kávé is, elkezdem a tornyát lőn. A harmadik lövésnél egyszerre haltunk meg, a valahol elbújt PzIV élte túl az egészet.
  • klezzz
    Azt mondja meg valaki, hogy újonnan vett pz38na -val mi a tökömért rak high tier csatákba? Egyetlen ellennek se tudom átütni a páncélját...