418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jashin
    A húkilőttem5tankotmindenkinekmegmutatom
  • virkir
    Szvsz izgalmasabb téma mint a:
    Köcsögszemétarty
    NoobwalletvarriorLöwe
    Kelmáratracermertnemtudunknélküleélni
    Szarameccsmékingmegaláthatóságéskülönbenisköcsögpénzéhesfejlesztők
    Kihagytam valamit?
  • crossy104
    Részemről mostantól az ügy itt a fórumon lezárva!
  • Adjunktus
    Arra is volt egy ezresem,hogy te is előkerülsz!:D
    Ebből kellene élnem...
  • foxbat88fx
    hehe Orlik társ! :D szép, sejtettem hogy a német t5 scout is képes rá! :)
  • foxbat88fx
    így van!!!!! menjetek chat-re
  • Renegade
    nekem ezért fekszik a dagadt leo, az amolyan nyugodt spotter, speedes futrinka egyszerre, illetve szerencsére ritkán durran el.

mondjuk úgy fordul mint egy sorhajó, de az ágyúja elég kemény (E-75, T95 a rekord fogás eddig vele)

Tény nem hoz sok pénzt,de még úgy is nyereséges (éppenhogy, asszek 200K körül hozott eddig), hogy 5k-ról indul a számla (prém üzemanyag).

Abszolút alltime kedvenc, mással nem is akarok menni :-)

• bgabor
    Nem unalmas már teleszemetelni a topikot Clan Shittel? Ki a fenét érdekel hogy melyik klán mekkora gyökér?
  • crossy104
    Igy van!
  • crossy104
    Megbeszéltük a ROR-al hogy tovább megyünk másnap. Tehát 2 területet vettetek el tőlünk. Hála istennek a ROR egy becsületes klán, nem olyan gerinctelenek mint ti.Nagy HŐS vagy! Legyél büszke magadra!
  • Adjunktus
    Mint a HPTS egyik helyettes vezetője,természetesen tudok a dolgokról.
    Az 1 lapra tartozik,hogy mi semmi esetre sem támadunk-tunk olyan területet ahol Magyarok vannak.Még akkor sem,ha az életben egyetlen szót sem beszéltünk velük.
    Persze ez nem tilos.Mindenki maga döntse el,hogy mennyire korrekt lépés.
    Az már más kérdés,hogy nekem nem tetszett az ötlet,hogy ebből balhét csináljunk.Megtehettük volna,hogy átlépünk a dolog felett,feltétlenül attól,hogy kinek van igaza.
    Itt szeretném jelezni,hogy nem vagyok hajlandó,semmiféle sárdobálásba,személyeskedésbe vagy gyűlölködésbe részt venni.
    Nekem ne írjon senki ezzel kapcsolatban és az esetleges random csatákban se baszogasson senki!(mint anno ugye a Dogs-os fiatal ember.:D)

U.I.: Volt rá egy ezresem,hogy előkerül a csata eredménye.
    Egyszer volt Budán kutyavásár.:D

Köszönettel!
    Jeges
  • Jashin
    Szerinted szóba áll veletek a ROR ezek után ? Ott azért van pár igazi tökös magyar gyerek, akik harapnak az ilyesmire.
  • foxbat88fx
    nem a hozott pénz meg a szerzett exp a gond :) hanem a javítás :D 10k és ha megnézed a képem lejjebb KÉP láthatod hogy nem igazán akar sokat fizetni, még ha csodát is teszel :)
  • DummyBoy
    Wow ... lesz még ebből Barátok közt ahogy nézem :)
  • FairCO
    ROR-ral elvileg le volt/van zsírozva a területcsere. ..
  • Renegade
    ahogy néztem egész jól van megoldva ez a t5 scout ág.

Ha lövöldözöl mindenkire és funolsz, akkor ad kb 20K pénzt meg 1500+ XP-t.

Ha spottolsz akkor is hozz sok xp-t, viszont a pénz az több.
  • LSSAHPAUL
    Ha már itt az sgén tárgyaljátok az ügyet, akkor had kérdezzem már meg hogy miért olyan fontos a kanári szigetek, ha innen csak is egy másik magyar klán (ROR) területére lehet tovább lépni? Szal a piratesnek meg a had-nak is volt valamilyen paktuma a ror-ral? Átadtak volna területet vagy maradtok örökké a szigeten?? vagy erre gondolni se merek :) megtámadjátok a ror-t?
  • FairCO
    Lassan azért leállíthatnád magad.

Ha nem percekkel a csata előtt kerested volna meg a deputy-nkat, amikor már mindenki beredyzve várja a csatát, akkor nem ez történik. Állítottál valamit, amit senki nem tudott megerősíteni. Ez nem így működik.
    Ha figyelemmel kísérted volna a map történésit, láthattad volna, hogy mi arrafelé akarjuk megvetni a lábunkat, és arra canary-n keresztül vezet az út.
    Nem azért raktuk arra a chipeket, mert ott a HPTS van, lehetett volna ott akárki. .. Tök mind1.

És csak hogy tudd: a csata közben is folyamatosan ment a vita arról, hogy akkor most mi legyen, amikor az utolsó egeretek küzdött, majdnem felégettük magunkat, de pontosan amiatt intettünk be sokan (többek között én is), mert csak percekkel a csata előtt jutott eszetekbe hogy esetleg meg kéne keresni minket. Szal ami történt, azt -> Köszönheted magadnak <-.

Deputy-nk azért keresett volna a csata után, hogy (ne 2 perc alatt) megbeszéljétek, hogyan adjuk át nektek ezt a kurva canaryt, ha annyira kell .. De nem, te inkább sértődöttségedben kilépsz. Gratulálok.

Amúgy 15:5-re VÉDÉSEN kikapni .. Hát nemtudom. Kell az egyáltalán nektek?

Egy JÁTÉK-on így felkapni a vizet .. Vicc az egész ..

Na peace!
  • bardocz
    Steeldevils hitzone skin a neve.
  • Szpecnyaz
    Hát ez erősen tank függő, kell hozzá egy jó pár csata mire egy tanknál kitapasztalja az ember.
  • Attiska
    Köszi, akkor majd kitapasztalom a VK3601-nél, hogy mi a helyzet.
  • foxbat88fx
    tank és fegyver függő: M10 Wolverine, IS, T-34-85 szerintem érdemes, saját tapasztalat.
  • R3nton
    hát én 20-30 fokot ajánlok mert ha már több akkor az oldalát is lehet lőni, IS-4nél IS-7nél lehet variálni mert azok oldalról is piszok kemények
  • Attiska
    Nagy vonalakban mennyire érdemes elfordítani a harckosi elejét, hogy az esetleges elenséges találatok nagy valószínűséggel lepattanjanak?
  • foxbat88fx
    köszi, a T-50-2 viszi a pénzt általában, ha hozza is akkor lófaszt :) de az élmény kárpótól! azért ilyet nem csinálsz akármelyik tankkal!
    és csak a 107 csatát kellett vele mennem, mire összejött ez a hihetetlen nehéz öcsi.
    és sajnálattal vettem észre hogy csak 8 epic medal van a gameben :D és abból már megvan 5, nemsokára meglesz a 6.ik és akkor már csak 2 marad, de elvileg késöbb jönnek még
  • SovereignXY
    GRAT!!!

De... nem adott egy kicsit lófasz pénzt?
  • virkir
    Maradjunk annyiban ha annyira keverte mint én akkor szvsz igen jól tette és ő legalább nem várta meg, hogy mondvacsinált indokkal kirúgják mint engem.
  • Awakening
    Igen a többiek is lázítók, azért léptek ki. Én nem fogok magyar klánt támadni, ezt úgy hívod, ahogy akarod.
  • foxbat88fx
    Azt hiszem elértem egy pontot a WOT karrierem során amire büszke vagyok :)
    megszereztem az Orlik kitüntetést! "A megszerzéséhez pusztíts el három vagy több ellenséges járművet egy könnyű harckocsival. A célpontok legyenek legalább két szinttel magasabbak, mint az általad használt harckocsi."

A csodatank a T-50-2, a kilőtt ellenfelek pedig: GW type E, GW Tiger, E-50, Tiger 2, T95, M40/M43

persze itt a kép is! :)

• virkir
    Szép a mag oszlik szana szét.
    Nem baj majd a friss húsokkal lesznek el jól.
    Most nézem, hogy Atee is lépett a konkurenciához. :D pedig épp a napokban néztem, hogy 98 a létszám erre ma reggel meg már csak 91.
  • crossy104
    Gondolom ma.És akiben van egy csöppnyi büszkeség és becsület az követi a példáját.
  • virkir
    Ha rosszmájú lennék, de nem vagyok... á dehogy.
    Akkor azt feltételezném, hogy azért mert csak azt a pályát nyomják már több mint két hónapja csak arra van taktikájuk és azon a környéken sehol máshol nincs Abbey.
  • Awakening
    Eljött Andreas,Atee,Baki,Attka,Zsoldos + szerény személyem. Én ma reggel.
  • Mókusmelcsi
    Awakening, még mielött kirugtak volna, mert kavarod a .... a klánba meg bomlasztod? :D Jódöntés volt, hol akarod folytatni a rendbontást?
  • virkir
    hehe... mikor?
  • SovereignXY
    Ez a játáék kurvára nem akarja, hogy legyen t29em. Az utóbbi 10 csatát m6al buktuk. Mással megyek nincsd iylen. :(
  • Pares
    Talán azért, mert az egyik csak nevében "magyar"?
  • TVelvet
    Tőlem lehet itt majd vitatkozni, mert témába vág. DE! semmi személyeskedés nem akarok látni, fikázást, trágár beszólásokat. Egyébként indul a bannhammer/törlés stb.

Felnőtt módjára vitatkozzunk.

Remélem világos.
    Köszi
  • bgabor
    Többnyire középre szokott rakni az E8-al, de simán elboldogulok.

Az E8 és az M1A2 az a párosítás, amiről az ember nem sokat tart a számadatok alapján, de mikor kipróbálja, hogy milyen kimaxolva, sokan(én is) a játék legjobb mediumjának tartják.
  • Awakening
    Én már kiléptem a HAD-ból, magyar vagyok rám ne lőjetek. :)