418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #66564 Mindenképpen a hosszú 75-ös az amit érdemes felrakni rá, legalább én szerintem. -
spiczi91 #66563 like
-
Adjunktus #66562 Hüjje Jeges!
-
Apropó jópopó:
Párducra érdemes a hosszúcsövű 75-öst fejleszteni? Jó az átutése de a sebzés azért eléggé szar, lehet a 88-as többet ér rajta. Vagy a panther2 miatt hogy ne szopjak az elején inkább fejlesszem ki? -

rohadt álcarendszer -
Nazarov77 #66559
-
rrally #66558 Ok !
Más téma! -Hülyeköcsög artyk -
TDantes #66557 Off: Nem a vita kedvéért, de amit Szapolyairól mondtál eléggé sületlenség...minek az ilyen dolgokat is belekeverni? -
Dorgal #66555 M3-as Stuart PzKpfw IV-et három lövéssel ugy kiszedte,hogy nem volt 50m-en belül,na asszem,most kell abbahagyni. -
virkir #66554 Akkor lehet ezeket a problémákat inkább ott kéne rágcsálni mert alig hiszem, hogy érdemben elmerülne bárki is a WG-től az sg forumában.
Itt már igencsak a szócséplés kategóriába tartoznak. -
Adjunktus #66553 Igazából minden klán,ugyan azokkal a problémákkal küzd.
Egyszerűen túl kevés az aktív,clan warra alkalmas játékos.
Egy-egy csatára még úgy ahogy össze lehet szedni egy csapatot,de max 1-2 területet tudnának tartani,mert egy komoly több hullámban érkező támadást nem tudnak hárítani.
A kisebb klánoknál ez egyértelmű probléma.
A nagyoknál is ez van,de ők meg az istennek nem vallanák be,nehogy presztizs veszteség érje őket.:D
Az meg,hogy összeálljunk egy naggyá,egyenesen lehetetlen.
Az egyik nagy klán azt mondaná,hogy ok de akkor mindenki olvadjon beléjük.
Persze ez a másik nagy klán-nak nem tetszene,mert miért nem beléjük olvad mindenki?
A nagyobbakból kivált kis klánok egy része valami sérelem miatt távozott.
Ők nem hajlandók abba a klánba menni,ahol X is ott van!
Y meg nem tud együtt dolgozni Z-vel.
Ez önző és nagypofájú,az meg okoskodó amaz meg kiskirálynak hiszi magát stb.
Akkor még nem említettük azokat akik csak egy baráti közösség és csak együt játszogatnak,de nem csatlakoznak sehová.
Őszintén szólva az egész olyan mint a szellemi fogyatékos hülyegyerekek zsivajgása az udvaron.3-4 fős csoportokban eljátszadoznak,de mindet összeterelni nagyon nehéz feladat.
-
De jó, hogy én már kinőttem ebből a klánozásdiból... :) -
Jashin #66551 Vétkesek között cinkos aki néma !
Akciót hirdetünk, minden HAD-os kilőtt tank után 1 pont jár, az első 3 helyezett Welness hétvégét nyer. :)
Csatlakozzatok akciónkhoz ! -
Köszi a válaszokat! Nekem tökéletes a T50, tegnap gondoltam kerülök vele egy párat, belement majd 20k xp :)
Sajnos nincs elég időm most, így most még várhatok, míg meglesz a nagytesója :) -
Renegade #66549 fejlesztett torony látótáv + max legénység + venti (0,92) + periszkóp
most hogy mondod, jogos a "szemüveg" jobban passzol a t50-2eshez.
Leo2: ahogy néztem teljes más mint a szovjet tersója, még prém üzemanyaggal is lassan éri el a max sebességét, ráadásul forduló harcban hamar elveszíti azt.
pl picit hepehupás talajon egy KV3 is képes eltalálni, ha körözök körülötte.
Szerintem úgy kell használni eleinte mint a Leot: gyorsan be a spotter helyre aztán kuksi. Viszont mehet medekkel is falkázni, mert pl a buta típe59 tulajok le se szarják: gyakori az hogy a többi medet lövi, holott csak én tudom sebezni (t8max mezőnyben).
Ahogy néztem, ha 300 m-re van az ellen, akkor lövöldözhet, nem szurják ki, az alatt már necces.
Ha egyedül vagy kénytelen Hvyre vadászni, akkor azt úgy érdemes támadni, hogy mikor lecsapsz rá (úgy kell az irányt megválasztani, hogy véletlenül se tudjon közben rád lőni) akkor már max sebességed legyen, lősz egyet, esetleg kettőt és futsz tovább. Persze, ha nem veled foglalkozik megállhatsz, csak sosem szabad elfelejteni, hogy lassan fordul/gyorsul. -
Sziasztok! Béta óta nem játszottam, de megint megjött a játékhoz a kedvem. Mit ajánlotok, melyik tree-re menjek ha medium-heavy tankok érdekelnek főleg? Esetleg még artillery. -
Szakesz #66547 Írta, hogy a Vk2801 lassan, lomhán fordul, ezért nem alkalmas olyan suicide akciókra, mint a T-50-2.
Bokorban bujkálós felderítőnek alkalmazza, amelyet a remek látótáv is elősegít. -
bgabor #66546 Én még olyat sajnos nem nagyon láttam, hogy egy közösség tagjai szépen félreteszik a saját érdekeiket, sérelmeiket egy jó közös cél érdekében. Szerintem sajna ilyen csak a mesében van. -
Szakesz #66545 Akkor pisszt! :) -
Azt vágom, ami viszont érdekelne hogy miért bino? Bokorban elbújós scoutra?
T50-el még mindig sokszor vagyok suicid, de már gyűlnek a végigharcolt győzelmek ... Erre jobb a CO ... Ezen sokat agyaltam én is ...
Leteszteltem, Stug, JPZ4 megőrül, simán körbe lehet pörögni ... sőt kissebb medeket is :) (T-54-et is lehet, csak ott elég ha egyszer eltalál :) ) -
bgabor #66543 Hát ez kölcsönös. -
zsupeti #66542 Remélem egyszer megérem,h ÖSSZEFOGVA az összes Magyar klán,európába tartósan bitorol majd területeket.Mert hihetetlen,h egyes klán/klánok hónapok óta be vannak betonozva lásd az ODV-t angliában,mi meg homokozunk pár aranyért Afrikában. -
Szakesz #66541 Annyira frusztrálnak az idióta beszólásaid, hogy már inkább a klánok közötti pocskondiázásokat olvasom.
Ennyi. :) -
Adjunktus #66540 Mint amikor te szoktál vitatkozni oldalakon keresztül,még ennyire sem érdekes dolgokról?:D -
Azt hiszem, ha már itt megemlítésre került anno a "magyar klánok legyünk barátok" szófordulat, érdemel némi nyilvánosságot az, hogy sajnos mégsem vagyunk azok. -
Szakesz #66538 Binocular és ventilátorral jön ki. -
bgabor #66537 Persze, nyilván te annyira szuperintelligens vagy hogy csak te saját magad érted meg a magvas gondolataidat. Akkor viszont nem értem, minek osztod meg őket másokkal. -
bgabor #66536 Igen, ezek momentán a játékosközösség legnagyobb próblémái, és nem a magyar klánok szappanoperás, szövevényes viszonyai. Olvasgasd a hivatalos fórumot ha nem hiszed. -
Ez hogy jön ki? (Nem kötekszem, tényleg érdekel ...) Binocularral? Nem jobb a Coated optics? (Ritkán állok meg 6 secre ...)
Mellékesen mesélhetnél a dagadt Leó-ról ... Én most a T50-et nyomom, imádom, de egy klántársam azon agyal, viszont mindenhol azt olvasom, hogy lomha ... -
Szakesz #66534 Ahh..., semmit sem fogtál fel az általad idézet hozzászólásomból. Kár. :)
Bár mit is reméltem? -
Jashin #66533 Végre valaki beosztást ad, hova menjünk és mit csináljunk. Ez hiányzott a vasárnapi ebéd mellé. -
bgabor #66532 Hát akkor javaslom keresd fel a weboldalaikat, ott a fórumokon nyugodtan lehet barátok közt színvonalon nyomatni hogy kit mekkora sérelem ért, kit előbb, és ki hogyan fog ezért bosszút állni. -
ericardo #66531 nemigazhogykifogagéppedigatomüberfaszajátékoslennékakimindekitkilő? -
Renegade #66530 :-)
mondjuk a t-50-2esek a sírba visznek, borzasztóan gyors az a tank és csak egy picit szarabb spotter:
T50-2 view range: 420*1,25*0,92 = 483 m
Leo2: 440*1,25*0,93 = 506 m
tök érdekes, hogy mindkettő scout, mégis máshogy kell velük játszani :-) -
Szakesz #66529 Teszt szerveren játszottam utoljára T-50-2-vel. EU-n nincs kedvem (egyelőre) kifejleszteni.
Azonban ilyen 30-50 leadott lövésnél még prémium nélkül is adnia kéne kb. 40K kreditet, főleg ha ekkora tankokat sebeztél vele. -
Csak néha nagyon nehéz kihámozni ezeket a hozzászólásokat a többi közül ...
-
spiczi91 #66527 Bizony, ez egy fórum, ahol mindenki leírhatja (persze bizonyos korlátokon belül), amit szeretne. -
spiczi91 #66526
-
bgabor #66525 Bizony, ez itt egy fórum ahová néha emberek szoktak írogatni. -
Szakesz #66524 Engem a te beszólásaidtól speciel jobban izgat. :)