418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezen mit kell nézni ? -
Nazarov77 #66603 sok múlik azon hogy éppen hányan vannak a lobbyban, figyelni kell, általában kicsikhez rak és ez az S35 statomon is meglátszik. -
lexlutor #66602 ..upsz..pedig mar majdnem elgondolkodtam rajta.. -
TDantes #66601 Eh, én mindennel megszívom. S35-el kapásból berakott olyan csatába hol legalul voltam. Jön PZIV 105-sel, bumm. Következő csata, jön a KV bumm. Jó akkor apádfaszát. Elbasztam 1000 goldot. -
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. október 9. 16:27:36
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 1 598 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 086
sajnos nem sikerült a Top Gun :( -
spiczi91 #66599 Bár a míg a másik kettő simán kicsinál mindenkit, ennél már pl. a Hetzertől óvakodni kell, ugyanis nem tudja átütni a frontpáncélját. -
spiczi91 #66598 Szerintem jó gép, nekem van, hasonlóan 20-30k-s körök simán befigyelnek és a páncélja nagyon jól bírja. Pont a minap volt egy olyan csatán Redshiren, ahol kaptam egy Felderítő medált, mivel már vagy 8an baszogattak és még mindig bírta. :D -
zsupeti #66597 Azt vágom,hogy nem lehet 1 HC klánná olvadni,én nem is erre gondoltam.
Valahogy így képzelném el:a legerősebb/legügyesebb klán landingol,és aki tudja az követi.Az első partraszálló próbál provinciákat elfoglalni és az utánuk jövőknek átadja a már megszerzett területet.Ha csak 4-5 klán 1-2 területet birtokolna,jelentősen megkönnyítené a tartós foglalást.Terület védést könnyebb szövetségben megvédeni,mint 1edül erőből.Pláne ha 1 területre 3 azonos időben jön a támadás.
Ékes bizonyítéka volt ennek,mikor az ODV-t kiütötte az LS klán,és másnap rögtön jött a Pirates segíteni a szövetségesének.Sajnos sikerrel.
Valahogy ezt kellene lekoppintani,mert nem hiszem el,h a lengyelek,csehek,szlovákok stb-stb jobbak lennének tőlünk..csak össze kellene fogni -
Gerifinuccsi #66596 Köszönöm szépen! -
Nazarov77 #66595 http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0 -
Gerifinuccsi #66594 Sziasztok!
Be tudná nekem valaki linkelni azt a modot amivel látom a sebzést? -
Nazarov77 #66593 Azzal utoljára bétában játszottam még nagyon régen, mivel ugyan az a fegyvere mint S35nek, ezért inkább az S35öt éri megvenni mivel azt kisebbek közé rakja. Lexlutor jól összefoglalta mire képes csatában, viszont jó a páncélja mert 50mm L/60al sehol se tudtam átütni, még a seggéről is pattogtam. -
lexlutor #66592 B2nek nagy gyengeje az agyuja. top ellenfelei hetzer, pz3, m3lee. ezeket szembol minimalis eselyel lehet atutni. ahhoz viszont lomha h kimanoverezd oket. eleg eros idegek kellenek hozza, foleg h kis trackokat eloszeretettel rak be ellene 2-3-4et is. -
-
IS-t megpiszkálták? Régebben mintha pontosabb lett volna
-
TDantes #66589 És a B2 mint nehéz tank?
-
Trollgunnal jobban szeretek nagyok közt lenné, valahol középtájon, akkor jönnek a 800+ sebzések :D Top tankként viszont a 107 a nyerő. Kár hogy nem tudni előre hova tesz. -
na és ahogy felraktam a 107-est egyből jagdtiger közé rak :D:D:D anyádat :D -
na igen, én is most lőttem egyet 80 méterre, semmi, és egyből előtték a gunt. Utána 5 méterről sem oda talált ahol a célkereszt volt, ki is léptem a faszba. -
Néha kegyetlenül pontatlan, főleg közelről. Ám van amikor a 300 méterre rohangáló scout elé durrantok és vége. De legalább összejött a kv-3-ra. -
nekem is ebben a pillanatban lett elegem abból a szarból. veszek rá 107-est. -
Nazarov77 #66583 Az a "nem" nem tudom hogy került oda a medium után. -
lol kv trollgun 0 sebzést okozott 2 méterről a tigeren... -
Nazarov77 #66581 S35el jól lehet farmolni a top gunt, mivel medium nem ritkábban rakja össze tier 5el, nagyon brutkó, tökéletes funolásra, és előfordul a 20-30k credit profit is :D -
TDantes #66580 A másik kettő francia prémium tank milyen? S35 739 és B2 740?
A kis H735 nagyon jópofa. De kiváncsi lennék ezekre is. -
nálam 2 fordul elő -
Volt egy csomó 15xx és 12xx XP-s köröm :)
Jellemzően 2 fajta csatám van vele :)
1: kivárok, scoutolok, rallizok, 2-3 kill és nyerünk = sokxp ...
2: kivárok, elindulokscoutolni, beleszaladok az enemy támadóékbe és meghalokfélpercenbelül = 100 xp :(
Na tegnap az első csatából több volt :) Tegnap előtt qrva mindegy volt mit csináltam, minden elsőre kilőtte a motoromat vagy a lánctalpat és kupak ...
-
Szövetségesdivel kapcsolatban ... Nálunk elindult valami ilyesmi, akit érdekel az írhat nekünk: arrowsofhungariansarmy kukac gmail pont com
-
hogy a fáckba tudtál annyit össze hozni rá?:D -
Oddball29 #66575 Több százat is sztem, ha ővék a HAD-utótag... Visszamenőleg jár ezért valami?:) -
crossy104 #66574 Privi megy. Mint már irtam, én itt befejeztem. -
Jashin #66573 Na végre 1 "vezető"... Egyértelmű tényeket nem kell magyarázni. Elvettetek 1 területet 1 MAGYAR klántól. Nem vagytok idevalóak, legalábbis aki így döntött az biztosan nem. Aki meg bent marad a kánotokban, az ezt a döntést támogatja, szintén zenész. Tényleg újra kellene kezdened, egy másik játékban ! Ne fertőzzétek itt a levegőt. -
Nazarov77 #66572 Én ritkán gyulladok ki, viszont a T-43at gáztűzhelynek hívtam mivel minden 2. körben legalább egyszer kigyulladt. -
Jó mondjuk a rövid 88 fel se megy rá alapból, ha meg a torony megvan akkor már hosszút rakom fel inkább :)
De oké, meggyőztetek :D -
Valaki írta valamelyik nap hogy 2 tűzeset aligha jön össze egy csatában, hát nekem 2 lövés, 2 tűz a pantherben most, ó je :D:D -
Nazarov77 #66569 Nem utolsósorban a Panther IIre alapból felmegy az L/100, azért annál már kicsit csúnya lenne ha rövid 88ast használnál, mivel ugye ott T8,9,10 ellenfelek lesznek. -
álljon meg egy pillanatra a halál, már unjuk a témát :D
Köszi a tanácsokat, nem gondoltam hogy ennyire egyértelmű lesz :D Na mind1, amíg viszont ki nem fejlesztem addig marad a 88. -
ilsalon #66567 Gyerekek, álljunk már meg egy pillanatra!
Véleményem szerint mindenkinek igaza van, csak éppen senki sem akarja a másik igazát átgondolni egy kicsit. Mielőtt valóban kapát és kaszát fogtok pár dolgot vegyetek figyelembe:
- ez egy játék, nem a valóság
- néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, ha nem kommunikálunk nem tudjuk mit szeretne a másik
- kérdés: megér ennyit egy egyszerű landigzone, hogy még azokat is összeugrasszuk, akik nem is ezzel a játékkal játszanak?
- ismételten kommunikáció: meghallgatunk itt felszólalni mindenféle emberkéket, ámde javaslom, hogy a klánok egymás közötti életét vitassák meg a vezetők és ne ezen a csatornán (egyben remélem is, hogy amint lenyugszanak a kedélyek, akkor újra tudunk tárgyalni)
Összegzésül. Megértettem a problémátokat, de úgy érzem ti sem játszottatok tisztán. Ennek ellenére is elnézést kérek a kialakult problémáért, de sokkal nagyobb itt a füst, mint a láng indokolja.
Mindenki mástól is elnézést kérek, hogy két klán közötti problémával flameltük tele a fórumot. Minden klántársamtól kérem, hogy a témával kapcsolatban ne írjon erre a fórumra.
Részemről lezártam a témát, talán ti is át tudtok lépni rajta, egy újrakezdés reményében.
Üdv
ilsalon -
Nazarov77 #66566 Felejtsd el a 88ast, fontosabb az átütés, lehet csak 135öt sebez, de legalább átüt, többet sebez mint a 88as lepattanója, vagy az a kis kevéske amit a HEvel okoz. Amúgy DPMben elég jó, csak óvakodni kell a közelharctól. -
rrally #66565 Én is a 88ast nyomtam de aztán meguntam a sok pattanót és kifejlesztettem a hosszú 75st,azóta nagyon funny a gép.