418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Napra pontos dátum nincs,hogy mikor jön ki a patch???
  • Looserke
    én 2012 q1-ről tudok amikor prém lesz a T34
  • Redmaster
    az ign-es kódot lehet még szerezni?
  • VanDaal
    És ez volt a mai első csatám. Meg is adta az alaphangot a továbbiakra :)
  • Oddball29
    Akinek fullos T34-e van, annak az M103-nál csak az M58-as ágyút kell majd kigrindelnie. A középső fegyver, a T53-nak megfelelő T122 már meglesz hozzá.

Ez nem is grind, hanem kéjutazás az előzőekhez képest.
  • VanDaal
    Engem is ő lőtt ki, de akkor legalább már csak 100 körüli hp-m volt. Apró öröm az ürömben, hogy nem az elején durrantottak ki, és még volt időm lőni párat.
  • bgabor
    Ez nem igaz, a KV-1S-t is csak 4 ezerért javítják. Szép is lenne 10K csak javításra egy Tier6os tanknál, és akkor még jönne hozzá a 1000 credit/gránát lőszerár.
  • Gunslinger
    Én is T34-re gyúrok nagyon, sajnos ez a fullos T32 nem a legjobb barátom, annyira nem vagyok vele szar, de nem is jó, T29 abszolút favorit, bár azzal kellene kigrindelni a T34-et. Ha meglesz az M103-at adom is el egyből sztem.
  • Oddball29
    Többször megerősítették, szóval emiatt nem aggódnék.
  • zsozsok
    mennyire biztos ,hogy megkapjuk a T34-t ?
    lehet simán prémium lesz belőle és "csak" cserélik M103-ra
  • Gunslinger
    Artyk 13 kill? Nem rossz. Kicsit tudták a dolgukat, nálatok sajnos kevésbé.
  • Szakesz
    Látom LiveIT lerendezett benneteket. :)
  • DummyBoy
    Jelenleg a legjobb módszer prémiumtank szerzére a T34 grind ... Amikor kijön az M103, a T34-ből prémiumtank lesz. És ez ingyen van ...

Ráadásul az IS6-ról mondanak mindent ... Vagy prémium lesz, vagy nem ... Szóval ez a tuti ... Csak sajna a mocskok előrehozták idénre, én meg még csak most kezdtem neki a T29-nek :(

Viszont a mostaniak közül én is a Type-ot választottam ... A leglomhább 8-as med, közepes ágyúval, viszont kellemesen pattogós, ami azért néha jól jön :) Átlag 50k-kat hoz, legjobb csatám eddig 106k ... De mindenkinek másképp teljesít ... Haveromnak 10 csatánként ammoracket lőnek ... nekem talán 1 volt eddig ...

Mindenesetre az tetszik a Type-ban, hogy jó vele játszani, amellett hogy a pénzt is hozza :)

• Oddball29
    Na hála az égnek ennek még Karácsony előtt vége az ingyen T34-es prémium tankkal.
  • VanDaal
    Ilyenkor mindig megkérdem magamtól, hogy tulajdonképpen szükségem van-e nekem erre?
  • szecsko77
    Mai nap érdekessége számomra: E100 kb. 20 méterről lepattant az S-51 Arty seggéről !!!!! Hát azért elmegy ez a "véletlengenerátor" mostmár a ***** ******** ******** ******** ****...
  • Dean108
    Úgy sacc/kb egy átlag T5-ös tankkal egy átlag játékosnak ez kb. 4-szer annyi csata, tehát lehet csak 80 csata alatt idegeskedi össze ugyanezt a pénzt mondjuk 8-12 órás monoton farmolással.
  • Nazarov77
    Hát a KV-5nél nincs rosszabb tier 8 prém, azt még a fele áráért se venném meg, az az ágyú max tier 7ben menne el de már ott is kevéske lenne, IDIOTot is kevés tier 8ban azt a 107 ennél kevesebbet üt :D
  • Dean108
    Igen, ha megvan az átlag 40-60 k credit, akkor szerintem már kárpótolva vagyunk a kifizetett gold-okért.
    Átlag 50k, az azt jelenti, hogy 20 meccs alatt megvan az 1 milla!
    20 meccs pedig tényleg nem sok.
    Legyen a csata átlag ideje mondjuk 6-8 perc (túlélő típusúaknak akár 10 is lehet. ), és kb 2-3 óránként becsöpög 1 millió.
    Ez így nekem teljesen baráti.
  • pointer4
    Prémiumos adatokat tudok csak, ha megyek és egyből kiszednek az kb 20 rongy, 9 a javítás.
    Ha lövök párat, az 50 rongy, 9 a javítás +1-4 a lőszer.
    Ha egy 10-15 találatot összeszedek, akkor 70 rongy tuti, ezt mondjuk nem nehéz produkálni.
  • Gunslinger
    Írtam a hozzászólásomban, hogy sebzésben lesz durva, átütésben nem annyira, de biztosan jobb lesz, mint a KV-5 Zis-6-ja.
  • Nazarov77
    10k csak a teszt szerveren volt, kezdetben a löwe is 10k volt teszt szerón aztán 7500 mikor kijött a 6.4.
    Az IS-6nál kijelenteni hogy "legerősebb prém tank ágyúja neki lesz" kicsit merész mert az a 122 D30 ránézésre sokkal nagyobbat nem fog átütni mint a D25, legalábbis az biztos hogy nem lesz 225 penje mint a bl-9nek, én úgy 200ra saccolnám kb. Löwének elég izmos az a 234 vagy mekkora átütése annál nem hiszem hogy jobb lenne főleg úgy hogy a D30nál 2x hosszabb a löwe ágyúja. Sebzésben jobb lesz nyilván, de átütés az fontosabb.
  • Gunslinger
    Fene tudja, én simán el tudom képzelni, hogy először bevezető áron 7500-ért adják, hogy fogyjon, aztán csak egy-két hónap múlva tolják fel az árát. Először a Type59-nek 10k volt az ára, aztán lett 7500.
  • Plata
    Is-6 biztos nem fog kevesebbe kerülni mint a löwe,annyit meg nem dobnék ki az ablakon.
  • Toby0501
    Nekem a Löwe átlagban olyan 50k-t hoz, prémium nélkül. Ebben vannak nagyon rossz és nagyon jó körök egyaránt.
    Amikor linkelgettek itt képeket, úgy láttam, a KV-5 is hasonlóan keres.
  • Gunslinger
    Sajnos jövőre.
  • Dean108
    Az IS-6-ot kb mikorra ígérik? Még az idén?
  • Dean108
    Tudsz esetleg egy átlagos csata / credit értéket beírni?
    Prémiummal vagy anélkül (majd átszámolom)

Igazából én azt számolgatom, hogy mennyivel kell kevesebbet menjek egy prém tankkal mint pl egy Pz III / IV ill Pz IV-el.

Ha pl. egy német tier 5-öss tankkal 4-szer annyit kell menjek mint a prémium tankkal, akkor máris kezdi megérni az árát.
    Azokkal se rossz menni, de amikor már tömegével kell velük farmolni és csak lassan jön pénz az már több mint fárasztó.
  • Gunslinger
    Én is teszt szerveren próbálgattam őket, nekem a Löwe is és a KV-5 is bejött, a Type 59 nagyon lassú volt mednek, de az éles verzióba már gyorsítottak rajta, de két okból nem vennék:
    1, Gyenge az ágyúja
    2, Nem lehet benne legénységet tréningezni, a kínai fickók nem jók semmi másba.

Egyébként prémium tank téren én már megvárnám az IS-6-ot. Biztos jó lesz, főleg kezdetben tuti fel lesz csavarva a szorzója és a legerősebb prém tank ágyúja neki lesz, még ha átütésben nem is, sebzésben viszont borítékolható az átlag 390-es sebzés.
  • pointer4
    Én a type59 et választottam, úgy voltam vele, hogy időt vásárlok magamnak.
    1 hét alatt ~3.7 milla jött most össze vele (szabin is voltam, de nem hagyott a család játszani), kell a pénz az E100-ra!
    2x igen idegesítően 1 lövésből ugyan kikaptak, (valahogy ha dombon megyek fel, és megemelkedik az orra, és 30°ban előröl-jobbról alámpörkölnek, az tuti ammorack, -1300hp)

KV5 lassú monstrumba megőrülnék, KT-t meg már kiélveztem, Löwe meg u.a.

• Plata
    Nekem 6 farm tankom van,hogy ne unjak rá.
  • Plata
    Teszt szerón próbáltam T59-et,nekem az kicsit lomha.Őszintén szólva eddig még eszembe se jutott kipróbálni teszt szerón a Kv5-öt vagy Löwe-t.Lehet következőleg bepótolom.Bár engem az a bizonyos Sexton érdekelne ha egyszer kijön.
  • Dean108
    Én csak időt akarok spórolni.
    Ezért vettem most 1 havi prémiumot is.
    Egyszerűen nincs elég időm és erőm prém nélkül kínlódni és másfélszer annyi meccset játszani.

Ha tehetném csak a KT-t nyomnám, a többit csak a duplázó miatt veszem elő, ill. a Panther-ből akarok P2-t, majd E-50-et.

Viszont ha majd megint nem lesz prémium, akkor nemhogy az E-75 ára nem lesz meg, de még a KT 1000credit / lövés költsége miatt is mennem kell majd farmköröket Tier 5-ös tankokkal.

Akkor inkább vennék egy prémiumot, megyek vele 1-2 kört, utána mehetek akár 10-et is a KT-val.

Vagy amikor már ki van fejlesztve a P2 vagy az E75, akkor rászánok néhány napot és megvan az ára.

Így van kitalálva ez a játék. Akinek nincs elég ideje (türelme), attól beszedik az adót.
  • lexlutor
    persze. en csak azt mondom, h jobban birja mint amire szamitottam, azutan h ellene milyen tapasztalataim voltak. csak azt mondom, h nekem kellemes csalodas volt. szerintem osszessegeben egy jol eltalalt tank. megfelelo kompromisszumok szulettek, legalabbis szamomra elvezetes. de ezert is tancsoltam, h ha lehet elobb ki kell probalni.
  • Plata
    Nincs prém tankom,se prémem,van 10 tankom,igaz a legnagyobb t8,heavyből nekem annyi elég is.Medből lesz T9.Artyból max T7.
  • Plata
    T32-ben csücsülve kv5 nekem csemege,T59-et meg nem veszem félvállról,én elhiszem hogy kv5 jól bírja,de 4-5 lövés elég a kis tornyába és halott.
  • Dean108
    Oks, akkor prémium nélkül ezek 2/3-át kell venni, kb: 40,000; 66,000; 46,000; 13,300

Úgy látom, hogy ha megszakadok se tudom ezt elérni tier 5-ös tankokkal.

Alszok rá párat, de jelenleg hajlok valamelyik prém tank felé.
    Köszi!
  • lexlutor
    ..mielott lepsz szerintem vard mega kov tesztszervert, es ott probald meg kiprobalni oket, melyik fekszik jobban.
  • lexlutor
    ..ez stilus fuggvenye. kinek a med, kinek a heavy. miota benne ulok en ezt nem erzem annyira. rengeteget kibir a kv5. azt azert erdemes merlegelni, h a kreditet a sebzes alapjan kapod, amiben a kv5 joval erosebb a type59nel.
  • Plata
    Kv5?Inkább akkor már t59 ha lenne annyi aranyam,ha nem akkor egy olcsóbb,de szerintem a kv5 könnyen leverhető.És nagyok közé rakja ahol,ha ügyes az ellenség nem sok esélye van.