418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #66924 De ez még nem biztos, hogy végleges, eleve az egy baromi régi supertest szerveres videó volt még 6.6 előttről. -
Nazarov77 #66923 Még régen volt egy wargameing TV news videó ahol voltak camok 7.0ból, ebben a videóban volt a 6km hosszú csövű E-75 is, és alaposan megnézve a videóban a camokat ott látszik egy 500 goldos ár. -
Oddball29 #66922 Ok, kezdek kifogyni az ötletekből.
Fél év után (de miért most...) elkezdte nekem is ezt a durva FPS-esést sniper-modos tüzelésnél. Fórum-infók alapján próbáltam kikapcsolni a lőporfüstöt, tömörített textúrák, xml-tweekelés. De ugyanolyan maradt, esetleg valaki más is túlesett valahogy ezen? -
Gunslinger #66921 Ohh, értem. Én eddig három féléről tudtam, creditért egy féle skin ideiglenesen, goldért változó skin véglegesen, camo bónusz nélkül és creditért consueable skin, ami ad 1-2% camo bónuszt és csatánként kell újat venni, kb. olyan mint a credites benzin.
Ez az 500 goldos infó honnan van? Ha nem lesz dinamikus a végleges camo skin, akkor nem veszek. A camo bónuszt leszarom igazából. -
davidbog #66920 Jó pofa.
Mondjuk a toronynál, ahol a két lepattanó van, ott átviszi a 122 mm D-25-ös löveg 500 méteren belülről. De a rossz anyagminőség miatt 7-800 méterről is átüthette. -
Nazarov77 #66919 Örök érvényű dinamikusról nem tudok, csak olyan dinamikusról ami consumeable slotba megy mint a repair kit, azt hogy goldos vagy credites lesz e nem tudom mert már hallottam mind a 2 verzióját, ha goldos lesz készüljenek fel a fejlesztők hogy nagyon kevesen fogják használni mert nem éri meg úgy. -
2 féle lesz, egyik fajta kreditért, de ideiglenes, a másik aranyért, ami tartós, tehát megmarad. Nem foglal semmilyen slotot, és kb 500 gold lesz az ára.
Lesz még egy "adaptive camo" nevű consumable, 50 gold, ez ad némi camo bonuszt is, de csak 1 csatára érvényes, teáht csatánként 50 gold, ha használod. -
Gunslinger #66917 Már nagyon kíváncsi vagyok az árukra, ha nem az equipmentek helyére kell majd rakni és nem lesz drágább 1-200 aranynál, akkor lehet veszek majd egy-két kedvenc tankomra a dinamikusan változó örök érvényű verzióból. A fix camonak nincs értelme, mert ha az ember kiválaszt egy sivatagit azzal igen csak hülyén fog mutatni Erlenbergen. -
Gunslinger #66916 Az tier 4. A T-50-2 a tier 5. -
Renegade #66915 ha arty vadászt akarsz akkor szovjet
ha támofató "spotter" scoutot akkor német -
Nazarov77 #66914 Kis kóstoló a 7.0 camoiból:
-
rrally #66913 Talán a T-50 ? -
SovereignXY #66912 Mit gondoltok melyik a legjobb t5 scout? Értékeiz nézve nekema német tűnt. Kell vmi arty gyilkos mert nagyon felhúztak azok a köcsögök :D -
KT a legjobb tier 8 heavy, szóval farmold ki, nem fogsz csalódni. -
rrally #66910 Ja csak ennyi!De sas vagyok hogy ez nem jutott eszembe. -
Nazarov77 #66909 Oh my god! --> Jajj istenem. -
rrally #66908 mit jelent az a OMG?
Elnézést a tudatlanságomért! -
Nazarov77 #66907
Kár hogy a játékban nem tud ellenállni a tüzérségnek mint ahogy itt említik, inkább harangozzon a torony csak ne sérüljek :D
Az is vicces lehetett mikor az IS-2 legénysége megpattant az ép tankból mert megláttak egy KTt :D -
Priny0 #66906 ja, akkor write&only vagyok. :S bocsesz. -
Nazarov77 #66905 Már volt, a kép készítője vicces kedvében volt. -
Priny0 #66904 -
Szpecnyaz #66903 Khmmmm, nekem pont fordítva rémlik ez a felállás. -
rrally #66902 Bocsi csak 1 kérdés : -Életkorod? -
TDantes #66901 Csak tudnám honnan veszel ilyen hülyeségeket. Mondom: OLVASS! -
Nickel77 #66900 Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2011. október 10. 20:16:42
Vehicle: KV
Experience received: 1 036
Credits received: 36 880 -
rrally #66899 Má javítottam! -
rrally #66898 Mondom valamilyen magvas felőlem lehet akár szilvamagva is. :P -
hellokitty92 #66897 Jó lesz az volfram magvasnak is. Az urán kicsit más cucc, pl az volt a fat manban is. Kicsit (nagyon) drágább meg nagyobbat pukkan. -
rrally #66896 megvan bocsi TÉVEDTEM. űrméret alatti wolfrám magvas lövedék de nem tigrishez hanem Párduchoz.Jogos a nevetésed. -
nonstop10 #66895 Elnézésed kérem, de azért érthető vagy nem?:O -
Próbálj ki mindent, aztán ami neked fekszik azzal fogsz tarolni. -
"A németek a T34 ellen feljesztették ki a Tigrist mivel a T34 jobb volt mint a Panzer IV."
Arra kötőjelre azért figyeljünk már oda. :D -
nonstop10 #66892 Az ISZ-2-őt csak 1944 nyarán kezdték el gyártani, de még így is alulmaradt a Panzer VI-osokkal (Tigris) szemben, amik viszont már 1942-ben legördültek a futószallagokról.
A Tigrs már messziről ki bírt szedni egy ISZ-2-est, viszont az ISZ-2-nek nagyon közel kellett mennie egy Tigris megsemmisítéséhez.
Ezt nem én írtam, de teljes mértékben igaza van -
TDantes #66891 Mondom: Szakirodalmat olvasni! Fáradt vagyok neked a neten keresgélni. használd a kis kezed, és olvass. -
rrally #66890 Mondom valahol olvastam és csak rémlett,csodálkoztam én is de ez csak egy kosza gondolat.Utánna nézek hogy miben olvastam. -
deensii5 #66889 Hali
most kezdek el játszani a játékkal. Mit ajánlotok nekem mivel kezdjem a játékot? pl. tank vagy páncélvadász.... vagy mivel lenne érdemes? -
nonstop10 #66888 Ezt pont te írod?:D
Ha azokat a pontokat nézzük amiket te mondasz akkor:
-Tűzerő:magasan a Tigrisé a legjobb
-Mozgékonyság:Lassú volt, nehéz volt vele megfordulni de nem közelharcra tervezték!
-Páncélzat:Egy tank páncélzata sem közelítette meg a Tigrisét.... -
TDantes #66887 Uránmagos? Áháháháháhá -
TDantes #66886 Oké. Mutass nekem statisztikákat az IS2 vs Tiger II-ről. Én olvastam erről, és nem az jött le hogy nincs ellenfele. -
rrally #66885 Ha jól emlékszem a 88hoz volt ugye páncél törő és repesz romboló lőszer,de valahol olvastam hogy tankonként volt 5db urán magos lövedék erőssen páncélozott célpontok ellen.Azért csak ennyi mert drága volt és kevés.