418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
    Aki nem ismerné ezt a módszert, annak írom, most próbáltam ki: lövés közbeni füst és tűz kikapcsolása sniper módban:
    C:\...\World of Tanks\res\particles\Tank A C lehet D vagy ahová a játékod van telepítve...)
    Itt a következő file-kat kitörlöd:

shot_big.xml
    shot_big_PT.xml
    shot_big_SAU.xml
    shot_main.xml
    shot_mb_main.xml
    shot_mb_small.xml
    shot_small.xml
    shot_small_auto.xml

(Biztonsági másolatot azért csinálj róla, hátha hiányozni fog az alacsony FPS ;) )

És lőn csoda: lövések alatt is tisztán látsz, látod szépen és pontosan a találatot, ráadásul a lövés közben eléggé leeső FPS is szépen megmarad :)
  • csőcse
    Szar kamu a játék sokat hangzott kijelentés most nálam is kicsapta a biztosítékot újra, mert idegesítő ez a gagyi fos.

T95 hátsó részéről simán pattanok persze az ugyan olyan szögből érkező lövedékek a KT tornyát ütik amikor az oldalát kapják el szemből és az 80mm nem 51mm
    Sőt még kevesebbnek kell lennie, mert az már a T95nél a tető lemezhez tartozik ami még vékonyabb minden tanknál.
  • lammaer
    Manapság... internet bankba belép, kártya limitál. De csak miután már elment vásárolni...
  • Oddball29
  • DoctorStryker
    Egyszer már ilyet eljátszottam az asszonnyal, nem akartam elmenni vele vásárolni ki a fene akar a semmiért 2-3h t eltölteni, (azért hogy a párja idétlenebbnél-idétlenebb kacatokat próbál fel és a 50 után kiválaszt egyet és azt megveszi) inkább tankoztam, de amikor jött az értesítők hogy -40k...
    inkább elmegyek vele és 1h után elkezdek ingerült lenni. és max 1,5 s megyünk haza.
  • Ry0K3N
    Az isten húzza az apja faszára az összes lövés wallet warrior barmot. 4v3 a vége. Nálunk két löwe 100% on (milyen meglepő egyik bázison kempel)+kv3 +pz4 egy 15% Panther-70% T-44 50% Jagdpanther ellen és vesztenek.

• pointer4
    Az én kedvesem még mindig abban a hitben él, ha elérem a 10es tankot, akkor vége a játéknak :D
    Nem tudom hogy adom be, hogy még kéne kettő ilyen, és akkor lehet igazán fejest ugrani az igazi játékba :D
  • R3nton
    nekem kv-3al csinálta ezt mindig legalul voltam
  • Looserke
    b+ hogy 10 csatából 10ben a legalján vagyok a kib*szott M6al...
  • Sippie
    :D
    oks köszi a tanácsokat.
  • Oddball29
    Ja, még annyi, ha csak a tornyát látod, nyugodtan csapd pofán HE-vel, nekem egyszer 76mm-es HE-től is kigyulladt az egyik.
  • lammaer
    Nem lehet aranyat küldeni ingame. Legalábbis olyat amit te vettél nem.

Úgy tudom max a klánvezír tudja a klános aranyat osztogatni, de privát aranyat nem lehet. Ezért fekszek még mindíg 11k aranyon - megvettem anno, amikor még volt menüpont, hogy szétosztjuk a haverokkal. Aztán kiderült, a menüpont ott van, csak a feature nincs.

Azóta már a menüből is kivették.
  • lammaer
    11 év házasság után megérti :)
  • Oddball29
    Löwét nem arctámadtam soha T32-vel, viszont annak gyenge pont a teknő, a test bal felső és jobb alsó sarka, és a toronygyűrűje, az jó eséllyel kiüti az ágyút is.

Nem, nem használok hitbox skint, rutin és az évek:).
  • foxbat88fx
    igen, Löwe teknője lószar, viszi a KV 107-ese könnyedén
  • lexlutor
    ..nem rossz, bar ha tovabbfejleszted meg jobb is lehet: pl karacsonyra/nevnap/szulinapra kigrindelheti neked:) a pofatlanabbak ugy is eloadhatjak, h az o szulinapjata/nevnapjara csinalja meg neked :)

bar utobbihoz stabilabb kapcoslat ajanlott :)

u.i.: a gyereket minek tartod? ideje megtanulnia, h mindenert meg kell dolgozni! ha nincs meg a 2000xp nincs uzsonna!
  • Sippie
    Köszi, megpróbálom.
    Most mondjuk az IS-3-at sikeresen le arctámadóztam, kár hogy közbe volt még ott 2-3 tank rajta kívül, de legalább a többiek is segítettek. Utána mentem rá a löwére, azt nem ütöttem át, de van amikor pl KV 107-esével is átütöm szemből, szal érdekes egy tank. Annak érzékeny a teknője?
  • foxbat88fx
    skacok most lehet aranyat küldeni egymásnak a gameben vagy nem?
  • Attiska
    Máktea?
  • Attiska
    Aha, az baszna be... ;)
  • DummyBoy
    Nos igen ... Egyetlen kedvesem is ilyen ... Este 9-kor ágyba kerül, 9.10-kor pedig kérdi, hol kések már :)

Sajnos gáz, ha rossz alvó a kedves, akkor nincs "éjfélkor besunnyogok" parti :(

@lexlutor: és mondjam neki hogy grindelje ki nekem plusszosra hó végére? :)

Kár hogy sem a banknál sem a cégnél nincs prémium acc :(
  • Oddball29
    KT: teknő, homlokgéppuska közelről, parancsnoki kupolát még 76mm-es is átviszi. Arctámadva homlokgéppuska, a torony oldalának szemből látható része, torony eleje is összejön olykor, lövegpajzsot viszont elkerülni.

IS-3: vezető kémlelőnyílása, de ált. az is elég ha teljesen leengedve az ágyút rácélzol a testre, mert úgy kisebb a szög, mint normál esetben. A "csúcsot", ahol a két lemez össze van hegesztve, azt ne találd el azért.
  • lexlutor
    odaadod neki a bankkartyadat :)
  • Sippie
    nem tette meg azt a szívességet városi pályán hogy a seggét mutassa :D
  • Attiska
    :))) És ha a feleségnek egyéb igényei is vannak az este? Hogyan érteted azt meg vele, hogy már csak 8000 XP hiányzik mondjuk a JagdPanther-hez? :)
  • Sippie
    király. Ez a T32 ótvarszar. Az ágyúja kb semmit nem visz át, KT-t sem jöttem rá hol kéne lőnöm ha szembe áll. Most tornyomat lőtték, egyből sérült a gunner úgyhogy már célozni sem tudok :D Jó hogy arctámadózzak le másokat, de én ugyanúgy nem tudom átütni a másik tornyát. Egyelőre szenvedés, pedig kimaxoltam, így nem csodálkozok ha a T34-et prémként odaadják annak aki már megvan, ha ennél mégrosszabb a T34 a saját tierjében akkor totálisan érthető :D
  • lexlutor
    hatulrol :)
  • lammaer
    Ezért kell olyan feleség, akit este 9-kor ágyba lehet dugni. Gyereknek meg már 8-kor menni kell csicsikálni... 9-től hajnali 2-ig meg juhéééé.... 5 óra alvás több mint elegendő egy felnőttnek :)
  • gseldon
    Ha mákod van és pont szembe áll, nem szögben, akkor a +25% random faktorral alul a hasán éppenséggel át tudod lőni. Egyébként nem.
  • foxbat88fx
    teknő, széleken, de csak úgy ha pl. jön fel egy dombon, de nem mindig viszi át sajna :S
  • Sippie
    E75 hol a f*szba lőhető át szemből amcsi 105el?
  • lexlutor
    ..szegeny hatranyoshelyzetu tankosoknak kellene valami eventet csinalniuk a wg-nel a sok huyle haborus evfordulo helyett :)
  • DummyBoy
    Az idő pénz ... A pénz meg ... az a legkevesebb :)

Viccet félretéve sajnos nem ... nem mindenkinek van ideje ... Pont ezért írtam, hogy napi 10k-val simán megvan ... De ez nem olyan egyszerű ... Család meló mellett ... Főleg olyan oldalbordával aki alergiás a tankokra :)
  • lexlutor
    ..nem tudom. en sem erzem h annyian nyomnak. de szerintem meg nagyon bizonytlan h mikor jon a valtozas. egy este viszont 10ezer xp-t ossze lehet szedni kulonosebb erolkodes nelkul is, igy egy honapnal tobb azert nem kell kiporgetni egy t34et, ugy hogy arra fekszik ra az ember. szoval ideje van meg mindenkinek, en legalabbis igy gondolom.
  • lammaer
    T29 feletti US heavyk tényleg ritka látvány. De gondolom azért, mert egyedül a T29 a kiemelkedő a mag a tierjében, és ahogy megy felfelé az US heavy vonal, annál gyengébb lesz (tierjéhez képest megint).

Mert az ágyú nem kompenzálja a páncélzat hiányát, egy T30-at akár egy Tier5 kinyír közelharcban.

De érdekes ez a T34 hír.. pedig minden másról tudtam (pl T30-ból TD lesz), ehhez képest ez fel se tűnt, idén április óta...
  • Gunslinger
    De ők már rég nem hajtják a t5-6-ot. Amúgy épp benne vagyok a T34 grindelésben, vagyis fullos T32-ben terpesztek és nem igazán látok több T29-et vagy T32-t, mint mondjuk két hónapja sőt, ma eddig két menetet mentem le T32-vel, mindkettőben az egész csatában én voltam az egyedüli T32. Annyira nem tűnt fel, hogy a népek nagyon igyekeznének. Persze lehet, hogy három hét múlva már nem ez lesz, és futótűzként fog terjedni, de erre nem látok sok esélyt.
  • lexlutor
    igen, ebben is van penz.

vegulis meglassuk majd, ha kijon decemberben vagy mikor. a helyettes tankra leszek igazabol kivancsi. nekem legalabbi nagyon hianyzik egy normalis tier 9-10 us heavy.
  • lexlutor
    ..ebben igazad lehet, sot biztos.. a kemenymag, aki aktiv forumos valahol viszotn igen, es szerintem ok viszik a jatekot a hatukon.
  • Oddball29
    És ha még el se kezdte, vagy nagyon el van maradva az ami heavy ággal, beruházhat prémium acc-ra, ergo már most fizet, ha jóval kevesebbet is, a T34-ért.
  • lexlutor
    lehet. szerintem si ez lesz a koncepcioja a dolognak. idaig is kb ez volt mogotte. sajnos nekem ez a koncepcio tier8-9ben nem jott be. plane ugy hogy kb 10-20 mm-et kene csak hozzadni szembol, es allitani a pattogossagan.. bar igy valoban nem lenne kulonbseg a t32hoz kepest.