418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    King lee --> Flank this :D
  • Oddball29
    Nincs mese, buffolni kell!

• Gunslinger
    Naja, igazán kaphatna 400 hp-t, azzal már túlélne egy lövést a 107mm Zis-6-ból, míg így pont a határon mozog, 10-ből 7-szer egy lövés.
  • MatchDiabolo
    Mr.Pee Poo val az a gond hogy kevés HP-t kap és armort a komolyabb csatákba ahova bekerülhet már T5ben a legtöbb tank a dupláját kapja.
  • Gunslinger
    ...az jól gondolja, de néha be lehet húzni mázlis kört, totál noob ellenfelekkel.
  • Renegade
    elhiszem, :-)

második csata volt, szóval igazi demó verzió :-)
  • MatchDiabolo
  • Sippie
    és 100 csatából egyszer rak ilyen ellenfelek közé :)
  • Renegade
    aki úgy gondolja, hogy az M3 Lee szar...

• TDantes
    Fura élményem volt.
    H735-ben ülve lőttem egy másik H735-öst. Mint kiderült magyar volt, mert vissza írt, hogy gold ammo buzi, aztán felszólított hogy orálisan elégítsem ki, csak épp más szavakat használt.
    Ami érdekes, hogy az illető már több mint 6000 csatát játszott, eljutott az IS3-ig is ,mégis segg hülye.

Nem használtam prémium lőszert, de használtam volna is, nem tilos. De nem tettem, csak hát pár csata után tudom hol kell átlőni a H735-öt. Ő meg vagy 200 csatát ment vele, de nem tudja.

Érdekes.
  • Gunslinger
    Igen, pont ugyanolyan a besorolásuk, mint a tier 7 medeknek, sőt annál szigorúbb, mert gyakrabban rakja t10 csatába. Tier 3-ból elvileg csak SPG találkozhat velük, de tier 4-ből minden, kivéve a heavyt.
  • Oddball29
    Overlord said...

Q: The "T34" is just a T29. Remember that. The only reason it has a new classification is because it has the 120mm gun. That's it. If you remove the 120mm, it stops being a T34.

So yes, it HAS to keep the 120mm. Not that the 120 was all that good to begin with. Frankly, on the T29, it belongs in tier 8.

A: Yup, T34 will keep 120mm gun.
  • Oddball29
    Gyakorlatilag 7-esek.
  • lammaer
    Dehogynem kerek.

A PZIV kifejlesztése az előző Tierből 14K XP.
    A Dagileó meg 56K, és a fenntartása össze sem hasonlítható. Ennyi XP-vel VK3601-et fejleszted ki a PZ38NA-ból, nem a PZIV-et.

Mint ahogy irták is, ezek csak névleg Tier5ösök, nemtom a balancer az annak veszi e őket.
  • Oddball29
    Mostanában Wolverine-t nyomok 105-össel, valami elképesztő pusztításra képes abban a Tierben. Viszont ha látok egy T-50-et, és nem hajt a pofámba, akkor eleinte hagyni szoktam, mert kissé nehéz ezzel a vassal lekövetni, nemhogy eltalálni...Nem az én bajom felkiáltással gurulok tovább valamelyik előre kinézett tüzelőállásom felé, de ilyenkor szokott az történni, hogy a scout még mindig döngicsél hátul a bázisunk környékén. Sóhajt és becéloz, kis szerencsével már közeli találat is elviszi a lánctalpát.
  • lexlutor
    nem mondom en sem h a nerf a legjobb megoldas , de sajnos a matcheker hangolasaban nem jeleskednek a fiuk :)

amugy en sem feltetlen arra gondoltam h ne tudjanak kiloni egy stugot. de az mokas, h tobb hapjuk van mint egy pz4nek. ami azert valjuk be valahogy nem kerek, h mindenben jobbak mind a sajt tier tankjai, ami bekerulhetnek.
  • lammaer
    Kampinovkán amelyik oldalt bescoutolják a starthelyen annak vége. Nyilván nincs screenshotod róla, de kiváncsi lennék hány kill volt a T50-2-ké és mennyit lőtt ki a csapatuk többi része.

Amúgy nézd a jó oldalát - kempinovka 2 perc alatt. Mi ez ha nem sikersztori.

Amúgy meg erre nem a nerf a megoldás, hanem az hogy a matchmakerbe felrakják őket hogy ritkábban vagy egyáltalán ne kerüljenek be. Ha azért nerfelik őket mert egy Stugot szétvernek, akkor meg hogy éljenek túl high tier meccseket? Azért egyszál semmivel nem lehet áttörni a high tier tankokon hogy elérd a GW Tigereket - hogy utána a Tigriseddel szabadon kaszálhass az artymentes pályán.
  • lexlutor
    ..az a baj h nem csak az artykat eri hatrany.. ha beesnek egy tier 5-6 csataba, akkor kb ledaralnak mindent.. a regebbi tier 5 tankok eselytelenek ellenuk. multkor kampinovka. hazas oldalon indulas.. tigrissel en a top tank egyedul.. mindenki mas kicsi. ket t-50 atszaguld, en a mocsar tuloldalrol probalom oket kiloni, mire helyzetbe kerultem a stugokat, es a tobbi kicsit ledaraltak.. volt vagy 2 perc az egesz meccs.. ez azert gaz..
  • lammaer
    Ekkora repair költségért legyenek is OP-ok.

Amúgy meg tudtuk, abban a pillanatban ahogy egy kicsit is hátrány éri az artykat.. jönni fog a nerf. :(
  • csőcse
    Ezt mindenki tudja.
    Úgy csináltam csak egyedül voltam és mocorogni tudott meg a tankom elég magas így eltartott sok ideig még kilehelte a a lelkét, de nem ez volt a mondani valóm lényege hanem hogy az 51mmes hátsó részről jobban pattog mint az ugyan olyan szögben lévő 80mm KT ez dühitő.
    Pl:
  • Nazarov77
    nem hangzik túl jól:
    The adjustments are possible. In my opinion tier 5 LTs are overpowered.

Ennek ellenére elég ritkán találkozok velük.
  • Attiska
    Köszi. :)
  • Artman
    Hol lehet itt az oldalon beállítani az automata frissítést???
  • Artman
    Hasznos kiegészítők

Itt nem csak ezt találod, hanem sok más hasznos dolgot is :)
  • Artman
    Persze, nekem meg is van :) Pill...
  • Attiska
    Volt egy olyan mod, ami a garázsban a csatajelentést a jobb alsó sarokban több színnel írta ki (más volt a színe a begyűjtött XP-nek és a kreditnek). Tudnátok ehhez linket adni?
  • Artman
    Hát nem tudom... nekem érezhetően (láthatóan) segített. Sztem ez a része eleve rosszul van optimalizálva a játéknak, mert amúgy nem gyenge gépem van, a Crysis 2 HD packkal DX11-en is 1920x1080-on fut full maxx grafikán. De a WOT sniper módban lövés közben igen csak beröcögött idáig...
    De most már egyáltalán nem, s szépen lesem a löveget elhagyó ammo röppályáját :)
    Szval nekem segített :)
  • DoctorStryker
    Ennél csak az a jobb amikor ezeket a nagy behemótokat a platoon társaddal 2 oldalról közrezárjátok, meg se bír moccanni csak tétlenül nézi, emiatt párszor már kiléptek... vagy a felmenőinket emlegették...
  • Tusy
    - nekem wot témában ez az egyetlen fórum ahonnan tájékozódok. Itt sem tudok minden hsz.-t végigolvasni, főleg 7 vége után nem (melóhelyről olvasok, ha épp nincs annyi munkánk)
    - egyszer számolgattam, hogy napi 5k XP az a maximum amit egy jobb napon össze tudok hozni. 2k XP ami egy átlag napon összejöhet (nem egy járművel, hanem az összessel). Ennyi játékért még a prémiumot sem éri megvenni, pláne mivel nem is játszok minden nap. Jelenleg a T-43 és az IS közül csak az egyikkel próbálom be a duplázó kört, és 3-nál többször ritkán próbálkozom velük. Ez a 3 próba általában lenyeli az addig összekotort creditet (SU-85, KV, T-34-85 esetleg KV-3), de inkább nem veszek semmit se a gépekre és így elég nullszaldósnak lennem velük :)
  • Oddball29
    Igen, sniper módban tüzelésnél nem segített nálam az FPS-en.

Próbáltam ezt, az árnyékleszedést, terrain mesh resolution állítást (vagy mi a bánatot), tömörített textúrákat, semmi.
  • pointer4
    Kis tankal az oldalához kell simulni,azt imádja :D
    Jagdtiger is imádta amikor meleg cuppanós puszit adtam az oldalára, és összeért a vállunk :) 1 percig tartott eltemettem VK2801-el :D
  • Artman
    A személyzet megy tovább IS-re, csak azért is nem akarom elrontani a kiosztásukat. Ugyanez a helyzet a VK3601-esemnél, amit 15.000XP múlva tigris vált fel. Ott is a szerelés legyen az elsődleges?
  • DoctorStryker
    Mivel heavy ágra mész tovább és az IS- ISX -re nem jellemző a kigyulladás, meg heavy tankként nincs szükséged a rejtőzésre, inkább a szerelésre.
    Én a szerelést tanulnám meg az összessel!
  • pointer4
    Tűzoltó berendezés miatt a tűzoltás talán az uccsó ami kell. Egy csatában nem nagyon gyújtanak meg 2x.
    Nem ismerem a KV3 rejtőzködési adatait, de szerintem nem egy szuper TD, nem sokat számít ha nagyon fent van a camo :D
    A szerelés-láncfelrakás az elsődleges nálam, esetleg hogy malinovkán ne lásson mindenki meg a túloldalról, 4 szerelő 2 camo indulásnak.
  • Artman
    Ez a Sniper módban lövés FPS-én segít, ráadásul még a kilőtt lövedéket és a csíkját is szépen lehet látni... Neked az egész játékra kellene? Van arra is sok módszer, próbáltad őket?
  • csőcse
    Van a WOT TWEAKER nevü program kb ugyan ezt csinálja csak könnyeben nem kell hozzá szerkesztened.
  • csőcse
    Persze HE vel mennyi esélyed van ellene ő -700akat bont belőled te meg meg se sebzed jobb esetben -50 HE-nek semmi értelme ha kisebb tankkal vagy úgy elnyeli mint kacsa a nokedlit.
    Amúgy meg a hátsó feléről beszéltem gondolhattad volna nem szemből APézem hátulról meg ne pattogjon meg hülyeség az egész ha a 80mm-t akármilyen szögből lövöm érdekes átüti oldalról is a KT-t ez nagyon jó szándékos bug.
  • Oddball29
    Próbáltam, FPS-en nem segített.
  • Artman
    A KV-3asom személyzete most lesz 100%-os, milyen képességeket és milyen arányban érdemes nekik adni? 6-an vannak, s van ugyebár: álca, tűzoltás, javítás. 2-2-2 arányban osszam ki? Az mindegy hogy melyiknek mit osztok?
  • TDantes
    T95 ellen csakis HE lövedék! AP-vel semmilyen szögből nem lövök rá, semmi értelme. Kockáztassam a lepattanást? A HE 5-10%-ot lekap róla.