418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HP valóban több, de a páncél csak 10 milivel vastagabb elöl ha jól néztem, majd kipróbálom, de alap ágyúval nem hiszem, hogy túl sokat hoz. -
deensii5 #67163 Miért nem tudom eladni a tankokat? Már 1 órája próbáljam és csak annyit ír, hogy próbáljam később.... :S -
Szakesz #67162 Szerintem működnie kellene, lévén sehol nem írják az ellenkezőjét. :) -
Féláron
1800 gold
1.000.000 credit
7 nap prémium
T2 promo light tank (+1 hellyel)
Promo
Szerintetek működik eu szerveren is? -
Gunslinger #67160 120-as lesz rajta... -
Ry0K3N #67159 márpedig 120as lesz rajta -
Wlanseraf #67158 Ne álmodjatok 120-as gunt rá:DDDDDDDa alap T34 lesz a 105-ös gunnal... -
Igen, de arról volt szó, hogy jövő év elején jön ... emiatt nem húztam én sem ... Patton magasabb prioritás volt, meg mihamarabb túl akartam lenni az IS vonalon, ugyanis akkor azt idénre mondták ... (Persze aztán átalakult a dolog ...) Aztán jött az orosz TD móka, ráfeküdtem inkább arra ... azt is eltolták ...
A T34-ig napi pár körrel is kényelmesen eljutottam volna ... így most vált érdekessé a dolog, hogy 2012 Q1-ből (Ami orosz időszámítás szerint 2015 is lehet ...) hirtelen november - december lett :( -
jocyd #67156 sziasztok, hät en is csak tegnap tudtam meg hogy a T34 es prem tank lesz, gondolom nem sok eselyem van most elkezdeni grindelni mert csak M3Lee brother van meg :-).pedig jol jönne egy prem,mert most T8-ban nagyon szenvedek( szegeny vok mind templom egere). -
Neutralpoint #67155 Kifejleszted+megveszed de ezt kérdeztem én is az előbb:D -
Plata #67154 Elég ha csak kifejlesztem és megveszem a T34-et vagy fullra kell fejleszteni?Mert nekem 30k xp hiányzik csak,na meg az ára,ha meg akarom venni a T34-et akkor le kell mondanom a jelenlegi terveimről. -
Neutralpoint #67153 Zsír van rá 11K xp-m de prém nélkül elég szar ráadásul a 105-ös egy rémálom T29-en fasza volt de t9 körül már elég harmat szegény. -
na csak ne sürgessék meg, még kell 166k xp a T34-hez :D -
Gunslinger #67151 Tök alap is elég lesz. -
Neutralpoint #67150 És csak fullos T34-ért kapunk majd prémet és M103-at vagy elég egy alap is?
Csak mert kicsit unom ezt a fostaligát tologatni a harctéren fel alá. -
Gunslinger #67149 Jó lenne ha már 7.0-ban jönne, az M103 100%-ban kész van, a T34 prémium finomhangolása meg csak nem tart két hónapig basszus. -
hellokitty92 #67148 M103 november-december környékén, de overlord szerint inkább december a valószínűbb. T110 meg úgyan-úgy 2012 Q1. -
előrébb hozták? mikor akarják bevezetni? -
hellokitty92 #67146 Én is pont erre gondoltam, most rengetegen elkezdik grindelni az amcsi heavy ágat csak a t34-ért és biztosan sokan ráerősítenek prémmel, főleg h most előrébb hozták... az sem lehet véletlen.
És ha nem lesz olyan jó pénztermelő, max pár hónap múlva egy patchban kijavítják, hátha arra már eladják sokan:) Annyi pénzért csak nem fognak szart árulni...
Am a t110 is készen van már, egyedül az amerikai második td ág miatt késlekedik, mivel azzal még nem végeztek... -
Gunslinger #67145 Hja, már aki későn kapott észbe, április óta publikus, hogy mi lesz a T34-el, persze nyilván sok embernek akkor nem ez volt a prioritás, de azért már lassan fél éve lehet készülni a dologra. -
hellokitty92 #67144 Semmi, mivel a t34 prém tank lesz. -
Gunslinger #67143 T32-nek kicsivel jobb a teknő páncélja, sokkal jobb a torony páncélja, alacsonyabb, kisebb méretű és elég mozgékony is, egyedül a fegyvere gyenge már t8-ba. Sztem ezek után is jobb tank lesz a T32, a T34 pusztán azért t9 jelenleg, mert erős az ágyúja. -
WoW
120mm ágyúval
akkor én is megtartom majd
-
Gunslinger #67141 Nem, T8-ba lerakják. -
De T9-es marad? -
Egyébként ha visszarakják T8-ba mi lesz a T32-vel? Gondolom nem egy szint a két tank, érdekes lenne azonos tierben -
Nem hinném ... Szerintem lesz olyan mint a KV5 ... Viszont amire nem gondoltok, hogy sok ember most emiatt vesz prémiumot, vált freexp-t ésatöbbi ... és lehet hogy többet költ rá, mint 7500 gold ... És ha megjön a kedve, és megtetszik neki, akkor megveszi a Lowe-t vagy a Typeot vagy a KV5-öt :)
Ha okos a marketing :) -
Gunslinger #67137 Tuti nem lesz annyira jövedelmező, sztem olyan M6A2E1 szintre lesz behúzva, de nekem igazából az is elég lenne, ha prém nélkül nem lenne mínuszos, hanem olyan KV szinten hozna. -
bornofakone #67136 azt soha nem is gondoltam :D a WG-től is nagy hülyeség lenne ha most "ingyen" oda dobnának 1 prém tankot a népnek ami olyan mint a löwe v t-59...de csak többet hoz már a konyhára mint 1 nem prémium t8....legalábbis úgy gondolom, majd meglátom h miként válik be, 1-2 kört megyek vele, azután pedig eladom, 1 részt nyerek 1 új slotot illetve 1 kis credtet vele ha nem válna be....szóval veszteni nem vesztek semmit, meg őszintén m103 már 1 ajándék....így h tudom h 120-s is lesz t34-n t8-ba.... már külön jó öröm, szóval most már csak azt várom h milyen ROF-ja és pen-je lesz annak a gun-nak t8-ba :) (remélem nem jár úgy mint a 105-s h élvezhetetlenül leveszik a ROF-ját) -
Tuti kap egy izmos HP nerfet, + alap motor, alap lánctalp. Olyan lesz mint a Löwe. Üvegkalapács. -
Azért ne gondold azt, hogy igazi prém tank lesz mint a type meg a löwe 
nem hinném hogy 2x xp meg credit csít volna vele -
Melyik ágyú van most fent? Mert a 8.8 KwK 36 L/56 elég jól muzsikál :) Meg tudja csipkedni még a tigrist is :) -
Az újratárazott lőszert nem kell megvenned.... A saját raktáradba rakja, és onnan tölti be az új toronyba is. Max akkor drágább, ha nagyobb a kapacitás, ami könnyen lehet, de ebben az esetben is csak a különbözetet fizeted ki. -
bornofakone #67131 t34 megtarthatja t8-ba a 120-st? ááá hihetetlen... :D akk mégis csak megtartom :D ráadásul prém tank is lesz....azt hiszem egész jól alakul az élet :DDD
azt hittem lesz 1 t8-s t29-em, amit gyorsan el is adok, de így minden elképzelésem teljesült :) -
Gunslinger #67130 Jobb a páncélja és több hp-t kapsz vele. Melyik tankból fejlesztetted ki? Mert ha PzIV-ből, akkor elvileg rárakhatod az L/70-est, az nem megy rá az alap toronyra. -
Csak ennyi?
Úgy tűnik nagyon nem éri meg felrakni addig, amíg a jobb ágyú nincs meg. Lassabban forog, nagyobb is. -
Wlanseraf #67128 Máshol van a lőszer elhelyezve:) -
Oddball29 #67127 Biztos más a lőszerkapacitása. -
Vk3601-en amikor kicserélem a tornyot, miért kell újratáraznom? Új ágyút nem rak rá. -
Gunslinger #67125 Nem kell flankolni, ez mindenhol ammorack. :-D