418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    A füles torony +1 ROF-ját nem fogod hiányolni?
  • Nazarov77
    Nem hangzik túl jól:
    But what are the changes in MM?

It's so-called smart matchmaking system that takes into account the number of battles played on this particular vehicle. So to put it simple, your battle tier spread will depend on the number of battles played using the vehicle ranging from minimum tiet possible for lets say first 10 battles to full tier spread starting with say 50 battles.

Ezek szerint engem csak szopatni fog majd az MM.
  • lammaer
    Hát van amikor nem lehet, mert a pálya nem kedvez (vagy mert a fene megeszi, de alig lehet lefelé hajtani azt a csövet, nem úgy mint az E8nál).
  • SovereignXY
    Jó ez a kapcsold aki a füstöt cucc sniper módban. :(( Látom ahogy a löveék becsapódik majd semmi sem történik...
  • lammaer
    Én csak bétában próbáltam ki az összeset (akkor még ugye nem volt T8as), és semelyikkel sem tudtam élvezni a játékot.

A T14-et a mai napig csak fragnek tartom, semmi páncélzata nincs. Persze, hülyéket mindennel lehet ölni, de KV-val meg lehet nemcsak lemmingeket hanem bármi mást is.

Én vennék inkább félárú garázshelyeket meg barakkot abból a goldból.

Amúgy ha megnézed a WOT techtreen, a T-14 credit faktora 1.11, a vele egy Tierű KV-jé meg 0.99. Namost, ez max 10% különbség, de ha figyelembe vesszük hogy a KV használható (tehát van mit beszorozni azzal afaktoral) a T14 meg egy vicc...
  • hNeo
    Amugy nagyon sok t29-t32 játékos van aki még csak nem is hallott soha a hulldownról.
    ezt akkor utálom a legjobban amikor velem vannak 1 csapatban.

mennek és nyílt terepen, vagy csikicsukiznak 3 lövéstől meghalnak.
  • lammaer
    Hát, végülis 35K XP-vel beljebb vagyunk, ha nem akarjuk.

Sztem először megyek a lánc + ágyú párosra (az muszáj), meg a tornyot kifejlesztem (bár fel nem rakom, nem kellenek a fülek), aztán meglátom.

Néha kimondottan előnyös ha nem tudok gyorsan menni, így legalább nem szakadok el a csapattól, az meg külön jó ha nem engem látnak meg először :)
  • lammaer
    Ha vanegy fullos lighted, esélye sincs senkinek észrevenni a túloldalról (tipikusan a déli kezdészt szeretem, onnan el lehet jutni a partmenti bokrosba, ami pont félúton van, és végig tudod spottolni az összes hegyre menőt.)

Camo net + távcső persze alap, és a bal klikket (azaz lövés) szigorúan EL KELL FELEJTENI.
  • Attiska
    A nyáron valaki belinkelt pár kézzel rjzolt világháborús képet, amit egy német csinált. Csak épp nem találom a képeket, bár ez ennyi hsz után nem is csoda. Valaki tudja esetleg a linket?
  • foxbat88fx
    "Átfogalmazva a kérdést: Az első motor upgrade után mozgékonyabb lesz a T29?"
    -Minimálisan, nem a fürgeségéről híres a T29
  • Bugi Misi
    ha szerencséd van és nem lőnek ki egyből nekem nem szokott szerencsém lenni
  • DummyBoy
    Úgy értem, hogy a 2-ik is qrva drágának tűnik (Függetlenül ettől valszeg én is kigrindelem majd őket ...) de 12k xp-ért +40 LE (5.5% ... annyi mint az olaj ...) az bődületesen sok ...

A végére 35k XP-ért kapunk +11% motorerőt (Speed governor ... ha lenne) és kész ...

Sajnos ez is 22-es csapdája, ugyanis a T32 mozgékonyabb, oda meg kellene, de XP-t a kisebb tierű tankkal egyszerűbb grindelni ...

Nem kötekedni akartam, de van olyan tank aminél pár lóerő látvánosan meg tudja növelni a mozgékonyságot, párnál meg észre sem lehet venni ...

Átfogalmazva a kérdést: Az első motor upgrade után mozgékonyabb lesz a T29?
  • brasco84
    "szemben megy oldalast" ez idiótán hangzik :D szóval szemben volt velem, csak ment felfelé
  • Bugi Misi
    tegnap történt hogy kezdés után a 15 tankbol 12 át rusholt az enemy bázisra 3 perc mulva csak mi 3-n maradtunk a maradék 13 enemy ellen
  • brasco84
    én az előbb minesen találkoztaam vele.. hirtelen megláttam h szemben megy oldalast, beledurrantottam egyet, persze pattant, utána rámfordult már nem is próbálkoztam a 300 as frontba belelőni :D de ő azért belémkóstolt egy laza ezer hpt...
  • Plata
    Nekem volt t14,lemmingeket ölni jó móka volt,és hoz pénzt is rendesen.
  • patchaou
    Az előbb egy baráti type59 belém jött. Lekapott kb 80 hp-t. Az eredmény :
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. október 12. 11:46:44
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 384 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 12)
    Szerzett kredit: 11 108 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 880)
    Nem volt hosszú kör mert kifogtam mahagamnak egy vk36001h- löve combót.
  • lammaer
    SZVSZ egyik T8 alatti prémium nem ér kutyafülét se.

Egyszerűen egy Shermannal/KV/PZIV-el élvezetesebb és egyszerűbb farmolni mint ezekkel a low tier szutykokkal.

Legjobb esetben van páncélzatuk, de ágyúja szinte egyiknek se. Márpedig a credit nem abból jön hogy mennyi lepattanód van, hanem abból hogy mennyit sebzel.

Használhatatlan szutyok mind, vegyél egy jó T5-t azt told azzal.
  • lammaer
    Én is jógáztam ezen, de aztán úgy döntöttem, azon az XPn nem fog múlni :)

Alapmotorral Maus feelingem van, szóval egy upgrade biztos nem árt :)
  • Gunslinger
    A másik meg megint +40, és? Nem értem a problémát.
  • Gunslinger
    Hát ilyen nincs bazzeg, rohadt T95 városi pályán bedarálhatatlan. Fullos IS-4-el nem volt ellene több esélyem, mintha KV-ban ültem volna, pedig hárman lőttük. Két HE-t is benyelt szemből 0 criticallal és gyorsabban fordul, minthogy meg tudnám kerülni az amúgy is szűk utcán. Egy T29 és egy IS segített nekem és hárman nem bírtuk lenyomni, okos volt a rohadék, mert csak velem törődött, leszarta, hogy a T29 meg az IS a seggét lövi, mindig felém fordult én meg összesen sebeztem rajta egyszer 240 hp-t négy lövésből. Először engem rendezett le, aztán a két kicsit, de abban már segített neki egy KT is.
  • DummyBoy
    De az csak +40 LE ...
  • Metalmilitiakid
    Igazából csak az érdekel, hogy kb mennyit lehet vele farmolni, szeretni az más :D Kredit farmra kell csak.
  • Gunslinger
    A középsőt mindenképpen, a legjobb motor sztem felesleges.
  • DoctorStryker
    Igen
  • Looserke
    most fogom megvenni a T29et és az érdekelne hogy a motorokat megéri-e kifejleszteni. a célom mielőbbelérnia T34et.
  • Artman
    Na, ez jó kis változatos meccs volt, régen volt már ilyen izgalmas köröm :)

• Tusy
    - számolni meg nem tudok, T-43-al tegnap csak 1x mentem
  • patchaou
    7,6-8,5 elenyésző a különbség.

lol kv-3-mal fel a hegyre :D
  • hNeo
    beszólok a másik oldalról is.
    én a noobozós fajta vagyok. 2 fajta noobozás van:

1. ideges leszek mert meghalok, olyankor mindegy hogy kit, és hogy jogos-e, de noobozok! jó keményen. csökkenti az idegességet.

2. minden csatában van 1-2 hihetetlen noob aki miatt veszítünk, azok kapnak apait anyait noob-ból.

Nem mintha olyan jó lennék, hogy másokat jogosan lenoobozzak. ez a szó csak egy idegesség levezeti, felelősség áthárító nyugtató szó.
  • Tusy
    - tegnapi mérleg: 5 csata, 4 győzelem, 1 csata lett túlélve (SU-85)

- a T-34-85 durva mezőnybe került (azt hittem a T-43-al vagyok) és elmentem spottolni, legalább 4 tankot így kiszedtek. A T-43 kevésbé volt szerencsés, azt aránylag hamar kiszedték (második próbára is). SU-85 elsőre nem sokat tudott sebezni (talán semennyit se), másodikra viszont közel top tankként vártam a bázisra befutó vendégeket, majd a népek fogytával elmentem foglalni. IS-sel top tankként egyedül indultam az egyik irányba, az ellennek legalább 5 tankja jött arra. Én is hülye voltam, hogy miért mentem arra (mert már párszor bejött és ezzel simán nyertünk) de itt inkább abbahagytam a játékot, addig ez egy jó nap volt :)
  • Spheriot
    KV-3 mal a legjobb beszólás az volt, induláskor valaki benyögte: KV-3 fel a hegyre...
  • Gunslinger
    Hiszek neked, egyikkel sem mentem és egyiket sem akarom megvenni. :-)
  • Gunslinger
    Nah, Overlord írta a Q&A topicba, hogy lesz nálunk is Moszkvai csata event, csak akkor azt nem értem, hogy miért nem írták még ki? Copy-paste és kész, nem hiszem, hogy nagy meló lenne.
  • MuldR
    Ram-II szar. Akkor mar T-14 jobb :P
  • Gunslinger
    KV-3-on egyáltalán mennyi a D10T ROF-ja? Eléri a Zis-6 7-es értékét? Arra emlékszem, hogy 8.5 az IS második tornyával.
  • SZU
    Most is egy okos megjegyezte, hogy minden noob heavy természetesen egy oldalon támad (Volt 3, azaz három darab heavynk, a többi med, meg TD, de ők valóban egy oldalon támadtak.).

Erre elmegyek másod magamban a másik irányba védekezni, és megpingetem az üres oldalt. Erre az előbbi dumagép beírta, hogy No way, thank you captain obvious. Erre elküldtem a halál kékeresére.
  • patchaou
    Az adatokból, nekem is ez jött le, átütésben alig különbözik viszont nagyobbat sebez a zis-6. Csak tapasztalatra voltam kíváncsi köszi :D Rágyúrok az IS-re, hátha megkapjuk mi is az eventet.
  • Gunslinger
    Churchill-t semmi kép, de a T-25-öt megfontolnám még a helyedben. Bár a legjobb az lenne, ha megvárnád a következő teszt szervert és ott kipróbálgatnád, hogy neked melyik jön be a legjobban, mert lehet, hogy valaki mondjuk a Ram II-t ajánlja, de neked meg nagyon nem fog tetszeni és akkor kidobtál 1750 aranyat egy olyan tankért, amivel utálnál menni.
  • Gunslinger
    KV-3-on sztem hanyagold, a Zis-6 jobb nála.