418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Be vagy nyesve vazze?
-
Igaz, eddig nem tünt fel.
-
lammaer #67362 Hát, nyilván benne van a "nyomassuk a prémium tankokat", ha más nem mellékhatásként.
Másfelöl, KV-val én akkor kerestem jól ha nagy tierű csatákban voltam. Mert nem mindegy hogy PZ4-eket öldösöl vele vagy egy IS3-ba vagy Lőwébe durrantasz bele a 152-essel vagy a 107essel.
Persze a különbség az, hogy az egyiknél nagymellénnyel kiállatsz hogy ide lőjetek, mig utóbbi esetben óvatoskodni kell. -
Ehhez linkelj már egy fordítóprogramot. -
Adjunktus #67360 Igen,ezt már én is régen mondom.
Mióta behozták a masut az amaicst vonalon,nem tudja semmi kilőni csak a sikoal busz!
Nagfyon op!Persze csak az ügyes playserek kezében! -
Gunslinger #67359 Nem fogja folyamatosan bedobni, csak 50 csata után lesz meg egyáltalán az esélye. A match-making táblázat továbbra is élni fog, tehát KV-val nem fogsz látni t10 csatát. -
lammaer #67358 Azt mondanám:
Sherman, Hummel, PZIV, KV, Stug
Ezek közül pedig az, amelyikben TE a legjobb vagy (hiszen a végeredményt nagyban befolyásolja hogy mennyi sebzést tudsz leosztani). -
Wlanseraf #67357 fasza.. akkor lehet hogy innen EU-ból nem menne a kártyás? na de akkor mért dob forint árakat?:D -
Nálam is tök ugyan ez van.... szerintem elmentek üdülni (paypal).
Paypal oldalán az van írva a tranzakcióhoz hogy pending.... -
Oddball29 #67355 Kártyást sajna passzolom, én Paypallal csináltam. -
Wlanseraf #67354 Tegnap is probáltam arra már jött egy mail hogy cancel az egész:( csak nem vágom mért ma megint másik kártyával és megint semmi.. majd biztos jön erre is egy mail hogy cancel:(
Mind a két kártyan van pénz+sms is kaptam hogy levonta a pénzt.. lol -
ezek vonalán egyértelműen a kv-3 alatt a kv, tiger alatt kettővel a pzIV -
Nazarov77 #67352 Aha ok, akkor az előző HSZ nem érvényes, amúgy jön EU dobozos is hasonló tartalommal csak ott H39 lesz, nem is értem miért rakták be az PZ II Jt mikor nem azt adják dobozoshoz, elvileg arról volt szó... -
Oddball29 #67351 Elsőre nekem is, sztem turkálj a kliensben, ott lesz az. -
Wlanseraf #67350 Na ez az nem jelenik meg a programmok között:(( és nem csak nekem:( -
Nazarov77 #67349 Miről maradtam le, mi ez az impulse, meg promó kód? :D -
Oddball29 #67348 Sherman 105, no contest -
Wlanseraf #67347 Ez itt:)
egy T2 prem tank+7nap prem+1050000 credit+1800 gold 9.99 dollár
Link -
Oddball29 #67346 megtaláltad a megvásárolt programot az impulse letöltött kliensében? My games/programmes? Ott lekéred a serial numbert, és azt promó kódként aktiválod a wot.eu-n. -
Gunslinger #67345 Vagy felesleges lenne bármit is beírni, mert hetente csavargatják. -
Nikosi #67344 Nagyszerű ezek szerint a következő MM frissítés után, búcsút lehet mondani a tier 5-6 farmingnak. Mivel ergo van egy KV farm tankja az embernek benne kb 600-800-1000-xxxx lejátszott meccsel akkor folyamatosan a maximum tier-ű csatákba dobálja be majd az MM.
Ügyes nagyon ügyes így aztán mindenkinek kénytelen lesz minimum egy prémium tankot venni (természetesen a 7500-12500-xxxxx aranyba kerülőkből, mert a többi szart sem hoz).
Szép lesz mikor majd 30 löwe, kv-5, type 59 rohangál majd a pályán csak. Meg esetleg 1-2 nem prém tank aki megpróbálja húzni valamelyik ágat.
-
Wlanseraf #67343 Persze mert ott megy a varia állandóan:D -
SU-5, KV-3, T-34, jagdPz IV, Tiger, PzKpfW 3/4, T1 Heavy, M4 Sherman, ezek közül vagy ezek vonalán visszafelé melyik a leghatékonyabb kredit farmozó gép, fenntartás/hatékonyság szempontjából??? -
Nazarov77 #67341 milyen dlc? -
lammaer #67340 Nem mindegyikét. Löwe és KV5 esetén például ez az érték nincs feltüntetve. T-15-nél igen.
Gondolom az újabb tankoknál nem sikerült megszerezni ezt az infót, vagycsak feledékenyek. -
Wlanseraf #67339 Akinek sikerült a DLC vétel segítsen már:)
Zárolja a pénzt számlán, föl van telepítve a impulse de semmi... nem történik:( -
Mutatja az. -
Wlanseraf #67337 Ne üss ki:DDDDDDDD -
Nazarov77 #67336 Na ez meg miért küldte el 2x? -
Nazarov77 #67335 Tiger(P)n viszont a tornyot érdemes lőni, mert nem nehéz eltalálni, és ott biztosabban átmegy a lövés mint a legalján. -
Nazarov77 #67334 lemerem fogadni hogy "ballance reasons"
Ha orosz lenne már javítanák is historical reasonssal fel.
Amúgy az a 85ös ágyú elég hulladék, Tigrist nehézkesen vinné főleg beforgatva, napi duplázókat szenvedem Su-85el, ráérek mivel a SU-122-54 se mostanában jön, viszont az a 85ös... pz4ről is pattog ( nem a tornyáról ) -
foxbat88fx #67333 lehetne 500is akár, aki tud gamelni az most sem azt lövi :) -
mai 2 csatám kivételesen jól sikerült:)
-
Oddball29 #67331 Tigernél azt nem értem, miért nem 120 a lövegpajzs. -
Gunslinger #67330 Viszont a T-34-85 eredeti ágyúval már APCR nélkül is átviszi majdnem mindenhol. De a Tiger sem valami vitéz, ha az eredeti ágyújával rohangál. -
Nazarov77 #67329 Arról nem is beszélve hogyha a játékban a sherman és a T-34 azzal a fegyverrel szaladgálna mint igazából, nem vinnék át a frontját, de még az oldalát is nehézkesen lőnék át főleg ha be lenne forgatva. -
hNeo #67328 2012? hát igaz! a világvége. a maják megjósolták. gondolom megvolt nekik a WoT egy korai teszt változata... -
KohnBela #67327 "Egy Tiger megsemmisítéséhez 5 db M4 Sherman, illetve 8 db T-34 elvesztésével számoltak".
Ez akár a játékban is meg lehet, mert a Sherman és a T34-es mind tier 5-6-os, a Tigris meg Tier 7-es. A 88-as löveggel magabiztosan lehet vigéckedni ezek ellen.
A probléma ott van, hogy nagyon gyakran kerülsz össze magasabb tier-el..
-
Nazarov77 #67326 Annyit lehet most még tudni róla amit leírtam, valószínűleg ez lesz az MM módosítása ami 2012re van írva. -
SovereignXY #67325 Kösz. Prém tanknak nem mutatja :((